Ποιοι 3 χρηστες κατεχουν καλυτερα απο μπαλα?

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ποιοι 3 χρηστες κατεχουν καλυτερα απο μπαλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιουν 2020, 20:46

Namrail έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:41
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
02 Ιουν 2020, 18:45

το ιδιο κανουν και οι στοιχηματζηδες

παραθετουν 3 παρολι η ξερα σημεια και αν βγαινουν αυτοαποθεωνονται ΧΩΡΙΣ να παραθετουν μακροχρονιο ταμειο ή οταν το κανουν γελαει ο καθε πικραμμενος
Μαλακίες γράφεις πάλι εθνι. Όλα τα σοβαρά μπλογκ κρατάνε λογαριασμό.

Και οι περισσότεροι αρθρογράφοι, αν και υπάρχουν αρκετά τέρμινα όπου κερδίζουν, στο τέλος συνήθως έχουν χασουρα.

Δεν έκαναν μια βόλτα από το πχωρουμ να μάθουν για τα στημένα που μπορούν να κερδίσουν την μπάνκα. Αυτά μόνο εδώ.
Οι αρθρογράφοι μπορεί να ξέρουν Αθλητικά αλλά από στοιχηματικά συνήθως είναι ότι να ναι.

Εγώ δεν ξέρω να ονομάσω ούτε τις θέσεις που παίζουν οι ποδοσφαιριστές και έχω πολύ καλύτερα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Ιουν 2020, 20:46

Επειδή δεν γίνεται αλλοιώς προτείνω συνάντηση των προτιθεμένων να συμμετάσχουν στο αγώνισμα.
Τόπος συναντήσεως το Kentucky fried chicken της πλατείας Συντάγματος.
Σας κάνω και τη χάρη, διότι δεν έχω καιρό για τέτοια, αλλά σας κάνω τη χάρη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιουν 2020, 20:48

02 Ιουν 2020, 20:45
Otto Weininger έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:44
Namrail έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:39
Ρε μαλάκες κάνατε το νήμα σε διαγωνισμό ποιον την έχει μεγαλύτερη; Τσιλαρετε
Μα δεν τον αντέχω, μια φορά έδωσε δημόσια πρόβλεψη με απόδοση 1.05 και την έχασε.

Και μιλάει κιόλας.
περιμενω να μου πεις που αναφερεται το 78%

αν παω και εγω με βαση το πσοσοτο επιτυχιας εχω ανω του 90% (το μεγιστο δυνατο) :102:
Ότι στα 100 παρολι που έδωσα με απόδοση απο 2.5 έως 3, πέρασαν τα 78.

Do the math για τα κέρδη.

Εσύ με αποδοσεις 1.05 και 1.1 που προτεινεις, με 90% όχι μόνο δεν έχεις κέρδος αλλά είσαι μέσα άγρια.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Ιουν 2020, 20:49

Namrail έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:41
02 Ιουν 2020, 18:45

το ιδιο κανουν και οι στοιχηματζηδες

παραθετουν 3 παρολι η ξερα σημεια και αν βγαινουν αυτοαποθεωνονται ΧΩΡΙΣ να παραθετουν μακροχρονιο ταμειο ή οταν το κανουν γελαει ο καθε πικραμμενος
Μαλακίες γράφεις πάλι εθνι. Όλα τα σοβαρά μπλογκ κρατάνε λογαριασμό.

Και οι περισσότεροι αρθρογράφοι, αν και υπάρχουν αρκετά τέρμινα όπου κερδίζουν, στο τέλος συνήθως έχουν χασουρα.

Δεν έκαναν μια βόλτα από το πχωρουμ να μάθουν για τα στημένα που μπορούν να κερδίσουν την μπάνκα. Αυτά μόνο εδώ.
οσοι διαφημιζουν μεγαλα ποσοστο επιτυχιας αναφερονται στα σημεια που δινουν και ΟΧΙ στο ταμειο

επισης κατι που κανουν πολυ εξυπνα ειναι να μην αναφερουν τα ποσα που πονταρουν καθε επομενη φορα και παρουσιαζουν μονο ταμειο (οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν ταμειο)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Ιουν 2020, 20:49

α οκ το 78% αφορα τα παρολι :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Ιουν 2020, 20:50

wooded glade έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:46
Επειδή δεν γίνεται αλλοιώς προτείνω συνάντηση των προτιθεμένων να συμμετάσχουν στο αγώνισμα.
Άμα ήμουν χάμου θα ρχόμανε, μπέσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 02 Ιουν 2020, 20:53

