ανθρωπος που γνωριζει πως τα G3 ειναι μάπα δεν γνωριζει παραλληλα τον τροπο ;Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:25Κάπου το χω χάσει, μπετόστοκος είμαι αλλά δεν ξέρω τον τρόπο
Πες κανα τιπ γιατ΄ιθα δώσω μια περιουσία να παω τη ναιδα εκεί
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και για τους κατοίκους της, όνειρο ζωής να φύγουν από 'κει.

Α εσύ θα πληρώσεις; και αγχώθηκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:25Κάπου το χω χάσει, μπετόστοκος είμαι αλλά δεν ξέρω τον τρόπο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Είναι σκληροί ζαίοι εναντίον λίγκιτ λοιπόν η υπόθεση και αντηλλάγησαν και βαρύτατα κοσμητικά επίθετα μάλιστα.
Ο συριζαίος Ταϋγέτης εναντίον της συριζαίας Juno ούτως ειπείν.
Καλό κι αυτό.
Καλό κι αυτό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κάνε κομπάηλ από την αρχή ψηλέ, έβαλες λάθος μπάηναρις.wooded glade έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:40Είναι σκληροί ζαίοι εναντίον λίγκιτ λοιπόν η υπόθεση και αντηλλάγησαν και βαρύτατα κοσμητικά επίθετα μάλιστα.
Καλό κι αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αριστερη σκεψη - να πληρωσει το ταξιδι σας - πατριαρχικη -φαλλοκρατικη κ σεξιστικηNaida έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:37Α εσύ θα πληρώσεις; και αγχώθηκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:25Κάπου το χω χάσει, μπετόστοκος είμαι αλλά δεν ξέρω τον τρόπο
μην δινεις σημασια - μπορεις να πας μονη σου τσαμπα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- wooded glade
Για πες εσύ. Ταϋγέτης εναντίον ;sys3x έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:45Κάνε κομπάηλ από την αρχή ψηλέ, έβαλες λάθος μπάηναρις.wooded glade έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:40Είναι σκληροί ζαίοι εναντίον λίγκιτ λοιπόν η υπόθεση και αντηλλάγησαν και βαρύτατα κοσμητικά επίθετα μάλιστα.
Καλό κι αυτό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Είμαστε όλοι υπέρ πχώρουμ, στο κάνω δίφραγκα.wooded glade έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:50Για πες εσύ. Ταϋγέτης εναντίον ;sys3x έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:45Κάνε κομπάηλ από την αρχή ψηλέ, έβαλες λάθος μπάηναρις.wooded glade έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:40Είναι σκληροί ζαίοι εναντίον λίγκιτ λοιπόν η υπόθεση και αντηλλάγησαν και βαρύτατα κοσμητικά επίθετα μάλιστα.
Καλό κι αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να ρίξω μπαν;sys3x έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:31Μην το ανοίξεις έχει ιούς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μεγάλη η χάρη μου. Μέτρησα πχορουμικούς φίλους τότε που δεν μπορούσα να τους φανταστώ καν.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:13Δεν είμαι υπεράνω. Έκανα γκεστ εμφάνιση σε 2 περιστατικά που ήξερα το ινσάιντ ίνφο, είχατε πέσει να φάτε την ΓΚΕΡ και απλά μπήκα να τη στηρίξω, γιατί κλασικά δεν τη στήριζε *τ'αφεντικό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:12Να πουμε σε αυτο το σημειο πως και εσυ ησουν και καλα υπερανω τετοιων καταστασεων οταν αφορουσαν αλλουςCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:00
Και εγώ έχω προσβληθεί για άλλα μέτρα άλλα σταθμά, έχω σηκωθεί έχω φύγει. Βαριόμουν, δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ξαναμπήκα ένα χρόνο μετά. Θα ξανασπαστώ, θα ξαναφύγω, θα μου περάσει, θα ξαναμπω ή και όχι. Σιγά τα ωά.
Εκανες και εσυ γκεστ εμφανισεις να μας διδαξεις με τι πρεπει να προσβαλλομαστε και με τι οχι
Και τελικα οταν το θεμα αφορουσε εσενα εκανες την κωλοτουμπα σου και προσβληθηκες
Ζαμπουνηδες με τον κωλο των αλλων εχουμε δει πολλους
Όταν το θέμα αφορούσε εμένα, δεν έκανα καμία κωλοτούμπα, έβρισα τ'αφεντικό και σηκώθηκα και έφυγα. Μου το έσβησε βέβαια**, αλλά εγώ αυτά που ήθελα να του πω τα είπα.
Τι προτιμούσες; Να κάθομαι να ανοίγω σαν υστερική νήμα παρά νήμα και να τους κράζω, για να ασχοληθούν μαζί μου, όπως κάνεις εσύ; Μία φορά φτάνει. Είδα δεν ασχολείται, άντε γεια. Μετά δε ζήτησα τίποτα.
*Αφεντικό σε εισαγωγικά, δεν πήρα ποτέ λεφτά, δεν ξέρω ποιός είναι καν και δεν έχω καμία προσωπική γνωριμία μαζί του, πέραν από το νικνέιμ του.
**Και μου το έσβησε και περιποιημένα. Άφησε να με κράζει ο ψυχανώμαλος παραπάνω και έσβησε το κομμάτι το δικό μου μονάχα. Και φυσικά μου αιτιολογήθηκε, όταν τον ρώτησα, ότι το άφησε τον άλλο επίτηδες, για να μου δείξει ότι έχει δίκαιο.
Πρέπει απλά να καταλάβετε πως οι συντονιστές φθείρονται για αυτό και δεν είναι ισόβιοι. Σε αντίθεση με τους διαχειριστές που συνήθως είναι άπαξ και δια παντός. Ισόβιοι εννοώ. Δεν μπορώ να τα πάω καλά με όλους, δεν ταιριάζω με όλους. Μου φτάνει που αν χρειαστώ κάποια άτομα μπορώ να τα βρω εξωπχορουμικά αν ο μη γένοιτο συμβεί το μοιραίο. Αν πέσει και δεν ξανασηκωθεί εννοώ. Και φυσικά δεν έχει κανένας τα κότσια να τα βάλει με τον διαχειριστή, για αυτό και τα βάζει με τον συντονιστή και δεν τρέχει κάστανο, γιατί ξέρει πως όταν το κάνει θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι της ανυπαρξίας. Βέβαια υπάρχει μια περίπτωση ατόμου που δεν κατάλαβε τι έκανε και την πάτησε κι ακόμη και τώρα δεν έχει καταλάβει. Συμβαίνουν κι αυτά, τι να κάνουμε;
Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:52Να ρίξω μπαν;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- wooded glade
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μοντερέητορς φλαγκντ δις κοντεντ ας ιλίγκαλ αιντ ριμουβντ ιτ.
-
wtf , πολυ ιντριγκα περιγραφετε
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:53Πρέπει απλά να καταλάβετε πως οι συντονιστές φθείρονται για αυτό και δεν είναι ισόβιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 01 Ιουν 2020, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-