Φωνή της Λογικής?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Φωνή της Λογικής?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 25 Ιουν 2018, 18:16

Χελωνε λογιστικο ελεγχο του χρεους σημαινει αποχωρηση η εκδιωξη απο την ΕΕ.Το ΚΚΕ ειναι ξεκαθαρο σε αυτο και λεει αποδασμευση απο την ΕΕ η ΧΑ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 25 Ιουν 2018, 18:20

zteo έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:16
Χελωνε λογιστικο ελεγχο του χρεους σημαινει αποχωρηση η εκδιωξη απο την ΕΕ.Το ΚΚΕ ειναι ξεκαθαρο σε αυτο και λεει αποδασμευση απο την ΕΕ η ΧΑ?
Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Η Χρυσή Αυγή προτείνει επιστροφή στην δραχμή αλλά τα πρώτα 2-3 χρόνια θα είναι σοκ
http://bankingnews.gr/index.php?id=291238
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 25 Ιουν 2018, 18:31

Kauldron έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:20
zteo έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:16
Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Η Χρυσή Αυγή προτείνει επιστροφή στην δραχμή αλλά τα πρώτα 2-3 χρόνια θα είναι σοκ
http://bankingnews.gr/index.php?id=291238
Το κόστος ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα είναι ολέθριο για την παγκόσμια οικονομία. Στο επερχόμενο ντόμινο θα ακολουθούσε άμεσα η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία, ενώ η μείωση του παγκόσμιου ΑΕΠ θα άγγιζε τα 17 τρισεκατομμύρια ευρώ ως το 2020 και ολόκληρος ο πλανήτης θα βυθιζόταν σε ύφεση. Η απειλή της βίαιης αποπομπής της χώρας μας από το ευρώ λοιπόν είναι έωλη, καθώς οι συνέπειές της είναι μη διαχειρίσιμες από το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα.. Αυτό παραδέχονται όλοι οι τοκογλύφοι «εταίροι» μας, με πιο σημαντικές τις δηλώσεις του Πολωνού Τουσκ που δήλωσε ρητά πριν την άτακτη υποχώρηση Τσίπρα: «Για 2,5 δισ. κινδυνεύει να καταστραφεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα»

Η Χρυσή Αυγή προτείνει άμεση καταγγελία του Μνημονίου, απαλλαγή της οικονομίας μας από τις θλιβερές του επιπτώσεις και συνολική διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους της χώρας.
Η επισημη θεση της ΧΑ ερχεται σε συγκρουση με την τωρινη θεση του ΝΜΓ.

Παλιοτερη θεση του υπερ Ευρω και ΕΕ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn » 25 Ιουν 2018, 18:32

zteo έγραψε:
25 Ιουν 2018, 15:45
Μονο στην ΕΡΤ γινοντε ελεγχομενες συνεντευξεις.Στα ιδιωτικα καναλια τι πιστευεις οτι γινεται?
Στην συγκεκριμενη περιπτωση το ερωτηματολογιο ειτε δοθηκε απο την ΧΑ ειτε λογοκριθηκε απο αυτην.
Μόνο. Θυμάμαι πχ στο ΜΕΓΚΑ ήταν πάντα αξιόπιστες οι συνεντεύξεις.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 25 Ιουν 2018, 18:42

ας αφήσω αυτό εδώ
hardcorila.jpg

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 25 Ιουν 2018, 18:51

Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά οι καταστάσεις έχουν αλλάξει. Αυτό που σου παραθέτω είναι (απ' όσο γνωρίζω) η πιο πρόσφατη δήλωση.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 25 Ιουν 2018, 18:53

Kauldron έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:51
Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά οι καταστάσεις έχουν αλλάξει. Αυτό που σου παραθέτω είναι (απ' όσο γνωρίζω) η πιο πρόσφατη δήλωση.
Το ειδα οτι ειναι προσφατο τι ακριβως εχει αλλαξει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 25 Ιουν 2018, 18:59

zteo έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:53
Kauldron έγραψε:
25 Ιουν 2018, 18:51
Το ειδα οτι ειναι προσφατο τι ακριβως εχει αλλαξει?
Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση της χώρας, με την αξίωση των "δανειστών" (Γερμανίας) σε περισσότερα από οικονομικά οφέλη.
Αλλά όντως, αυτό που έθεσες είναι το πιο έγκυρο απ' τα αντεπιχειρήματα που έχω δεί εδώ. Το ν' αλλάζει η θέση δεν προσδίδει αξιοπιστία.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 25 Ιουν 2018, 19:38

Ελάτε , μιλήστε , ποιός μαλάκας την ξύπνησε;

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Ιουν 2018, 22:45

Kauldron έγραψε:
25 Ιουν 2018, 15:05
Αφού δεν έχετε ακούσει τί λέει, προφανώς κανένας σας δεν είδε το βίντεο, ούτε ΚΑΝΕΝΑ βίντεο από συνέντευξη βουλευτή της ΧΑ, πώς κρίνετε οτι είναι εξτρεμιστής? Ακούστε το βίντεο (δε χρειάζεται καν να βλέπετε), και κρίνετε. Μιλάει συνολικά για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.
Τί παραπάνω να ακούσουμε; Τα έχει πει αναλυτικά ο φύρερ σας!

