ναι αυτό ήταν η κονσόλα του λινουξ, παντοδύναμη αλλά αγχωτικη, σε καταλαβαίνω. Δεν θα είχε καμία διαφορά αν δεν ήσουν σε εικονικό πάντως, ίδια μαύρο θα ήταν. Αυτά θα μάθεις στο σεμινάριο, τί να γράφεις στην κονσόλα για να τρέχεις το wp σου, να κοιτάς τα λογς σου κλπ, σου κάνει θεωρητικά.mec_ έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 23:01Έκανα edit παραπάνω ότι το LAMP δεν μου κάνει (δηλ. σαν μέρος του προγράμματος). Εγώ είμαι στον OVH αυτή τη στιγμή https://www.ovh.com Είχα πάρει μία προσφορά σε VPS (Virtual Private Server) και μόλις πηγα να το λειτουργήσω, μου πέταγε μαύρο πίνακα να συμπληρώσω πράγματα σε command line. Ψυχοπλακώθηκα και δεν μπορούσα να προχωρήσω, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Άμα έπαιρνα dedicated φαντάζομαι θα ήταν χειρότερα. Εντωμεταξύ οι προσφορες είναι τόσο μπερδεμένες που, αν δεν ξέρεις, χάνεσαι. Εκεί έχω ελλείψεις.

Καταλαβαίνω τι ζητάς νομίζω και όσο πιο φιλικά μπορώ, σου λέω πήγαινε στην άμαζον ή στην γοογλε ή στην ms κλπ. Πέρα απο οτι οι τιμές ειναι τσάμπα κλπ, τεχνικά απλά πετάνε, μπορείς να κάνεις μαγικά, και έχουν και ωραίους οδηγούς να ακολουθείς για να τα καταφέρεις.
Στην τεχνολογία μεκ να θυμάσαι υπάρχουν πάρα πολλές γνώσεις φοβερές και πραγματικές, που είναι πλέον άχρηστες γιατί πέρασε ο καιρός τους.