Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Δένδιας: Δεν δημιουργούμε εντάσεις ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 24 Μάιος 2020, 17:53

Μαυροβασίλης έγραψε:
24 Μάιος 2020, 17:52
Beria έγραψε:
24 Μάιος 2020, 17:36
Μρε σεις, λέω ότι ο Συρίγος είναι εξαιρετικός για Τμηματαρχης Β' με αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά δεν κάνει για πολιτική θέση
Θα μου πεις, μα στο ΥΠΕΞ, εκεί που έλαμψε ο ΓΑΠ και ο Κατρούγκαλος ζητάς ισχυρή πολιτική προσωπικότητα;
Ε τι κάμνωμεν, μου φαίνεται πολύ υπάλληλος ο Συρίγος
όπως ο νατσμπολ ας πούμε; :lol:
σοβαρά, δεν τον έχω παρακολουθήσει αρκετά αλλά έχω σχηματίσει θετική εντύπωση, οι δε ιστορίες με τους άπλυτους δεν παραπέμπουν ακριβώς σε προσωπικότητα αυγολέμονου ανθυποτμηματάρχη
Νατσμπόλ είναι ο Σουσλόφ απο τα Πατήσια;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 24 Μάιος 2020, 17:58

Beria έγραψε:
24 Μάιος 2020, 17:53
Νατσμπόλ είναι ο Σουσλόφ απο τα Πατήσια;
:lol:
το σουλούπι κι οι καπελαδούρες μου θυμίζουν πιο πολύ χρουστσωφ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Giorgos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Giorgos » 24 Μάιος 2020, 17:58

Το συγκεκριμένο θέμα απεδείχθη fake news.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Μάιος 2020, 18:24

ποιος μας διαβεβαιώνει γι αυτό,ο δένδιας που δήλωσε οτι δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα?

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Μάιος 2020, 18:27

nowhere έγραψε:
24 Μάιος 2020, 18:24
ποιος μας διαβεβαιώνει γι αυτό,ο δένδιας που δήλωσε οτι δεν δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα?
Ποιος μας διαβεβαιωνει οτι οι Τουρκοι δεν εχουν φτασει εξω απο τη Θεσσαλονικη ; Ο Δενδιας που δηλωσε μπλα μπλα μπλα μπλα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Μάιος 2020, 18:30

ήταν σαφής η ερώτηση.μη με κουοτάρεις για να πουλήσεις τρέλα

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Μάιος 2020, 18:35

για να το σπάσω πιο πολύ.πόση αξιοπιστία έχει αυτός ο τύπος όταν λέει πάνω κάτω ότι θα έκανε οτιδήποτε για να μην δημιουργήσει ένταση με την τουρκία για μερικές δεκάδες μέτρα?

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 24 Μάιος 2020, 18:42

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov » 24 Μάιος 2020, 18:46

under έγραψε:
24 Μάιος 2020, 18:42
Aστείο που πατριώτης φιλελεύθερος θεωρεί Έλληνες οπαδούς που αντιπροσωπεύουν ξεριζωμένες περιοχές Τούρκους.Μόνο για ροχάλες.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 24 Μάιος 2020, 20:03

under έγραψε:
24 Μάιος 2020, 12:45
Sid Vicious έγραψε:
24 Μάιος 2020, 11:02
Η δήλωση δεν ήταν ατυχής, δεν συγχωρούνται τέτοιες δηλώσεις από υπουργό, τέτοιες ατυχείς δηλώσεις σε τέτοια θέση είναι ενδεικτικές ελαφρόμυαλου το λιγότερο. Και δεν είναι και η πρώτη φορά στην πολιτική του σταδιοδρομία που ο Δένδιας έχει δείξει σημάδια ότι δεν είναι ικανός.
Δεν εχω προβλημα ουτε με το αν θες να χαρακτηρισεις βαρυτερα τη δηλωση,ουτε με την αποψη σου για τον Δενδια.Ουτε εγω τον συμπαθω ιδιαιτερα.
Αυτο ομως ειναι ασχετο με τα fake news περι καταληψης εδαφων.
Eπ' αυτού δεν σχολίασα κάτι μέχρι να διαλευκανθεί τι όντως γίνεται, είμαι αρκετά προσεκτικός σε τέτοια νέα κατά πόσο ισχυουν ή όχι. Σε αντίθεση με τον υπουργό (τρομάρα του) που μιλάει χωρίς να σκέφτεται και αποδεικνύεται ανίκανος,ανεπαρκέστατος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Μάιος 2020, 20:05

alekhine έγραψε:
24 Μάιος 2020, 17:19
hades έγραψε:
24 Μάιος 2020, 16:02
Έβρος: Η δεύτερη φάση του «υβριδικού πολέμου» της Τουρκίας κατά της Ελλάδος μόλις ξεκίνησε

https://www.lawandorder.gr/Article/7894 ... 1590302849

θα συμφωνήσω με τον Μπλαβέρη σε αυτό που λέει.¨Οτι άφησαν από τις 21 Μαίου νασέρνεται το θέμα οι δικοί μας και αντέδρασαν όταν βγήκε στην Sun .Αυτό που είπα και πριν μερικές σελίδες ότι οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ενημερώνουν άμεσα τον κόσμο σε θέματα που έχουν σχέση με την Τουρκία γιατί πάντα επιλέγουμε την ποιο ήπια αντίδραση

Ο Δένδιας πρέπει να φύγει είναι ανεπαρκέστατος πάντως το ξαναλέω .

ποιες 21 μαιου?

η επισημη ανακοινωση του υπεξ λεει οτι η ραδιοφωνικη συνεντευξη του δενδια(οπου εγινε και η δηλωση οτι «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα» δοθηκε στις 20 Μαιου

στις 21 Μαιου οι δηλωσεις δεν υπηρχαν σε κανενα μεγαλο ελληνικο μεσο(γιατι αραγε?) και το θεμα αρχισε να παιρνει διαστασεις οταν τα μεσανυχτα της 21ης το δημοσιευσε η sun και ακομα μεγαλυτερες οταν το απογευμα της παρασκευης μαθευτηκε οτι η ελλαδα θα κανει διαβημα

δες π.χ. ποτε ανοιξε το θεμα εδω στο φορουμ και αν υπηρξε κανενα απο τα γνωστα ειδησιογραφικα μεσα που να επαιξε νωριτερα την δηλωση
Από τη στιγμή που είχε πεί οτι "δε θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα" σημαίνει οτι όντως οι Τούρκοι μπήκαν εκεί. Μετά κατάλαβαν τί μπαρούφα είπαν (δε μπορούσαν να τους τα μαζέψουν και οι δημοσιοκάφροι άλλο), και κοίταξαν να τα πάρουν πίσω.
Το οτι ο βρωμερός υπαλληλάκος του Μπουμπούκου έχει κόψει καπίστρι και απλά βρίζει, το αποδεικνύει.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 24 Μάιος 2020, 20:09

Στύγιος έγραψε:
24 Μάιος 2020, 15:01
Λευκός Λύκος έγραψε:
24 Μάιος 2020, 14:56
Στύγιος έγραψε:
24 Μάιος 2020, 14:41

Αν θέλετε ,προσφέρομαι κι εγώ για Φέρες ,Καβύλη, Ορεστιάδα, Νέα Βύσσα. Υπηρέτησα 2 χρόνια ως καθηγητής. :8)
Τυχερέ.
Οι γκατζολοπούλες ήταν πανέμορφες αδερφέ :romance-hearteyes: , αλλά τα γκατζολόπτερα ήταν στούκας , ένα θυμάμαι προσπαθούσε να με τρυπήσει πάνω απ' το τζιν :fp:
Τα εφ δε γκατζοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα.στα τόσα χρόνια μονο ένα ζουμί σαν πετρελαιο απο τον στρατό κατάφερε να τα εξαφανίσει.😁😁😁

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 24 Μάιος 2020, 20:11

Sid Vicious έγραψε:
24 Μάιος 2020, 20:03
Eπ' αυτού δεν σχολίασα κάτι μέχρι να διαλευκανθεί τι όντως γίνεται, είμαι αρκετά προσεκτικός σε τέτοια νέα κατά πόσο ισχυουν ή όχι. Σε αντίθεση με τον υπουργό (τρομάρα του) που μιλάει χωρίς να σκέφτεται και αποδεικνύεται ανίκανος,ανεπαρκέστατος.
Ο Δένδιας έχει μια ριψοκίνδυνη για τη θέση του γραμμή στη λεκτική αντιμετώπιση των ελληνοτουρκικών : υποβαθμίζει συστηματικά τις εντάσεις και το παίζει αφ υψηλού ότι ρε παιδιά δεν τρέχει και τίποτα.
Αυτό ερεθίζει όλους όσους ζουν με την πεποίθηση ότι είμαστε στα πρόθυρα πολέμου και είναι πολύ αντιδημοφιλής στο κοινό αυτό.
Είναι όμως μια πολιτική γραμμή που καμμιά φορά ακολουθείται και σε περιπτώσεις που όντως υπάρχει απειλή για να καθησυχάζεται ο κόσμος.Αλλά εάν γίνει κάτι σοβαρό θα κληθεί να αιτιολογήσει όλα αυτά τα δεν τρέχει τίποτα και μάλλον θα φύγει.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών