Όπως άλλωστε μπορεί να γιατρευτεί κι ο αλκοολισμός σε μια καλά στοκαρισμένη κάβα.Κόκορας έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 00:10η θρησκοληψια υπερκουλτουριαρη ειναι αρρωστεια,δεν υπαρχει αμφιβολια,ειναι παγιδα(μια απο τις πολλες)
την στηλιτευε εκεινη η αγια ψυχουλα ο πορφυριος,αλλα προσθετε κιολας πως μεσα στην εκκλησια και αυτο το προβλημα θα βρει γιατρεια,καπως ετσι το λεγε,δεν το θυμαμαι ακριβως
Α : ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ : Η Εμπειρία μου ......
Re: Α : ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ : Η Εμπειρία μου ......
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 00:15Όπως άλλωστε μπορεί να γιατρευτεί κι ο αλκοολισμός σε μια καλά στοκαρισμένη κάβα.Κόκορας έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 00:10η θρησκοληψια υπερκουλτουριαρη ειναι αρρωστεια,δεν υπαρχει αμφιβολια,ειναι παγιδα(μια απο τις πολλες)
την στηλιτευε εκεινη η αγια ψυχουλα ο πορφυριος,αλλα προσθετε κιολας πως μεσα στην εκκλησια και αυτο το προβλημα θα βρει γιατρεια,καπως ετσι το λεγε,δεν το θυμαμαι ακριβως

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
προφανως ο πορφυριος ειχε στο νου του την εξομολογηση,την κοινωνια την προσευχη...δηλαδη την δυναμη που εδωσε ο Θεος σε αυτα τα μυστηρια να θεραπευουν ψυχες.
δεν το θυμαμαι ακριβως αυτο το χωριο..το εψαχνα να το βαλω ακριβως,εμεις τσατρα πατρα τα λεμε,αυτοι με δυο λογια πετυχαινουν στοχο.
παντως νομιζω αυτος που εχει ροπη στον φανατισμο θα την εχει ειτε βρεθει στους κολπους της εκκλησιας ειτε κομματος ειτε οπου.
δεν το θυμαμαι ακριβως αυτο το χωριο..το εψαχνα να το βαλω ακριβως,εμεις τσατρα πατρα τα λεμε,αυτοι με δυο λογια πετυχαινουν στοχο.
παντως νομιζω αυτος που εχει ροπη στον φανατισμο θα την εχει ειτε βρεθει στους κολπους της εκκλησιας ειτε κομματος ειτε οπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Ιουν 2018, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οσοι εχουν καβα αφου δε πινουν....
Λοιπον. Μες τη καβα προσφερεις
Ο αλλος θα πρεπει να μη σουρωσει.
Θα πρεπει να ανακαλυψει τις γευσεις να εφρανθει
Το να πεισεις με το ζορι ως σουρωμενος καποιους να σουρωσουν ειναι θρησκοληψια
Λοιπον. Μες τη καβα προσφερεις
Ο αλλος θα πρεπει να μη σουρωσει.
Θα πρεπει να ανακαλυψει τις γευσεις να εφρανθει
Το να πεισεις με το ζορι ως σουρωμενος καποιους να σουρωσουν ειναι θρησκοληψια
Στο βιος και λογοι του ειναι;Κόκορας έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 00:21προφανως ο πορφυριος ειχε στο νου του την εξομολογηση,την κοινωνια την προσευχη...δηλαδη την δυναμη που εδωσε ο Θεος σε αυτα τα μυστηρια να θεραπευουν ψυχες.
Διπλα το εχω που να ψαξω
Θα μας πουν θρησκοληπτους
- Κόκκορας
δεν εχω το βιβλιο στο σπιτι που ειμαι(στο δικτυο εψαχνα),νομιζω ειναι στο ανθολογιο
Το πορτοκαλι εχω το κλασικό
Ποσα πραγματα λεει. Οσες φορες το διαβαζεις παλι μπορεις
Αλλα εγω τον Αγιο Παισιο γνωρισα αν δεν ηταν εκεινος δεν θα ερχόμουν κοντά. Το ομολογώ
Κι οχι μονο εγω χιλιάδες κοσμος
Αλλοι με τον Πορφύριο κι αλλοι με αλλους
Ποσο απιστη ημουν επρεπε να δω Αγιο
Τους καταλαβαινω
Διαβαστε τα βιβλια του.
Με συγχωρειτε αν σας στεναχώρησα. Το χωρατο ηθελα να κανω βασικα αφου δεν θεωρω ότι πιστη=θρησκοληψια (αλλιώς χανει και το νοημα της η λεξη)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Κόκκορας
και η σειρα απο το μοναστηρι με τα λογια του ειναι εξαιρετικη και ας μην περιγραφονται θαυματα
βιβλια που δεν ειναι και ευρυτερα γνωστα!!παρα τον τοσο ντορο για τον αγιο,δεν διαφημιζονται ολα αυτα,απο στομα σε στομα πανε.
μερικες φορες τετοια θαυματα αναφερονται εκει που δεν το περιμενεις(π.χ ειχα ενα βιβλιο του μητροπολιτη μεσογαιας λαυρεωτικης,που γνωριζε και τους δυο και ειχε διηγηθει ενα που μου εκανε εντυπωση)
τα λογια και των δυο και του πορφυριου ειναι αληθεια ενα βαλσαμο,επισης πως γινεται κατι τυποι σαν και μενα να μας "βρωμανε ολα" και να ειμαστε κριτες των παντων(οσο και αν το καταπιεζουμε αυτο,βγαινει εστω και εσωψυχα) και αυτοι ρε παιδι μου να εχουν μια απιστευτη οχι επιτηδευμενη και δηθεν καλοσυνη για τους παντες!να τους βγαινει φυσικα
οποτε τους διαβαζω,νιωθω τοσο μακρυα απο την ουσια της θρησκειας μας!και τοσο κοντα στον φαρισαισμο και στην δηθεν ευσεβεια ,στον πνευματικο τουρισμο οπως τον ελεγε
βιβλια που δεν ειναι και ευρυτερα γνωστα!!παρα τον τοσο ντορο για τον αγιο,δεν διαφημιζονται ολα αυτα,απο στομα σε στομα πανε.
μερικες φορες τετοια θαυματα αναφερονται εκει που δεν το περιμενεις(π.χ ειχα ενα βιβλιο του μητροπολιτη μεσογαιας λαυρεωτικης,που γνωριζε και τους δυο και ειχε διηγηθει ενα που μου εκανε εντυπωση)
τα λογια και των δυο και του πορφυριου ειναι αληθεια ενα βαλσαμο,επισης πως γινεται κατι τυποι σαν και μενα να μας "βρωμανε ολα" και να ειμαστε κριτες των παντων(οσο και αν το καταπιεζουμε αυτο,βγαινει εστω και εσωψυχα) και αυτοι ρε παιδι μου να εχουν μια απιστευτη οχι επιτηδευμενη και δηθεν καλοσυνη για τους παντες!να τους βγαινει φυσικα
οποτε τους διαβαζω,νιωθω τοσο μακρυα απο την ουσια της θρησκειας μας!και τοσο κοντα στον φαρισαισμο και στην δηθεν ευσεβεια ,στον πνευματικο τουρισμο οπως τον ελεγε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Ιουν 2018, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
ο ιωαννης ειναι ψυχουλα blue rose ,μην τον παρεξηγεις,ειναι το πειραχτηρι μας εδω μεσα 
αγαπαμε yochanan

αγαπαμε yochanan
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 24 Ιουν 2018, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενικα το ειπα για χιουμορ γιοχαναν
Σεβαστες οι απόψεις ολες
Ειναι ενα κοινο σημείο η θρησκεία αλλα δε θα καθησω να κανω παρεα με αλλους χριστιανους αν δε θελω η να εχω παρε δωσε. Ειναι κι αλλα πραγματα
Ακομη και με Πνευματικο πρεπει να υπαρχει το κατάλληλο ταίριασμα. Και δε το λεω εγω κι αλλοι το βιωνουν κι επισης το ελεγε κι ο Γεροντας Παισιος
Σεβαστες οι απόψεις ολες
Ειναι ενα κοινο σημείο η θρησκεία αλλα δε θα καθησω να κανω παρεα με αλλους χριστιανους αν δε θελω η να εχω παρε δωσε. Ειναι κι αλλα πραγματα
Ακομη και με Πνευματικο πρεπει να υπαρχει το κατάλληλο ταίριασμα. Και δε το λεω εγω κι αλλοι το βιωνουν κι επισης το ελεγε κι ο Γεροντας Παισιος
- Κόκκορας
σαφως τον πνευματικο τον επιλεγεις
να ειναι καλος,να σε αναπαυει
βεβαια και αυτο λεπτη δουλεια ειναι,γιατι φανταζομαι θα υπαρχουν και αυτοι που θα πηγαινουν σε διακοσιους μεχρι να βρουν εναν που να δικαιολογησει αυτο που εχουν κατα νου
να ειναι καλος,να σε αναπαυει
βεβαια και αυτο λεπτη δουλεια ειναι,γιατι φανταζομαι θα υπαρχουν και αυτοι που θα πηγαινουν σε διακοσιους μεχρι να βρουν εναν που να δικαιολογησει αυτο που εχουν κατα νου

Κόκορας έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 00:44και η σειρα απο το μοναστηρι με τα λογια του ειναι εξαιρετικη και ας μην περιγραφονται θαυματα
τα λογια και των δυο και του πορφυριου ειναι αληθεια ενα βαλσαμο,επισης πως γινεται κατι τυποι σαν και μας να μας βρωμανε ολα και να ειμαστε κριτες των παντων(οσο και αν το καταπιεζουμε αυτο,βγαινει) και αυτοι ρε παιδι μου να εχουν μια απιστευτη οχι επιτηδευμενη και δηθεν καλοσυνη για τους παντες!να τους βγαινει φυσικα
Διαβασε και Θαδδαιο τον Σέρβο και Βελιμιροβιτς
Ο δευτερος εγραφε αλλος επιστολη με θεματα του και απαντουσε γιατι ο Βελιμιροβιτς. Το βιβλιο λεγεται δεν φτανει μονο η πιστη.
Στο λεω γιατι σε προηγουμενο εδω ποστ σου έγραψες δεν φτανει μονο η πιστη
Εννοειται. Θα σου συμπληρωθουν πολλες απορίες
Βρε δε παμε για προσκύνημα..φεραν τιμιοξυλο

Δε κανω πλάκα. Φεραν. Αλλα το παμε ηταν για το χιούμορ
Ναι ειναι λεπτή εργασια μη ξεχναμε πως ο Πνευματικός παιρνει το βαρος των αμαρτιων μας αν τις επαναλαμβανουμε...
Μπορει να ανοιξει τη πόρτα και να πει περαστε εξω τη χιλιοστη φορα ισως..ξερω γω;;
Εμενα επειδη δεν εστρωνα η μανα μου ετσι μου ελεγε για να στρωσω μη παρω ποδι
Τελικα ο Παισιος ηταν η καταλυτική είσοδός μου και το πηρα πιο σοβαρα
Απο τοτε εναν εχω τον ιδιο αλλα με κανει υπομονη ο ανθρωπος
Δεν πανε για αστείο εκεί μέσα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
29 Αύγ 2024, 14:34
-
-
Νέα δημοσίευση Το μητσοτακέικο στο Άγιο Όρος
από έργο_μακέτο » 05 Ιουν 2023, 13:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
05 Ιουν 2023, 13:28
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Σεπ 2024, 20:27
-
-
Νέα δημοσίευση Επαναπατρισμενοι Φορουμιτες, πως ειναι η εμπειρια της επιστροφης;
από Portia » 12 Ιούλ 2024, 13:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 24 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Ιούλ 2024, 17:29
-