Νατσμπόλ είναι ο Σουσλόφ απο τα Πατήσια;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 17:52όπως ο νατσμπολ ας πούμε;Beria έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 17:36Μρε σεις, λέω ότι ο Συρίγος είναι εξαιρετικός για Τμηματαρχης Β' με αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά δεν κάνει για πολιτική θέση
Θα μου πεις, μα στο ΥΠΕΞ, εκεί που έλαμψε ο ΓΑΠ και ο Κατρούγκαλος ζητάς ισχυρή πολιτική προσωπικότητα;
Ε τι κάμνωμεν, μου φαίνεται πολύ υπάλληλος ο Συρίγος
σοβαρά, δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά αλλά έχω σχηματίσει θετική εντύπωση, οι δε ιστορίες με τους άπλυτους δεν παραπέμπουν ακριβώς σε προσωπικότητα αυγολέμονου ανθυποτμηματάρχη
Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...
Re: Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...
- Μαυροβασίλης

το σουλούπι κι οι καπελαδούρες μου θυμίζουν πιο πολύ χρουστσωφ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Το συγκεκριμένο θέμα απεδείχθη fake news.
ποιος μας διαβεβαιώνει γι αυτό,ο δένδιας που δήλωσε οτι δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα?
Ποιος μας διαβεβαιωνει οτι οι Τουρκοι δεν εχουν φτασει εξω απο τη Θεσσαλονικη ; Ο Δενδιας που δηλωσε μπλα μπλα μπλα μπλα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ήταν σαφής η ερώτηση.μη με κουοτάρεις για να πουλήσεις τρέλα
για να το σπάσω πιο πολύ.πόση αξιοπιστία έχει αυτός ο τύπος όταν λέει πάνω κάτω ότι θα έκανε οτιδήποτε για να μην δημιουργήσει ένταση με την τουρκία για μερικές δεκάδες μέτρα?
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Sid Vicious
Eπ' αυτού δεν σχολίασα κάτι μέχρι να διαλευκανθεί τι όντως γίνεται, είμαι αρκετά προσεκτικός σε τέτοια νέα κατά πόσο ισχυουν ή όχι. Σε αντίθεση με τον υπουργό (τρομάρα του) που μιλάει χωρίς να σκέφτεται και αποδεικνύεται ανίκανος,ανεπαρκέστατος.under έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 12:45Δεν εχω προβλημα ουτε με το αν θες να χαρακτηρισεις βαρυτερα τη δηλωση,ουτε με την αποψη σου για τον Δενδια.Ουτε εγω τον συμπαθω ιδιαιτερα.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 11:02Η δήλωση δεν ήταν ατυχής, δεν συγχωρούνται τέτοιες δηλώσεις από υπουργό, τέτοιες ατυχείς δηλώσεις σε τέτοια θέση είναι ενδεικτικές ελαφρόμυαλου το λιγότερο. Και δεν είναι και η πρώτη φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία που ο Δένδιας έχει δείξει σημάδια ότι δεν είναι ικανός.
Αυτο ομως ειναι ασχετο με τα fake news περι καταληψης εδαφων.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από τη στιγμή που είχε πεί οτι "δε θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα" σημαίνει οτι όντως οι Τούρκοι μπήκαν εκεί. Μετά κατάλαβαν τί μπαρούφα είπαν (δε μπορούσαν να τους τα μαζέψουν και οι δημοσιοκάφροι άλλο), και κοίταξαν να τα πάρουν πίσω.alekhine έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 17:19hades έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 16:02Έβρος: Η δεύτερη φάση του «υβριδικού πολέμου» της Τουρκίας κατά της Ελλάδος μόλις ξεκίνησε
https://www.lawandorder.gr/Article/7894 ... 1590302849
θα συμφωνήσω με τον Μπλαβέρη σε αυτό που λέει.¨Οτι άφησαν από τις 21 Μαίου νασέρνεται το θέμα οι δικοί μας και αντέδρασαν όταν βγήκε στην Sun .Αυτό που είπα και πριν μερικές σελίδες ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ενημερώνουν άμεσα τον κόσμο σε θέματα που έχουν σχέση με την Τουρκία γιατί πάντα επιλέγουμε την ποιο ήπια αντίδραση
Ο Δένδιας πρέπει να φύγει είναι ανεπαρκέστατος πάντως το ξαναλέω .
ποιες 21 μαιου?
η επισημη ανακοινωση του υπεξ λεει οτι η ραδιοφωνικη συνεντευξη του δενδια(οπου εγινε και η δηλωση οτι «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα» δοθηκε στις 20 Μαιου
στις 21 Μαιου οι δηλωσεις δεν υπηρχαν σε κανενα μεγαλο ελληνικο μεσο(γιατι αραγε?) και το θεμα αρχισε να παιρνει διαστασεις οταν τα μεσανυχτα της 21ης το δημοσιευσε η sun και ακομα μεγαλυτερες οταν το απογευμα της παρασκευης μαθευτηκε οτι η ελλαδα θα κανει διαβημα
δες π.χ. ποτε ανοιξε το θεμα εδω στο φορουμ και αν υπηρξε κανενα απο τα γνωστα ειδησιογραφικα μεσα που να επαιξε νωριτερα την δηλωση
Το οτι ο βρωμερός υπαλληλάκος του Μπουμπούκου έχει κόψει καπίστρι και απλά βρίζει, το αποδεικνύει.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τα εφ δε γκατζοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.στα τόσα χρόνια μονο ένα ζουμί σαν πετρελαιο απο τον στρατό κατάφερε να τα εξαφανίσει.Στύγιος έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 15:01Οι γκατζολοπούλες ήταν πανέμορφες αδερφέ, αλλά τα γκατζολόπτερα ήταν στούκας , ένα θυμάμαι προσπαθούσε να με τρυπήσει πάνω απ' το τζιν

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Δένδιας έχει μια ριψοκίνδυνη για τη θέση του γραμμή στη λεκτική αντιμετώπιση των ελληνοτουρκικών : υποβαθμίζει συστηματικά τις εντάσεις και το παίζει αφ υψηλού ότι ρε παιδιά δεν τρέχει και τίποτα.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Μάιος 2020, 20:03Eπ' αυτού δεν σχολίασα κάτι μέχρι να διαλευκανθεί τι όντως γίνεται, είμαι αρκετά προσεκτικός σε τέτοια νέα κατά πόσο ισχυουν ή όχι. Σε αντίθεση με τον υπουργό (τρομάρα του) που μιλάει χωρίς να σκέφτεται και αποδεικνύεται ανίκανος,ανεπαρκέστατος.
Αυτό ερεθίζει όλους όσους ζουν με την πεποίθηση ότι είμαστε στα πρόθυρα πολέμου και είναι πολύ αντιδημοφιλής στο κοινό αυτό.
Είναι όμως μια πολιτική γραμμή που καμμιά φορά ακολουθείται και σε περιπτώσεις που όντως υπάρχει απειλή για να καθησυχάζεται ο κόσμος.Αλλά εάν γίνει κάτι σοβαρό θα κληθεί να αιτιολογήσει όλα αυτά τα δεν τρέχει τίποτα και μάλλον θα φύγει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας, δελφίνοι, εσωκομματικά ΝΔ
από Lugozzi » 19 Οκτ 2023, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
19 Οκτ 2023, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το επιβεβαίωσε ο Δένδιας: Ο Μπλίνκεν κορόιδεψε τον Μητσοτάκη!
από Vardos » 09 Μαρ 2025, 13:13 » σε Εθνικά Θέματα - 5 Απαντήσεις
- 166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Μαρ 2025, 19:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας: Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα
από Ίακχος » 22 Δεκ 2023, 09:17 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 1547 Προβολές
-