Με αδικείς. Τα πάντα συζητιούνται. Στις προηγούμενες σελίδες θα δεις πολλές προσπάθειες (και δικές μου) να εξηγήσουμε στον Obelix το λάθος στο σκεπτικό του. Ωστόσο σε όλα υπάρχει ένα όριο. Αυτό που μία άποψη θέτει σε κίνδυνο το δημόσιο συμφέρον. Το ότι εγώ πχ μπορεί να νομίζω ότι είναι σωστό να οδηγώ μεθυσμένος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να με αφήνουν οι άλλοι να το κάνω, ούτε πρόκειται περί λογοκρισίας αν κάποιος δεν μου επιτρέπει να διαφημίζω τέτοιες απόψεις.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 15:12Σέ μιά υγιή Δημοκρατία....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....
Ολα είναι υπό ΣΥΝζήτηση....
Οι κάτοχοι τών Απόλυτων Αληθειών....
εχουν κι αυτοί Μία Γνώμη....Μία Ψήφο....
Η ασθένεια τού ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ είναι η χειρότερη....
Χεράκι χεράκι μέ τήν ασθένεια τού ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΙΣΜΟΥ κ ΛΟΓΟΚΡΙΝΙΣΜΟΥ....
Μήπως θά ήθελες νά μού πείς καί τί ποινή θά έδινες
σάν Δικαστής ή Ενορκος στόν όποιο Οβελίξ ;;;
Χωρίς υπεκφυγές.....
Καλό είναι νά μπαίνουμε καί στή θέση τών Αλλων....
Ποινές δεν μοιράζω. Ιδανικά θα ήθελα να προβληματισθεί και να αρχίσει να αμφισβητεί τις πηγές της ενημέρωσής του. Του έχω θέσει και συγκεκριμένο ερώτημα προς αυτή την κατεύθυνση. Τον ρώτησα από πιο αριθμό θανάτων και πάνω* θα αρχίσει να πιστεύει πως πιθανώς έκανε λάθος. Δεν πήρα ικανοποιητική απάντηση. Φιλικά θα του συνιστούσα να παίρνει μερικά μέτρα ασφαλείας για τον ιό ακόμα κι αν πιστεύει ότι έχουν άδικο οι ειδικοί.
* τελευταία εβδομάδα Μαρτίου είχα αντίστοιχη συζήτηση με φίλο (όλα είναι ψέματα των δημοσιογράφων και των ελίτ που θέλουν να μας περιορίσουν τις ελευθερίες και να μας πάρουν τα λεφτά). Τότε τα θύματα ήταν 25χιλ παγκοσμίως και η επιχειρηματολογία ήταν πως το νούμερο είναι αμελητέο με βάση τους ετήσιους θανάτους από γρίπη. Τώρα με πάνω από 400χιλ νεκρούς καταλαβαίνει πως εκείνα τα επιχειρήματα και εκείνοι που θα χρησιμοποιούσαν είχαν άδικο.