Στο 4% ο ΣΥΡΙΖΑ σε Σέρρες, Πέλλα και Κιλκίς
Re: Στο 4% ο ΣΥΡΙΖΑ σε Σέρρες, Πέλλα και Κιλκίς
ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο πανηγύριζε ο άντερ με την ιστορία με το "Αγγλικό Δίκαιο".
-
- Phorum.gr user: whitegreek
αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτούς τους νόμους τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κυμανθεί το 2015 σε επίπεδα από 29 ως 32%.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Νομίζω οτι οι πανηγυρίζοντες δεν έχουν καταλάβει πως τ' αποτελέσματα των εκλογών και τα ποσοστά τους, θα είναι το λιγότερο για το οποίο θ'ανησυχούν.whitegreek έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:38αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτούς τους νόμους τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κυμανθεί το 2015 σε επίπεδα από 29 ως 32%.
-
- Phorum.gr user: whitegreek
αύριο θα έχει κράξιμο συριζοπίθηκων στη ΤούμπαKauldron έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:40Νομίζω οτι οι πανηγυρίζοντες δεν έχουν καταλάβει πως τ' αποτελέσματα των εκλογών και τα ποσοστά τους, θα είναι το λιγότερο για το οποίο θ'ανησυχούν.whitegreek έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 14:38αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτούς τους νόμους τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κυμανθεί το 2015 σε επίπεδα από 29 ως 32%.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πωπω σκορδοκαΐλα για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ από τους κομμουνιστές!zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το ξέρεις οτι έχουμε πιστολιάσει δάνεια στο παρελθόν, έτσι?
Την δημαγωγια πολλοι αγαπησαν τους δημαγωγους ουδεις.Οταν κληθητε να αποδειξετε την ((μαγκια)) σας τοτε θα πεσει το τρελο γελιο.Nandros έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 23:17Πωπω σκορδοκαΐλα για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ από τους κομμουνιστές!zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.
.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για δημαγωγίες και μαγκιές, ακόμα σας περιμένουμε να το αποδείξετε τόσα χρόνια στο πχόρουμ με τις απειλές σας.zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 23:29Την δημαγωγια πολλοι αγαπησαν τους δημαγωγους ουδεις.Οταν κληθητε να αποδειξετε την ((μαγκια)) σας τοτε θα πεσει το τρελο γελιο.Nandros έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 23:17Πωπω σκορδοκαΐλα για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ από τους κομμουνιστές!zteo έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 09:58Καποια στιγμη ο λαος θα πρεπει να παιρνει αποφασεις γενναιες και υπευθυνες.Δεν μπορει μια ζωη να καθοδηγηται απο δημαγωγους που ειτε του λενε οτι θα σκισουν τα μνημονια και θα παραμεινει στην ΕΕ ειτε οτι θα μπορουσαν επ αοριστον να θετουν βετο στην εισοδο των Σκοπιων στον ΝΑΤΟ.Δεν μπορει μια ζωη αυτος ο λαος να ζει σε μια σχιζοειδη σχιζοφρενεια και να πιστευει απο την μια οτι εχει την δυναμη να σταματησει την Αγγλια που πριν την συμφωνια ειχε θεσει ζητημα να παρακαμφθει το Ελληνικο βετο για την εισοδο των Σκοπιων και απο την αλλη οταν του ζητας να αποχωρισει απο το ΝΑΤΟ να κλαψουριζει οτι ειμαστε η ψωροκωσταινα και δεν μπορουμε μονοι μας.
Όσο για το σκοπιανό, αυτοί που θα υπογράψουν/ψηφίσουν το Μακεδονία, θα μείνουν για πάντα στην Ιστορία σαν προδότες! Τόσο απλό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Συριζαίε, βγες από το σώμα του φοσίλη!

Θα αράξουν ή θα δικαστούν;

Για να μεινουν στην ιστορια σαν προδοτες θα πρεπει να ακυρωθει η προδοσια,αλλιως τα περι προδοσιας ειναι δημαγωγια.Που σημαινει οτι η επομενη κυβερνηση σκιζει την συμφωνια και θετει βετο στην εισοδο των Σκοπιων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.Δικαιωμα ομως και των κυβερνησεων των αλλων χωρων ειναι να παρακαμψουν το βετο και να βαλουν τα Σκοπια σε ΕΕ και ΝΑΤΟ εαν τα συμφεροντα τους ειναι εναντιων του Ελληνικου βετο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν υπαρχει προδοσια. Αν δειτε το νομο για την προδοσια πολυ απλα δεν περιγραφει αυτο που εγινε, αλλο αν τα εθνικια εχουν προβλημα να ξεχωρισουν τον συναισθηματικο τους κοσμο απο τον πραγματικο οπως καθε ματσο ηλιθιες εγωκεντρικες γκομενες προορισμενες να τον τρωνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SARPIS
21 Ιουν 2023, 17:18
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίστηκε άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είναι από το Κιλκίς!!!
από alto_sem » 13 Αύγ 2024, 17:25 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 53 Απαντήσεις
- 1840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγις
14 Αύγ 2024, 22:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 54χρονο κτηνοτρόφο στο Κιλκίς
από βοθρατζης » 23 Μάιος 2024, 05:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
23 Μάιος 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σιδηροδρομομάνα οι Σέρρες.
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2024, 19:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 3125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
09 Φεβ 2024, 16:19
-