Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 22 Μάιος 2020, 09:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 09:17
Μιλάμε για παράνοια, όχι αστεία.
Αρίστος έγραψε:
19 Μάιος 2020, 20:03
Τον Ιουνιο 500.000 θα εχουν χασει τις δουλειες τους, 500.000 θα εχουν δει μειωση μισθου και γυρω στις 100.000 επιχειρησεις θα κλεισουν για αρχη.

Μεχρι τον Σεπτεμβριο θα κρυβονται οσοι υποστηριζουν ακομη την καραντινα.

.
:lol::lol::lol:
Εαν ζουν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Μάιος 2020, 09:51

Εγώ πάντως θέλω να δω τις αντιδράσεις του αντικαραντινικού κινήματος αν εμφανιστούν κρούσματα και ξαναρχίσει η ίδια ιστορία.

Αλλά δυστυχώς δεν θα είναι αστείο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 22 Μάιος 2020, 09:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 09:51
Εγώ πάντως θέλω να δω τις αντιδράσεις του αντικαραντινικού κινήματος αν εμφανιστούν κρούσματα και ξαναρχίσει η ίδια ιστορία.

Μας έχεις μπερδέψει κυρία μου. Η κυβέρνηση ανοίγει τα σύνορα για τους επισκέπτες χωρίς ελέγχους. Κάποιοι απλά λέμε ότι δεν έχει καμία διαφορά αν ανοίξουν 15 Ιουνίου ή πριν ένα μήνα...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Μάιος 2020, 10:01

Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Μάιος 2020, 09:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 09:51

Μας έχεις μπερδέψει κυρία μου. Η κυβέρνηση ανοίγει τα σύνορα για τους επισκέπτες χωρίς ελέγχους. Κάποιοι απλά λέμε ότι δεν έχει καμία διαφορά αν ανοίξουν 15 Ιουνίου ή πριν ένα μήνα...
Όχι αγαπητέ μου, δεν λέτε αυτό.

Και το ξέρετε.

Όσοι είναι υπέρ των μέτρων, έχουν σαφέστατα και λογικά επιχειρήματα. Οι αντικαραντινιστές απλώς χρησιμοποιείτε τη φάση για αντιπολίτευση, χωρίς καν να αντιλαμβάνεστε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που έχετε δημιουργήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Μάιος 2020, 10:11

Και αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Σημαντικό ποσοστό Ελλήνων, δεν θα έκανε εμβόλιο, ακόμα και αν ήταν διαθέσιμο

https://www.news247.gr/20-20/simantiko- ... 45750.html
Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η έρευνα αλλά αν όντως το ποσοστό παίζει σήμερα σε αυτά τα νούμερα, μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση με τα ποσοστό πριν ένα χρόνο, για να αντιληφθείτε τι έχετε καταφέρει.
Εμβόλια : Πόσο τα εμπιστεύονται οι Ελληνες
https://www.tovima.gr/2019/05/01/societ ... i-ellines/
Συνεχίστε τον καλό αγώνα. :-?
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Μάιος 2020, 10:16

Εμπεδοκλής έγραψε:
22 Μάιος 2020, 09:55
Μισο λεπτο
Εσυ τελικα τι θελεις;
Κλειστα συνορα;
Ανοιχτα συνορα;
Επισκεπτες με καραντινα 15 ημερων στην Ελλαδα και καραντινα 15 ημερων στην χωρα που θα επιστρεψουν μετα την Ελλαδα;
Τι συμβουλευεις την κυβερνηση να πραξει;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 22 Μάιος 2020, 10:21

Άλλη μια δικαίωση Άλμπρεχτ. Να σημειωθεί στα πρακτικά.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 22 Μάιος 2020, 10:26

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 10:11
ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δεν ξέρω πόσο βάσιμη είναι η έρευνα αλλά αν όντως το ποσοστό παίζει σήμερα σε αυτά τα νούμερα, μπορείτε να κάνετε τη σύγκριση με τα ποσοστό πριν ένα χρόνο, για να αντιληφθείτε τι έχετε καταφέρει.

Iσως όταν βγει ο Τραμπ με το εμβόλιο στο χέρι και πει πάρτε το να καμφθούν.

https://www.lifo.gr/now/world/283253/em ... kat-doseis

Ο Αρίστος βέβαια θα ζητήσει να μάθει εάν έχει εμφυτευμα. :D Δεν γραφεται όμως τίποτα σχετικό.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 22 Μάιος 2020, 10:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 10:11
ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Δυστυχώς ετσι ειναι, το ακουω και γω απο άτομα που μιλαει η γυναικα μου με Ελλάδα.

Σημαντική και η ευθύνη οσων τους δινουν βήμα

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 22 Μάιος 2020, 10:44

Εγω δεν έχω καταλάβει και να μας εξηγήσουν οι οπαδοί της κυβέρνησης τι γίνεται πως περάσαμε από την σταδιακή άρση των μέτρων το ΧΑΜ, τα προσεκτικά βήματα, τη διαρκή επιτήρηση, τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε αυτό που γίνεται τώρα δηλαδή στο να ανοίγουν άρον άρον τα πάντα, να αφήνουν να έρχονται τουρίστες χωρίς τεστ, στο να ανοίγουν την εστίαση νωρίτερα στο να ανοίγουν μέχρι και τα δημοτικά κτλ. Τι έγινε? Αλλαξαν τα επιστημονικά δεδομένα? Η το κάνουν μόνο για οικονομικούς λόγους αναλαμβάνοντας ένα ρίσκο? Περιμένω απαντήσεις.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Μάιος 2020, 10:53

Σε ενα νημα που το ερωτημα ειναι γιατι η κυβερνηση δεν κανει τεστ στους τουριστες η Γαλη κανει επιθεση στους αντικαραντινικους.

Μα η κυβερνηση που υποστηριζεις εγινε αντικαραντινικη κυρα μου.

Κωλοτουμπα και χοντρη μαλιστα.

Ακομη και οι κωλοτουμπες θελουν τροπο ομως.

Ειναι απαραδεκτο να μην γινονται τεστ στους τουριστες και να τρεμουν μετα οι ξενοδοχοι.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Μάιος 2020, 10:56

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
22 Μάιος 2020, 07:04
4.5εκ τουλαχιστον
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ @ Βλακεια Αγελης: The Greek Simulation

Ο Αριστος συστηματικα προτινει λυσεις που δεν υπαρχουν (τεστ-ανοσια αγελης) και ειναι και αντιεμβολιαστης
Μιλαμε για πυροβολημενο ατομο

Θα κατσουν λοιπον μεσα τα 4 εκατομμυρια απο τα 10.

Αυτο λεω τοσο καιρο και σε ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις.

40% μεσα και 60% εξω για την αγελη.

Και υποψιν οτι στους υγιεις η θνησιμοτητα του ιου ειναι στα ιδια επιπεδα με της γριππης, ισως και μικροτερη.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 22 Μάιος 2020, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Μάιος 2020, 10:57

Για ποσο καιρο θα κατσουν μεσα 4 εκ Ελληνες;
Και πως ειναι δυνατον να λειτουργησει η αγορα με 4 εκ Ελληνες στα σπιτια τους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 22 Μάιος 2020, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov » 22 Μάιος 2020, 10:57

Αρίστος έγραψε:
22 Μάιος 2020, 10:53
Σε ενα νημα που το ερωτημα ειναι γιατι η κυβερνηση δεν κανει τεστ στους τουριστες η Γαλη κανει επιθεση στους αντικαραντινικους.

Ειναι απαραδεκτο να μην γινονται τεστ στους τουριστες και να τρεμουν μετα οι ξενοδοχοι.

.
Οι ξενοδόχοι δεν τρέμουν κάτι.Σίγουρα θα υπάρξει πρωτόκολλο σε περίπτωση κρούσματος που δεν θα τους δίνει κάποια ευθύνη.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Μάιος 2020, 10:58

Zhukov έγραψε:
22 Μάιος 2020, 10:57
Αρίστος έγραψε:
22 Μάιος 2020, 10:53

.
Οι ξενοδόχοι δεν τρέμουν κάτι.Σίγουρα θα υπάρξει πρωτόκολλο σε περίπτωση κρούσματος που δεν θα τους δίνει κάποια ευθύνη.

Εγω ξερω μεγαλους ξενοδοχους που δεν σκοπευουν να ανοιξουν.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών