Κεφίρ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Κεφίρ
Μαγειρεύεται το κεφίρ;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Κεφίρ
Εγώ ξέρω πως δεν πρέπει να το ζεστάνεις.
Δεν έχω ξανακούσει.
Δεν έχω ξανακούσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Κεφίρ
Λέω όχι.mao mao έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 22:13Πες οτι έχεις αρνάκι με πατάτες στο φούρνο. Μετά στο πιάτο αν ρίξεις το κεφίρ δεν θα ταιριάζει;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2020, 22:07Εγώ ξέρω πως δεν πρέπει να το ζεστάνεις.
Δεν έχω ξανακούσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Κεφίρ
αμα εχεις μεράκι και κεφιρ ολα γινονται
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Κεφίρ
Κέικ με κεφίρ είναι ωραίο, σε κρέας δεν έχω δοκιμάσει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Κεφίρ
Είναι ωραίο σπορ το κεφίρ, στηρίζουμε.
Έχει εξαιρετικές πυροσβεστικές ιδιότητες, που το καθιστούν εξαιρετικό συνοδευτικό για καυτερά.
Επίσης είναι καλό για την οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι κάνει καλό συνδυασμό με κάθε λογής βαριές σάλτσες και καρυκεύματα.
Και είναι σούπερ προβιοτικό, τίγκα στα "καλά" βακτηρίδια, βοηθάει τη συντήρηση καλής γαστρεντερικής χλωρίδας.
Έχει εξαιρετικές πυροσβεστικές ιδιότητες, που το καθιστούν εξαιρετικό συνοδευτικό για καυτερά.
Επίσης είναι καλό για την οισοφαγική παλινδρόμηση, που σημαίνει ότι κάνει καλό συνδυασμό με κάθε λογής βαριές σάλτσες και καρυκεύματα.
Και είναι σούπερ προβιοτικό, τίγκα στα "καλά" βακτηρίδια, βοηθάει τη συντήρηση καλής γαστρεντερικής χλωρίδας.