χου ρεfoscilis έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:39τι αυτούς; Δουλευόμαστε; Πιο εύκολα βρίσκεις άντρα σε γυναικείο μοναστήρι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:13Αφορισμος σε αυτους που κανουν γιογκα
Να καθαρισει το ποιμνιο
Beria, λάβε θέση.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Beria, λάβε θέση.
Θα μπορούσες να πεις Ανοίγω τα Τσάκρα μου αν θες να είσαι πιο ακριβής
Έχει ωραία ***νάκια στη γιόγκα κτλ αλλά ρε παιδιά αλήθεια τώρα, έχετε μιλήσει με καμμία από αυτές;
Χίλιες φορές προτιμώ να κάνω ομαδική συζήτηση για τις θαλάσσιες χελώνες με ένα κρουπ με τζύπριες πάρα 2 λεπτά συζήτηση με μία από αυτές τις πυροβολημένες.
Χίλιες φορές προτιμώ να κάνω ομαδική συζήτηση για τις θαλάσσιες χελώνες με ένα κρουπ με τζύπριες πάρα 2 λεπτά συζήτηση με μία από αυτές τις πυροβολημένες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πως τα καταφέρνεις όμως να τις ακούς να μιλάνε;
Ωτοασπίδες; Διαλογισμό αποκλείεται γιατί μπορεί να μην σε ξέρω καλά αλλά μπορώ να καταλάβω μέχρι εκεί. Οπότε πως ρε φίλε; πες με ρε, με ενδιαφέρει, είναι 2-3 πολύ δυνατά γκομενέτα αλλά οτιδήποτε μετά το καλησπέρα με κάνει να θέλω να κοπανήσω το κεφάλι μου στο τοίχο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απ' όλα έχειsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:49Πως τα καταφέρνεις όμως να τις ακούς να μιλάνε;
Ωτοασπίδες; Διαλογισμό αποκλείεται γιατί μπορεί να μην σε ξέρω καλά αλλά μπορώ να καταλάβω μέχρι εκεί. Οπότε πως ρε φίλε; πες με ρε, με ενδιαφέρει, είναι 2-3 πολύ δυνατά γκομενέτα αλλά οτιδήποτε μετά το καλησπέρα με κάνει να θέλω να κοπανήσω το κεφάλι μου στο τοίχο.
Οκ, αρκετές είναι λίγο χαμένες στο New Age (Ακρεοφαγία, μασάζ, θεραπείες μυστήριες) αλλά η πλειοψηφία είναι μια χαρά κορίτσια
Μην πέφτεις στα κλισέ
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είχα πάει μια φορά περιμένοντας κομενέτα και ήταν γεμάτο Κάρεν.

Εγώ πάω σε προλεταριακό γιογκάδικοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:54Εγώ είχα πάει μια φορά περιμένοντας κομενέτα και ήταν γεμάτο Κάρεν.
Δεν έχει Κάρεν
λογικά κολλάς χλαμύδια από το απέναντι πεζοδρόμιο.Beria έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:54Εγώ πάω σε προλεταριακό γιογκάδικοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 16:54Εγώ είχα πάει μια φορά περιμένοντας κομενέτα και ήταν γεμάτο Κάρεν.
Δεν έχει Κάρεν
μαλακαμου σε δέκα χρόνια θα είσαι χειρότερος από συνταξιούχο γυμνασιάρχη του 50
εννοείς ότι πριν δέκα χρόνια γούσταρα περισσότερο το είδος της γκόμενας που πάει σε γιογκάδικο;
Νομίζω δεν έχεις καταλάβει πόσο έχει αυξηθεί η ανοχή μου προς αυτές.
Νομίζω δεν έχεις καταλάβει πόσο έχει αυξηθεί η ανοχή μου προς αυτές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο μεσανατολικό
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Οκτ 2023, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Δεκ 2023, 17:47
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Σεπ 2023, 22:08
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο ουκρανικό
από Beria » 17 Σεπ 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 00:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-