Σε ευχαριστω, εισαι πολυ καλος.
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- περαστικος
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- hellegennes
Χθες. Έχοντας γράψει 60 σελίδες. Για το Ελεύθερο αυτό είναι τεράστιο νήμα. Είναι σαν να λέμε ότι αφιερώναμε εμείς 300 σελίδες να συζητάμε για το Ελεύθερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σημερα το πρωι ανοιξα την πορτα του σπιτιου μου και κοιταζα με τρομο τριγυρω, μην και εχουν ερθει να με συλλαβουν.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 20:58Πάντως, σίγουρα δεν είναι συκοφαντία.
Συκοφαντία είναι να λες ότι οι αποστάτες διαβάζουν τα ΠΜ "και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες".
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=4 ... 30#p297753

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
enterprise-psi έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 20:37Ότι εκτός από βόθρο, έχουμε και εγκληματίες ;
Να αλλάξουμε το Μπάνερ ;

φυσικα και μπορουν. ποιος τους εμποδιζει;
- περαστικος
Προσεχε με ποιους τα βαζεις, φασιστακο!Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 08:24σημερα το πρωι ανοιξα την πορτα του σπιτιου μου και κοιταζα με τρομο τριγυρω, μην και εχουν ερθει να με συλλαβουν.vagabondo έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 20:58Πάντως, σίγουρα δεν είναι συκοφαντία.
Συκοφαντία είναι να λες ότι οι αποστάτες διαβάζουν τα ΠΜ "και ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες".
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=4 ... 30#p297753

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο μούτσος των 5 ηπείρων και 7 θαλασσών έχει ρετάρει εντελώς πλέον βλέπω, ο γρύλος του σφυράει στριγγά του τιμονιού. Όποιος του πήρε το τσιμπούκι ή την πάνα ακράτειας, να του τα δώσει πίσω. Κόφτε την πλάκα.
- vantono
Κατάντησε η ντροπή του πχορουμ το συγκεκριμένο νήμα, τουλαχιστον απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτό μου ως αναγνώστη. Δεν ξερω αν εχω δει κατι χειρότερο εδώ μεσα, τοσον καιρο. Ουτε την εποχη με το φόνο Φύσσα και το νταματζ κοντρολ των ναζουλων, δεν θυμαμαι να εχω αηδιασει έτσι. Αν ημουν συγγενής της κοπέλας και επεφτε το μάτι μου εδω μεσα, αφού θα είχα εξαντλήσει καθε νομική οδό, καποια τυπάκια θα έβγαιναν απο το σπιτι τους μόνο πριν τη δυση του ήλιου και με βλέφαρο στην όπισθεν, για πολυ καιρο.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 21:44Μα σηκώνουν μήνυση αυτά που γράφονται.Nandros έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 21:44Έχει σχέση με αυτό:Cecily Anne έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 21:30Eγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί μας ποστάρεις κουότ από άλλο φόρουμ. Ειδικά ο vantono ειναι τρομερά δίκαιο παλικάρι. Πάντα γράφει τη γνώμη του, δεν έχει ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα.
Αυτό που κάνεις κατ'εμέ είναι κακεντρέχεια με τον συγκεκριμένο χρήστη.Το δίκαιο παλικάρι ας πρόσεχε τί γράφει!
.
- vantono
Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
Άμα μπορείς γράψε τα και εκεί.vantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 13:11Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
Occasio facit furem
- hellegennes
Δες το λινκ από πάνω όπου μού δόθηκε αυτή ακριβώς η απάντηση.vantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 13:11Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
vantono κι εγω αυτο ακριβως επαθα οταν προσπαθησα να συνδεθω απλα δεν μπηκα στην διαδικασια να ψαξω τι επαιξεvantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 13:11Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
ουτε καν να πατησω το link που λες οτι ξεχασες τον κωδικο για να σταλει αλλος δεν πατησα
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
για τη δικη μου φαση τι αποψη εχεις; καλα μου ξηγηθηκανε η καλα τους ξηγηθηκα; η αποψη σου εχει σημασια.vantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 13:11Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
Ρε εχω περιέργεια να δω τα σκουξίματα και τα μυξοκλάματα τους, αλλά δε θέλω να τους δώσω ούτε μισό κλικ.alekhine έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 14:05vantono κι εγω αυτο ακριβως επαθα οταν προσπαθησα να συνδεθω απλα δεν μπηκα στην διαδικασια να ψαξω τι επαιξεvantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2020, 13:11Ειχα να συνδεθώ απο Αυγουστο ή Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλα, και να κανω ποστ απο 1η Ιουνιου του '19, πανω απο ενα χρόνο δηλαδη, και μια χαρά συνδέθηκα τις προάλλες. Κατι αλλο θα παίχτηκε με εσενα. Κρίμα αν σου ξηγήθηκαν ετσι, γιατι κατα τ'αλλα εισαι απ'τα πιο κομπλέ άτομα.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιουν 2020, 13:29Απάντησε αυτό που περίμενα. Ότι δεν έγραφα και κλείδωσαν τον λογαριασμό. Φυσικά δεν γράφει κάτι στους όρους χρήσης.
ουτε καν να πατησω το link που λες οτι ξεχασες τον κωδικο για να σταλει αλλος δεν πατησα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-