:g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 25 Ιουν 2018, 23:25

Τα περί λογιστικού ελέγχου και διαγραφής του χρέους δεν είναι σοβαρά. Μόνο ένα αυταρχικό ελληνικό καθεστώς, αποκομμένο από τις παγκόσμιες χρηματαγορές και καταδικασμένο στη φτώχεια και την απομόνωση, θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η πρόταση αυτή δείχνει σοβαρή άγνοια της πραγματικότητας ή αντιδημοκρατική ατζέντα. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Σαν το σταματημένο ρολόι, μόνο σε ένα έχει δίκαιο, στο ότι δεν υποτιμά το σοκ της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα ή τουλάχιστον δεν το υποτιμά όπως κάτι αλλά φυντάνια...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 25 Ιουν 2018, 23:34

Rakomelofronas έγραψε:
25 Ιουν 2018, 23:25
Τα περί λογιστικού ελέγχου και διαγραφής του χρέους δεν είναι σοβαρά. Μόνο ένα αυταρχικό ελληνικό καθεστώς, αποκομμένο από τις παγκόσμιες χρηματαγορές και καταδικασμένο στη φτώχεια και την απομόνωση, θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Η πρόταση αυτή δείχνει σοβαρή άγνοια της πραγματικότητας ή αντιδημοκρατική ατζέντα. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.
εγω νομιζω οτι δεν ειναι τιποτα απο τα δυο
απλα ξερει καλα σε ποιους απευθυνεται αυτο το αιτημα
δλδ στους ψηφοφορους που δεν θα κατσουν να σκεφτουν αν αυτο το πραγμα γινεται η τι συνεπειες θα εχει και εστιαζουν μονο στο επιθυμητο αποτελεσμα
οτι δλδ αν γινει λογιστικος ελεγχος και φανει οτι τα λεφτα φαγωθηκαν απο καποιους αυτοι οι καποιοι θα κληθουν να το πληρωσουν η ακομα χειροτερα οτι θα δεχτει κανενας οτι δεν θα πρεπει ποτε να πληρωθουν αυτα τα λεφτα
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 25 Ιουν 2018, 23:37

Rakomelofronas έγραψε:
25 Ιουν 2018, 23:25

Σαν το σταματημένο ρολόι, μόνο σε ένα έχει δίκαιο, στο ότι δεν υποτιμά το σοκ της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα ή τουλάχιστον δεν το υποτιμά όπως κάτι αλλά φυντάνια...
Και τα δύο μαζί! Περιμένεις κάτι καλύτερο από νεοΝΑΖΙάρες;

Είσαστε σοβαροί; Ανοίξατε πολιτική συζήτηση μαζί τους;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 25 Ιουν 2018, 23:46

alekhine έγραψε:
25 Ιουν 2018, 23:34
εγω νομιζω οτι δεν ειναι τιποτα απο τα δυο
απλα ξερει καλα σε ποιους απευθυνεται αυτο το αιτημα
δλδ στους ψηφοφορους που δεν θα κατσουν να σκεφτουν αν αυτο το πραγμα γινεται η τι συνεπειες θα εχει και εστιαζουν μονο στο επιθυμητο αποτελεσμα
οτι δλδ αν γινει λογιστικος ελεγχος και φανει οτι τα λεφτα φαγωθηκαν απο καποιους αυτοι οι καποιοι θα κληθουν να το πληρωσουν η ακομα χειροτερα οτι θα δεχτει κανενας οτι δεν θα πρεπει ποτε να πληρωθουν αυτα τα λεφτα
Έχεις δίκαιο, υπάρχει και το συνειδητό ψέμα, δεν το σκέφτηκα πριν. Ο συγκεκριμένος δεν πιστεύω ότι είναι σε αυτή την κατηγορία, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα.

@Nandros
"Μακάρι" να τα έλεγαν αυτά μόνο οι νεοναζί... Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πήρε πολύ κόσμο αιχμάλωτο στο θέμα αυτό: στην αγωνία τους να υπερασπιστούν την παρούσα κυβέρνηση, δικαιολογούν τα τριπλά από αυτά που κάποτε υποτίθεται ότι τους αγανακτούσαν...
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn » 26 Ιουν 2018, 05:51

Αυτό την "απομόνωση" δεν νομίζω ότι είναι 100% εγγυημένο. Και συνδέεται και με την φτώχεια...
Όταν έρχονται 20 εκατομμύρια τουρίστες που μπορεί να γίνουν 40, δεν θεωρείται απομόνωση. Σίγουρα θέλει κατάλληλο χειρισμό αλλά δεν είναι 100% σίγουρο.
Όσον αφορά τις "αγορές" στα @@ ΜΟΥ, καλύτερα ελεύθερος παρά να κρέμομαι από τα @@ τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Μιχαλολιάκος και η ΧΑ δεν με εμπνέει για την "ανεξαρτησία" που εννοώ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών