Γι'αυτό και τον μισούν ακόμη οι Δεξιοί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:02Να πούμε εδώ ότι ό,τι κι αν ήταν ο Παπανδρέου αν κυβερνούσε τώρα θα είχε χώσει στους Τούρκους τέτοιο πούτσο που θα βγαινε από το στόμα τους.
Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...
Re: Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Φαντάσου για να λυσσάνε να καταλάβουν βράχους και λασποχώραφα τι θα κάνουν αν μπορέσουν περισσότερο. Εσύ βέβαια αν ζούσες το 40 θα κατηγορούσες όσους πολέμησαν εναντίων των εισβολέων για εθνικιστές. Με κάτι τέτοιοες μαλακίες που γράφετε οι συριζαίοι έχετε καταντήσει τη χώρα να δώσει μια ακόμα φορά τα κλειδιά στον δρακουμέλHighlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 10:40Μλκιες, μην κάνεις κι εσύ όμως το ίδιο με αυτούς... Άμα εκτρεφεις τον εθνικισμό στο τέλος τον βρίσκεις μπροστά σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 10:32Θα καταλάβουν το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και θα το μάθουμε από τα διεθνή μέσα.
Θα βγει μετά ο θλιβερός θίασος του 0.60 εδώ ,να μας πει σιγά τα βράχια και έτσι κι αλλιώς ήταν αμφισβητούμενα.
Μιλάμε για τους κλασικούς Πατριδοκαπηλους και τους απογόνους τους. Πολυ μπλα μπλα αλλα Όλες οι εθνικές καταστροφές επί των ημερών τους
Οι καταστροφές που στοίχισαν σε ανθρώπους έγιναν από τους εθνικιστές που έκαναν πραξικόπημα στην Κύπρο και από αυτούς που πήγαιναν μέσα στην Μικρασία
- Highlander
Στα @@ μου για το τι λυσσουν οι εθνικιστές. Παρανοϊκοί ειναι, άρα αναμενόμενο.nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:13Φαντάσου για να λυσσάνε να καταλάβουν βράχους και λασποχώραφα τι θα κάνουν αν μπορέσουν περισσότερο. Εσύ βέβαια αν ζούσες το 40 θα κατηγορούσες όσους πολέμησαν εναντίων των εισβολέων για εθνικιστές. Με κάτι τέτοιοες μαλακίες που γράφετε οι συριζαίοι έχετε καταντήσει τη χώρα να δώσει μια ακόμα φορά τα κλειδιά στον δρακουμέλHighlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 10:40Μλκιες, μην κάνεις κι εσύ όμως το ίδιο με αυτούς... Άμα εκτρεφεις τον εθνικισμό στο τέλος τον βρίσκεις μπροστά σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 10:32Θα καταλάβουν το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι και θα το μάθουμε από τα διεθνή μέσα.
Θα βγει μετά ο θλιβερός θίασος του 0.60 εδώ ,να μας πει σιγά τα βράχια και έτσι κι αλλιώς ήταν αμφισβητούμενα.
Μιλάμε για τους κλασικούς Πατριδοκαπηλους και τους απογόνους τους. Πολυ μπλα μπλα αλλα Όλες οι εθνικές καταστροφές επί των ημερών τους
Οι καταστροφές που στοίχισαν σε ανθρώπους έγιναν από τους εθνικιστές που έκαναν πραξικόπημα στην Κύπρο και από αυτούς που πήγαιναν μέσα στην Μικρασία
Το 1940 δεν πήγαν να καταλάβουν μόνο βραχονησίδες και χωράφια.
Βάλτε τους να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ γι' αυτό που κατέλαβαν και να το δηλώσουν στο Κτηματολόγιο..
Και το 40 ο πόλεμος με παρόμοιες ιστορίες ξεκίνησε, σιγά σιγά ροκάνισμα και μετά μια αφορμή. Βασικά όλοι οι πόλεμοι έτσι ξεκινάνε.Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:17Στα @@ μου για το τι λυσσουν οι εθνικιστές. Παρανοϊκοί ειναι, άρα αναμενόμενο.nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:13Φαντάσου για να λυσσάνε να καταλάβουν βράχους και λασποχώραφα τι θα κάνουν αν μπορέσουν περισσότερο. Εσύ βέβαια αν ζούσες το 40 θα κατηγορούσες όσους πολέμησαν εναντίων των εισβολέων για εθνικιστές. Με κάτι τέτοιοες μαλακίες που γράφετε οι συριζαίοι έχετε καταντήσει τη χώρα να δώσει μια ακόμα φορά τα κλειδιά στον δρακουμέλHighlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 10:40
Μλκιες, μην κάνεις κι εσύ όμως το ίδιο με αυτούς... Άμα εκτρεφεις τον εθνικισμό στο τέλος τον βρίσκεις μπροστά σου.
Φοβάσαι μην τυχόν και σε κατηγορήσουν για εθνικιστή πιο πολύ από το να μπουν μέσα οι μογγόλοι, που αργά ή γρήγορα θα γίνει
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για τη φωτογραφία με τους Γερμανούς που τον είχαν βγάλει φταίνε ΚΑΙ κάποιοι δημοσιογράφοι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:11Δηλαδή, οι δημοσιογράφοι φταίνε;πατησιωτης έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:09Υπάρχει συνέντευξη του γέρου Μητσοτάκη στην τηλεόραση για ακριβώς παρόμοιο περιστατικό επί πρωθυπουργίας του.Ελεγε ότι η κοίτη του Εβρου έβγαλε νέο νησάκι που κατέλαβαν οι Τούρκοι και πήρε τηλέφωνο τον Γιλμάζ που του είπε ότι θα το δει.Μετά από μερικές μέρες οι Τούρκοι έφυγαν και πρόσθετε ο Μ τότε "ευτυχώς δεν μας πήραν είδηση οι δημοσιογράφοι".
Τώρα όμως στον Εβρο υπάρχει και η FRONTEX και οι Γερμανοί μέλη της εναντίον των οποίων πυροβόλησαν πριν μέρες οι Τούρκοι οπότε υποχρεωτικά και Γερμανοί δημοσιογράφοι.

- Highlander
Δεν έχουμε 1940, έχουμε 2020.nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:21Και το 40 ο πόλεμος με παρόμοιες ιστορίες ξεκίνησε, σιγά σιγά ροκάνισμα και μετά μια αφορμή. Βασικά όλοι οι πόλεμοι έτσι ξεκινάνε.Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:17Στα @@ μου για το τι λυσσουν οι εθνικιστές. Παρανοϊκοί ειναι, άρα αναμενόμενο.nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:13
Φαντάσου για να λυσσάνε να καταλάβουν βράχους και λασποχώραφα τι θα κάνουν αν μπορέσουν περισσότερο. Εσύ βέβαια αν ζούσες το 40 θα κατηγορούσες όσους πολέμησαν εναντίων των εισβολέων για εθνικιστές. Με κάτι τέτοιοες μαλακίες που γράφετε οι συριζαίοι έχετε καταντήσει τη χώρα να δώσει μια ακόμα φορά τα κλειδιά στον δρακουμέλ
Φοβάσαι μην τυχόν και σε κατηγορήσουν για εθνικιστή πιο πολύ από το να μπουν μέσα οι μογγόλοι, που αργά ή γρήγορα θα γίνει
Δεν φοβάμαι μη με χαρακτηρίσουν εθνικιστή, δε θέλω να είμαι εθνικιστής γιατί είναι επικίνδυνη και καθυστερημένη ιδεολογία.
Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:23Δεν έχουμε 1940, έχουμε 2020.nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:21Και το 40 ο πόλεμος με παρόμοιες ιστορίες ξεκίνησε, σιγά σιγά ροκάνισμα και μετά μια αφορμή. Βασικά όλοι οι πόλεμοι έτσι ξεκινάνε.Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:17
Στα @@ μου για το τι λυσσουν οι εθνικιστές. Παρανοϊκοί ειναι, άρα αναμενόμενο.
Δεν φοβάμαι μη με χαρακτηρίσουν εθνικιστή, δε θέλω να είμαι εθνικιστής γιατί είναι επικίνδυνη και καθυστερημένη ιδεολογία.
Το θέμα είναι ότι οι Τούρκοι έχουν μείνει στο 1453
- Highlander
Δεν έχουν μείνει στο 1453nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:24Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:23Δεν έχουμε 1940, έχουμε 2020.
Και η διεθνής κοινότητα σίγουρα δεν έχει μείνει στο 1453
Πόλεμος μπορεί να υπάρξει άμα κάνουμε εμείς εθνικιστική κίνηση για να "απαντήσουμε" στην "προσβολή" από τους Τούρκους.
Φοβάσαι τόσο πολύ μην χαρακτηριστείς από τη διεθνής κοινότητα ως εθνικιστής που σε κυβερνάει.Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:25Δεν έχουν μείνει στο 1453nyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:24Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:23
Δεν έχουμε 1940, έχουμε 2020.
ΕΔΙΤ
Καμία από τις "πολιτισμένες" χώρες της διεθνούς κοιντόητας δεν θα τα ανεχόνταν αυτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 23 Μάιος 2020, 11:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στην κρίση του 1987 ,έκλεισε αιφνιδιαστικά την αμερικανική βάση της Ν.Μάκρης και φρόντισε σε συνεννόηση με τον Ζίβκοφ να μεταφερθούν βουλγαρικές ταξιαρχίες τεθωρακισμένων στα σύνορα με τους Τούρκους. Κόλωσαν οι Τούρκοι και υποχώρησαν..ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:13Γι'αυτό και τον μισούν ακόμη οι Δεξιοί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:02Να πούμε εδώ ότι ό,τι κι αν ήταν ο Παπανδρέου αν κυβερνούσε τώρα θα είχε χώσει στους Τούρκους τέτοιο πούτσο που θα βγαινε από το στόμα τους.
Είπαμε, ο Ολετηρας ήταν απατεώνας, αλλά ως πολιτικό ανάστημα σε σύγκριση με τα τωρινά παρτάλια ήταν ΚαρλομάγνοςΣτύγιος έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:28Στην κρίση του 1987 ,έκλεισε αιφνιδιαστικά την αμερικανική βάση της Ν.Μάκρης και φρόντισε σε συνεννόηση με τον Ζίβκοφ να μεταφερθούν βουλγαρικές ταξιαρχίες τεθωρακισμένων στα σύνορα με τους Τούρκους. Κόλωσαν οι Τούρκοι και υποχώρησαν..ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:13Γι'αυτό και τον μισούν ακόμη οι Δεξιοί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:02Να πούμε εδώ ότι ό,τι κι αν ήταν ο Παπανδρέου αν κυβερνούσε τώρα θα είχε χώσει στους Τούρκους τέτοιο πούτσο που θα βγαινε από το στόμα τους.
-
Παρακαλούνται οσοι εχουν ψηφίσει εστω και μια φορα Συριζα του "θα το ρισκαρουμε" να βαλουν την ουρά στα σκελια
- Highlander
Μάλλον δεν τα πιάνεις με την πρώτη και πρέπει να επαναλαμβάνομαιnyxtovios έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:28Φοβάσαι τόσο πολύ μην χαρακτηριστείς από τη διεθνής κοινότητα ως εθνικιστής που σε κυβερνάει.Highlander έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:25Δεν έχουν μείνει στο 1453
ΕΔΙΤ
Καμία από τις "πολιτισμένες" χώρες της διεθνούς κοιντόητας δεν θα τα ανεχόνταν αυτά
Δεν φοβάμαι μη με χαρακτηρίσουν εθνικιστή, από μόνος μου δε θέλω να ειμαι εθνικιστης γιατί είναι επικίνδυνη και καθυστερημένη ιδεολογία
Η ειρήνη είναι πολύτιμο αγαθό.
-
Κουράσανε οι συριζοκασιδιαρηδες τουρκοφαγοι. Τέτοια ζήτηματα υπάρχουν σε όλα τα κράτη του πλανήτη και λύνονται με ψυχραιμία και διπλωματία. Οι λαικιστικες κραυγες μόνο επικίνδυνες είναι, και ξεφτίλα της αριστεράς που μπαίνει κι αυτή μέσα για λόγους πολιτικάντικους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας, δελφίνοι, εσωκομματικά ΝΔ
από Lugozzi » 19 Οκτ 2023, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
19 Οκτ 2023, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το επιβεβαίωσε ο Δένδιας: Ο Μπλίνκεν κορόιδεψε τον Μητσοτάκη!
από Vardos » 09 Μαρ 2025, 13:13 » σε Εθνικά Θέματα - 5 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Μαρ 2025, 19:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας: Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα
από Ίακχος » 22 Δεκ 2023, 09:17 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 1547 Προβολές
-