Alpha Bank
Alpha Bank
Ρε σεις βάρεσε μπιελα το web της alpha?
Έχει κανένας να μπει να δει;
Η εξυπηρέτηση είναι κλειστή και λογικό τέτοια ώρα.
Έχει κανένας να μπει να δει;
Η εξυπηρέτηση είναι κλειστή και λογικό τέτοια ώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Alpha Bank
σε εμένα δουλεύει κανονικά.
Τώρα ξαναμπήκα και μάλλον το σενιαραν. Μπήκα στο λογαριασμό της εταιρείας να κάνω μια κίνηση και είχε υπόλοιπο 0.00, το ίδιο και στον προσωπικό. Για κανέναν μισάωρο το προσπαθούσα συνέχεια.
Τώρα οκ.
Μου έφτασε το σκατο στο πλακάκι.
Ας το στείλουν στον κάδο οι συντονιστές
Τώρα οκ.
- hellegennes
Πόσο για τον πούτσο είναι η Alpha; Αν και νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με το μπουρδέλο που λέγεται Πειραιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η Πειραιώς γενικά δε τα πάει καθόλου καλά. Ευτυχώς έκλεισα παρτίδες πριν το lock downhellegennes έγραψε: ↑05 Ιουν 2020, 00:20Πόσο για τον πούτσο είναι η Alpha; Αν και νομίζω ότι δεν συγκρίνεται με το μπουρδέλο που λέγεται Πειραιώς.
Έχω πειραιώς και eurobank . Νομίζω το web banking της eurobank είναι καλύτερο.
Γενικά η euro Έχει περάσει πολύ μπροστά
εχει ξαναγίνει, το εχω παθει κι εγω.Ερμής έγραψε: ↑05 Ιουν 2020, 00:18Τώρα ξαναμπήκα και μάλλον το σενιαραν. Μπήκα στο λογαριασμό της εταιρείας να κάνω μια κίνηση και είχε υπόλοιπο 0.00, το ίδιο και στον προσωπικό. Για κανέναν μισάωρο το προσπαθούσα συνέχεια.
Τώρα οκ.
Μετά απο λίγο στρώνει.
Ως προς ποιο ζήτημα;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εγώ το αντίθετο έχω δει προσωπικά, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πειραιώς και τις χειρότερες από την Alpha. 3 χρόνια με Πειραιώς η εξυπηρέτηση είναι σούπερ. Μην τους ματιάξω!!!
Παράδειγμα θα σου πω κυριολεκτικά σημερινό. Χρειάζομαι την κίνηση του λογαριασμού μου τον Φλεβάρη του 2018. Δεν μπορεί να βγει με web banking . Εξουσιοδοτώ συγγενή να αιτηθεί και να παραλάβει για λογαριασμό μου την κίνηση. Υπέθετα οτι θα το παραλάμβανε σχεδόν επιτόπου. Κάλεσαν τον διευθεντή, ζήτησαν οτι άλλα έγγραφα μπορείς να φανταστείς, και είπαν οτι θα στείλουν το αίτημα στη νομική υπηρεσία. Μέσα σε 5 εργάσιμες θα το στείλουν. Δες χρονοτριβή και γραφειοκρατία για ένα απλούστατο ζήτημα.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Ερμής έγραψε: ↑05 Ιουν 2020, 00:18Τώρα ξαναμπήκα και μάλλον το σενιαραν. Μπήκα στο λογαριασμό της εταιρείας να κάνω μια κίνηση και είχε υπόλοιπο 0.00, το ίδιο και στον προσωπικό. Για κανέναν μισάωρο το προσπαθούσα συνέχεια.
Τώρα οκ.

5ο μνημόνιο έρχεται! Να συνηθίζουμε σιγά σιγά.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αν είχες προβλέψει να σου στέλνει κάθε μήνα αναλυτικό λογαριασμό μέσω web banking στο e-mail σου θα γλυτώνες την ταλαιπωρία.mao mao έγραψε: ↑05 Ιουν 2020, 01:01
Παράδειγμα θα σου πω κυριολεκτικά σημερινό. Χρειάζομαι την κίνηση του λογαριασμού μου τον Φλεβάρη του 2018. Δεν μπορεί να βγει με web banking . Εξουσιοδοτώ συγγενή να αιτηθεί και να παραλάβει για λογαριασμό μου την κίνηση. Υπέθετα οτι θα το παραλάμβανε σχεδόν επιτόπου. Κάλεσαν τον διευθεντή, ζήτησαν οτι άλλα έγγραφα μπορείς να φανταστείς, και είπαν οτι θα στείλουν το αίτημα στη νομική υπηρεσία. Μέσα σε 5 εργάσιμες θα το στείλουν. Δες χρονοτριβή και γραφειοκρατία για ένα απλούστατο ζήτημα.
Πάντως η Πειραιώς έχει την τεράστια πατέντα "Λεφτά στο Λεπτό".
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Cecily Anne
Τα ίδια και στο δικό μας κατάστημα. Η Πειραιώς μακράν καλύτερη από τις άλλες. Με χειρότερη την εθνική.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
29 Σεπ 2024, 16:45
-
- 5 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Ιουν 2023, 01:18
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μαγγελάνος στις ειδήσεις του Alpha ΤΩΡΑ
από Green Dragon » 06 Αύγ 2023, 19:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Αύγ 2023, 23:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο Σέρβο δισεκατομμύριουχο Ντραγκαν Σολακ περνάει ο έλεγχος του Alpha και του Star
από Ίακχος » 26 Δεκ 2024, 15:32 » σε Life style - 20 Απαντήσεις
- 799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
28 Δεκ 2024, 11:26
-