ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ & ΑΕΚ-ΠΑΟ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ & ΑΕΚ-ΠΑΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 07 Ιουν 2020, 19:22

Καμπανα το παοκτιβι,μπραβο στον κυριο Σαββιδη
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας » 07 Ιουν 2020, 19:23

Namrail έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:18
vantono έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:12

Είναι δύσκολο και για τις δυο ομαδες να βρουν ρυθμό κατάλληλο για οβερ, μετά απο 3 μηνες αποχής. Σίγουρα θα παιξουν ρόλο και αρκετοί τακτικισμοι/σκοπιμότητες, δεν θα γινει ανοιχτό παιχνίδι, τουλάχιστον οχι απο το α' ημιχρονο.
Ναι, λες και έχει κάνα σοβαρό ρυθμο το ελλ πρωτάθλημα και τον έχασαν στην καραντίνα οι δύο γαύροι.

Τακτικισμοι γιατί να υπάρχουν; Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να παίξει επιθετικά στην Τούμπα. Με αυτό δεδομένο, ο ΟΣΦΠ θα ακολουθήσει, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και να κλειστεί.

Και οι δύο μπροστά έχουν παίκτες που με μια προσωπική ενέργεια μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ.
Ο ολυμπιακςκ αυτη τη σεζον έχει ξςφυγει απο τα ελλγμικα στεγανα και παιζη ευεωπαικη μπαλιτσα. Προφανος και η δυο μηνες που δεν επαιζαν τους κοστισε. Το αμηντικο ποδοσφαιρο εχει κοπη εδω ακι καιρο. Εγω λεω αμα πεσουν και τρια γκολακια στο παοκακι μη μηνετε εκπληκτη
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 07 Ιουν 2020, 19:25

Namrail έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:04
Βλέπω οβερ τους γαυρους, για την ακρίβεια μου αρέσει πάρα πολύ.

Το ΑΕΚ ΠΑΟ πιστεύω θα είναι πολύ μίζερο, σούπα σκέτη.

Μπορεί να κολλήσει και σε κανένα 0-0.
Γενικά προβλέψεις δεν μπορείς να κάνεις ... Οι παίκτες έκατσαν πολύ.

Το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός είναι πραγματικά 50 50, όχι γιατί οι 2 ομάδες είναι ισοδύναμες αλλά γιατί πραγματικά η κατάσταση είναι αφύσικη.

Στο άλλο παιχνίδι νομίζω υπάρχει οριακό φαβορί. Η ΑΕΚ γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κίνητρο έχουν οι παίκτες του Παναθηναικου. Βαθμολογικο; Κανένα κίνητρο. Ο προπονητής φευγατος οπότε δεν θα σκιστουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του για την νέα σεζόν. Αντιθετα στην ΑΕκ ακόμα και αν πεις ότι δεν τους ενδιαφέρει το cl, που δεν το νομίζω , ξέρουν ότι ο προπονητής θα είναι ο ιδιος άρα θα θέλουν να παίξουν για να τους έχει στα υπόψιν για το μελλον
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 07 Ιουν 2020, 19:26

Σταθαρας έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:23
Namrail έγραψε:
vantono έγραψε:

Είναι δύσκολο και για τις δυο ομαδες να βρουν ρυθμό κατάλληλο για οβερ, μετά απο 3 μηνες αποχής. Σίγουρα θα παιξουν ρόλο και αρκετοί τακτικισμοι/σκοπιμότητες, δεν θα γινει ανοιχτό παιχνίδι, τουλάχιστον οχι απο το α' ημιχρονο.
Ναι, λες και έχει κάνα σοβαρό ρυθμο το ελλ πρωτάθλημα και τον έχασαν στην καραντίνα οι δύο γαύροι.

Τακτικισμοι γιατί να υπάρχουν; Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να παίξει επιθετικά στην Τούμπα. Με αυτό δεδομένο, ο ΟΣΦΠ θα ακολουθήσει, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά και να κλειστεί.

Και οι δύο μπροστά έχουν παίκτες που με μια προσωπική ενέργεια μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες για γκολ.
Ο ολυμπιακςκ αυτη τη σεζον έχει ξςφυγει απο τα ελλγμικα στεγανα και παιζη ευεωπαικη μπαλιτσα. Προφανος και η δυο μηνες που δεν επαιζαν τους κοστισε. Το αμηντικο ποδοσφαιρο εχει κοπη εδω ακι καιρο. Εγω λεω αμα πεσουν και τρια γκολακια στο παοκακι μη μηνετε εκπληκτη
:smt005:
Εγώ λέω τακη μου μην χαθείς το βράδυ

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 07 Ιουν 2020, 19:26

Δεν ξερει οτι τους μιλησε ο Ιβαν μεσω skype και τους ντοπαρε
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας » 07 Ιουν 2020, 19:28

jason έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:26
Σταθαρας έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:23
Namrail έγραψε:

:smt005:
Εγώ λέω τακη μου μην χαθείς το βράδυ
Εγω εδω θαμαι. Φιλαρακια. Εξω σπανια πεφτω.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 07 Ιουν 2020, 19:31

Namrail έγραψε:
vantono έγραψε:

Άσχετα με το επίπεδο του ρυθμου , 2 μήνες χωρίς προπόνηση είναι 2 μήνες χωρίς προπονηση. Πρόσεξε, δεν μιλάμε για περίοδο χωρίς παιχνιδι. Μιλάμε για περίοδο χωρίς προπονηση.

Από εκεί και πέρα, έχεις ενα δίκιο για την έλλειψη σκοπιμότητας από πλευρά ΠΑΟΚ, αλλά δες το από την ανάποδη κιόλας. Η νίκη από την μια δεν του δίνει τίποτα γιατί η διαφορά παρά είναι μεγάλη, από την άλλη 2 σερί ήττα στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό θα ανοίξει πληγές. Οπότε μην σου φανεί περίεργο αν δει ότι δεν μπορεί να κερδίσει να κλειστεί για το χ
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

THANOSFWT0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από THANOSFWT0 » 07 Ιουν 2020, 19:34

η παναθα διπλο χαλαρα

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 07 Ιουν 2020, 19:37

Gewponos90 έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:31

Άσχετα με το επίπεδο του ρυθμου , 2 μήνες χωρίς προπόνηση είναι 2 μήνες χωρίς προπονηση. Πρόσεξε, δεν μιλάμε για περίοδο χωρίς παιχνιδι. Μιλάμε για περίοδο χωρίς προπονηση.
Παιδιά ελάτε στην πραγματικότητα. Δε μιλάμε για πρεμιερ λιγκ και λα Λίγκα όπου οι ομάδες παίζουν τριγωνακια σε μικρούς χώρους και υπάρχει συνεχή κίνηση και αυτοματισμοί κλπ. Μιλάμε για μια Λίγκα όπου οι καλές ομάδες απλά έχουν παίκτες να κάνουν μισή ατομική ενέργεια για να δημιουργήσουν υπεραριθμιες.

Ποιος ρυθμος λοιπόν;

Gewponos90 έγραψε:
07 Ιουν 2020, 19:31
Από εκεί και πέρα, έχεις ενα δίκιο για την έλλειψη σκοπιμότητας από πλευρά ΠΑΟΚ, αλλά δες το από την ανάποδη κιόλας. Η νίκη από την μια δεν του δίνει τίποτα γιατί η διαφορά παρά είναι μεγάλη, από την άλλη 2 σερί ήττα στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό θα ανοίξει πληγές. Οπότε μην σου φανεί περίεργο αν δει ότι δεν μπορεί να κερδίσει να κλειστεί για το χ
Δεν κλείνεται ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για κανένα λόγο.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 07 Ιουν 2020, 19:39

Να τη η θρυλαρα

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 07 Ιουν 2020, 19:41

οφσαιντ μου φανηκε εμενα αλλα δεν καιγομαι κιολας
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 07 Ιουν 2020, 19:42

Ελπίζω να το ακυρώσει , μόλις φτάνω στο καφέ.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 07 Ιουν 2020, 19:43

Σαν λιμενεργάτες βρίζουν οι διαπιστευμένοι.

Στα καλύτερα παιδιά δωσαν πάλι ελευθέρας οι βόρειοι γαύροι.

THANOSFWT0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από THANOSFWT0 » 07 Ιουν 2020, 19:44

o παπαπετρου φοραει κοκκινη φανελα

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 07 Ιουν 2020, 19:45

το ακυρωσε σωστα νομιζω
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών