Σοβαρά τώρα, έφτασαν ως εκεί? Υπάρχει απόδειξη γι' αυτό?sys3x έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:05Δεν τον έδωσε ρε, κλειδωμένα τα είχε τα πμ η κοπέλα, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αυτό που έγινε, αφού είναι κολλημένοι οι άλλοι εκεί πέρα.Juno έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 19:53
Εάν δεν διαψεύδεις αυτό εδώ στην παράθεση, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψεις σχετικά με το θέμα.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 17:21...
Όταν έχω στείλει σε όλους πμ τότε και είσαι η μόνη που δε το ανοίγει, σου λεω διακριτικα να δεις τα πμ σου και αντ'αυτού αναφέρεις δημόσια πως " τι είναι αυτό που μου έστειλες σε πμ;", ακόμη και οι καθυστερημένοι συντονισταδες εκει θα καταλάβουν τι παίζει.
.....
Απλά είναι και λίγο μουνόπανα καθώς στείλανε όντως περίεργα λινκ τα οποία τα κάνανε οι ίδιοι έτσι για να φαίνεται ότι τα έστελνε ο Ερμάκος, βλάκες οκ αλλά μουνοπανάκια βλάκες.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Δε κατηγόρησα και ότι είπα το είπα δημόσια όπως έγραψες.bizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:36Κατηγορείς κάποιον δημόσια με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να έχεις ακούσει ποτέ την πλευρά του.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:30
Μα φυσικά όταν λέω να ανοίξει τα πμ προφανώς και το λέω για κάποιο λόγο και όχι να της στείλω ντικ πικ.
Τεσπα δε παίρνω πίσω κάτι από αυτά που είπα, ούτε και την ψεγω. Αυτό πιστεύω αυτό λέω.
Δε μου είπε τι ψέμματα είπα βέβαια αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν απαντά ή δε καταλαβαίνει που το θεωρώ πιθανότερο, Το αφήνεις να πάει.
Σου ξαναλέω εγώ ΕΝΑ μήνυμα είδα μόνο από σένα ΤΥΧΑΙΑ.
Δεν ξέρω πόσες άλλες φορές προσπάθησες να επικοινωνήσεις μαζί μου.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΙΔΑ.
Ειπα ότι υπερτίμησα την αντιληπτική σου ικανότητα. Γιατί σπαζεσαι τοσο; είπες δε τα είδες. Οκ το δέχομαι. Σου λέω και εγώ τι συνεβη. Οπότε δεν έχω πει κάποιο ψέμα όπως με κατηγορησες πριν.
Δεν είπα ότι είναι χαζή, είπα ότι δεν το αντιλήφθηκεNaida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:37Το ότι το λες για κάποιο λόγο είναι σίγουρο. Η άλλη όμως που το διαβάζει "μπιζέλι άνοιξε τα πιμι σου" δεν είναι υποχρεωμένη να ξέρει ή να φανταστεί τι της έστειλες. Και σε ρωτάει. Το πιο φυσικό πράγμα δηλαδή ρώτησε. Το να της ρίχνεις την ευθύνη οτι ήταν χαζή που σε ρώτησε και γι' αυτό σε πηραν πρέφα δεν είναι λογικό. Και ξαναλέω μιλάς για μια χρηστρια που δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Είσαι άδικος αλλά οκ, επιλογή σου.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:30Μα φυσικά όταν λέω να ανοίξει τα πμ προφανώς και το λέω για κάποιο λόγο και όχι να της στείλω ντικ πικ.Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:26
Δεν υπάρχει κάτι να πεις, μπορείς απλά να δεχθείς οτι εσφαλμένα τα έβαλες με το μπιζελακι, το οποίο αποδεδειγμένα ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Και να ζητήσεις συγνώμη που αναφέρθηκες προσβλητικά στο iq της. Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν από τους δυο σας θα λιώσουν σαν το αλάτι στο νερό.
Τεσπα δε παίρνω πίσω κάτι από αυτά που είπα, ούτε και την ψεγω. Αυτό πιστεύω αυτό λέω.
Δε μου είπε τι ψέμματα είπα βέβαια αλλά όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν απαντά ή δε καταλαβαίνει που το θεωρώ πιθανότερο, Το αφήνεις να πάει.
Όπως το είπα. Υπερτίμησα την αντιληπτική τους ικανότητα.
Δεν κατηγόρησα τίποτα. Ειπα πως ακριβώς έγινε σα γεγονός.
Ούτε είπα πως με ενόχλησε κάπου.
Ανέφερα το γεγονός όπως ακριβώς έγινε και αυτό δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μα και η ίδια δε το αμφισβητεί.
Έτσι της κάπνιζε και δε τα άνοιγε και έτσι ήθελε να της πω δημόσια τι ήθελα να της πω στο πμ, γούστο της καπέλο της, γούστο μου καπέλο μου και εμένα να αναφέρω το γεγονός και να λέω ότι αυτός ήταν ο λόγος του περμαμπαναρισματος μου εκεί και γενικά της χουντικης κατάστασης που έφτιαξαν μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 31 Μάιος 2020, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χαρντ έβιντενς όχι πλέον, αποδεικνύεται εύκολα λογικά όμως.Kauldron έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:00Σοβαρά τώρα, έφτασαν ως εκεί? Υπάρχει απόδειξη γι' αυτό?sys3x έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:05Δεν τον έδωσε ρε, κλειδωμένα τα είχε τα πμ η κοπέλα, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αυτό που έγινε, αφού είναι κολλημένοι οι άλλοι εκεί πέρα.
Απλά είναι και λίγο μουνόπανα καθώς στείλανε όντως περίεργα λινκ τα οποία τα κάνανε οι ίδιοι έτσι για να φαίνεται ότι τα έστελνε ο Ερμάκος, βλάκες οκ αλλά μουνοπανάκια βλάκες.
Σε κάθε περίπτωση στο λέω εγώ, αυτό φτάνει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για να μη θυμίσουμε ότι ακριβώς το ίδιο έκαναν στο πχωρουμ όταν φτιάχτηκε το λεφτερο.Kauldron έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:00Σοβαρά τώρα, έφτασαν ως εκεί? Υπάρχει απόδειξη γι' αυτό?sys3x έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 20:05Δεν τον έδωσε ρε, κλειδωμένα τα είχε τα πμ η κοπέλα, θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αυτό που έγινε, αφού είναι κολλημένοι οι άλλοι εκεί πέρα.
Αυτό που λέει ο συσεξ δε το ξέρω αλλά δε θα μου έκανε περίεργο. Αν έγινε μιλάμε για αισχρους πουστηδες εκτός όλων των άλλων.
Εμμέσως πλην σαφώς έκανες νύξη για το iq της ότι είναι χαμηλό και ρίχνεις στο μπιζέλακι την ευθύνη για το περμαμπαν σου.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:06
Δεν είπα ότι είναι χαζή, είπα ότι δεν το αντιλήφθηκε
Ανέφερα το γεγονός όπως ακριβώς έγινε και αυτό δε μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μα και η ίδια δε το αμφισβητεί.
Έτσι της κάπνιζε και δε τα άνοιγε και έτσι ήθελε να της πω δημόσια τι ήθελα να της πω στο πμ, γούστο της καπέλο της, γούστο μου καπέλο μου και εμένα να αναφέρω το γεγονός και να λέω ότι αυτός ήταν ο λόγος του περμαμπαναρισματος μου εκεί και γενικά της χουντικης κατάστασης που έφτιαξαν μετά.
Κάτι που ειναι άτοπο. Και κατά τη γνώμη μου άδικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φυσικά και το είπες δημόσια, γιατί σκοπός σου ήταν να προσβάλλεις τον άλλον.
Αυτό μόνο δημόσια γίνεται.
Πώς αλλιώς θα πετύχαινες τον σκοπό σου αν δεν το βλέπαν όλοι;
Δε σε απαλλάσσει αυτό που μας το μαζέψεις μετά.
Το "λέω κάτι δημόσια" δε σημαίνει πάντα "θάρρος γνώμης".
Σημαίνει και κακόβουλη πρόθεση με σκοπό να θίξει την υπόληψη τρίτου προσώπου.
Πριν καταλήξεις στο συμπέρασμά σου για την αντιληπτική μου ικανότητα και το εκφράσεις "δημόσια" (και μεταξύ μας τώρα δεν περίμενες ότι θα μπω να απαντήσω και άστα σάπια) δε φρόντισες ποτέ να μάθεις τι έγινε.
Παρά μόνο γουστάρεις να κράζεις άτομα και όταν τα βρίσκεις σκούρα αλλάζεις εργάκι.
Γιατί σπάστηκα; Όχι γιατί αισθάνθηκα ότι με μείωσες.
Ειλικρινά.
Και ας έχω μειωμένη αντιληπτική ικανότητα κατά τη γνώμη σου. Δε με πείραξε το περιεχόμενο του σχολίου σου.
Με πείραξε γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.
Γουστάρεις να κοροϊδεύεις κόσμο και όταν ο άλλος σου απαντάει μετά το παίζεις τρελίτσα.
Μετά πλακώνει και η παρέα σου και παίρνεις περισσότερο θάρρος να κοροϊδεύεις παρουσιάζοντας τον άλλον τρελό.
Το έχεις κάνει άπειρες φορές αυτό στο παρελθόν.
Όποιον δε συμφωνεί μαζί σου τον παρουσιάζεις ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και γενικά αποδίδεις μειωτικούς χαρακτηρισμούς, αφού πρώτα ΕΣΥ τον έχεις προκαλέσει.
