Νέο Χαστούκι στα εθνομηδένια:H Ιταλία απαγορεύει σε πλοίο με 629 λαθρο να πιασει λιμάνι

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Νέο Χαστούκι στα εθνομηδένια:H Ιταλία απαγορεύει σε πλοίο με 629 λαθρο να πιασει λιμάνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιουν 2018, 07:50

sys3x έγραψε:
23 Ιουν 2018, 23:44
blackpaint έγραψε:
23 Ιουν 2018, 22:57
Η ειδηση βρισκεται στα εξης σαιτ

https://sputniknews.com

https://voiceofeurope.com/

https://www.rt.com

www.euronews.com

www.breitbart.com

και πουθενα αλλου. ΟΛΑ τους σουπεραναξιοπιστα και μερικα με βαρυ ιστορικο αποδεδειγμενων ψευδων δημοσιευσεων.

Οταν επιβεβαιωθει απο καποιο πιο αξιοπιστο μεσο, τα λεμε.
Αλλα και παλι, καποιο καμπανακι θα πρεπε να εχει χτυπησει οταν μιλαει καποιος για εξωσεις φοιτητων μεσα στο κατακαλοκαιρο.
Αγορίνα μου το γιουρονιούζ είναι γενικά ψιλό προ-λαθρό και δεν έχει τέτοιο τρακ ρέκορντ, έχω φίλο σε διευθυντική θέση και του έχω εκφράσει ήδη τις διαφωνίες μου. Θα σου έλεγα βγάλε τις παρωπιδάρες αλλά κίτρινο το κόβω. Γενικά πάντως καλό είναι να αφήνουμε που και πω την ιδεολογική ατζέντα στο εξοχικό μας και να βλέπουμε λίγο περισσότερο τα πράματα έτσι όπως είναι, ξέρω δύσκολο αλλά πρέπει να το πω.
(:
κοφτο ρε μαλακα, ειλικρινα, σα φοβισμενη κωλογρια κανεις. Εισαι 20-30 χρονω ποσο εισαι και ανεχεσαι να χεις τις ιδιες αποψεις με σαπιλες συνταξιουχους; Τοση καταντια;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Νέο Χαστούκι στα εθνομηδένια:H Ιταλία απαγορεύει σε πλοίο με 629 λαθρο να πιασει λιμάνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Ιουν 2018, 09:42

blackpaint έγραψε:
24 Ιουν 2018, 07:50
sys3x έγραψε:
blackpaint έγραψε:

https://sputniknews.com

https://voiceofeurope.com/

https://www.rt.com

www.euronews.com

www.breitbart.com

και πουθενα αλλου. ΟΛΑ τους σουπεραναξιοπιστα και μερικα με βαρυ ιστορικο αποδεδειγμενων ψευδων δημοσιευσεων.

Οταν επιβεβαιωθει απο καποιο πιο αξιοπιστο μεσο, τα λεμε.
Αλλα και παλι, καποιο καμπανακι θα πρεπε να εχει χτυπησει οταν μιλαει καποιος για εξωσεις φοιτητων μεσα στο κατακαλοκαιρο.
Αγορίνα μου το γιουρονιούζ είναι γενικά ψιλό προ-λαθρό και δεν έχει τέτοιο τρακ ρέκορντ, έχω φίλο σε διευθυντική θέση και του έχω εκφράσει ήδη τις διαφωνίες μου. Θα σου έλεγα βγάλε τις παρωπιδάρες αλλά κίτρινο το κόβω. Γενικά πάντως καλό είναι να αφήνουμε που και πω την ιδεολογική ατζέντα στο εξοχικό μας και να βλέπουμε λίγο περισσότερο τα πράματα έτσι όπως είναι, ξέρω δύσκολο αλλά πρέπει να το πω.
(:
κοφτο ρε μαλακα, ειλικρινα, σα φοβισμενη κωλογρια κανεις. Εισαι 20-30 χρονω ποσο εισαι και ανεχεσαι να χεις τις ιδιες αποψεις με σαπιλες συνταξιουχους; Τοση καταντια;
Μα δεν ξέρεις ακόμη την άποψη μου.
Το θέμα δεν είναι η άποψη μου, το θέμα είναι το τι συμβαίνει, χωρίς τα ιδεολογικά φίλτρα και τις παρωπίδες μας. Δεν μπορείς να βγάζεις τον μισό πλανήτη φασιστικό χωρίς να είσαι ο ίδιος, είναι άδικο για σένα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να έχει την δική του εικόνα για τα πράματα όσο σωστή ή λάθος είναι για σένα. Το να χαρακτηρίζεις τους άλλους φασίστες δεν σε κάνει εσένα λιγότερο φασίστα και σαφώς δεν σε τιμά, όπως καταλαβαίνεις δεν έχω τίποτα να κόψω, δοκίμασε το και συ, άφηνε τους άλλους να μη το κόβουν, έτσι κι αλλιώς δεν σε έχουν ανάγκη για να το κόψουν αλλά για να το ξεκινήσουν, αν έχεις κάτι καλό να προτείνεις, να όπως εγώ σου προτείνω εφόσον έχεις τέτοιες ευαισθησίες να φιλοξενήσεις ανθρώπους στο σπίτι σου, δεν είναι κακό νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιουν 2018, 16:05

Πάνας έγραψε:
23 Ιουν 2018, 23:50
Ρε παιδιά οι εστίες λειτουργούν αυτή την εποχή; Δεν έχουν διακοπές;
750 ευρουδάκια έσκασαν τα παιδιά για στέγαση ενός μηνός, για κάποια μαθήματα και βρέθηκαν με τις βαλίτσες στην πλάτη αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη στέγαση λόγω κάποιας τοπικής φιέστας.
Σαν να πηγαίνεις Τήνο τον 15αύγουστο χωρίς εξασφαλισμένο δωμάτιο.

Μην το ψάχνεις, τα διάβασα αυτά που παράθεσα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιουν 2018, 16:14

Nandros έγραψε:
24 Ιουν 2018, 16:05
Πάνας έγραψε:
750 ευρουδάκια έσκασαν τα παιδιά για στέγαση ενός μηνός, για κάποια μαθήματα και βρέθηκαν με τις βαλίτσες στην πλάτη αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη στέγαση λόγω κάποιας τοπικής φιέστας.

.
απ οπου και να το πιασεις βρωμαει. Μουφα.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιουν 2018, 16:16

blackpaint έγραψε:
24 Ιουν 2018, 07:50
sys3x έγραψε:
Αγορίνα μου το γιουρονιούζ είναι γενικά ψιλό προ-λαθρό και δεν έχει τέτοιο τρακ ρέκορντ, έχω φίλο σε διευθυντική θέση και του έχω εκφράσει ήδη τις διαφωνίες μου. Θα σου έλεγα βγάλε τις παρωπιδάρες αλλά κίτρινο το κόβω. Γενικά πάντως καλό είναι να αφήνουμε που και πω την ιδεολογική ατζέντα στο εξοχικό μας και να βλέπουμε λίγο περισσότερο τα πράματα έτσι όπως είναι, ξέρω δύσκολο αλλά πρέπει να το πω. (:
Η σαπίλα ο συνταξιούχος, σάπιο νεοκομμούνι, σου πήρε τα σώβρακα και απέδειξε σε όλους που διαβάζουν ότι είσαι ψεύτης, διαστρεβλωτής ειδήσεων κατά το δοκούν της προπαγάνδας σου!

Και δεν τόλμησες να σχολιάσεις αυτό που αποδεικνύει όσα σου σέρνω:
Nandros έγραψε:
23 Ιουν 2018, 23:36
Aπό την El Pais: Αναφέρει ότι 28 "ανήλικοι" (menores με πολλά ?????????) το έσκασαν από την φοιτητική εστία (residencia juvenil de Alicante), την ίδια εστία από όπου έδιωξαν τους φοιτητές που πλήρωναν 750 Ευρώ τον μήνα. Το διαβάζεις blackpaint; Μούφα και η El Pais;

Και εδώ https://intereconomia.com/economia/poli ... 0618-1257/
από το intereconomia.

Και εδώ https://www.burbuja.info/inmobiliaria/b ... gales.html
que serían trasladados a una residencia de estudiantes (κατοικία για φοιτητές) de San Vicente, donde los gastos correrán a cargo de la Generalitat, según el entorno de los afectados. Quienes no han tenido alternativas han sido los jóvenes de otros países que habían reservado plaza para alojarse en este centro y que ayer se encontraron con que sus reservas habían sido canceladas, con las maletas a cuestas (οι φοιτητές βρέθηκαν με τις βαλίτσες στην πλάτη)

Κατά τα λοιπά εγώ είμαι άνθρωπος των σπηλαίων ή οργισμένος συνταξιούχος που ψάχνει αφορμή να ξεσπάσει.

Και εσύ ΔΕΝ είσαι ψεύτης, διαστρεβλωτής ειδήσεων που δεν σε βολεύουν και προπαγάνδας υπέρ των δολοφόνων πειρατών των ΜΚΟ!
Το να με βρίζεις, επειδή ξέμεινες από επιχειρήματα, αποδεικνύει την αθλιότητα του χαρακτήρα σου!
Σου εύχομαι να προλάβεις και συ να σαπίσεις!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιουν 2018, 16:17

blackpaint έγραψε:
24 Ιουν 2018, 16:14
Nandros έγραψε:
24 Ιουν 2018, 16:05
Πάνας έγραψε:

απ οπου και να το πιασεις βρωμαει. Μουφα.
:smt005::smt005::c020:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιουν 2018, 16:47

εισαι ενας μονιμως ζοχαδιασμενος συνταξιουχος των σπηλαιων που δεν εχεις ιδεα πως λειτουργει το ιντερνετ και δεν ηξερες καν να κανεις μια μεταφραση αυτοματα
απο τα λινκ που παρεθεσες
Η πανεπιστημιακή κατοικία γίνεται καλοκαιρινός ξενώνας και περιλαμβάνει ένα μπάνιο σε κάθε δωμάτιο. Η τιμή αυτής της παραμονής για φοιτητή φτάνει τα 750 ευρώ, όπως αναφέρει μία από τις μητέρες των μαθητών που φιλοξενούνται εκεί πραγματικά. Τα νέα, αρχικά αντιμετωπίστηκαν ως ψευδείς πληροφορίες
οπως βλεπεις, δεν αμφισβητησα μονο εγω την εγκυροτητα της ειδησης.
Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία του κέντρου όπου βρίσκονται οι ανήλικοι έχει αναγκάσει τη μεταφορά μιας ομάδας νέων που κατείχαν αυτές τις εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Τμήμα Ισότητας. Προφανώς, αυτοί οι νέοι που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Αλικάντε έχουν καταλύματα σε αυτό το κέντρο που επιδοτούνται από το υπουργείο. Το απόγευμα του Σαββάτου τους συνέλεξαν και τους είπε ότι θα έπρεπε να φύγουν την Κυριακή το πρωί χωρίς να τους δώσουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις . Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του Σαββάτου επανασυνδέθηκαν και ενημερώθηκαν ότι θα μεταφερθούν σε φοιτητική κατοικία στο San Vicente, όπου τα έξοδα θα βαρύνουν το Generalitat, ανάλογα με το περιβάλλον των ατόμων που έχουν πληγεί
Λες και υπηρχε η παραμικρη περιπτωση σ ενα κρατος σαν την ισπανια να εχεις πληρωσει το νοικι σου και να σε πεταξουν εξω με συνοπτικες διαδικασιες χωρις καμια αποζημιωση.
Κατα τ αλλα μισες αληθειες= ψεμματα.

παλι απο euronews
Around 20 students were relocated from their publicly-owned residence in Alicante, Spain, to make way for the arrival of migrants from the Aquarius rescue ship, according to a spokesperson for the dorm.

Previous reports suggested that the students were evicted from the La Florida accommodation but the establishment told Euronews that they had been relocated to another building.

They added that Valencia's local authority "took care of all the expenses and the students have not had to pay anything for the move".

"We have gone, but for a good cause," said one former resident at La Florida on Twitter.

ποιος ξεφτυλισε ποιον ειπαμε;

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 24 Ιουν 2018, 17:50

'
Το Ισπανικό κείμενο από εδώ: https://www.burbuja.info/inmobiliaria/b ... gales.html
Por otro lado, el acondicionamiento del centro en el que se encuentran los menores ha obligado a trasladar a un grupo de jóvenes que ocupaban estas instalaciones propiedad de la Conselleria de Igualdad. Al parecer, estos jóvenes que estudian en la Universidad de Alicante tienen alojamiento en este centro subvencionado por la conselleria. En la tarde del sábado los reunieron y les dijeron que debían marcharse el domingo por la mañana sin darles más alternativas.

Sin embargo, el mismo sábado por la noche fueron de nuevo reunidos y se les informó de que serían trasladados a una residencia de estudiantes de San Vicente, donde los gastos correrán a cargo de la Generalitat, según el entorno de los afectados. (1)

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ (2) ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ!
Quienes no han tenido alternativas han sido los jóvenes de otros países que habían reservado plaza para alojarse en este centro y que ayer se encontraron con que sus reservas habían sido canceladas, con las maletas a cuestas y en plenas fiestas de la ciudad.

Και η μετάφραση:
Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία του κέντρου όπου βρίσκονται οι ανήλικοι έχει αναγκάσει τη μεταφορά μιας ομάδας νέων που κατοικούσαν στις εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Τμήμα Ισότητας. Προφανώς, αυτοί οι νέοι που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Αλικάντε έχουν καταλύματα σε αυτό το κέντρο που επιδοτούνται από το υπουργείο. Το απόγευμα του Σαββάτου τους συνέλεξαν και τους είπε ότι θα έπρεπε να φύγουν την Κυριακή το πρωί χωρίς να τους δώσουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν ότι θα μεταφερθούν σε φοιτητική κατοικία στο San Vicente, όπου τα έξοδα θα βαρύνουν το Generalitat, (1) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (και ΟΧΙ "ανάλογα με το περιβάλλον των ατόμων που έχουν πληγεί" που λανθασμένα μεταφράζει το Google).

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ (2) ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ!
Εκείνοι που δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις ήταν νέοι από άλλες χώρες οι οποίοι είχαν κάνει κράτηση για να μείνουν σε εκείνο το κέντρο, χθες διαπίστωσαν ότι οι κρατήσεις τους είχαν ακυρωθεί και βρέθηκαν με τις βαλίτσες στην πλάτη, ενώ η πόλη είχε γιορτή (ΥΠΟΝΟΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΈΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ.

+

Όσο για την παράθεση από το euronews, εσύ ο ίδιος σε προηγούμενο ποστ το χαρακτήρισες σουπεραναξιοπιστα και μερικα με βαρυ ιστορικο αποδεδειγμενων ψευδων δημοσιευσεων,αλλά τώρα το έκανες αξιόπιστο! :g030:
blackpaint έγραψε:
.....
www.euronews.com
.....
.....
.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 24 Ιουν 2018, 18:25

Nandros έγραψε:
24 Ιουν 2018, 17:50
'
Το Ισπανικό κείμενο από εδώ: https://www.burbuja.info/inmobiliaria/b ... gales.html
Por otro lado, el acondicionamiento del centro en el que se encuentran los menores ha obligado a trasladar a un grupo de jóvenes que ocupaban estas instalaciones propiedad de la Conselleria de Igualdad. Al parecer, estos jóvenes que estudian en la Universidad de Alicante tienen alojamiento en este centro subvencionado por la conselleria. En la tarde del sábado los reunieron y les dijeron que debían marcharse el domingo por la mañana sin darles más alternativas.

Sin embargo, el mismo sábado por la noche fueron de nuevo reunidos y se les informó de que serían trasladados a una residencia de estudiantes de San Vicente, donde los gastos correrán a cargo de la Generalitat, según el entorno de los afectados. (1)

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ (2) ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ!
Quienes no han tenido alternativas han sido los jóvenes de otros países que habían reservado plaza para alojarse en este centro y que ayer se encontraron con que sus reservas habían sido canceladas, con las maletas a cuestas y en plenas fiestas de la ciudad.

Και η μετάφραση:
Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία του κέντρου όπου βρίσκονται οι ανήλικοι έχει αναγκάσει τη μεταφορά μιας ομάδας νέων που κατοικούσαν στις εγκαταστάσεις που ανήκουν στο Τμήμα Ισότητας. Προφανώς, αυτοί οι νέοι που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Αλικάντε έχουν καταλύματα σε αυτό το κέντρο που επιδοτούνται από το υπουργείο. Το απόγευμα του Σαββάτου τους συνέλεξαν και τους είπε ότι θα έπρεπε να φύγουν την Κυριακή το πρωί χωρίς να τους δώσουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν ότι θα μεταφερθούν σε φοιτητική κατοικία στο San Vicente, όπου τα έξοδα θα βαρύνουν το Generalitat, (1) ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ (και ΟΧΙ "ανάλογα με το περιβάλλον των ατόμων που έχουν πληγεί" που λανθασμένα μεταφράζει το Google).

ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ (2) ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ!
Εκείνοι που δεν είχαν εναλλακτικές λύσεις ήταν νέοι από άλλες χώρες οι οποίοι είχαν κάνει κράτηση για να μείνουν σε εκείνο το κέντρο, χθες διαπίστωσαν ότι οι κρατήσεις τους είχαν ακυρωθεί και βρέθηκαν με τις βαλίτσες στην πλάτη, ενώ η πόλη είχε γιορτή (ΥΠΟΝΟΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΈΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ.

+

Όσο για την παράθεση από το euronews, εσύ ο ίδιος σε προηγούμενο ποστ το χαρακτήρισες σουπεραναξιοπιστα και μερικα με βαρυ ιστορικο αποδεδειγμενων ψευδων δημοσιευσεων,αλλά τώρα το έκανες αξιόπιστο! :g030:
blackpaint έγραψε:
.....
www.euronews.com
.....
.....
.
μια ειδηση που εμφανιζεται μονο στο euronews και σε 3-4 αλλα, αποδεδειγμενα αναξιοπιστα σαιτ οπως το μπρειτμπαρτ, θεωρειται εκ των προτερων υποπτη. Κανενα επισημο, γνωστο μεσο δεν ανηπαρηγαγε την αναφορα, η οποια βασιζοταν μονο σ ενα δημοσιευμα μιας τοπικης εφημεριδας που περιειχε μονο τη διαμαρτυρια μιας μητερας, τρεχα γυρευε δηλαδη.
Εαν λοιπον εισαι το μονο σαιτ που αναπαραγει μια ειδηση, μαζι με γνωστα φεικ νιουζαδικα, το πιθανοτερο ειναι πως εισαι μια απο τα ιδια.
Η δε ειδηση αποδειχθηκε ανακριβης: απο το κανουν εξωση και πετανε στο δρομο φοιτητες, μετατραπηκε σε μετεφεραν 20 φοιτητες σε αλλη εστια, χωρις καμια επιβαρυνση, Η διαφορα αναμεσα στις δυο αναφορες ειναι μεγαλη.

Οσο για το ζουμι οπως λες της ειδησης, πως οι φοιτητες που θα φτασουν σημερα στην πολη θα μεινουν χωρις καταλυμα, επιτρεψε μου ν αμφιβαλλω ως προς την ακριβεια της, λογω της διατυπωσης. Εαν η ειδηση ηταν, την κυριακη αναμενεται η αφιξη 10 φοιτητων των οποιων οι κρατησεις ακυρωθηκαν, θα ηταν τελειως διαφορετικο. Παω στοιχημα πως μεχρι αυριο, και αυτο θα εχει διευκρινιστει και πιθανοτατα διαψευθει.

