η μονιμη αμυνα οσων αποκαλυπτονται
Beria, λάβε θέση.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Beria, λάβε θέση.
Στο μάθημα της γιόγκας ήταν μια μουνάρα, που την είχα λοκάρει για σπρώξιμο, ήμουν 20-21 ετώνε. Την έκανα μαρκάρισμα, αλλά με είπε, δεν ήθελε να έχει σχέσεις, γενικά, την μάρκαραν άλλοι δύο, και αυτοί πήραν πούλο. Τελικά την έφαγε ένας κοντός μετά από μήνες, ο οποίος κοντός ήταν στην κλίκα της Καθηγήτριας Γιόγκας. Εμείς όλοι οι 3, καράμπαμπες, ουισκάκηδες, η γκόμενα σήμερα έχει κάπου θεραπευτήριο. ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ.
Ordem e Progresso.
Σεβαστοί συντονιστές ενσωματώστε παρακαλώ και το δικό μου χθεσινό στο παρόν νήμα (έχει ένα σχόλιο του ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ που αξίζει να ξαναδιαβαστεί...) Εισαι χριστιανος-η και κανεις και γιόγκα; μετανόησε όσο προλαβαίνεις...γιατι.....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εγω παντως οταν πιτσιρικας ψαχνομουν με τετοια δοκιμασαν να με στρατολογησουν δυο γκομενες σε μια οργανωση που ειχε αρκετο κοσμο στην Ελλαδα.
Αυτες οι δυο ηταν κατι σαν ομαδαρχισες και αφου με ξεμοναχιασαν μετα απο μια ομιλια του δασκαλου πολυ συντομα η κουβεντα γυρισε στο σεξ.
Ηταν και οι δυο γκομεναρες, τη μια μαλιστα σχεδον την ερωτευτηκα, αυτο το σχεδον με εσωσε τελευταια στιγμη γιατι θα εμπλεκα πολυ ασχημα.
Τα επομενα χρονια χωρις να το ψαχνω μαθαινα απο διαφορους και διαφορες που ειχαν αποχωρησει σημεια και τερατα για την οργανωση.
.
Αυτες οι δυο ηταν κατι σαν ομαδαρχισες και αφου με ξεμοναχιασαν μετα απο μια ομιλια του δασκαλου πολυ συντομα η κουβεντα γυρισε στο σεξ.
Ηταν και οι δυο γκομεναρες, τη μια μαλιστα σχεδον την ερωτευτηκα, αυτο το σχεδον με εσωσε τελευταια στιγμη γιατι θα εμπλεκα πολυ ασχημα.
Τα επομενα χρονια χωρις να το ψαχνω μαθαινα απο διαφορους και διαφορες που ειχαν αποχωρησει σημεια και τερατα για την οργανωση.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ε τι να συζητήσεις;
Μπορείς να πεις για κάτι rgb φιγούρες που πήρες προχθές και έχεις στο δωμάτιο σου.
Πάρε και ένα χαρτί πως είσαι σπιριτσουαλ μιλφ μαστερ επιπέδου 10 .
σε προλάβανε. Υπάρχει ήδη απο το τα late 80's. Λέγεται John Jacobs. Έχεις φτιάξει ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σε φέρνει κοντά στον θεό και συνδύασε κοιλιακούς με θρησκευτικό κήρυγμαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 15:43Απλή φαίνεται η λύση, ας φτιάξει η Εκκλησία μια δική της εκδοχή που δεν θα συνδέεται με τον ινδουισμό. Δεν χρειάζεται να είναι πνευματική, απλά θα είναι σωματικές κινήσεις μη συνδεόμενες με θρησκεία, και θα μπορεί να εισπράττει και έσοδα από προπονητές κλπ για να δίνει πιστοποιήσεις.
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Jacobs_(evangelist)
Μπαν.
SpoilerShow
έχει καιρό που το μηδένισα το ήβηλ γουηθίν αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, τον μαυρούλη τον syke τον έγραψα σταρχίδια μου και το βρήκα σκοτωμένο, είχε μεγάλη διαφορά αν με έδινε το χακ για τα κουτιά που δεν άνοιγαν; από αυτόν το στόμαυρο θα έπαιρνα και το γαμωφλέημθρόουερ; πολύ δυνατό παιχνίδι παιχνιδάκι πάντως, πρότεινε και κανένα ακόμη, δυνατό όμως ε, αν θέλεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μια δασκαλα που ξερω, μια χαρα μιλιεται. για να μην πω για το πως γαμιεται, μιλαμε για τοπ 10 ever.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η Juno πάει γιογκαsys3x έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 19:07Μπαν.SpoilerShowέχει καιρό που το μηδένισα το ήβηλ γουηθίν αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, τον μαυρούλη τον syke τον έγραψα σταρχίδια μου και το βρήκα σκοτωμένο, είχε μεγάλη διαφορά αν με έδινε το χακ για τα κουτιά που δεν άνοιγαν; από αυτόν το στόμαυρο θα έπαιρνα και το γαμωφλέημθρόουερ; πολύ δυνατό παιχνίδι παιχνιδάκι πάντως, πρότεινε και κανένα ακόμη, δυνατό όμως ε, αν θέλεις.
- Cecily Anne
Kαι ο χαιρετισμός στον Ήλιο κλπ πες πάει καλά. Στην ελληνική έκδοση λένε κάτι παπαριές τύπου "νιώσε τα μιτοχόνδριά σου να παράγουν ενέργεια".

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Στο ΜΙΤ κάνεις γιόγκα;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 19:48
Kαι ο χαιρετισμός στον Ήλιο κλπ πες πάει καλά. Στην ελληνική έκδοση λένε κάτι παπαριές τύπου "νιώσε τα μιτοχόνδριά σου να παράγουν ενέργεια".

Είχα πάει κάποτες σε μια διάλεξη του καθηγητή Παπαγγελή απο το ΑΠΘ. Σε κάποια φάση ανέφερε ότι είχε συναντήσει μια τύπισσα που του ανακοίνωσε πόσο χαρούμενη είναι απο τότε που ανακάλυψε την επικούρεια φιλοσοφία...την οποία συνδύαζε με χριστιανική φιλοσοφία
Με όλον τον σεβασμό πάντα αλλά είμαι τριχασμένος, άμα είναι ντιπ βλήμα η άλλη εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω ρε, δε μπα να ναι τοπ10, άμα ανοίξει το στόμα και αρχίσει τις μαλακίες κατά ριπάς ή κυπριακά ή χωριάτικα βαριά ξενερώνω, όταν ήμανε πιο μικρός είχα μιά κάποια ανοχή, τώρα δεν.
Έχω προβληματιστεί βαθειά, μήπως πουστρεύω;
Καμιά βοήθεια από τις πχωρουμίτσσες εντωμεταξύ.
Θα πάω να παίξω λίγο μπασοτύμπανα με φαίνεται να ανέβει λίγο η στάθμη μου παλιολεσβίες γιογκούδες, κόψανε και οι φεμιναζί, σε ποια θα μπω τον μπόνο μου;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο μεσανατολικό
από Ληστοσυμμορίτης » 11 Οκτ 2023, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Δεκ 2023, 17:47
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Σεπ 2023, 22:08
-
-
Νέα δημοσίευση Καθαρή θέση του ΚΚΕ στο ουκρανικό
από Beria » 17 Σεπ 2023, 15:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 00:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιος ενδιαφέρεται για την γεωστρατηγική μας θέση και τον ρόλο της
από Golden Age » 12 Μαρ 2025, 00:31 » σε Εθνικά Θέματα - 14 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
31 Μαρ 2025, 09:24
-