Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Μάιος 2020, 01:03

hellegennes έγραψε:
23 Μάιος 2020, 23:30
Αρίστος έγραψε:
23 Μάιος 2020, 16:04
Θυμιζω οτι εγω ηλικιωμενους και ευπαθεις τους ηθελα μεσα ΚΑΙ στην καραντινα ΚΑΙ τωρα.
Πρώτα απ' όλα, δεν γίνεται. Είναι μη εφαρμόσιμο μέτρο. Μπορείς μόνο να ελπίζεις ότι δεν θα βγαίνουν, δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Δεύτερον, είναι ανούσιο μέτρο, γιατί οι περισσότεροι ηλικιωμένοι και ευπαθείς δεν ζούνε απομονωμένοι στις βίλες τους, αλλά στα σπίτια που μένουν και οι μη ευπαθείς.

Τρίτον, ευπαθείς ομάδες για τον συγκεκριμένο ιό είναι τουλάχιστον το 1/3 του ενεργού πληθυσμού. Σε κάποιες επιχειρήσεις ή φορείς μπορεί να είναι και πάνω από το 50%.

Τέταρτον, οι μη ευπαθείς ομάδες μικρών ηλικιών έχουν χαμηλή θνησιμότητα, όχι όμως και χαμηλή πιθανότητα να νοσήσουν και να πέσουν στο κρεβάτι για 2-3 εβδομάδες. Σε μια μαζική κρίση θα έβγαινε νοκ άουτ ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού και τα πάντα θα υπολειτουργούσαν. Πολλές επιχειρήσεις δεν τις συμφέρει καν να λειτουργούν με μείον -30% κίνηση, που θα ήταν δεδομένο έτσι κι αλλιώς σε μαζική κρίση με μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να είναι άρρωστο και οι υπόλοιποι να φοβούνται να βγουν έξω.

Τα πράγματα θα ήταν μακράν χειρότερα χωρίς καραντίνα. Η ζημιά για την οικονομία θα ήταν πολλαπλάσια.
Να συμπληρωσω σε αυτα που πολυ σωστα επεσημανε ο συντροφος Χελις πως οι ψεκασμενοι τυπου Αριστου δεν εχουν λαβει υπ οψιν ακομη ενα σημαντικο δεδομενο
Το οτι ενω η θνησιμοτητα ειναι αρκετα μικροτερη στις μη ευπαθεις ομαδες το ποσοστο που θα χρειαστει νοσηλεια ειναι πολυ μεγαλο
και το συστημα θα καταρρευσει για πλακα
Και οταν το συστημα υγειας καταρρεει τοτε ερχεται μεγαλη αυξηση της θνησιμοτητας γενικως
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 24 Μάιος 2020, 01:04

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2020, 00:51
Λόγω του τουρισμού. Γιατί με κάνεις να επαναλαμβάνομαι;
Δεν ξέρω ρε συ, ώρες- ώρες πιστεύω ότι χρησιμοποιείς το πχόρουμ ως μέσω ρητορικής εξάσκησης. Υπερασπίζεσαι κουφές θέσεις και βλέπεις μέχρι πού μπορείς να το πας.
Τώρα πρέπει να αναλύσω γιατί το να νεκρώνονται οι υπηρεσίες και έχουν τόσα νοικοκυριά 400 ή 800 ευρώ το μήνα έσοδα αποκλειστικά από επιδόματα κάνει ζημιά στην οικονομία; Δεν μπορώ, μάλλον θα είμαι εγώ ο αμαθής, επηρμένος ισχυρογνώμων. Άσε τη μαλακία μου να την βλέπει ο κόσμος να γελάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 24 Μάιος 2020, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Μάιος 2020, 01:10

τι να λέμε.διάβασα το καταπληκτικό "η στρατηγική της κυβέρνησης είναι σωστη ακόμα και αν αποδειχθεί λάθος".δλδ μάγκες σε κάθε περίπτωση.κάνε συζήτηση από κει και πέρα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2020, 01:15

Βλήμα έγραψε:
24 Μάιος 2020, 01:04
hellegennes έγραψε:
Δεν ξέρω ρε συ, ώρες- ώρες πιστεύω ότι χρησιμοποιείς το πχόρουμ ως μέσω ρητορικής εξάσκησης. Υπερασπίζεσαι κουφές θέσεις και βλέπεις μέχρι πού μπορείς να το πας.
Τώρα πρέπει να αναλύσω γιατί το να νεκρώνονται οι υπηρεσίες και έχουν τόσα νοικοκυριά 400 ή 800 ευρώ το μήνα έσοδα κάνει ζημιά στην οικονομία; Δεν μπορώ, μάλλον θα είμαι εγώ ο αμαθής, επηρμένος ισχυρογνώμων. Άσε τη μαλακία μου να την βλέπει ο κόσμος να γελάει.
Θα είχε νόημα αυτό που έγραφες, αν είχες παραδείγματα χωρών που δεν υπέστησαν τα ίδια ή μεγαλύτερα οικονομικά πλήγματα. Ειδικώς στον τουρισμό. Σκέψου την Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία.

Το μέλλον του τουρισμού: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες που θα επανέλθουν

Marie-Carole Ancelin-de La Chapelle*

Ο ξενοδοχειακός κλάδος θα πρέπει να αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης και την αντίληψή του περί φιλοξενίας, φροντίζοντας ακόμα περισσότερο τους επισκέπτες. Οι μικρές μονάδες θα γίνουν πιο ελκυστικές από τα μεγάλα συγκροτήματα. Το ίδιο θα συμβεί και με τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη φύση, κοντά στη θάλασσα, στην εξοχή ή στο βουνό έναντι των ξενοδοχείων πόλης. Το ξενοδοχείο δεν θα είναι πια προορισμός, αλλά μέρος της εμπειρίας εξερεύνησης της χώρας ή της περιοχής στην οποία ανήκει. Θα αναδειχθούν η τοπική γαστρονομία και οι υπαίθριες δραστηριότητες, ενώ θα δοθεί έμφαση σε όλες τις πτυχές ασφαλείας που συνδέονται με τα μέτρα υγιεινής.

Η Ευρώπη έχει την ικανότητα να αναρρώσει και οι κοντινοί προορισμοί θα είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν από την ανάκαμψη του τουρισμού. Αν η Ιταλία έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να ανακτήσει επικοινωνιακά το χαμένο έδαφος, η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Μάλτα και ορισμένες βορειοευρωπαϊκές χώρες που φάνηκε να χειρίστηκαν καλύτερα την κρίση θα είναι οι πρώτες που θα επανέλθουν. Η μείωση των τιμών, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ταυτότητα της κάθε μονάδας –αυτή που αποτελεί το DNA της–, είναι ωστόσο σημαντικό οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους.

Τα ταξίδια θα αποκτήσουν σοφία: λιγότεροι τουρίστες, αλλά περισσότεροι ταξιδιώτες. Οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά όχι τόσο συχνά. Το ταξίδι πρέπει να γίνει ξανά το όνειρο που ήταν κάποτε.

* Η Marie-Carole Ancelin-de La Chapelle είναι CEO της MCA Communication-Paris

https://www.kathimerini.gr/1079038/arti ... epanel8oyn
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 24 Μάιος 2020, 01:18

ΓΑΛΗ σε άλλη ανάρτηση απαντούσα, άλλο πράγμα λέγαμε.

Αυτό που είχα να γράψω σε εσένα το είπα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, αν θεωρείς ότι αυτό που παρέθεσες με αναιρεί ή μου απαντά καλώς, εκεί θα είναι, θα το διαβάσει ο κόσμος και θα πεισθεί από την δική σου επιχειρηματολογία αντί από την δική μου.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Μάιος 2020, 01:54

Βλήμα έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Τώρα πρέπει να αναλύσω γιατί το να νεκρώνονται οι υπηρεσίες και έχουν τόσα νοικοκυριά 400 ή 800 ευρώ το μήνα έσοδα αποκλειστικά από επιδόματα κάνει ζημιά στην οικονομία; Δεν μπορώ, μάλλον θα είμαι εγώ ο αμαθής, επηρμένος ισχυρογνώμων. Άσε τη μαλακία μου να την βλέπει ο κόσμος να γελάει.
Γιατί είναι κουφή θέση; Την εξήγησα επαρκώς. Εσύ δεν μου εξήγησες επαρκώς τις αντιρρήσεις σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 24 Μάιος 2020, 02:07

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2020, 01:54
Βλήμα έγραψε:
hellegennes έγραψε:
Γιατί είναι κουφή θέση; Την εξήγησα επαρκώς. Εσύ δεν μου εξήγησες επαρκώς τις αντιρρήσεις σου.
Το ότι οι μοναδικές υπηρεσίες που παράγουν πλούτο είναι οι τουριστικές είναι κουφή παραδοχή.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Μάιος 2020, 02:41

Δεν είπα πουθενά τέτοιο πράγμα. Ούτε συνάγεται από τις απαντήσεις μου. Είπα ότι η οικονομία δεν δέχτηκε κανένα ιδιαίτερο πλήγμα με την καραντίνα. Η παραγωγή δεν σταμάτησε ποτέ και οι όποιες υπηρεσίες σταμάτησαν, αναπληρώνουν με την επαναλειτουργία τους. Δεν σταμάτησες να αγοράζεις παπούτσια γιατί δεν είχες λεφτά, σταμάτησες γιατί ήταν κλειστά τα μαγαζιά. Μόλις άνοιξαν πήγες και πήρες (υποθετικό το παράδειγμα, δεν ξέρω αν πήρες παπούτσια). Τα δε έσοδα μπορεί να μειώθηκαν για κάποιους ΚΑΔ, αυξήθηκαν όμως για κάποιους άλλους.

Δεν ξέρω πώς συσχετίζεται αυτό με το «οι μοναδικές υπηρεσίες που παράγουν πλούτο είναι οι τουριστικές». Ίσως το πρόβλημα που περιγράφεις με τις ρητορικές εξασκήσεις και τις κουφές θέσεις να οφείλεται στο ότι φαντάζεσαι ότι λέω διαφορετικά πράγματα απ' ό,τι έχω πει. Όχι απλώς διαφορετικά, αλλά εντελώς ασύνδετα με αυτά που φαντάζεσαι.

Μία κάποια λύσις θα ήταν να σταματούσες να φαντάζεσαι τι λέω και να άρχιζες να διαβάζεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 24 Μάιος 2020, 04:07

hellegennes έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Θυμιζω οτι εγω ηλικιωμενους και ευπαθεις τους ηθελα μεσα ΚΑΙ στην καραντινα ΚΑΙ τωρα.
Πρώτα απ' όλα, δεν γίνεται. Είναι μη εφαρμόσιμο μέτρο. Μπορείς μόνο να ελπίζεις ότι δεν θα βγαίνουν, δεν μπορείς να το ελέγξεις.

Δεύτερον, είναι ανούσιο μέτρο, γιατί οι περισσότεροι ηλικιωμένοι και ευπαθείς δεν ζούνε απομονωμένοι στις βίλες τους, αλλά στα σπίτια που μένουν και οι μη ευπαθείς.

Τρίτον, ευπαθείς ομάδες για τον συγκεκριμένο ιό είναι τουλάχιστον το 1/3 του ενεργού πληθυσμού. Σε κάποιες επιχειρήσεις ή φορείς μπορεί να είναι και πάνω από το 50%.

Τέταρτον, οι μη ευπαθείς ομάδες μικρών ηλικιών έχουν χαμηλή θνησιμότητα, όχι όμως και χαμηλή πιθανότητα να νοσήσουν και να πέσουν στο κρεβάτι για 2-3 εβδομάδες. Σε μια μαζική κρίση θα έβγαινε νοκ άουτ ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού και τα πάντα θα υπολειτουργούσαν. Πολλές επιχειρήσεις δεν τις συμφέρει καν να λειτουργούν με μείον -30% κίνηση, που θα ήταν δεδομένο έτσι κι αλλιώς σε μαζική κρίση με μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού να είναι άρρωστο και οι υπόλοιποι να φοβούνται να βγουν έξω.

Τα πράγματα θα ήταν μακράν χειρότερα χωρίς καραντίνα. Η ζημιά για την οικονομία θα ήταν πολλαπλάσια.

Ξερεις ποσοι νεοι πεθαναν απο τον κορονοιο στην Ελλαδα;

0 στις ηλικιες 0-17....

και 3 μεταξυ 18-39 χρονων.

Τα στοιχεια απο Εκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιευθηκε στις 21 Μαιου.

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 200521.pdf

Ειναι προφανες λοιπον οτι η καραντινα δεν επρεπε να στοχευει σε αυτους.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 24 Μάιος 2020, 04:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 24 Μάιος 2020, 04:19

hellegenes τα μισα μαγαζια στην Ελλαδα ειναι εστιαση, καφες και ψυχαγωγια.

Και αυτος ειναι μονο ο ενας κλαδος απο τις συνολικα 66 κατηγοριες επιχειρησεων που εκλεισαν επι καραντινας.

Κατι το οποιο σημαινει οτι απειλουνται (μαζι με τον τουρισμο) πανω απο 500.000 θεσεις εργασιας να χαθουν.

Ενω εξαιτιας της καραντινας και της υπολειτουργιας των επιχειρησεων ειχαμε ηδη μειωση των μισθων στον ιδιωτικο τομεα 20%.

https://tvxs.gr/news/ellada/anakoinothi ... tiko-tomea

Αρα θα οδηγηθουμε σε στρατιες ανεργων και κακοπληρωμενων.

Το οποιο με τη σειρα του θα οδηγησει σε μειωση της καταναλωσης στα καταστηματα, σε νεα λουκετα, νεους ανεργους κλπ.

Και εκει θα ερθει καποια στιγμη η κυβερνηση και θα σκασει το παραμυθι που θα λεγεται μειωση των μισθων στο δημοσιο και μειωση των συνταξεων. Και θα το κανει εξαιτιας της μειωσης των δημοσιων εσοδων που εφερε η καραντινα.

.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Μάιος 2020, 07:04

Αρίστος έγραψε:
24 Μάιος 2020, 04:07
hellegennes έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ξερεις ποσοι νεοι πεθαναν απο τον κορονοιο στην Ελλαδα;

0 στις ηλικιες 0-17....

και 3 μεταξυ 18-39 χρονων.

Τα στοιχεια απο Εκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιευθηκε στις 21 Μαιου.

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/ ... 200521.pdf

Ειναι προφανες λοιπον οτι η καραντινα δεν επρεπε να στοχευει σε αυτους.

.
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει καμία σημασία πόσους θανατους είχαμε σε αυτές τις ηλικίες που αναφέρεις αναφέρεις καθώς εάν δεν υπήρχε καραντίνα δεν στόχευε και σε αυτούς θα είχαμε μεγαλύτερη διασπορά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 24 Μάιος 2020, 13:09

Naida έγραψε:
24 Μάιος 2020, 07:04

Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει καμία σημασία πόσους θανατους είχαμε σε αυτές τις ηλικίες που αναφέρεις αναφέρεις καθώς εάν δεν υπήρχε καραντίνα δεν στόχευε και σε αυτούς θα είχαμε μεγαλύτερη διασπορά;

Αν δεν υπηρχε ΚΑΘΟΛΟΥ καραντινα μπορει να ειχαμε τους νεκρους της Σουηδιας στις νεες ηλικιες.

Οι οποιοι ειναι στα ιδια επιπεδα (η χαμηλοτερα) των θανατων απο γριπη σε νεαρες ηλικιες.

https://www.statista.com/statistics/110 ... ge-groups/

.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 24 Μάιος 2020, 13:11

Βλήμα έγραψε:
24 Μάιος 2020, 12:58
Η μαγική μου σφαίρα λέει ότι τον Οκτώβρη θα έχει γίνει της πουτάνας, κι όταν το θέτουμε οι υπόλοιποι, οι Νεοδημοκράτες χρήστες θα ακολουθούν αυτή την τακτική:

Βλήμα: Τελικά σκατά τα κάνατε.
Νεοδημοκράτης: Βλήμα είσαι βλήμα που δεν καταλαβαίνεις την αναγκαιότητα αυτών των θυσιών, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο, η οικονομία είχε φτάσει στο μη παρέκει, λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν.
Βλήμα: Τότε ρε παιδιά την καραντίνα που προηγήθηκε γιατί την φάγαμε στην μάπα;
Νεοδημοκράτης: (χωρίς να έχει κανένα στοιχείο, μόνο και μόνο γιατί χρειάζεται κάτι να πει): Αν δεν είχε προηγηθεί η καραντίνα τα θύματα θα ήταν δεκαπλάσια, εκατονταπλάσια, χιλιαπλάσια. Θα είχε αλλάξει η ροή των ποταμών κι ο ήλιος θα έσβηνε.
Βλήμα: Και τώρα τι διαφορά είχε που αφήσαμε ατεστάριστο κόσμο να τριγυρνά;
Νεοδημοκράτης: Είσαι άνεργος, αλκοολικός, μη μιλάς, βούλωνε, ξες πόσο έχω γαμήσει εγώ, Γράμμος- Βίτσι.

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC » 24 Μάιος 2020, 13:12

Το άκρον άωτον της ανοησίας στην Ελλάδα είναι αναφορές ότι ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία. Εκτός του ότι δεν είναι βιομηχανία, αλλά υπηρεσίες, με ανειδίκευτες και φθηνές θέσεις εργασίας, όπου ήδη καταλαμβάνονται από ακόμη πιο φθηνούς λαθρομετανάστες, όλοι όσοι το ισχυρίζονται δεν βλέπουν το εξής:

α. ότι οι Γερμανοί κλείνουν το τουριστικό πακέτο σε γερμανικές εταιρείες που απομυζούν τους Έλληνες ξενοδόχους,
β. πως ταξιδεύουν με τα δικά τους αεροπλάνα,
γ. ότι προσγειώνονται στα δικά τους αεροδρόμια (Fraport),
δ. πως χρησιμοποιούν τις δικές τους τηλεπικοινωνίες (ΟΤΕ),
ε. ότι σύντομα θα πηγαίνουν στα δικά τους ξενοδοχεία,
στ. πως αγοράζουν από τα δικά τους καταστήματα δικά τους τρόφιμα (Lidl),
ζ. ενώ σύντομα θα έχουν το δικό τους ηλεκτρικό ρεύμα (ΔΕΗ).

Τί θα μένει στην Ελλάδα από τους τουρίστες της; Ένας μισθός πείνας που θα καταναλώνεται σε εισαγωγές από άλλες χώρες στο μεγαλύτερο ποσοστό του ή σε προϊόντα επιχειρήσεων που θα ανήκουν σε ξένους.

Πρόκειται λοιπόν αλήθεια για βαριά βιομηχανία ή για βαριά δουλεία και κατοχή;

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 24 Μάιος 2020, 13:18

hellegennes έγραψε:
24 Μάιος 2020, 02:41
Μία κάποια λύσις θα ήταν να σταματούσες να φαντάζεσαι τι λέω και να άρχιζες να διαβάζεις.
Να μια πολύ καλή συμβουλή.
Από το άρθρο που σου παρέθεσα
Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, το πραγματικό ΑΕΠ εκτιμάται ότι θα μειωθεί κατά 4,7% σε ετήσια βάση, λόγω της συρρίκνωσης του εμπορίου (ιδίως των υπηρεσιών), της απότομης πτώσης της οικονομικής δραστηριότητας και της συμπίεσης της καταναλωτικής ζήτησης. Η ελληνική οικονομία αναμένεται να επηρεαστεί κυρίως από ένα έντονο αρνητικό σοκ στην πλευρά της ζήτησης και, σε μικρότερο βαθμό, στην πλευρά της προσφοράς, λόγω των περιοριστικών μέτρων και της διακοπής των αλυσίδων παραγωγής. Για το 2021

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών