Όχι στο ίντερνετ. Στο πχόρουμ. Νομίζω ο τόπος προσφερόταν να χάσει κανείς την ψυχραιμία του. Τεσπά.

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Τον exzorg τον ειδοποίησα, δήλωσε ότι απεξαρτήθηκε.
Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!
Τον λαμόγιο τον γνωρίζω άπειρα χρόνια προσωπικά. Σου δηλώνω υπεύθυνα ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε εκείνο το μπουρδέλο (στην παράταξη αναφέρομαι όχι στο φόρουμ) που μπορείς να συζητήσεις και να κάνεις από χαβαλέ έως πολιτική κουβέντα, χωρίς καβγάδες, χωρίς προσβολές, με απόλυτο σεβασμό.
Εδώ του στειλα νήμα με αυγά πασχαλινά-θαύμα-θαύμα να τσιμπήσει και δεν μάσησε, άστο, όντως απεξαρτήθηκε.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ήταν πωλητής ρούχων. Όταν οι γυναίκες έκαναν δοκιμές και σχολίαζαν, ξεχνιόταν κι έμπαινε και στο παραβάν για να τα εξηγήσει καλύτερα. Αλλά πολλές φορές οι γυναίκες συνοδεύονταν από τους αντρες τους, και τον πέταγαν εξω κακήν κακώς.
Τι είπαν, έρχονται; Η δεύτερη έγραφε και σε πολιτική/κοινωνικά;
Δεν έχω επικοινωνία πλέον και δεν ξέρω.
Fair enough!Cecily Anne έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 00:37Τον λαμόγιο τον γνωρίζω άπειρα χρόνια προσωπικά. Σου δηλώνω υπεύθυνα ότι είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σε εκείνο το μπουρδέλο (στην παράταξη αναφέρομαι όχι στο φόρουμ) που μπορείς να συζητήσεις και να κάνεις από χαβαλέ έως πολιτική κουβέντα, χωρίς καβγάδες, χωρίς προσβολές, με απόλυτο σεβασμό.
Οπότε για τα υπόλοιπα χιτλερικά και σβάστικες κλπ, εάν δεν σου αρέσουν και δεν τα εκπροσωπείς, κάνε ό,τι κάνω κι εγώ, μην ασχολείσαι. Δεν σε υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑΣ να πιάσεις κουβέντα μαζί του. Προσωπική γνώμη εκφέρω και δεν στήριξα ή έχω στηρίξει ή θα στηρίξω ΠΟΤΕ τέτοια πράγματα, απεναντίας τα καταδικάζω.
Δεν γνωρίζω (δεν βρήκα) και θα ήταν καλό κάποιος νομικός να μας ενημερώσει, αν διαβάζει.mec_ έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 01:02Τι λέει ο ελληνικός νόμος για τα ναζιστικά and company? Η τήρηση του νόμου είναι η μοναδική υποχρέωση του διαχειριστή. Τους υπόλοιπους όρους τους κανονίζει όπως θέλει. Και δεν είναι υποχρεωμένος να το λειτουργήσει σαν δημόσιο φόρουμ, αν θέλει το λειτουργεί και ως club και απομακρύνει όποιον χαλάει την εικόνα ή το κλίμα κατά την διακριτική του ευχέρεια.
Τα ναζιστικά σύμβολα είναι απαγορευμένα στη γερμανία, όχι στην ελλάδαNandros έγραψε: ↑10 Απρ 2018, 00:31Τα ναζιστικά σύμβολα, που είναι απαγορευμένα σε όλη την Ευρώπη, θα τα κάνεις αποδεκτά; Αν ναι ετοιμάσου για αβατάρ με Χίτλερ και λοιπή συμμορία, σβάστικες, 88άρια, κλπ θεάρεστα!