Εντάξει, μωρέ. Καλό είναι, εμένα δεν μου φταίξαν σε τίποτα. Εδώ έμεινα λόγω του Ερμής που το πήρε ζεστά. Αλλιώς κι εδώ δε θα καθόμουν, τώρα συνήθισα. Μια χαζή συνήθεια είναι όλα, σαν το τσιγάρο.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Ordem e Progresso.
Αγι τοτε όταν κατάλαβε ότι θα έχει πολύ χοντρά ντραβαλα ζήτησε δημόσια συγγνώμη και επειδή είμαι πολύ καλός άνθρωπος είπα για μια και μόνη φορά να λήξει εκει το θέμα.
Το κάπνισμα είναι τελετουργία!Cavaliere έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 14:01Εντάξει, μωρέ. Καλό είναι, εμένα δεν μου φταίξαν σε τίποτα. Εδώ έμεινα λόγω του Ερμής που το πήρε ζεστά. Αλλιώς κι εδώ δε θα καθόμουν, τώρα συνήθισα. Μια χαζή συνήθεια είναι όλα, σαν το τσιγάρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Να δω πώς θα το τιθασεύσω κι αυτό, δεν είναι καλό. Θα με βοηθήσει αν το κόψω, και για την πίεση.
Ordem e Progresso.
καλα εκανες αφου ετσι εκρινες
σε τετοιες περιπτωσεις ομως στα φορουμ επεμβαινει αμεσα ο συντονισμος κ διαγραφει για παντα οποιον - οποια επιδιδεται σε τετοιους χαρακτηρισμους + ζηταει συγγνωμη απο αυτον - αυτη που δεχτηκε την κακοηθη επιθεση.
στοιχειωδης αυτοπροστασια + προστασια των μελων του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Υγ Μη το ξανακάνετε ποτέ αυτό

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Κι εγω ρωτησα αν διεσωθηκαν τ'ασημικα του φορουμ (οι εγχωριες ΜΟΥΝΑΡΕΣ) και δεν πηρα απαντηση, κατι το οποιο θεωρω προσβλητικο και εξοργιστικο.wooded glade έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 09:33Στο facebook που έχει κάτι phorum communities δεν έλεγαν τίποτα (περκέ ;).
Έκανα ένα ερώτημα στο insomnia.gr (τι έγινε το phorum.com.gr) και αμέσως το έσβησαν.
Επίσης στο elefthero.net δεν το δημοσίευαν καν (awaiting moderation μου έβγαζε). Στο elefthero.net σίγουρα απαγορεύεται, διότι είδα και μερικά από τα εδώ μέλη που έγραφαν διάφορα αλλά όχι για το θέμα και προφανώς απαγορευόταν με ποινή μπαν.
Στο adsl.gr επίσης θα ρώταγα αλλά εκείνη την ώρα ξαναήρθε το πχόρουμ.
Η διοίκησις του πχόρουμ είναι απαράδεκτη να μην χρησιμοποιήσει την facebook community διά να ενημερώσει τους χρήστας επί του lockdown.
Νηματα για την ναυμαχια της Σαλαμινας ξαναγραφονται. ΜΟΥΝΑΡΕΣ ομως ξαναβρισκονται?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
δεν υπαρχει μεγαλυτερη μικροτητα απο το να ανοιγεις νημα για να δειξεις οτι χαιρεσαι που επεσε αλλο φορουμ ... ειναι περα απο παραδοχη σκατοψυχιας και ενδειξη της μιζεριας του χωρου σου ... ναι στους αριστετροστροφους φασιστες αναφερομαι που νομιζουνε οτι εχουνε και επιπεδο ...θελανε και γκομενες τα λιγουρια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- wooded glade
Από το elefthero κάτι θυμήθηκα μετά, ότι τα κάνουν αυτά.
Αλλά δεν σχολιάζετε το insomnia.gr.
Μάλιστα στο insomnia.gr κάποιος μου απάντησε κάτι γιατί μου έγραφε "you have one reply" αλλά μόλις πάτησα έλεγε "content unavailable" - τα είχαν σβήσει τα ποστ.
Είχα μπει και στα δύο σαν "detective0007".
Μάλιστα στο insomnia.gr κάποιος μου απάντησε κάτι γιατί μου έγραφε "you have one reply" αλλά μόλις πάτησα έλεγε "content unavailable" - τα είχαν σβήσει τα ποστ.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Διακριτικό το ψευδώνυμοwooded glade έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 17:12Από το elefthero κάτι θυμήθηκα μετά, ότι τα κάνουν αυτά.

Είδα στο elefthero ένα θρέντ χαιρεκακίας για το κλείσιμο του phorum (λεγόταν 'καλά κάναν και τους κλείσαν τους ρατσιστές/φασίστες΄ή κάτι τέτοιο).
Είδα στο νήμα αυτό και τον βασικό admin να πετάει διάφορες χαιρεκακίες.
Μετά είδα άλλο θρέντ ανοιγμένο από τον ίδιο admin να κοροϊδεύει τους Πόντιους και να τους αποκαλεί 'βρωμολαζούς' και κάτι τέτοια, και κατάλαβα αμέσως τί παίζει και πού βρίσκομαι.
Πόσο για το @@@τσο προβλέψιμη είναι η πολιτική σας φάρα, ρέ; Ξέρετε εσείς ποιοί είστε.
Είδα στο νήμα αυτό και τον βασικό admin να πετάει διάφορες χαιρεκακίες.
Μετά είδα άλλο θρέντ ανοιγμένο από τον ίδιο admin να κοροϊδεύει τους Πόντιους και να τους αποκαλεί 'βρωμολαζούς' και κάτι τέτοια, και κατάλαβα αμέσως τί παίζει και πού βρίσκομαι.
Πόσο για το @@@τσο προβλέψιμη είναι η πολιτική σας φάρα, ρέ; Ξέρετε εσείς ποιοί είστε.
Εμεις οι λατρεις των ΜΟΥΝΑΡΩΝ πηγαινουμε αποκλειστικα και μονο οπου εχει ΜΟΥΝΑΡΕΣ ή πιθανοτητα ν'αναδυθουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Για να ειμαστε εμμονικα εδω, κατι σημαινει.
Για να ειμαστε εμμονικα εδω, κατι σημαινει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Eθνικοκοινωνιστης
και stacies

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μπήκε ο Νandros και ξεκατινιαζόταν μαζί με μερικούς άλλους για πρόσωπα και καταστάσεις του εδώ phorum.com.grtaliban έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 17:16Διακριτικό το ψευδώνυμοwooded glade έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 17:12Από το elefthero κάτι θυμήθηκα μετά, ότι τα κάνουν αυτά.
απηύδησε και το insomnia...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-