Otto Weininger έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:48

πέρασαν και δεν ακούμπησαν μήπως εννοείς; :D . Αν έλεγες οτι έπιασες 30/100 ίσως το πίστευα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Ιουν 2020, 20:54

sys3x έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:50
wooded glade έγραψε:
Γίνεται και τηλεδιάσκεψη.
Το θέμα είναι ποιός θα κρατάει τα λεφτά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 02 Ιουν 2020, 20:55

Αυτά τα ζω απο το στοίχημα πολύ μαιμου ακούγονται και ειναι τεταδτια διαφορα το έδωσα 100 και έπιασα τα 78 και αλλο εβαλα λεφτά και επαιξα τα 100

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Ιουν 2020, 20:56

wooded glade έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:54
sys3x έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:50
wooded glade έγραψε:
Γίνεται και τηλεδιάσκεψη.
Το θέμα είναι ποιός θα κρατάει τα λεφτά.
Δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής πιο έμπιστο άθρωπο από μένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 02 Ιουν 2020, 21:00

02 Ιουν 2020, 20:49

οσοι διαφημιζουν μεγαλα ποσοστο επιτυχιας αναφερονται στα σημεια που δινουν και ΟΧΙ στο ταμειο

επισης κατι που κανουν πολυ εξυπνα ειναι να μην αναφερουν τα ποσα που πονταρουν καθε επομενη φορα και παρουσιαζουν μονο ταμειο (οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν ταμειο)
Γράφεις γελοιοτητες.

Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το άθλημα δίνουν μονά αποδεκτά ή το πολύ (και σπάνια) δυάδες. Και πάντα αναφέρονται στο ταμείο (που σχεδόν όλες τις φορές αφορά ένα και μόνο σημείο).

Έχεις μείνει στις κουτοπονηριες που έκαναν οι στοιχηματζηδδς πριν μια δεκαετία. Αυτά έχουν τελειώσει. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει.

Επιπλέον τα λεφτά δεν έχουν σημασία και σωστά κάνουν και δεν χρησιμοποιούν ποσά.

Δεν έχουν σημασία γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι μια μονάδα αναφοράς. Όταν στο τέλος ο άλλος καταγράψει +50 σε σχέση με τη μονάδα αναφοράς, σημαίνει ότι πενηνταπλασιασε το αρχικό του ποσό, οποιο και αν είναι αυτό. Και το συγκεκριμένο στοιχείο είναι είναι το μόνο κατάλληλο να μετρήσει την αξιοπιστία του αρθρογραφου.

Επίσης σωστά δεν αναφέρουν ποσά, διότι υπάρχουν πολλά βαλαντια εκει έξω. Απευθύνονται και στον πιτσιρικά που θα παίξει το χαρτζιλίκι, απευθύνονται και στη ναιδα που θα ρίξει ένα δεκαευρω, απευθύνονται και σε μένα που έριχνα ένα χιλιάρικο τη βδομάδα μέσα στην καραντίνα, απευθύνονται και στον μεγαλοπαικτη που ρίχνει 500 ευρώ σε κάθε παιχνίδι και τζιραρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Ιουν 2020, 21:00

perseus έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:55
Αυτά τα ζω απο το στοίχημα πολύ μαιμου ακούγονται και ειναι τεταδτια διαφορα το έδωσα 100 και έπιασα τα 78 και αλλο εβαλα λεφτά και επαιξα τα 100
επισης κανεις δεν λεει ποσα απο τα κερδη παιζει ή αν παιζει ολα τα κερδη ή ποσα κερδη μαζι με κεφαλαιο :102:

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιουν 2020, 21:06

mao mao έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:53
Otto Weininger έγραψε:
02 Ιουν 2020, 20:48

πέρασαν και δεν ακούμπησαν μήπως εννοείς; :D . Αν έλεγες οτι έπιασες 30/100 ίσως το πίστευα.
Υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Όπως υπάρχει και το νήμα big odds εδώ.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 02 Ιουν 2020, 21:10

Otto Weininger έγραψε:

Οι αρθρογράφοι μπορεί να ξέρουν Αθλητικά αλλά από στοιχηματικά συνήθως είναι ότι να ναι.

Εγώ δεν ξέρω να ονομάσω ούτε τις θέσεις που παίζουν οι ποδοσφαιριστές και έχω πολύ καλύτερα.
Τα σωστά φορα έχουν μόνο στοιχηματζηδες, δλδ άτομα που ασχολούνται μόνο με το στοίχημα. Τσεκαρουν στοιχεία, στατιστικά και το κυριότερο, βλέπουν τα ματς και μεταφέρουν την εικόνα.

Από την εμπειρία μου το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό. Οι πιο σωστές προβλέψεις αλλά και η ικανότητα να διακρίνω το value εκεί που υπάρχει, έχουν προέλθει έπειτα από συστηματική παρακολούθηση των ομάδων του ζευγαριού που ποντάρω.

Και όταν λέμε συστηματική εννοούμε δεκάδες αγώνες κατά το δυνατόν και οπωσδήποτε τους πιο πρόσφατους. Η συστηματική παρακολούθηση μαζί με ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων του αθλήματος προσφέρει αβαντάζ.

Φυσικά για να συμβεί αυτό θέλει τεράστιο χρόνο και ενασχόληση, κάτι που προφανώς δεν μπορεί να διαθέσει ο μη επαγγελματίας παίκτης.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Ιουν 2020, 21:13

Namrail έγραψε:
02 Ιουν 2020, 21:00
02 Ιουν 2020, 20:49

Γράφεις γελοιοτητες.

Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το άθλημα δίνουν μονά αποδεκτά ή το πολύ (και σπάνια) δυάδες. Και πάντα αναφέρονται στο ταμείο (που σχεδόν όλες τις φορές αφορά ένα και μόνο σημείο).

Έχεις μείνει στις κουτοπονηριες που έκαναν οι στοιχηματζηδδς πριν μια δεκαετία. Αυτά έχουν τελειώσει. Ο κόσμος ξέρει να κρίνει.

Επιπλέον τα λεφτά δεν έχουν σημασία και σωστά κάνουν και δεν χρησιμοποιούν ποσά.

Δεν έχουν σημασία γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι μια μονάδα αναφοράς. Όταν στο τέλος ο άλλος καταγράψει +50 σε σχέση με τη μονάδα αναφοράς, σημαίνει ότι πενηνταπλασιασε το αρχικό του ποσό, οποιο και αν είναι αυτό. Και το συγκεκριμένο στοιχείο είναι είναι το μόνο κατάλληλο να μετρήσει την αξιοπιστία του αρθρογραφου.

Επίσης σωστά δεν αναφέρουν ποσά, διότι υπάρχουν πολλά βαλαντια εκει έξω. Απευθύνονται και στον πιτσιρικά που θα παίξει το χαρτζιλίκι, απευθύνονται και στη ναιδα που θα ρίξει ένα δεκαευρω, απευθύνονται και σε μένα που έριχνα ένα χιλιάρικο τη βδομάδα μέσα στην καραντίνα, απευθύνονται και στον μεγαλοπαικτη που ρίχνει 500 ευρώ σε κάθε παιχνίδι και τζιραρει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
εγω αυτο που λεω ειναι οτι οσοι διαφημιζουν τα υψηλα ποσοστα επιτυχιας αναφερονται στα σημεια που δινουν και ΔΕΝ προβαλλουν με τον σωστο τροπο ταμειο μακροχρονιο αλλα δειχνουν τα πινακακια με τα στοιχηματα συγκεντρωτικα

πρακτικα αυτο που κανουν ειναι οτι π.χ. προτεινουν δυο η τρια σημεια τα οποια δεν προτεινουν τον τροπο παιχνιδιου παντα (να τα παιξεις σε συστηματα η παρολι ή μονα τους) ,βγαινει π.χ. το ενα απο τα δυο και μετα πανε και μαζευουν συγκεντρωτικα σε πινακακια τις πετυχημενες και αποτυχημενες προβλεψεις βαζοντας +100 ευρω (ενδεικτικα) η -100 ευρω με σκοπο να παρουσιασουν θετικο ταμειο στο τελος του μηνα στο πινακακι δλδ οχι πραγματικο κερδος αλλα αριθμητικο γιαυτο και δεν προτεινουν ενδεικτικα καθε φορα τι μερος των χρηματων σου να παιζεις

δεν εγω δει στοιχηματζη να προβαλλει σε πινακακι τι συστημα ακολουθησε καθε φορα και ενδεικτικα τι ποσο παιζει καθε φορα και να εχει κερδη της προκοπης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 02 Ιουν 2020, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών