Beria, λάβε θέση.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Μαυροβασίλης
Re: Beria, λάβε θέση.
στικυ το νήμα ως οπους μαγκνουμ του φοσι
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Εννοώ ότι η κάτάβασή σου στον μπαρμπαδισμό γίνεται με γιγάντια βήματα
Μια οικογενειακή μας φίλη πήγε στην Ινδία και έγινε μαθήτρια ενός μαλάκα γουρού, και άνοιξε θεραπευτήριο στη Γερμανία, και η σύζυγός της που είναι Γιατρός, στέλνει τους ασθενείς της για θεραπεία εξ Ινδιών, και τα πληρώνει αυτά η ΚΑΣΣΑ ΜΟΥ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ;
Ordem e Progresso.
Πολλά λες.
Δεν είμαι κολλημένος με κλισέ και μαλακίες ρε, κυκλοφοράω στο έξω κόσμο κανονικά, έχω δύο φίλους γιόγκι, πολλούς φίλους οκ φίλες που κάνουν γιόγκα κτλ, υπάρχει αναμφίβολα ένα πάτερν, δεν μπορεί στατιστικά να τυχαίνει να γνωρίζω μόνον τις πυροβολημένες.
Οπότε μια μόνον λογική εξήγηση μένει. Είσαι και συ πυροβολημένος, δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν μου δίνεις ούτε μισό χιντ, δεν είσαι τέτοιος εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπορείς να πεις και ότι είμαι από μικρός Σαβάσαναsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:04Πολλά λες.
Δεν είμαι κολλημένος με κλισέ και μαλακίες ρε, κυκλοφοράω στο έξω κόσμο κανονικά, έχω δύο φίλους γιόγκι, πολλούς φίλους οκ φίλες που κάνουν γιόγκα κτλ, υπάρχει αναμφίβολα ένα πάτερν, δεν μπορεί στατιστικά να τυχαίνει να γνωρίζω μόνον τις πυροβολημένες.
Οπότε μια μόνον λογική εξήγηση μένει. Είσαι και συ πυροβολημένος, δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν μου δίνεις ούτε μισό χιντ, δεν είσαι τέτοιος εσύ.

- Μαυροβασίλης
Φοσι, γράψε στο ριπαπά τους μπαμπαλήδες που κάθονται με τη νεολαία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:06γράψε στο ριπαπά τους μπαμπαλήδες που κάθονται με τη νεολαία

Πεσ΄τα, πρόεδρε. Ακούς, εκεί.
Ordem e Progresso.
Ζηλεύετε ρε κιοπεκΜαυροβασίλης έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:06Φοσι, γράψε στο ριπαπά τους μπαμπαλήδες που κάθονται με τη νεολαία
- περαστικος
Αυτοι εχουν μαθει να τσεπωνουν χρημα απο προσκυνηματα ιερων καστανων και παντοφλων αγιων...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 15:43Απλή φαίνεται η λύση, ας φτιάξει η Εκκλησία μια δική της εκδοχή που δεν θα συνδέεται με τον ινδουισμό. Δεν χρειάζεται να είναι πνευματική, απλά θα είναι σωματικές κινήσεις μη συνδεόμενες με θρησκεία, και θα μπορεί να εισπράττει και έσοδα από προπονητές κλπ για να δίνει πιστοποιήσεις.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Beria έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:05Μπορείς να πεις και ότι είμαι από μικρός Σαβάσαναsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:04Πολλά λες.

Τόσο καλά πηδιούνται;
Παιδιά αυτός πρέπει να μας δουλεύει όλους, έχει βρει την φωλιά με τα γκομενάκια και δεν τις προλαβαίνει, το άλλο σενάριο ούτε να το φανταστώ δε θέλω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 04 Ιουν 2020, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το πρόβλημα με σένα είναι πως έχασες την πίστη σου στο μακρύ ταξίδι στον Ιουδαϊσμό, και τα τρεμμάμενα βυζόμπαλα Σεφαρδιτισσών πάνω σε ιδρωμένα πλακομούνια με στάξιμο υγρών και μυρωδιά κρύου κεμπάπ. Πήγες σε λάθος δρόμο, έγινες Goy.Beria έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:05Μπορείς να πεις και ότι είμαι από μικρός Σαβάσαναsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:04Πολλά λες.
Ordem e Progresso.
Το κρίσιμο ερώτημα, σύντροφε Μπέρια, είναι αν ΕΣΥ ανοίγεις τα Τσάκρα των γκομενέτων. Ναι ή τζάμπα πλερώνεις δίδακτρα;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Φανταζομαι οτι η εκκλησια θεωρησε πως η γιογκα ειναι το χασισακι που σε οδηγει μετα στα σκληρα οπως σε κατι θιβετανικους διαλογισμους. 
Σε αυτο δεν εχουν αδικο γιατι συχνοτατα ξεκιναει κανεις απο τη γιογκα και καταληγει σε διαφορα ασραμς στην Ελλαδα που δεν απεχουν πολυ απο τη φιλοσοφια ινδουιστικων μοναστηριων η και ψευτο-ινδουιστικων.
Απο την αλλη για αρκετο κοσμο η γιογκα ειναι απλα μια μορφη ανατολιτικης γυμναστικης που δεν γυμναζει μονο τους μυες αλλα εχει σαν στοχο τη σωματικη και ψυχικη ευεξια.
Και καποιοι απο αυτους μια χαρα Ορθοδοξοι ειναι.
.

Σε αυτο δεν εχουν αδικο γιατι συχνοτατα ξεκιναει κανεις απο τη γιογκα και καταληγει σε διαφορα ασραμς στην Ελλαδα που δεν απεχουν πολυ απο τη φιλοσοφια ινδουιστικων μοναστηριων η και ψευτο-ινδουιστικων.
Απο την αλλη για αρκετο κοσμο η γιογκα ειναι απλα μια μορφη ανατολιτικης γυμναστικης που δεν γυμναζει μονο τους μυες αλλα εχει σαν στοχο τη σωματικη και ψυχικη ευεξια.
Και καποιοι απο αυτους μια χαρα Ορθοδοξοι ειναι.
.
αθλια πηδιουνται + σπανε καρυδιαsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:11Beria έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:05Μπορείς να πεις και ότι είμαι από μικρός Σαβάσαναsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 17:04
Πολλά λες.
Τόσο καλά πηδιούνται;
Παιδιά αυτός πρέπει να μας δουλεύει όλους, έχει βρει την φωλιά με τα γκομενάκια και δεν τις προλαβαίνει, το άλλο σενάριο ούτε να το φανταστώ δε θέλω..
οι ''δασκαλοι'' πηδανε οτι καλο υπαρχει - αν κ οταν υπαρξει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο μεσανατολικό
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Οκτ 2023, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Δεκ 2023, 17:47
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Σεπ 2023, 22:08
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο ουκρανικό
από Beria » 17 Σεπ 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 00:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-