Ξεκάθαρα, αλλά ο Γούντι σας τσάκωσε.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Πάντως, πέραν της πλάκας, αυτό ήταν creepy.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το μπιζέλι σε κάρφωσε;

Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:07
Θα ξεκινήσω από το τέλος προς την αρχή. Βλέπω παρακολουθείς λεπτό προς λεπτό το πχωρουμ ε; καλά αυτό φάνηκε με το που μπήκες όταν είπα το όνομα σου, το οποίο όπως σου είπα το περίμενα.
Παρόλο που δε ποσταρα ποδοφωτο. Όχι δε θα σου πω ότι λες ψέμματα, Δε τα λες, τουλάχιστον όχι εσκεμμένα.
Ποια ψέμματα βρε καψερη; ποια ψεμματα;
Καταλαβαίνεις τι λες; επικοινωνείς;
Προσπαθούσα μια ώρα να σου πω απέξω απέξω να ανοίξεις τα πμ σου και επειδή δε καταλάβαινες Χριστό στο είπα κανονικά. Δεν ειπα οτι λειτουργησες πουστικα. Και επειδη βλεπω δε καταλαβαινεις τη διαφορα δε θα το συνεχισω. Αυτό εννοούσα και πριν αυτό εννοώ και τώρα.
Εγώ λέω τα πράγματα όπως έγιναν.
Λέγε εσύ ότι θες.
Ότι έχω να πω θα το πω, σιγά μη καθήσω να σκεφτώ αν θιχτεί το πιζελι. Έλεος.
Όποιος θέλει και αντέχει είμαι εδώ να απαντήσω. Όποιος δε θέλει ας κάτσει κάτω από το πάπλωμα του.
Συσεξ αν ήθελα να κατηγορήσω πίσω από την πλάτη δε θα το έγραφα δημόσια, τη στιγμή που ξέρω ότι διαβάζουν ανελλιπώς.
Το αντίθετο συνέβη.

Πω πω ρε Ερμή... με ξεσκέπασες ρε.
Έπεσα στην παγίδα σου.
Μπαίνω και διαβάζω πχόρουμ.
wow
Κάτι που κάνουν όλοι και τούμπαλιν. Όπως κι εσείς έρχεστε από κει.
Φυσικά και μπαίνω αρκετές φορές και διαβάζω κανένα θεματάκι που να αξίζει.
Μα τι διαβολικό μυαλό που είσαι;
Σιγά το κρατικό μυστικό ρε πανέξυπνε.
Έβαλε δόλωμα λέει.
Μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο αφελής (για να μην πω τίποτε άλλο);
Καλά τα πιστεύεις κιόλας αυτά που λες;

Τη συγκεκριμένη μαλακία που έγραψες τυχαία την είδα.
Μπήκα να δω τι έγινε και κλείσατε και μας κουβαληθήκατε εκεί και το τελευταίο που περίμενα να δω εδώ πέρα είναι το όνομά μου.
Καλά ρε μετά από τόσα χρόνια δεν το χεις ξεπεράσει; Τα ίδια και τα ίδια λες χρόνια τώρα.
Πού με θυμήθηκες ρε;

Και για να τελειώνουμε το θέμα με τα πμ στο λέφτερο... σιγά μην κάθομαι να παρακολουθώ εγώ τι έγραφες σε κάθε νήμα.... που μου το έλεγες και απ' εξω απ' εξω. Ούτε καν τα είδα αυτά τα απ' έξω απ' έξω. Ένα ποστ σου έτυχε να δω τελείως τυχαία σε κάποιο άσχετο νήμα.
Θα έπρεπε δλδ να παρακολουθώ τα tracks του Ερμή σε ένα ολόκληρο φόρουμ για να δω αν κάποιο αναφέρεται σε μένα.
Ρε πας καλά;
Και τα "καψερή" στη γυναικούλα σου.
Ρε έχεις διαβολικό μυαλό λέμε...

- wooded glade
Μπιτσέλι για πες μας εσύ, γιατί πλακωθήκατε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τώρα να σου πω κάτι κι εγώ;Τελείως ειλικρινά.
Το συγκεκριμένο νήμα το θεωρώ πολύ lame.
Αλλά είναι η προσωπική μου αισθητική έτσι; Για τα δικά μου γούστα.
Απλά επειδή κατηγορήθηκα για έλλειψη iq το ανέφερα ως αντιδιαστολή σε νήματα που πέτυχα τον Ερμή που δε θα έλεγα ότι είναι και του πιο υψηλού επιπέδου.
Τι creepy βρίσκεις;
Ότι κάνω καμιά περαντζάδα και από δω και βλέπω τι γράφετε;
Σιγά ρε παιδιά. Όλοι το κάνουν αυτό και το ξέρετε.
Εννοείται ότι μπαίνω. Τόσα χρόνια ήμουν χρήστρια. Άλλες φορές πιο συχνά και άλλες πολύ σπάνια.
Κάντε το ιδιωτικό τότε αν δε θέλετε να βλέπουν οι απ' έξω αυτά που εσείς ανεβάζετε δημόσια.
- Otto Weininger

Είναι κλειστή η συνεδρία εκεί ε; Με γκρουπ πληρώνεται ο ψυχίατρος ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- wooded glade
Μπιτσέλι είσαι Πασόκ ή Νέα Δημοκρατία ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Cecily Anne
Η φωτό του Ερμή ήταν κρίπι. Μην κοιτάς μόνο τα σχόλια του Ερμή, κοίτα και τα δικά μου στο νήμαbizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:48Τώρα να σου πω κάτι κι εγώ;Τελείως ειλικρινά.
Το συγκεκριμένο νήμα το θεωρώ πολύ lame.
Αλλά είναι η προσωπική μου αισθητική έτσι; Για τα δικά μου γούστα.
Απλά επειδή κατηγορήθηκα για έλλειψη iq το ανέφερα ως αντιδιαστολή σε νήματα που πέτυχα τον Ερμή που δε θα έλεγα ότι είναι και του πιο υψηλού επιπέδου.
Τι creepy βρίσκεις;
Ότι κάνω καμιά περαντζάδα και από δω και βλέπω τι γράφετε;
Σιγά ρε παιδιά. Όλοι το κάνουν αυτό και το ξέρετε.
Εννοείται ότι μπαίνω. Τόσα χρόνια ήμουν χρήστρια. Άλλες φορές πιο συχνά και άλλες πολύ σπάνια.
Κάντε το ιδιωτικό τότε αν δε θέλετε να βλέπουν οι απ' έξω αυτά που εσείς ανεβάζετε δημόσια.

Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, στ'αρχίδια μου. Γράφω από την Τοπαλούδη, μέχρι τις ανεμογεννήτριες και από τρας-τβ μέχρι μουσική και από φάρμακα μέχρι λαχανόκηπους και τι μαγείραψα σήμερα. Δεν με αφορά η αισθητική σου ή κανενός άλλου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βρε φουκαριάρα θα μου πεις τι ψέμματα ειπα;bizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:42Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:07
Θα ξεκινήσω από το τέλος προς την αρχή. Βλέπω παρακολουθείς λεπτό προς λεπτό το πχωρουμ ε; καλά αυτό φάνηκε με το που μπήκες όταν είπα το όνομα σου, το οποίο όπως σου είπα το περίμενα.
Παρόλο που δε ποσταρα ποδοφωτο. Όχι δε θα σου πω ότι λες ψέμματα, Δε τα λες, τουλάχιστον όχι εσκεμμένα.
Ποια ψέμματα βρε καψερη; ποια ψεμματα;
Καταλαβαίνεις τι λες; επικοινωνείς;
Προσπαθούσα μια ώρα να σου πω απέξω απέξω να ανοίξεις τα πμ σου και επειδή δε καταλάβαινες Χριστό στο είπα κανονικά. Δεν ειπα οτι λειτουργησες πουστικα. Και επειδη βλεπω δε καταλαβαινεις τη διαφορα δε θα το συνεχισω. Αυτό εννοούσα και πριν αυτό εννοώ και τώρα.
Εγώ λέω τα πράγματα όπως έγιναν.
Λέγε εσύ ότι θες.
Ότι έχω να πω θα το πω, σιγά μη καθήσω να σκεφτώ αν θιχτεί το πιζελι. Έλεος.
Όποιος θέλει και αντέχει είμαι εδώ να απαντήσω. Όποιος δε θέλει ας κάτσει κάτω από το πάπλωμα του.
Συσεξ αν ήθελα να κατηγορήσω πίσω από την πλάτη δε θα το έγραφα δημόσια, τη στιγμή που ξέρω ότι διαβάζουν ανελλιπώς.
Το αντίθετο συνέβη.
Πω πω ρε Ερμή... με ξεσκέπασες ρε.
Έπεσα στην παγίδα σου.
Μπαίνω και διαβάζω πχόρουμ.
wow
Κάτι που κάνουν όλοι και τούμπαλιν. Όπως κι εσείς έρχεστε από κει.
Φυσικά και μπαίνω αρκετές φορές και διαβάζω κανένα θεματάκι που να αξίζει.
Μα τι διαβολικό μυαλό που είσαι;
Σιγά το κρατικό μυστικό ρε πανέξυπνε.
Έβαλε δόλωμα λέει.
Μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο αφελής (για να μην πω τίποτε άλλο);
Καλά τα πιστεύεις κιόλας αυτά που λες;
Τη συγκεκριμένη μαλακία που έγραψες τυχαία την είδα.
Μπήκα να δω τι έγινε και κλείσατε και μας κουβαληθήκατε εκεί και το τελευταίο που περίμενα να δω εδώ πέρα είναι το όνομά μου.
Καλά ρε μετά από τόσα χρόνια δεν το χεις ξεπεράσει; Τα ίδια και τα ίδια λες χρόνια τώρα.
Πού με θυμήθηκες ρε;
Και για να τελειώνουμε το θέμα με τα πμ στο λέφτερο... σιγά μην κάθομαι να παρακολουθώ εγώ τι έγραφες σε κάθε νήμα.... που μου το έλεγες και απ' εξω απ' εξω. Ούτε καν τα είδα αυτά τα απ' έξω απ' έξω. Ένα ποστ σου έτυχε να δω τελείως τυχαία σε κάποιο άσχετο νήμα.
Θα έπρεπε δλδ να παρακολουθώ τα tracks του Ερμή σε ένα ολόκληρο φόρουμ για να δω αν κάποιο αναφέρεται σε μένα.
Ρε πας καλά;
Και τα "καψερή" στη γυναικούλα σου.Ρε έχεις διαβολικό μυαλό λέμε...
Τώρα για τις άλλες πίπες που λες, ευτυχώς διαβάζει ο κόσμος και καταλαβαίνει. Σου είπε και ο συσεξ παραπάνω αν τα πράγματα έγιναν όπως τα λέω η Όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 31 Μάιος 2020, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Εάν δεν διαψεύδεις αυτό εδώ στην παράθεση, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψεις σχετικά με το θέμα.
Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 17:21...
Όταν έχω στείλει σε όλους πμ τότε και είσαι η μόνη που δε το ανοίγει, σου λεω διακριτικα να δεις τα πμ σου και αντ'αυτού αναφέρεις δημόσια πως " τι είναι αυτό που μου έστειλες σε πμ;", ακόμη και οι καθυστερημένοι συντονισταδες εκει θα καταλάβουν τι παίζει.
.....
Εγώ πάντως ψήθηκα, εκεί που δεν σκεφτόμουν καν να ποστάρω πουδάρια τώρα το σκέφτομαι, έχω ανάγκη να ρίξω λίγο την στάθμη μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Πάνε καμιά Χαλκιδική ρε να βάλεις από καμιά παραλία.
Ναι οκ και γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μου αναφέρεις την γκάμα των ενοτήτων που γράφεις;Cecily Anne έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:50
Η φωτό του Ερμή ήταν κρίπι. Μην κοιτάς μόνο τα σχόλια του Ερμή, κοίτα και τα δικά μου στο νήμα
Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, στ'αρχίδια μου. Γράφω από την Τοπαλούδη, μέχρι τις ανεμογεννήτριες και από τρας-τβ μέχρι μουσική και από φάρμακα μέχρι λαχανόκηπους και τι μαγείραψα σήμερα. Δεν με αφορά η αισθητική σου ή κανενός άλλου.
Δε με απασχολεί.
Λίγο άκυρη η απάντησή σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-