Φωνή της Λογικής?
- wooded glade
Re: Φωνή της Λογικής?
Αυτός με τα "τούμπανα" είναι ;
Γιατί είναι έξω ακόμα ;
Γιατί είναι έξω ακόμα ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
βαλε αμα θες μια περιληψη του πως θα ακυρωσει την συμφωνια ο λαγος γιατι δεν παιζει να κατσω να δω μιση ωρα βιντεο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Οπως θα κανει λογιστικο ελεγχο στο χρεος και θα διαγραψει το επαχθες και επωνυδηστο χρεος.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καθηστε ρε σεις μην κανετε εικασιες αφηστε να μας πει σε τιτλους τι λεει η φωνη της λογικης
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα τα καταργήσει με ένα άρθρο και μια παράγραφο. Θα το αναγγείλουν στο high tv και θα το γράψουν στο high times.
Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Πολιτικαντης δημαγωγος που προσπαθει να εξαπατησει τον Ελληνικο λαο μεσα απο ελεγχομενη συνεντευξη.Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:05Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τον άκουσες, δηλαδή, και έκρινες?zteo έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:12Πολιτικαντης δημαγωγος που προσπαθει να εξαπατησει τον Ελληνικο λαο μεσα απο ελεγχομενη συνεντευξη.Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:05Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Για να σου γραφω παραπανω την μπαρουφα που ειπε για το χρεος σημαινει οτι τον ακουσα.Μια συνεντευξη που δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα η ΕΕ και το ΝΑΤΟ.Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:17Τον άκουσες, δηλαδή, και έκρινες?zteo έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:12Πολιτικαντης δημαγωγος που προσπαθει να εξαπατησει τον Ελληνικο λαο μεσα απο ελεγχομενη συνεντευξη.Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:05Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στην ΕΡΤ έγινε η συνέντευξη;zteo έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:12Πολιτικαντης δημαγωγος που προσπαθει να εξαπατησει τον Ελληνικο λαο μεσα απο ελεγχομενη συνεντευξη.Kauldron έγραψε: ↑25 Ιουν 2018, 15:05Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Μονο στην ΕΡΤ γινοντε ελεγχομενες συνεντευξεις.Στα ιδιωτικα καναλια τι πιστευεις οτι γινεται?
Στην συγκεκριμενη περιπτωση το ερωτηματολογιο ειτε δοθηκε απο την ΧΑ ειτε λογοκριθηκε απο αυτην.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση το ερωτηματολογιο ειτε δοθηκε απο την ΧΑ ειτε λογοκριθηκε απο αυτην.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειναι ψευτης και φασκει και αντιφασκει. Καταρχας λεει ψεμματα οταν τονιζει οτι κανεις αλλος δεν εχει προτεινει μειωση των βουλευτικων αποζημιωσεων. Επισης καπου λεει οτι ο μιχαλολιακος στα κομβικα ζητηματα ακουει τη γνωμη της πλειοψηφιας για να τα γυρισει λιγο αργοτερα και να δηλωσει οτι ο αρχηγος στα κομβικα θεματα αποφασιζει μονος του. Αυτο δειχνει οτι δεν εχει ειρμο και ουτε εναν πυρηνα σκεψης αλλα λεει οτι να ναι. Εκει που τον ρωτησε για τις ναζιστικες φωτο μας ειπε για την κνε και αν τον αφηνε λιγο ακομα θα το πηγαινε στον...σταλιν. Σε οτι φορα το χρεος συντασσεται με αστειες λογικες τυπου κωνσταντοπουλου. Για τη βια που χρησιμοποιουν μας ειπε πως " και λιγα κανουμε".
Υπερβάλλει, πράγματι. Κι άλλοι το έχουν προτείνει. Δεν ξέρω αν το έχει προτείνει ολόκληρο κόμμα. Ενδεχομένως να το έχει κάνει το ΚΚΕ.Καταρχας λεει ψεμματα οταν τονιζει οτι κανεις αλλος δεν εχει προτεινει μειωση των βουλευτικων αποζημιωσεων.
Δε λέει κάτι τέτοιο. Στο 9:48 αναφέρεσαι.ο μιχαλολιακος στα κομβικα ζητηματα ακουει τη γνωμη της πλειοψηφιας για να τα γυρισει λιγο αργοτερα και να δηλωσει οτι ο αρχηγος στα κομβικα θεματα αποφασιζει μονος του
"Ο κύριος Μιχαλολιάκος είναι ο άνθρωπος που ακούει και ίσως αυτό είναι ένα μεγάλο του μειονέκτημα ακούει πολύ περισσότερο απ' ο,τι θα 'πρεπε. Ακούει όλες τις απόψεις, κρίνει αποφασίζει, και μάλιστα πολλές φορές έχει φτάσει σε σημείο να λέει οτι μπόρουν ν' αποφασίσουν οι περισσότεροι σε κάποια κομβικά ζητήματα. Και δέχεται την απόφαση των υπολοίπων".
Αλλά θα ήθελα να μου πείς ένα κόμμα (στην Ελλάδα) όπου λαμβάνονται συλλογικά οι αποφάσεις, και ΔΕΝ αποφασίζει ο αρχηγός από μόνος του.
"Εμείς έχουμε δηλώσει, κι έχουμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, οτι είμαστε Έλληνες εθνικιστές και Έλληνες πατριώτες". Αυτό λέει. Αναφορές έκανε στο Κοτζιά και τον ΑλέΚΣη για τη ΚΝΕ, οτι ήταν μέλη της. Λίγο άστοχο, πράγματι, αλλά απάντησε επικαλούμενος το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει αυτό?Εκει που τον ρωτησε για τις ναζιστικες φωτο μας ειπε για την κνε και αν τον αφηνε λιγο ακομα θα το πηγαινε στον...σταλιν
Ως κομμουνιστής αναγνωρίζεις το χρέος ως έχει? Είναι θέση του ΚΚΕ αυτή? Δικαίως ζητάει έλεγχο του χρέους. και σωστά αναφέρει οτι το χρέος έχει ανέβει, παρά τα μνημόνια, που υποτίθεται οτι θα το μείωναν. Διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου (δεν έχει διευθετηθεί) και των Γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς και λογιστικός έλεγχος. Διαφωνείς? Επιστροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, και σταμάτημα των εισγωγών σε αγροτικά προϊόντα (φέρνει ένα καραμπινάτο παράδειγμα).Σε οτι φορα το χρεος συντασσεται με αστειες λογικες τυπου κωνσταντοπουλου
Για τη βία λέει οτι κατόπιν αφόρητης πίεσης αντιδρούν σε κάποιες περιπτώσεις έτσι. Εσύ αν έχεις ανθρώπους να σε τραμπουκίζουν όλη μέρα σταμάτητα, τί θα έκανες?Για τη βια που χρησιμοποιουν μας ειπε πως " και λιγα κανουμε".
Μιλάει και για τη Θράκη, καλό θα ήταν να τ' ακούσουν αυτά κάποιοι.
Πάντως ευχαριστώ που κάθισες και άκουσες, είσαι μάλλον ο μόνος που το έκανε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Α.Λατινοπούλου: Φωνή Λογικής ή Φωνή Παραλόγου;
από Γάταρος » 01 Απρ 2025, 01:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
01 Απρ 2025, 20:32
-
-
- 378 Απαντήσεις
- 8893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Μαρ 2025, 22:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η Φωνη Λογικης της Λατινοπουλου ξεκινησε την καμπανια των ευρωεκλογων
από southern » 15 Δεκ 2023, 08:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 83 Απαντήσεις
- 2210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
02 Ιαν 2024, 02:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Nikki Haley ήταν η φωνή της λογικής μέσα στο GOP.
από έργο_μακέτο » 26 Ιαν 2024, 01:13 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
29 Μάιος 2024, 15:42
-