πάει και ανάποδα. οι δυστυχισμένοι είναι επιρρεπείς στον αλκοολισμό.
Νήμα κλαψομουνίασης και αυτολύπησης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Νήμα κλαψομουνίασης και αυτολύπησης
36 χρόνων αλκοολικός. Φίλε ακόμη κι αν δεν λυπάσαι κανέναν, λυπήσου τον εαυτό σου και βρες βοήθεια να το κόψεις. Κι όταν το κάνεις και καθαρίσεις, ζητά συγνώμη απ' όλους όσους πόνεσες. Κι όταν το κάνεις κι αυτό θα βρεθεί κι ο έρωτας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν έχετε ιδέα εε; Το 40% των Ελλήνων είναι ναι αλκοολικοί...ελληναράδες μου
- hellegennes
Αυτό δεν είναι κουσούρι, είναι σοβαρός λόγος να ζητήσει ψυχολογική και σωματική βοήθεια από ειδικούς.Βλήμα έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:09Αν ένας άνδρας έχει ένα κουσούρι, που ξέρει ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα σε μια σχέση, αν είναι αλκοολικός ας πούμε. Έχει πει πολλές φορές ότι θα το σταματήσει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ποτέ. Και μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Κι είναι και τριάντα έξι.
Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του ακόμα κι αν βρίσκετε στην σκατοκατάσταση, ή να αφήσει να περάσουν δυο χρόνια στεγνός, να υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ότι δεν θα ξαναπιεί ποτέ, κι ύστερα να ξαναπροσπαθήσει να κάνει σχέση, ξέροντας πια ότι δεν θα είναι καταστροφικός;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η πλειονότητα των ανθρώπων που έχω πληγώσει νομίζω ότι θα προτιμούσε να ξεχάσει την ύπαρξή μου παρά να τους βρω και να τους ζητήσω συγνώμη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:5736 χρόνων αλκοολικός. Φίλε ακόμη κι αν δεν λυπάσαι κανέναν, λυπήσου τον εαυτό σου και βρες βοήθεια να το κόψεις. Κι όταν το κάνεις και καθαρίσεις, ζητά συγνώμη απ' όλους όσους πόνεσες. Κι όταν το κάνεις κι αυτό θα βρεθεί κι ο έρωτας.
-
Να υποθέσω ότι αυτό προκύπτε από κάποια μέτρηση τύπου "πάνω από τόσα λίτρα κατανάλωσης ετησίως (ανεξαρτήτως βαθμών αλκοόλ) πιστοποιείται αλκοολισμός";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τότε φρόντισε να μην πληγώσεις κανέναν άλλο, ποτέ ξανά.Βλήμα έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:59Η πλειονότητα των ανθρώπων που έχω πληγώσει νομίζω ότι θα προτιμούσε να ξεχάσει την ύπαρξή μου παρά να τους βρω και να τους ζητήσω συγνώμη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:5736 χρόνων αλκοολικός. Φίλε ακόμη κι αν δεν λυπάσαι κανέναν, λυπήσου τον εαυτό σου και βρες βοήθεια να το κόψεις. Κι όταν το κάνεις και καθαρίσεις, ζητά συγνώμη απ' όλους όσους πόνεσες. Κι όταν το κάνεις κι αυτό θα βρεθεί κι ο έρωτας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
και αυτό υπάρχει δεν διαφωνώ. πιστεύω και ο παντρεμένος αλκοολικός δεν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του για αυτό πίνει.Gouerino 4 έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 01:00
Βλεπωκαι τους παντρεμενους.
Οι περισσοτεροι ειναι αλκοολικοι
Απλά ο εργένης άνω τον 40 είναι ακόμη πιο επιρρεπής .
Ρε συ Βλήμα, να σου πω τι πιστεύω εγώ;
Δηλαδή την καθαρά προσωπική αίσθηση που έχω από όσες συζητήσεις έχεις κάνει ως τώρα;
Δηλαδή την καθαρά προσωπική αίσθηση που έχω από όσες συζητήσεις έχεις κάνει ως τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξες πόσες φορές έχω πάρει αυτή την απόφαση; Ουουουου. Όλο αυτή την απόφαση παίρνω. Είναι μια φάση όμως που κι ο εαυτός μου μου λέει "μεταξύ μας δουλευόμαστε ρε μαλάκα;"Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 01:02Τότε φρόντισε να μην πληγώσεις κανέναν άλλο, ποτέ ξανά.Βλήμα έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:59Η πλειονότητα των ανθρώπων που έχω πληγώσει νομίζω ότι θα προτιμούσε να ξεχάσει την ύπαρξή μου παρά να τους βρω και να τους ζητήσω συγνώμη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:5736 χρόνων αλκοολικός. Φίλε ακόμη κι αν δεν λυπάσαι κανέναν, λυπήσου τον εαυτό σου και βρες βοήθεια να το κόψεις. Κι όταν το κάνεις και καθαρίσεις, ζητά συγνώμη απ' όλους όσους πόνεσες. Κι όταν το κάνεις κι αυτό θα βρεθεί κι ο έρωτας.
Gherschaagk έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:5736 χρόνων αλκοολικός. Φίλε ακόμη κι αν δεν λυπάσαι κανέναν, λυπήσου τον εαυτό σου και βρες βοήθεια να το κόψεις. Κι όταν το κάνεις και καθαρίσεις, ζητά συγνώμη απ' όλους όσους πόνεσες. Κι όταν το κάνεις κι αυτό θα βρεθεί κι ο έρωτας.
Ρε κόψε τις συμβουλές , και τις μαλακίες ,γιατί αν βρεθείς στην ίδια θέση , να δούμε τι θα έκανες . Γαμώ τις μαλακίες σας στα φόρουμ,λες κι ο άλλος δεν το έχει σκεφτεί ήδη , γαμώ το κεφάλι σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νήμα των εγκλημάτων
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Μάιος 2023, 23:04 » σε Εγκληματικότητα - 106 Απαντήσεις
- 8095 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Απρ 2025, 21:59
-
-
- 70 Απαντήσεις
- 1730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
01 Ιούλ 2024, 22:43
-