Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Cecily Anne
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cecily Anne » 01 Ιουν 2020, 14:45
Επειδή ξεφεύγει η παραφιλολογία, δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα, για να κοροϊδέψω τη Δανάη χοντρή ή τη Μπιζέλω μπετόστοκο. Απλά είπα ότι κακώς κάνετε μαζικό πέσιμο του Ερμή, έχει δικαίωμα της γνώμης τους, εφόσον είναι στα όρια των κανόνων.
Αυτό.
Τώρα, αν η άλλη έφυγε γι'αυτό, δικαίωμά της. Ό,τι γουστάρει θα κάνει.
elchav έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:45
Γιατί, φυλακισμένη την έχουμε; Δεν μπορεί να βγει εξωτερικό;
Δεν έχει σε ποιό να αφήσει το σκύλο, χέσεμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Ιουν 2020, 14:46
Δεν έχω λεφτά που να πάω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 01 Ιουν 2020, 14:48
Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:48
Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:46
Κουβα
Ο τόνος;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 01 Ιουν 2020, 14:50
Άμα δεις τι παίζει στο στοίχημα, θα καταλάβεις.
-
vagabondo
από vagabondo » 01 Ιουν 2020, 14:52
Daje έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:39
Εγω τασσομαι υπερ του στρατοπεδου ΕΡΜΗ, διχως να εχω καποιο προβλημα με τα παιδια του eletherou και θα εξηγησω το λογο, μιας και εζησα τα γεγονοτα.
Μολις εκλεισε το phorum.gr πολλοι απο μας εκαναν εγγραφη στο elethero με το σκεπτικο να ξαναβρεθουμε σε εναν οποιοδηποτε αλλο διαδικτυακο τοπο.
Το οτι καναμε εγγραφη σε ενα φορουμ, δεν σημαινει ομως οτι ταυτοχρονα υπογραψαμε καποια συμβαση αποκλειστικοτητας.
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, βασει της διαδικτυακης μου εμπειριας (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: συμμετεχω σε διεθνη φορουμ απο τις αρχες του 90), ο κοσμος αλλαζει τα φορουμ σαν τρελοπουτανα που πηδιεται απο το ενα κρεβατι στο αλλο.
Μια στο ενα φορουμ, μια στο αλλο κ.ο.κ.
Προφανως ομως υπαρχει παρελθον και αντιπαλοτητα αναμεσα σε ορισμενα μελη των 2 φορουμ και γι'αυτο γιγαντωθηκαν ορισμενα γεγονοτα.
Ειναι οντως "ακομψο" να καλεις μελη ενος φορουμ να μεταπηδησουν σε ενα αλλο φορουμ, αλλα σημασια εχει και η δυναμικη των γεγονοτων. Δεν αρκει η πρωτη αναγνωση.
Η δευτερη αναγνωση λεει οτι σε ολα τα φορουμ του πολιτισμενου κοσμου, δεν απαγορευεται να συζητουν μελη ενος φορουμ για μετεγκατασταση σε αλλο φορουμ. Οταν ενα φορουμ "παταει γερα στα ποδια του" και δεν υπαρχει αντιπαλοτητα απο το παρελθον, δεν νοιωθει οτι απειλειται απο τετοια γεγονοτα και ουτε καν ασχολειται με το θεμα. Απλα φροντιζει οι συζητησεις να εξελισσονται στην σωστη ενοτητα και να μην επηρεζουν την ομαλη λειτουργια των υπολοιπων ενοτητων του φορουμ.
Η τρίτη ανάγνωση λέει:
Ποια μέλη του ελευθερου;
Όλοι εκεί μέσα ήταν πρώην πχωρουμίτες, νέοι και παλιοί.
Αποκλειστικά μέλη του ελεύθερου μπορούν να λογίζονται μόνο αυτοί που έχουν εγγραφεί εκεί, χωρίς να έχουν γνωρίσει το πχώρουμ.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Ιουν 2020, 14:54
Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:45
Επειδή ξεφεύγει η παραφιλολογία, δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα, για να κοροϊδέψω τη Δανάη χοντρή ή τη Μπιζέλω μπετόστοκο.
Απλά είπα ότι κακώς κάνετε μαζικό πέσιμο του Ερμή, έχει δικαίωμα της γνώμης τους, εφόσον είναι στα όρια των κανόνων.
Αυτό.
Τώρα, αν η άλλη έφυγε γι'αυτό, δικαίωμά της. Ό,τι γουστάρει θα κάνει.
Μα για αυτό σου είπα να μην ενοχλούνται όταν αντίστοιχα απαντώνται οι αυθαίρετες διαπιστώσεις. Και μου έλεγες τα δικά σου και σου έλεγα ξαναδιάβασε τι σου έγραψα.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Ιουν 2020, 14:55
Κουβα
Πας τζάμπα στην Κούβα;
Que Sera, Sera...
-
sys3x
από sys3x » 01 Ιουν 2020, 14:56
Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:48
Κουβα
Ο τόνος;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Αγις
από Αγις » 01 Ιουν 2020, 14:57
vagabondo έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:52
Εγω τασσομαι υπερ του στρατοπεδου ΕΡΜΗ, διχως να εχω καποιο προβλημα με τα παιδια του eletherou και θα εξηγησω το λογο, μιας και εζησα τα γεγονοτα.
Μολις εκλεισε το phorum.gr πολλοι απο μας εκαναν εγγραφη στο elethero με το σκεπτικο να ξαναβρεθουμε σε εναν οποιοδηποτε αλλο διαδικτυακο τοπο.
Το οτι καναμε εγγραφη σε ενα φορουμ, δεν σημαινει ομως οτι ταυτοχρονα υπογραψαμε καποια συμβαση αποκλειστικοτητας.
Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, βασει της διαδικτυακης μου εμπειριας (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: συμμετεχω σε διεθνη φορουμ απο τις αρχες του 90), ο κοσμος αλλαζει τα φορουμ σαν τρελοπουτανα που πηδιεται απο το ενα κρεβατι στο αλλο.
Μια στο ενα φορουμ, μια στο αλλο κ.ο.κ.
Προφανως ομως υπαρχει παρελθον και αντιπαλοτητα αναμεσα σε ορισμενα μελη των 2 φορουμ και γι'αυτο γιγαντωθηκαν ορισμενα γεγονοτα.
Ειναι οντως "ακομψο" να καλεις μελη ενος φορουμ να μεταπηδησουν σε ενα αλλο φορουμ, αλλα σημασια εχει και η δυναμικη των γεγονοτων. Δεν αρκει η πρωτη αναγνωση.
Η δευτερη αναγνωση λεει οτι σε ολα τα φορουμ του πολιτισμενου κοσμου, δεν απαγορευεται να συζητουν μελη ενος φορουμ για μετεγκατασταση σε αλλο φορουμ. Οταν ενα φορουμ "παταει γερα στα ποδια του" και δεν υπαρχει αντιπαλοτητα απο το παρελθον, δεν νοιωθει οτι απειλειται απο τετοια γεγονοτα και ουτε καν ασχολειται με το θεμα. Απλα φροντιζει οι συζητησεις να εξελισσονται στην σωστη ενοτητα και να μην επηρεζουν την ομαλη λειτουργια των υπολοιπων ενοτητων του φορουμ.
Η τρίτη ανάγνωση λέει:
Ποια μέλη του ελευθερου;
Όλοι εκεί μέσα ήταν πρώην πχωρουμίτες, νέοι και παλιοί.
Αποκλειστικά μέλη του ελεύθερου μπορούν να λογίζονται μόνο αυτοί που έχουν εγγραφεί εκεί, χωρίς να έχουν γνωρίσει το πχώρουμ.

τα πραγματα ειναι απλα
απο τον ιδιο γεννητορα ξεπηδησαν κ τα δυο φορουμ - το παραλογο θα ηταν να μην του μοιαζουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 01 Ιουν 2020, 14:58
Δεν είναι άκομψο. Εγώ έχω πετύχει αντμιν φόρουμ να ενημερώνει οτι ομάδα χρηστών έκανε δικό της φόρουμ, και να προτέινει να γραφτούν και εκεί. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια εμπάθεια.
Εγώ δε θα είχα πρόβλημα να έγραφα και εκεί αμα δεν υπήρχαν αυτές οι εμπαθειες, και άμα δεν έσβηναν αυθαίρετα ποστ.
-
Αγις
από Αγις » 01 Ιουν 2020, 14:58
Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:55
Κουβα
Πας τζάμπα στην Κούβα;
ναι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Ιουν 2020, 15:00
Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:58
Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 14:55
Κουβα
Πας τζάμπα στην Κούβα;
ναι
Πως;
Que Sera, Sera...
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.