Κι εγώ περμαμπαναρισμένος είμαι απ' όσο γνωρίζω και ήμουν ιδρυτικό μέλος. Άστο, δεν υπάρχει. Και καλύτερα να μην τ' ανοίξω.Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:18Εμμέσως πλην σαφώς έκανες νύξη για το iq της ότι είναι χαμηλό και ρίχνεις στο μπιζέλακι την ευθύνη για το περμαμπαν σου.Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:06
Δεν είπα ότι είναι χαζή, είπα ότι δεν το αντιλήφθηκε
Κάτι που ειναι άτοπο. Και κατά τη γνώμη μου άδικο.
Μα τι να μαζέψω. Παραπάνω είπα ότι δεν αλλάζω κάτι στα λεγόμενα μου.
Και φυσικά δημόσια γι'αυτό έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις. Δεν είμαι πουστης.
Stay όμως ποτέ έχω αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο σου;
Όχι Ναιδα δε Ρίχνω πουθενά ευθύνες. Αν ήταν θα τις έριχνα ευθέως χωρίς σουξουμουξου.
Και φυσικά δημόσια γι'αυτό έχεις την δυνατότητα να απαντήσεις. Δεν είμαι πουστης.
Stay όμως ποτέ έχω αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο σου;
Όχι Ναιδα δε Ρίχνω πουθενά ευθύνες. Αν ήταν θα τις έριχνα ευθέως χωρίς σουξουμουξου.
Άστο Ερμή, το μόνο που έχω να σου πω είναι κατέβα λίγο από το καλάμι σου.
Στο λέω τελείως συμβουλευτικά και φιλικά (για τον παλιό καλό καιρό που σε συμπαθούσα).
Έχεις καταντήσει πολύ ποζεράς ρε φίλε.
Μην το παίρνεις στραβά αυτό που λέω αλλά δες το ως αφορμή μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ λίγη αυτοκριτική.
Στο λέω τελείως συμβουλευτικά και φιλικά (για τον παλιό καλό καιρό που σε συμπαθούσα).
Μην το παίρνεις στραβά αυτό που λέω αλλά δες το ως αφορμή μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ λίγη αυτοκριτική.
Δηλαδή νόμιζες ότι έχει iq 190 σαν του Garry Kasparov και αυτή είχε 154 σαν της Sharon Stone.
154 είναι πολύ πιο πάνω από τον ελληνικό μέσο όρο (92), δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλήθηκε το bizeli;

Αυτό πιο πολύ υποτιμά εσένα που δεν μπορείς να αντιληφθείς το iq του άλλου.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άντε σε αφήνω τώρα να συνεχίσεις να σπας πλάκα με το παρεάκι σου εις βάρος των άλλων.
Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.bizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:29Άστο Ερμή, το μόνο που έχω να σου πω είναι κατέβα λίγο από το καλάμι σου.
Καλό είναι να κάνουμε αυτοκριτική επί μόνιμου βάσεως.
Ούτε και κανέναν άλλο είδα να σε χαρακτηρίσει. Από εκεί βλέπω γίνεται καλό πατιρντι από τον μαχαλομαγκα(δε νομίζω ότι είναι προσβλητικό αυτο) αλλά γουστάρω.
Σχετικά με το τι ψέμματα ειπα ή που αλλού έχω αναφερθεί σε εσένα δεν είδα να απαντήσεις αλλά οκ καλή καρδιά.
Ποιος ειναι ο μαχαλομαγκας;Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:38Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.bizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:29Άστο Ερμή, το μόνο που έχω να σου πω είναι κατέβα λίγο από το καλάμι σου.
Ούτε και κανέναν άλλο είδα να σε χαρακτηρίσει. Από εκεί βλέπω γίνεται καλό πατιρντι από τον μαχαλομαγκα(δε νομίζω ότι είναι προσβλητικό αυτο) αλλά γουστάρω.
Σχετικά με το τι ψέμματα ειπα ή που αλλού έχω αναφερθεί σε εσένα δεν είδα να απαντήσεις αλλά οκ καλή καρδιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
1-0Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:40Ποιος ειναι ο μαχαλομαγκας;Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:38Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.bizeli έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:29Άστο Ερμή, το μόνο που έχω να σου πω είναι κατέβα λίγο από το καλάμι σου.
Occasio facit furem
Κανονικά λένε Αυτός 1-0. Ούτε τα βασικά δεν ξερεις.vagabondo έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:411-0Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:40Ποιος ειναι ο μαχαλομαγκας;Ερμής έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 21:38
Εγώ ακόμη σε συμπαθώ, Δεν έχω κάτι μαζί σου. Ούτε σε χαρακτήρισα. Ότι δεν κατάλαβες είπα, ότι δεν αντιλήφθηκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-