Το έγκλημα από πού προκύπτει;
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Που τον ηρωοποιεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:31Εγώ αυτή τη φορά βλέπω ακόμα και λογικούς τραμπικούς (φράση στην οποία δεν πίστευα) να παραδέχονται ότι ήταν καθίκι ο αστυνομικός και απλά να ρίχνουν ευθύνες στο...Δημοκρατικό Α.Τ.
Εσύ από την άλλη με τον μανδύα του "στα νιάτα μου ήμουν αριστερός", ηρωοποιείς τον αστυνομικό.
Αυτό πρέπει να σου δώσει μια εικόνα του πόσο χαμηλά έχεις πέσει, αν όχι, ίσως βοηθάνε αυτά τα χάπια που πέρνει η αμερικανίδα.
Έναν lifestyle οδηγό για τις αναγνώστριές της που σκέφτονται να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν την Αμερική, δημοσίευσε η Teen Vogue. https://www.lifo.gr/articles/world_arti ... -diadilosi
ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ μεγαλύτερο σε ηλικία κοινό να μοιάζει απροσδόκητο ίσως το γεγονός ότι ένα μέσο εφηβικού / νεανικού lifestyle, όπως η «εφηβική» Vogue, παρουσιάζει αυτές τις μέρες έναν οδηγό προετοιμασίας για την συμμετοχή σε διαδήλωση, οι εποχές όμως έχουν αλλάξει. Το συγκεκριμένο κείμενο που δημοσιεύτηκε προχθές, στον έντονο απόηχο των διαδηλώσεων που συγκλονίζουν τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, έχει τίτλο "What to Know Before Heading to a Protest" («Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις για την διαδήλωση») και γράφτηκε από την δημοσιογράφο Kandist Mallett, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές διαδηλώσεις και φαίνεται να γνωρίζει τα «κατατόπια». Φόρα τα κατάλληλα ρούχα για την περίπτωση επεισοδίων και σύλληψης
Καταλαβαίνω ότι προτιμάς να φαίνεσαι cool φορώντας μπότες ή αρβύλες, πίστεψέ όμως τα πόδια σου θα υποφέρουν (μου' χει συμβεί!). Φόρα παπούτσια άνετα στο περπάτημα και στο τρέξιμο και αντίστοιχα άνετα ρούχα. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου την πιθανότητα ότι μπορεί να συλληφθείς. Καλύτερα σκούρα ρούχα χωρίς ευδιάκριτα labels...
• Να έχεις μαζί σου νερό και κανένα σνακ
Είναι σημαντικό να μην αφυδατωθείς. Ένα σνακ για να σε τονώσει μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο για την αντοχή σου αν βρεθείς αποκλεισμένη σε αστυνομικό κλοιό για πολλή ώρα.

Καταλαβαίνω ότι προτιμάς να φαίνεσαι cool φορώντας μπότες ή αρβύλες, πίστεψέ όμως τα πόδια σου θα υποφέρουν (μου' χει συμβεί!). Φόρα παπούτσια άνετα στο περπάτημα και στο τρέξιμο και αντίστοιχα άνετα ρούχα. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου την πιθανότητα ότι μπορεί να συλληφθείς. Καλύτερα σκούρα ρούχα χωρίς ευδιάκριτα labels...
• Να έχεις μαζί σου νερό και κανένα σνακ
Είναι σημαντικό να μην αφυδατωθείς. Ένα σνακ για να σε τονώσει μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο για την αντοχή σου αν βρεθείς αποκλεισμένη σε αστυνομικό κλοιό για πολλή ώρα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Dwarven Blacksmith
Σοβαρά τώρα; Δεν κατάλαβες ότι παρουσίασε το φονιά ως "λαϊκό αστυνομικό που ταυτίστηκε με το δράμα του βιοπαλαιστή";Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:33Που τον ηρωοποιεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:31Εγώ αυτή τη φορά βλέπω ακόμα και λογικούς τραμπικούς (φράση στην οποία δεν πίστευα) να παραδέχονται ότι ήταν καθίκι ο αστυνομικός και απλά να ρίχνουν ευθύνες στο...Δημοκρατικό Α.Τ.
Εσύ από την άλλη με τον μανδύα του "στα νιάτα μου ήμουν αριστερός", ηρωοποιείς τον αστυνομικό.
Αυτό πρέπει να σου δώσει μια εικόνα του πόσο χαμηλά έχεις πέσει, αν όχι, ίσως βοηθάνε αυτά τα χάπια που πέρνει η αμερικανίδα.

- blackpaint
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:31Εσύ από την άλλη με τον μανδύα του "στα νιάτα μου ήμουν αριστερός",...

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πλάκα κάνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:39Σοβαρά τώρα; Δεν κατάλαβες ότι παρουσίασε το φονιά ως "λαϊκό αστυνομικό που ταυτίστηκε με το δράμα του βιοπαλαιστή";Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:33Που τον ηρωοποιεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:31
Εγώ αυτή τη φορά βλέπω ακόμα και λογικούς τραμπικούς (φράση στην οποία δεν πίστευα) να παραδέχονται ότι ήταν καθίκι ο αστυνομικός και απλά να ρίχνουν ευθύνες στο...Δημοκρατικό Α.Τ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν είναι βιτρίνες, είναι ανθρώπινες ζωέςblackpaint έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:17ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 22:20όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα αν επιτίθονταν σε δημόσια κτίρια, στην αστυνομία, ή στα σπίτια των μπάτσων που σκότωσαν τον Φλόιντ
θα ήταν ένα αυθεντικό ξέσπασμα οργής
το να μπουκάρεις όμως σε καταστήματα, να βγαίνεις έξω με γεμάτη την αγκαλιά, να πετάς τα προϊόντα που έκλεψες στο παρκαρισμένο σου αμάξι και να ξανατρέχεις μέσα για να κλέψεις κι άλλο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αστυνομία και την εκτέλεση άοπλων.
είναι απλά η ανάγκη να πλουτίσεις κλέβοντας χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την ψεύτικη (εκ των γεγονότων) οργή σου
οι τύποι αυτοί αμαυρώνουν τη μνήμη του νεκρού
και σε όλο αυτό το σκηνικό έχεις και κάποιους "προοδευτικούς" να υποστηρίζουν το πλιάτσικο (αφού είναι μακριά από τον κώλο τους, βέβαια)
εδω ρε συ εκτελουνται αθωοι με συνοπτικες διαδικασιες και συ μου λες να κατσω ν ασχοληθω με βιτρινες; Χεστηκα για τα πλιατσικα γαμω τις επιλεκτικες ευαισθησιες σας. Οταν οι μπατσοι σκοτωνουν ενα αθωο και το πολυ πολυ ν αποταχθουν απο τη μια αστυνομια για να προσληφθουν απο μια αλλη, δεν ανοιγει ΚΑΝ νημα εδω μεσα, οπως δεν ανοιξε για τις τελευταιες δυο δολοφονιες πριν απο αυτη, ειναι απλα πεμπτη. Να καει το μπουρδελο η αμερικη αν μονο ετσι μπορουν ν ακουστουν.
ο άλλος ζει από την εργασία του και όταν του τη καταστρέφεις, καταστρέφεις τη ζωή του
και όποιος τολμήσει να υπερασπιστεί τη περιουσία του έστω και παρακαλώντας , τρώει ξύλο
και ας είναι και γυναίκα
αυτά υποστηρίζετε:
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- blackpaint
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο κομμωτης μίλα για ρατσιστικό έγκλημα και ο φόσκιλης υπερασπίζεται τον μπάτσο.
Κάπου εδώ θα βγει ο Μπονατσος και ο Φερεντινος μαζι
Κάπου εδώ θα βγει ο Μπονατσος και ο Φερεντινος μαζι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ψηφοφόρος του Καιρίδη είναι οπότε πού σου φαίνεται το περίεργο;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- blackpaint
ειλικρινα, με τι θα ηθελες να μοιαζει μια λαικη εξεγερση; Μ ενα παρτυ με τσαι; Γιατι και στο αυθεντικο παρτυ με τσαι, κι εκει λεηλατησαν τα παντα αλλα εγιναν ηρωες μετα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:41δεν είναι βιτρίνες, είναι ανθρώπινες ζωέςblackpaint έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:17ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 22:20
όλο αυτό θα είχε κάποιο νόημα αν επιτίθονταν σε δημόσια κτίρια, στην αστυνομία, ή στα σπίτια των μπάτσων που σκότωσαν τον Φλόιντ
θα ήταν ένα αυθεντικό ξέσπασμα οργής
το να μπουκάρεις όμως σε καταστήματα, να βγαίνεις έξω με γεμάτη την αγκαλιά, να πετάς τα προϊόντα που έκλεψες στο παρκαρισμένο σου αμάξι και να ξανατρέχεις μέσα για να κλέψεις κι άλλο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αστυνομία και την εκτέλεση άοπλων.
είναι απλά η ανάγκη να πλουτίσεις κλέβοντας χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την ψεύτικη (εκ των γεγονότων) οργή σου
οι τύποι αυτοί αμαυρώνουν τη μνήμη του νεκρού
και σε όλο αυτό το σκηνικό έχεις και κάποιους "προοδευτικούς" να υποστηρίζουν το πλιάτσικο (αφού είναι μακριά από τον κώλο τους, βέβαια)
εδω ρε συ εκτελουνται αθωοι με συνοπτικες διαδικασιες και συ μου λες να κατσω ν ασχοληθω με βιτρινες; Χεστηκα για τα πλιατσικα γαμω τις επιλεκτικες ευαισθησιες σας. Οταν οι μπατσοι σκοτωνουν ενα αθωο και το πολυ πολυ ν αποταχθουν απο τη μια αστυνομια για να προσληφθουν απο μια αλλη, δεν ανοιγει ΚΑΝ νημα εδω μεσα, οπως δεν ανοιξε για τις τελευταιες δυο δολοφονιες πριν απο αυτη, ειναι απλα πεμπτη. Να καει το μπουρδελο η αμερικη αν μονο ετσι μπορουν ν ακουστουν.
ο άλλος ζει από την εργασία του και όταν του τη καταστρέφεις, καταστρέφεις τη ζωή του
και όποιος τολμήσει να υπερασπιστεί τη περιουσία του έστω και παρακαλώντας , τρώει ξύλο
και ας είναι και γυναίκα
αυτά υποστηρίζετε:
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μία εξέγερση έχει συγκεκριμένους στόχουςblackpaint έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:52ειλικρινα, με τι θα ηθελες να μοιαζει μια λαικη εξεγερση; Μ ενα παρτυ με τσαι; Γιατι και στο αυθεντικο παρτυ με τσαι, κι εκει λεηλατησαν τα παντα αλλα εγιναν ηρωες μετα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:41δεν είναι βιτρίνες, είναι ανθρώπινες ζωέςblackpaint έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 11:17
και ας είναι και γυναίκα
αυτά υποστηρίζετε:
το να χτυπάς μια ανυπεράσπιστη γυναίκα που δεν σου έχει κάνει τίποτα αφότου μάλιστα της έχεις καταστρέψει την περιουσία δεν είναι εξέγερση
είναι ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
και στο λέω ξεκάθαρα πως αν αυτό στο βίντεο γινόταν στην δική μου μάνα, ας ήταν μαύροι, λευκοί, κόκκινοι ή εξωγήινοι, θα τους έβρισκα και θα τους γαμούσα το μουνί που του πέταξε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- blackpaint
εφευγαν αλλα η ιδιοκτητρια ειπε κατι που δεν επρεπε.
16 φορες του ειπε δεν μπορω να αναπνευσω
16 φορες
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/die ... osta-stoys
μπραβο τους. Ετσι λυνονται αυτα τα θεματα. Φυλακη το καθαρμα για φονο με προθεση, συγνωμες και πραξεις που να δειχνουν θεληση για αλλαγη.
με οτιδηποτε λιγοτερο ειναι αστειο να ριχνουμε ευθυνες στους πλιατσικολογους και τους αντιφα (με την εννοια των οργανωνμενων γιατι αντιφα υποτιθεται πως ειναι καθε αξιοπρεπης ανθρωπος), ειναι προφανες πως σε διαδηλωσεις θα γινουν αυτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το Τραμπ Εφέκτ σαρώνει στην Ευρώπη: πρώτος ο πατριώτης Τζορτζ Σιμιόν στη Ρουμανία με 30-35%
από Αρίστος » 04 Μάιος 2025, 21:38 » σε Διεθνής πολιτική - 105 Απαντήσεις
- 2279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
Χθες, 01:58
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
25 Σεπ 2024, 10:42