Ανάμεσα στην φιλοξενία και κλείσιμο των πυλών υπάρχουν και άλλες καταστάσεις. Δεν υπήρχε λόγος να ανοίξει το νέο πχώρουμ, αν υπήρχε φιλοξενία.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μπα δε νομίζω. Καημένοι είναι. Ο αντμιν τους κάτι λέει ανακάλυψε μια σλαβική καταγωγή/μετεμψύχωση Δε ξέρω τι στο μπεο, και την έχει δει σλαβος. Κακόμοιροι ρε, δε λειτουργούν έτσι οι στρατευμένοι.Maejima έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:19Ναί, ρε μαν. Ο admin τους με 'σλαβικό' τσακαλίστικο δήθεν nick, νήματα από τον ίδιο και τις cheerleaders τους να βρίζουν τους Πόντιους, το εδώ τρόλ τους (Γιώργης) να αναπαράγει την σκοπιανή τρολοπροπαγάνδα του 2006 από IGENEA για Αιθίοπες Έλληνες και Άρειους σλαβομανκιντόνετς.
Θές και άλλο;
Ο διάδοχος είναι τρολ, ο αντμιν είναι απλά χαζουλιακας αλαφροϊσκιωτος.
Ναιδα δε τους κατηγόρησα ποτέ για το μπαν αλλά για τις μλκιες που έλεγαν ότι στέλνω ιούς μέσω πμ. Που νόμιζα ότι ήταν ψέμματα αλλά τελικά μαθαίνω ότι ήταν κάτι χειρότερο. Φουστανατες ηλίθιες πουστιες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ότι σου επιτρέπουν να μπεις στον χώρο τους και να γράφεις σημαίνει ότι ότι σε φιλοξενούν. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν. Όπως βρήκατε πάει, όχι όπως ξέρατε. Αυτοί είχαν - έχουν τον δικό τους τρόπο να λειτουργούν. Αν δεν συμφωνείς, χαλιέσαι δεν πας. Δεν πας εκεί να βολευτείς όσο είσαι άστεγος και μετά μόλις βρεις σπίτι, φεύγεις κράζοντας. Ευχαριστείς και πας σπίτι σου.
Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι, δεν ήμουν. Είχα φύγει από 'κει, πολύ πριν πέσει το παλιό. Μετά από καιρό είχα ξαναγυρίσει για ελάχιστο χρόνο (και πάλι πριν πέσει το παλιό), είδα τα μπουλγκαρμαρκοειδή "άρθρα", και έφυγα οριστικά. ΕΙΔΙΚΑ μετά την πτώση του παλιού δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναγυρνούσα εκεί. Το "ωραία φιλοξενία" πήγε στο περιστατικό με τον Ερμή (αν όντως είναι έτσι όπως το περιγράφει), και στην υπογραφή "ροβόλα τα ροβόλα τα τα γίδια και τα πρόβατα", που είχε βάλει ο "αρχηγός" εκεί, προφανώς απευθυνόμενους στους "πρόσφυγες".
Μα τι στόμα!!! Ακόμα δεν πήγε και τάραξε τον Λιοντάρη με αυτά που λέει, ζητά έλεος.
Naida, μόλις κάνα τέταρτο αφού σου έδειξε ο Ερμής το link, ο Μάκαρος σου γράφει εκεί και σε προσκαλεί να πας γιατί εκεί σου αξίζει.
Όχι ότι έχει ανοίξει δύο παράθυρα, ένα για να διαβάζει phorum και ένα για οτιδήποτε άλλο, προς θεού.
Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:29Το ότι σου επιτρέπουν να μπεις στον χώρο τους και να γράφεις σημαίνει ότι ότι σε φιλοξενούν. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν. Όπως βρήκατε πάει, όχι όπως ξέρατε. Αυτοί είχαν - έχουν τον δικό τους τρόπο να λειτουργούν. Αν δεν συμφωνείς, χαλιέσαι δεν πας. Δεν πας εκεί να βολευτείς όσο είσαι άστεγος και μετά μόλις βρεις σπίτι, φεύγεις κράζοντας. Ευχαριστείς και πας σπίτι σου.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο τρόπος που λειτουργούσαν άλλαξε όταν μπήκαμε. Πριν υπήρχαν πμ και δεν υπήρχαν προεγκρισεις.
Δε τα θυμάσαι καλά.
Δε τα θυμάσαι καλά.
Δεν βλέπεις μπροστά σου.Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:29Το ότι σου επιτρέπουν να μπεις στον χώρο τους και να γράφεις σημαίνει ότι ότι σε φιλοξενούν. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν. Όπως βρήκατε πάει, όχι όπως ξέρατε. Αυτοί είχαν - έχουν τον δικό τους τρόπο να λειτουργούν. Αν δεν συμφωνείς, χαλιέσαι δεν πας. Δεν πας εκεί να βολευτείς όσο είσαι άστεγος και μετά μόλις βρεις σπίτι, φεύγεις κράζοντας. Ευχαριστείς και πας σπίτι σου.
Δες καλύτερα αν σε μπάναραν.
Occasio facit furem
Δεν έχω ιδέα περί πμ κτλ. Δεν είχα γραφτεί τότε. Ούτε πιο πριν. Όπως είπα και πιο πριν δεν είναι εδώ κάποιος από εκεί να μας δώσει την δική του εκδοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος αντιπαλοτητας ή οτιδήποτε. Είναι δυο διαφορετικά φόρουμ με διαφορετικούς αντμινς και τρόπο λειτουργίας. End of story.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο ξαναείπα, το να κάνω reset στο πας μου μονο και μόνο να δω αν με μπαναραν από τη στιγμή που δεν συμμετέχω επειδή το είπε η Juno από δική της κρίση, δεν το κάνω. Δεν με έχουν μπανάρει.
Αν θελήσω να συμμετάσχω εκεί, θα το διαπιστώσω κιόλας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα . Είδα ότι άνοιξε εδώ , πήγα στο ελεύθερο να το αναφέρω , και είχα Μπαν.Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:37Δεν έχω ιδέα περί πμ κτλ. Δεν είχα γραφτεί τότε. Ούτε πιο πριν. Όπως είπα και πιο πριν δεν είναι εδώ κάποιος από εκεί να μας δώσει την δική του εκδοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος αντιπαλοτητας ή οτιδήποτε. Είναι δυο διαφορετικά φόρουμ με διαφορετικούς αντμινς και τρόπο λειτουργίας. End of story.
Πρέπει να είχα 3 ποστ , 2 από τα οποία ήταν ότι ανά δέκα ποστ αλλάζει η σελίδα , και κάνει 5 χρόνια να φορτώσει.
Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα , θα στέλνουμε όλη την μουργα κατά κει

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μέχρι εκεί όλα καλά. Πουστιες και ψεμματα να μη διαδίδουν.Naida έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:37Δεν έχω ιδέα περί πμ κτλ. Δεν είχα γραφτεί τότε. Ούτε πιο πριν. Όπως είπα και πιο πριν δεν είναι εδώ κάποιος από εκεί να μας δώσει την δική του εκδοχή. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος αντιπαλοτητας ή οτιδήποτε. Είναι δυο διαφορετικά φόρουμ με διαφορετικούς αντμινς και τρόπο λειτουργίας. End of story.
Όλα έχουν τη χρησιμότητα τους.enterprise-psi έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 22:42
Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα , θα στέλνουμε όλη την μουργα κατά κει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 31 Μάιος 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-