Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι
Re: Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι
παντως είναι πρωτη φορα που ευρωπαικα κρατη αντιδρουν με τετοιο τροπο στο...μεταναστευτικο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
να δουμε κι στην ελλαδα με τετοια που κυβερνανε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:12Εγώ το έχω φιλοσοφήσει ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω αν θα ζω αύριο, οπότε εστιάζω στο σήμερα.
τοτε ή εχεις λανθανουσα αισθηση του ευδαιμονισμου ή βρισκεσαι σε λαθος τοπικ γιατι αυτο το νημα διαπραγματευεται τον φοβο και την δυστυχια που υποτιθεται οτι θα συντελεστει σε 2-3 γενιες απο σημερα καπου στην δυση

πιονια του συστηματος ,δουλικα της γερμανιας αμερικης ,τουρκιας αλβανιας σκοπιανώνomg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:56ritzeri έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:24σωστο.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:02
οι στατιστικες λενε οτι αν τα 7 δισ των ανθρωπων αρχισουν να ζουν οπως ο μεσος αμερικανος θα χρειαστουν ποροι 4,5 πλανητων σαν τη γη για να υποστηριξουν το υπαρχον μοντελο οικονομιας, κι αυτο τη στιγμη που ο μισος πλουτος του πλανητη εχει ηδη απωλεσθει,
το οικονομικο μοντελο που εχουμε υιοθετησει ειναι ηδη χρεοκοπημενο και αν δεν αλλαξει οδηγει μαθηματικα στην εξαφανιση του ειδους μας
με το υπαρχον οικονομικο μοντελο , μπορουν να ζουν ικανοποιητικα μεχρι 2 δις ανθρωποι.
παραπανω, δεν γινεται.
οποιος επομενως θελει να θυσιαστει, πολυ ευχαριστως να παραχωρησει τη θεση του στον ανεπτυγμενο κοσμο με καποιον λαθρο και να κανουν τραμπα.
οι υπολοιποι δεν θελουμε λεμε να παραχωρησουμε αυτη την ευνοια που ειχαμε απο την Θεα τυχη να γεννηθουμε εδω, σε κάποιον άλλο τρίτο.
αλλα τί να κανεις που οι αριστεροι ζουν με τα συνθηματα και οχι με τα πραγματικα δεδομενα....
της πτνας προβλεπεται να γινει τα επομενα χρονια
με αυτο το σκεπτικο παραδεχεσαι συνειδητα οτι εισαι ενα πιονι του συστηματος, το υπαρχον οικονομικο συστημα δεν εχει βαλει ως οριο την ευδαιμονια των 2 δις και ολοι οι υπολοιποι να πανε να πνιγουνε!
το συστημα ειναι ετσι δομημενο ωστε να παραγει οσο το δυνατο περισσοτερες υπηρεσιες και αγαθα σε οσο το δυνατο μεγαλυτερες ποσοτητες με απωτερο σκοπο το μεγιστο κερδος! -με οποιοδηπτοτε κοστος!
ακομα και αν εισαι στη προνομιουχα πλευρα δε παυεις να εχεις παραταση ζωης για μερικα χρονακια ακομα
είναι αυτοι που προπαγανδιζουν την δουλικια στα ση ,πως δικαι είναι το δικιο γερμανων κι λοιπων
κι είναι πολλα τα ξενοδουλικα κνιτες μαοικοι συριζαιο ποταμίσιοι νεοφιλελεφτεροι
η σαρα κι η μαρα ,που επιβιωνει γιατι υπηρετει πιστα τα συμφεροντα ξενων
Η δυστυχία είναι ήδη εδώ! Απλώς κάποιοι αρνούνται αυτιστικά να το καταλάβουν.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:17
τοτε ή εχεις λανθανουσα αισθηση του ευδαιμονισμου ή βρισκεσαι σε λαθος τοπικ γιατι αυτο το νημα διαπραγματευεται τον φοβο και την δυστυχια που υποτιθεται οτι θα συντελεστει σε 2-3 γενιες απο σημερα καπου στην δυση
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:17
σωστο κι αυτό,αλλα ταιριαζει στον νεοφιλελεφτερο ατομικισμο
αχρηστα λοιπον,δεν ζουμε μονο για μμας μα κι για τα παιδια μας που πρεπει να εχουν μελλον στην πατριδα τους
κι θεωριες ιδεοληψίες κτλ που δεν συναινουν στο μελλον των ελληνων
στα σκουπίδια εκει είναι η θεση τους
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτά που γράφω ισχύουν και παρα-ίσχύουν. Προέρχονται από εξειδικευμένα σάιτς που δεν έχει πρόσβαση ο καθείς, αλλά εγώ έχω, λόγω προηγουμένου επαγγέλματος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:27Αν ισχύουν αυτά που λες, εσύ σε σε ποιους πιστεύεις ότι θα αποδοθούν ευθύνες στην περίπτωση που συμβεί το μοιραίο και υπάρξουν ανθρώπινα θύματα;Nandros έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 20:08Έκανα μιαν έρευνα για το Lifeline
Full Company Name Mission Lifeline eV
Address Rudolfstrasse 7, 01097 Dresden, Germany.
Μια σκυλοπνίχτρα του 1968! (brand new!)
Δεν έχει κάποιο σοβαρό PandI Club, αλλά ασφαλίζεται από μιαν άγνωστή φίρμα: Mutual Owners Club. Αν προκαλέσει ατύχημα, το θύμα θα πάρει τα τέτοια μου!
Δεν ανήκει σε καμία κλάση, που σημαίνει ουδείς ελέγχει την αξιοπλοΐα του από το 2009.
Δεν έχει το λεγόμενο DOC Certificate για τον ISM-Code από το 2009.
Δεν έχει τα ανάλογα σωστικά για όλους αυτούς που κουβαλάει.
Σε οποιοδήποτε λιμάνι του κόσμου θα το είχαν κατασχέσει και δέσει με 40 κάβους! Μυστήριο πώς ξέφυγε μέχρι τώρα.
Σ' αυτούς που έχουν υπό την τυπική/άτυπη αιγίδα τους το σκάφος ή σε οποιονδήποτε άλλο;
Αν κάτι στραβώσει, πρώτα θα δέσουν το πλήρωμα του πειρατικού και μετά τους επικεφαλής των γραφείων.
Αυτή η ανασφάλιστη/ακάλυπτη σκυλοπνίχτρα δεν θα έπρεπε να πλέει. Και πολύ φοβάμαι ότι η στραβή τους περιμένει στην γωνία και τότε - ίσως - βγουν τόσα άπλυτα στην φόρα που δεν τα φανταζόμαστε.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:56με αυτο το σκεπτικο παραδεχεσαι συνειδητα οτι εισαι ενα πιονι του συστηματος, το υπαρχον οικονομικο συστημα δεν εχει βαλει ως οριο την ευδαιμονια των 2 δις και ολοι οι υπολοιποι να πανε να πνιγουνε!
το συστημα ειναι ετσι δομημενο ωστε να παραγει οσο το δυνατο περισσοτερες υπηρεσιες και αγαθα σε οσο το δυνατο μεγαλυτερες ποσοτητες με απωτερο σκοπο το μεγιστο κερδος! -με οποιοδηπτοτε κοστος!
ακομα και αν εισαι στη προνομιουχα πλευρα δε παυεις να εχεις παραταση ζωης για μερικα χρονακια ακομα
Νάτος και ο Νοστράδαμος!omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:17τοτε ή εχεις λανθανουσα αισθηση του ευδαιμονισμου ή βρισκεσαι σε λαθος τοπικ γιατι αυτο το νημα διαπραγματευεται τον φοβο και την δυστυχια που υποτιθεται οτι θα συντελεστει σε 2-3 γενιες απο σημερα καπου στην δυση

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ούτις, δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:22Η δυστυχία είναι ήδη εδώ! Απλώς κάποιοι αρνούνται αυτιστικά να το καταλάβουν.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:17
omg, είχα την αίσθηση ότι το νήμα αφορά στον προσδιορισμό "Ιταλοί Ακροδεξιοί υπάνθρωποι" και όχι σ' αυτό που θα συντελεστεί σε 2-3 γενιές κάπου στη δύση.
Η γνώμη μου είναι ότι αναφέρεσαι σε κάποιο υποθετικό επέκεινα γιατί κατά τα φαινόμενα, σε 2-3 γενιές δεν θα υφίσταται καν αυτό που σήμερα αναφέρουμε ως δύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:22Η δυστυχία είναι ήδη εδώ! Απλώς κάποιοι αρνούνται αυτιστικά να το καταλάβουν.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:17
μη μου λες για ευτυχια/δυστυχια και παρομοιες σχετικες και εφημερες εννοιες
- Dwarven Blacksmith
Ούτε σήμερα υφίσταται Δύση. Τη σημερινή Ευρώπη με τις σημερινές ΗΠΑ τις χωρίζει μια ιδεολογική άβυσσος.

- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 16:04omg, είχα την αίσθηση ότι το νήμα αφορά στον προσδιορισμό "Ιταλοί Ακροδεξιοί υπάνθρωποι" και όχι σ' αυτό που θα συντελεστεί σε 2-3 γενιές κάπου στη δύση.
Η γνώμη μου είναι ότι αναφέρεσαι σε κάποιο υποθετικό επέκεινα γιατί κατά τα φαινόμενα, σε 2-3 γενιές δεν θα υφίσταται καν αυτό που σήμερα αναφέρουμε ως δύση.
& Νανδρος
αναφερομουν σε αυτο και σε αναλογες εικασιες φασιστων που εχουν μια επιλεκτικη και κοντοφθαλμη ευαισθησια για το μελλον του πλανητη
OANNHSEA @ Ιταλοι Ακροδεξιοι υπανθρωποι
Εγώ πάλι, νομίζω ότι τα άπλυτα που αναφέρεις δεν θα βγουν ποτέ στη φόρα. Απλώς γιατί δεν είναι πολιτικώς ορθό. Οι διαφωτισμένοι οφείλουν να ρίχνουν σκιές στα στοιχεία που αμφισβητούν τις καλές τους προθέσεις.Nandros έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 15:40Αυτά που γράφω ισχύουν και παρα-ίσχύουν. Προέρχονται από εξειδικευμένα σάιτς που δεν έχει πρόσβαση ο καθείς, αλλά εγώ έχω, λόγω προηγουμένου επαγγέλματος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:27Αν ισχύουν αυτά που λες, εσύ σε σε ποιους πιστεύεις ότι θα αποδοθούν ευθύνες στην περίπτωση που συμβεί το μοιραίο και υπάρξουν ανθρώπινα θύματα;Nandros έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 20:08Έκανα μιαν έρευνα για το Lifeline
Full Company Name Mission Lifeline eV
Address Rudolfstrasse 7, 01097 Dresden, Germany.
Μια σκυλοπνίχτρα του 1968! (brand new!)
Δεν έχει κάποιο σοβαρό PandI Club, αλλά ασφαλίζεται από μιαν άγνωστή φίρμα: Mutual Owners Club. Αν προκαλέσει ατύχημα, το θύμα θα πάρει τα τέτοια μου!
Δεν ανήκει σε καμία κλάση, που σημαίνει ουδείς ελέγχει την αξιοπλοΐα του από το 2009.
Δεν έχει το λεγόμενο DOC Certificate για τον ISM-Code από το 2009.
Δεν έχει τα ανάλογα σωστικά για όλους αυτούς που κουβαλάει.
Σε οποιοδήποτε λιμάνι του κόσμου θα το είχαν κατασχέσει και δέσει με 40 κάβους! Μυστήριο πώς ξέφυγε μέχρι τώρα.
Σ' αυτούς που έχουν υπό την τυπική/άτυπη αιγίδα τους το σκάφος ή σε οποιονδήποτε άλλο;
Αν κάτι στραβώσει, πρώτα θα δέσουν το πλήρωμα του πειρατικού και μετά τους επικεφαλής των γραφείων.
Αυτή η ανασφάλιστη/ακάλυπτη σκυλοπνίχτρα δεν θα έπρεπε να πλέει. Και πολύ φοβάμαι ότι η στραβή τους περιμένει στην γωνία και τότε - ίσως - βγουν τόσα άπλυτα στην φόρα που δεν τα φανταζόμαστε.
.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι σαν την ιδεολογική άβυσσο μεταξύ σύριζα και ανέλ εννοείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 16:08Ούτε σήμερα υφίσταται Δύση. Τη σημερινή Ευρώπη με τις σημερινές ΗΠΑ τις χωρίζει μια ιδεολογική άβυσσος.

Ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κοντόφθαλμη ευαισθησία είναι: εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ, όπως και το εγγύς περιβάλλον μου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 16:11αναφερομουν σε αυτο και σε αναλογες εικασιες φασιστων που εχουν μια επιλεκτικη και κοντοφθαλμη ευαισθησια για το μελλον του πλανητη
Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος ο οποίος γουστάρει να δει να υποφέρουν οι δικοί του και οι γνωστοί του ή ο ίδιος;
Ήδη πάνω από το 60% του ελληνικού λαού υποφέρει από τις "σοσιαληστικές" ικανότητες του πασόκ - πόσοι λες να γουστάρουν να δώσουν και άλλα χρήματα για να σώσουν τα κουνέλια από π.χ. την Κένυα;
Αλλά από την άλλη ας πάρουμε το τομάρι σου - τι είσαι διατεθειμένος να απαρνηθείς ώστε να ζήσουν καλύτερα εκείνοι του τρίτου κόσμου; Θα σταματήσεις να τρως κόκκινο κρέας; Θα σταματήσεις να αγοράζεις προϊόντα τεχνολογικά; Θα καθαρίζεις π.χ. τα πιάτα σου με αλισίβα; Πες μας τι θα κάνεις ώστε να δίνεις τουλάχιστον 250 ευρώ το μήνα από την τσέπη σου στον τρίτο κόσμο...
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι Ιταλοί (μας) «παίρνουν» και τον εναέριο χώρο των Σκοπίων
από Eθνικοκοινωνιστης » 05 Ιουν 2023, 09:28 » σε Εθνικά Θέματα - 2 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-