Ποιος μίλησε;Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:33Στο ότι μίλησε.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ή μπορώ να πω, δε γ*μεις; Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο, δεν πληρώνομαι για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τα κλειδιά του μαγαζιού, απλά για όσο μ' αρέσει θα μπαίνω. Όταν πλέον δεν θα μ' αρέσει, θα κόψω.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:21Εντάξει, μπορείς πάντα να παραιτηθείς φυσικά.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 08:49
Εδώ και 3+ μήνες το εν λόγω μέλος για κάποιο λόγο, απλά δεν υπάρχει. Στο ενδιάμεσο φάγαμε μια καραντίνα με τόταλ λοκντάουν και μπιγκ μπραδερ σκηνικά και προσωπικά κρατάω την ανάσα μου για την συνέχεια γιατί κάποιοι λένε πως από Οκτώβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Όχι τίποτε άλλο αλλά έπεται και μια οικονομική καταστροφή μέσα σ' όλα αυτά.
Και είναι κι άλλα.
Θέλω να πω, καίγεται η γούνα μου στο rl, θα κάθομαι να ασχολούμαι με μια χρήστρια που κάποτε έγραφε εδώ μέσα; Όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άτομο που θεωρεί τους Κρητικούς υποσαχάριους ή δεν ξέρω και 'γω τί άλλο, και τους Έλληνες Αιθίοπες, είναι νορμάλ, λες?Ε και αυτοί θεωρούν πως οι καμμένοι ειναι εδώ. Η αλήθεια είναι καπου στη μέση.
Βασικά ισχύει το εξής.
Αν είχες βρεθεί σε ταβέρνα στην ελληνική επικράτεια Κυριακή τη δεκαετία του 80 ή του 90 (ειδικά αρχές), θα έβλεπες γεμάτη την ταβέρνα από οικογένειες, πολλές εκ των οποίων είχαν μικρά παιδιά. Τα παρισσότερα έπαιζαν κανονικά, αλλά κάποια απλά κάθονταν στη θέση τους, και χωρίς άλλο προφανή λόγο ούρλιαζαν μ' όλη τους τη δύναμη, προσπαθώντας να κάνουν τους πάντες ν' ασχοληθούν μαζί τους. Ε, αυτά τα παιδιά μεγάλωσαν, και κάνουν ακριβώς το ίδιο και τώρα.Η πλάκα είναι οτι όσο περισσότερο ουρλιάζουν, τόσο λιγότεροι ασχολούνται μαζί τους, και επειδή ολοένα και λιγότεροι ασχολούνται μαζί τους, τόσο περισσότερο ουρλιάζουν. Φαύλος κύκλος.
- Cecily Anne
Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:28Και ποιος θα ορίσει και με ποια κριτήρια θα ορίσει κάποιος ποιος είναι μπετοστοκος και ποιος οχι; ο Ερμής; η Γκερ; εσύ;
Μήπως συμμετέχουμε στο φόρουμ των Άριστων; να ξέρουμε δηλαδή.
Δικαίωμά του να πει αυτό που πιστεύει. Αν δεν τηρεί κανόνες να έχει επιπτώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Ιουν 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εεεμ, στο ποστ που εκανα κουοτ, ευφυια λεει

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Ακριβώς τα ίδια λέμε.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:38Ή μπορώ να πω, δε γ*μεις; Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο, δεν πληρώνομαι για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τα κλειδιά του μαγαζιού, απλά για όσο μ' αρέσει θα μπαίνω. Όταν πλέον δεν θα μ' αρέσει, θα κόψω.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:21Εντάξει, μπορείς πάντα να παραιτηθείς φυσικά.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 08:49
Εδώ και 3+ μήνες το εν λόγω μέλος για κάποιο λόγο, απλά δεν υπάρχει. Στο ενδιάμεσο φάγαμε μια καραντίνα με τόταλ λοκντάουν και μπιγκ μπραδερ σκηνικά και προσωπικά κρατάω την ανάσα μου για την συνέχεια γιατί κάποιοι λένε πως από Οκτώβριο θα έχουμε τα ίδια και χειρότερα. Όχι τίποτε άλλο αλλά έπεται και μια οικονομική καταστροφή μέσα σ' όλα αυτά.
Και είναι κι άλλα.
Θέλω να πω, καίγεται η γούνα μου στο rl, θα κάθομαι να ασχολούμαι με μια χρήστρια που κάποτε έγραφε εδώ μέσα; Όχι.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι αλλά αυτό είναι πραγματικότητα. Το αν το μπιζέλι είναι μπετοστοκος ποιος το ορίζει και με τι κριτήρια;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:40Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Ιουν 2020, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαλαρά.....Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:40Ακριβώς τα ίδια λέμε.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:38Ή μπορώ να πω, δε γ*μεις; Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο, δεν πληρώνομαι για τις υπηρεσίες μου, δεν έχω τα κλειδιά του μαγαζιού, απλά για όσο μ' αρέσει θα μπαίνω. Όταν πλέον δεν θα μ' αρέσει, θα κόψω.
μπραβο το καλο κοριτσι. αμα τα καταφερεις θα σου ειμαι υποχρεος.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:09Εφόσον μίλησες, κατακριτέο.Μλκες ψήθηκα. Θα μπω στο άλλο, θα της ζητήσω συγγνώμη και θα της δώσω πασσγουορντ να μπει να κάνει το πχορουμ ανθρώπινο.
Τι άλλο να κάνω πια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Cecily Anne
Και το άλλο πραγματικότητα είναι κατά τη γνώμη του. Ποιά είσαι εσύ που θα του πεις να μην την εκφέρει; Ο ιδιοκτήτης κάνει κουμάντο και βάζει κανόνες.Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:42Ναι αλλά αυτό είναι πραγματικότητα.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:40Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.
-
κανετε το λαθος να συζητατε με ορους φυσιολογικου ανθρωπου ενω οι τυποι ειναι σχιζοφρενεις παρανοϊκοι.
- Υδράργυρος
Κανονικά έπρεπε όταν άνοιξε αυτό εδώ να βγάλουν ανακοίνωση οτι ξανα ανοιξε το πχόρουμ και όποιος θέλει να κάνει λογαριασμό και εκεί. Σου λεω οτι οι περισσότεροι απο εμάς θα έγραφαν και εκείΑσέβαστος έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:16
αυτος ο χωρος ειναι ο καφενες που πηγαμε και μαζευτηκαμε μολις εκλεισε ο δικος μας καφενες, και ο καφετζης αντι να χαρει για τη δουλεια που ειχε παραπανω το μαγαζακι του, συμπεριφερθηκε με κακο τροπο στους νεους πελατες, κακολογοντας το παλιο καφενε και το νεο που ανοιξε σε αντικατασταση του. ηθελε τους πελατες του μαντρωμενους, να μη μπορουν να πινουν καφε κι εδω κι εκει.
και τελικα ξεμεινε με 5 νοματους. φυσιολογικη και αναμενομενη εξελιξη.
Προτείνω ανταλλαγή, δίνουμε (με βαριά καρδγιά) ναδάη και παίρνουμε πίσω εσεσθήρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σαφώς.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:40Δικαίωμά του να πει αυτό που πιστεύει. Αν δεν τηρεί κανόνες να έχει επιπτώσεις.
Ποιός είπε το bizeli, μπετόστοκο;Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:42Ναι αλλά αυτό είναι πραγματικότητα. Το αν το μπιζέλι είναι μπετοστοκος ποιος το ορίζει και με τι κριτήρια;Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 12:40Με τα ίδια κριτήρια που σε ανεβοκατεβάζουν χοντρή χαριτολογώντας και βρίσκονται ακόμα εδώ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-