Τελος, ειναι προς τιμην του euronews που αναγνωρισε το εσφαλμενο της πληροφοριας. Δεν ειναι ωστοσο σπανιο για φεικ νιουζαδικα, να δημοσιευουν στα ψιλα μια διεψευση ενος προηγουμενου αρθρου τους, η dialymail το κανει συνεχεια, και συνεχιζει ν διαδιδει ψευδεις ειδησεις.

Καποια στιγμη ισως ανοιξω θεμα για το πως μπορει να αναγνωρισει κανεις μια ψευτικη ειδηση. Αυτη εφερε ολα της τα γνωρισματα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 25 Ιουν 2018, 22:29

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 26 Ιουν 2018, 01:47

'
Εικόνα

Cruz Roja nos confirma que es la ropa inicialmente entregada en el puerto que se retira después de un tratamiento sanitario por Cruz Roja.
Esta ropa retirada es destruida posteriormente.

https://maldita.es/bulo/no-la-ropa-en-l ... -aquarius/

Και εδώ: https://www.sevillainfo.es/noticias-nac ... -aquarius/

Οποίος θέλει μετάφραση να πάει στο Google. Εγώ κουράστηκα!
.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Αύγ 2018, 21:18

Αναβιώνω το σπουδαίο τούτο νήμα για να μεταφέρω την είδηση:
Η Ρώμη απειλεί να στείλει πίσω τους μετανάστες που είναι εγκλωβισμένοι ανοικτά της Λαμπεντούζας
http://www.real.gr/kosmos/arthro/h_romi ... as-489743/

Φόρτσα Ιτάλια. Λα-μπεντούζα και τρομπόνι στα διεθνιστάκια της Αριστεράς και της "Ευρωδεξιάς".
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Αύγ 2018, 23:07

Τα σχόλια από το πρώτο θέμα:
Ρουλέτας
πριν μία ώρα

Μπορεί να ρυμουλκηθει το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά και από ο λόφος του Φιλοπάππου ένα τσιγάρο δρομος....
Απάντηση
Ανθρωπιστής
19/08/2018, 21:29

Αυτές οι γελοιότητες περί "ασφαλών" λιμανιών πρέπει να τελειώσουν αν θέλουμε να σωθεί η Ευρώπη από την αριστερολιμπεραλιστική λαίλαπα που προσπαθεί να την καταστρέψει με όπλο τις αφροασιατικές μάζες.
Απάντηση
Οργή
19/08/2018, 21:17

Έξω από την Ευρώπη τα μουσλιμια και οι Σταλινοφασιστες τα Βρωμοκουμουνια
Απάντηση
...
19/08/2018, 21:13

Όλοι αυτοί οι Μαύροι στη φωτογραφία είναι πρόσφυγες; Μήπως είναι και όλοι τους ανήλικοι; Οι σύζυγοί τους, οι μανάδες τους, οι αδερφές τους, οι κόρες τους που είναι; Πολεμάνε πίσω στην πατρίδα; Τώρα μας κάνετε πλάκα; Έχει φλομώσει η Ευρώπη από δαύτους. Τι στο διάτανο έχουν να προσφέρουν, εκτός από κάθε είδους εγκλήματα και σεξουαλικές υπηρεσίες σε μπάζα και ομοφυλόφιλους; Μετά αναρωτιέστε γιατί βγαίνουν ακροδεξιοί; Εγώ αναρωτιέμαι πως δεν έχει γίνει το μπαμ ακόμα...
Απάντηση
veritas
19/08/2018, 20:36

πηγαινε τους πισω να τελειωνουμε.ας κανουν μηνυση στο ιταλικο δημοσιο.εχεις ολη την ευρωπη μαζι σου.
Και γενικά σε τέτοια θέματα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που είναι υπέρ των λαθρο. Αν γινόταν δημοψήφισμα, 90-10 θα έβγαινε κατά της εισόδου των λαθρο στις χώρες μας. Κάποιοι κάνουν τους δημοκράτες, αλλά τα δημοψηφίσματα τα φοβούνται.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 22 Αύγ 2018, 10:38

The Rebel έγραψε:
21 Αύγ 2018, 18:32
20/08/2018
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜ !!
Ανοίγουν νέα στρατόπεδα προσφύγων & μεταναστών σε Βόλβη & Γρεβενά - Τα νησιά «σκάνε» - Ξεκινούν οι ροές από Γερμανία.

Εικόνα
Εικόνα

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το εάν θα δημιουργηθούν και νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δ.Βίτσας απάντησε ότι:

«Αυξάνουμε τις θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα και συγχρόνως προωθούμε συμφωνίες με περιοχές και με ανθρώπους (και χώρους), με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει και κάνουμε τις διοικητικές ενέργειες ώστε να φιλοξενήσουν και άλλους περισσότερους ανθρώπους. Εχουμε κάνει συμφωνίες με χώρους τέτοιων ξενοδοχείων στα Γρεβενά και αντίστοιχα στη Βόλβη, μια παλιά δομή που είχε η Ύπατη Αρμοστεία, η οποία αυτή τη στιγμή έχει εκκενωθεί, θα τη χρησιμοποιήσει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Σύμφωνα με τον ίδιο «Ενώ έχουμε πάρει αρκετό κόσμο από τα νησιά, δηλαδή αυτούς που ειναι ευάλωτοι ή αυτούς που έχουν επιτύχει να πάρουν διεθνή προστασία και κάνουμε μεγάλες προσπάθειες ώστε να αυξηθούν και οι επιστροφές, οι εισροές παρά το γεγονός ότι ειναι μειωμένες, δεν μπορούν να φτιάξουν πια ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να μειωθούν οι άνθρωποι που διαμένουν στα νησιά».

Μιλώντας για τη συμφωνία Ελλάδας-Γερμανίας για το μεταναστευτικό ο κ. Βίτσας επισήμανε δύο σημεία: «Το ζήτημα το πρώτο ειναι το εξής, ότι όσοι φτάνουν στα γερμανοαυστριακά σύνορα και η Γερμανία δεν δέχεται να μπουν στο έδαφός της και αυτοί έχουν περάσει από την Ελλάδα και έχουν υποβάλλει αίτημα ασύλου μετά την 1η Ιουλίου 2017, η Γερμανία έχει το δικαίωμα να τους επιστρέφει.

Παίρνοντας υπόψη το γεγονός ότι από τον Φεβρουάριο του 2016 τα σύνορά μας είναι κλειστά, αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορεί παρά να είναι -με βάση βέβαια τα στατιστικά δεδομένα και τους υπολογισμούς που έχουμε- λίγες δεκάδες ή ελάχιστες εκατοντάδες.

Το δεύτερο σημείο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2.000 επανενώσεις οικογενειών, 2.000 φυσικά δηλαδή πρόσωπα, τα οποία έχει δεχθεί η Γερμανία αλλά έχει 'παγώσει' η μεταφορά τους. Αυτό, με αυτή τη συμφωνία, από τη μια μεριά απελευθερώνεται και από την άλλη μεριά 2.000 άνθρωποι, μέχρι το τέλος του 2018, θα πρέπει να πάνε και να ενωθούν με τις οικογένειές τους στη Γερμανία. Για τους υπόλοιπους που έχουν υποβάλλει αιτήσεις επανενώσεων θα επαναξεταστούν εντός του επόμενου διμήνου».

Ο κ. Βίτσας είπε ακόμα πως ήδη από την Παρασκευή επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας για το μεταναστευτικό και τον επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και, σήμερα, σε όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, όπως είπε, θα στείλει το κείμενο της συμφωνίας.
https://amphiktyon.blogspot.com/2018/08 ... t_574.html
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 25 Αύγ 2018, 00:05

Kι άλλο:

http://www.real.gr/kosmos/arthro/h_romi ... ti-490762/
Η Ρώμη θα μειώσει τη συμβολή της στον προϋπολογισμό της ΕΕ, μετά το αδιέξοδο με το πλοίο Diciotti
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών