Πριν 10 χρόνια, 3-8-2010 λέει, έκανες μια δυο φορές το χρόνο ανανέωση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:36Περίπου το 95% των καρτοκινητών στην Ελλάδα ταυτοποιήθηκαν με τη διαδικασία που έληξε την Παρασκευή, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας Γιώργο Στεφανόπουλο.
Σε απόλυτους αριθμούς δηλώθηκαν περίπου 6.000.000 καρτοκινητά, όπως είπε ο κ. Στεφανόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η διαδικασία κύλησε εξαιρετικά και με ελάχιστα προβλήματα, πρόσθεσε, παρότι υπάρχει κι ένας αριθμός καρτοκινητών που δεν έχει ταυτοποιηθεί.
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... artokinita
Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ε ναι
Δεν πηγαινε αλλο το πραγμα με την καρτοκινητομουργα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
γιατί θα σε πάρει η κοσμοτέ το κινητό;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:41Ούτε βέβαια θα έρθουν να σου πάρουν την τηλεόραση επειδή πέρασαν δύο μήνες χωρίς να πληρώσεις νετφλιξΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:05Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολουstella έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:30
Εξώδικο πρέπει να τους κάνουμε, δεν έχεις άδικο!!!
Κοίτα, αγόρασα χρόνο ομιλίας. Είναι δικός μου, να τον χαρώ. Αν θέλω να τον χαρώ τον 1ο, 2ο ή 3ο μήνα, αυτό είναι δικό μου θέμα. Από την στιγμή που κάτι είναι δικό μου και μου το στερεί ο πωλητής του χωρίς να τον έχω ζημιώσει, μιλάμε για κάτι παράλογο. Και ρύζι μπορεί να έχω στο συρτάρι 3 μήνες, δεν θα έρθει ο Μπάρμπα Μπεν να με εμποδίσει από το να μαγειρέψω, αν δεν αγοράσω έξτρα κόκκους.
...
Τι λέτε ρε πάλι;
-
και η καρτοκινητή συνδρομή είναι. Έχεις πρόσβαση στο δίκτυο όσο πληρώνεις για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το κινητό σου καταναλώνει πόρους απλώς γιατί είναι συνδεδεμένο στο δίκτυοhellegennes έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:06Το Netflix είναι συνδρομητική υπηρεσία, όχι βιντεοκλάμπ. Δεν αγοράζεις αναπαραγωγή συγκεκριμένων ταινιών και σειρών, αγοράζεις το δικαίωμα απεριόριστης πρόσβασης. Η κάρτα που βάζεις στο κινητό δεν είναι δικαίωμα απεριόριστης πρόσβασης, είναι συγκεκριμένος χρόνος. Αν σε χρέωνε με το κομμάτι το Netflix και είχε όριο χρόνου μέχρι να τα δεις, τότε θα μιλούσαμε για το ίδιο πράγμα.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:05Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολου
Βασικά, ας μιλήσουμε για το ίδιο πράγμα: Uplay, Steam, Epic Launcher, GOG. Όλα αυτά είναι υπηρεσίες server όπου αγοράζεις με το κομμάτι και μπορείς να κατεβάσεις τα κομμάτια σου όποτε θες και όσες φορές θες, καθώς και να παίξεις όποτε θες. Κανένας απ' αυτούς δεν σου λέει: «Α, δεν κατέβασες το Civilization VI σε δύο μήνες, τώρα πρέπει να ξαναπληρώσεις».
-
αγοράζεις συγκεκριμμένο χρόνο για να μιλήσεις σε συγκεκριμμένο χρονικό διάστυμα. Αν η εταιρία που συνεργάζεται χάλασε έναν όρο για τον οποίο την είχες επιλέξει πήγαινε σε μία παό τις άλλες δύο. Πήγαινε στην γουίντ. Αν δεν σαρέσει καμία υπηρεσία μη χρησιμοποιείς το κινητό. Έχετο μόνο για συνδέσεις μέσω wifi. Όπως και να έχει το κράτος δεν έχει καμιά δουλειά να σε παρέχει μια υπηρεσία στην τιμή που την θέλει ο καθένας. Υπάρχει πάντα η επολογή να ψηφίζετε κόμματα που είναι υπέρ των παρεμβάσεων στην οικονομίαstella έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:51Μα αυτό λέμε από την αρχή. Ότι λίγο καιρό πριν ήταν για μεγαλύτερη διάρκεια και φθηνότερα τα καρτοκινητά. Και τώρα αυξάνουν κόστος, μειώνουν διάρκεια - κι όλα αυτά τα διαβάζεις στα μικρά μικρά γραμματάκια της κάρτας, πχ (online όταν κάνεις ανανέωση, δεν αναγράφεται ότι θα λήξει και πότε). Γι' αυτό αγανακτούν πολλοί.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:05Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολουstella έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:30
Εξώδικο πρέπει να τους κάνουμε, δεν έχεις άδικο!!!
Κοίτα, αγόρασα χρόνο ομιλίας. Είναι δικός μου, να τον χαρώ. Αν θέλω να τον χαρώ τον 1ο, 2ο ή 3ο μήνα, αυτό είναι δικό μου θέμα. Από την στιγμή που κάτι είναι δικό μου και μου το στερεί ο πωλητής του χωρίς να τον έχω ζημιώσει, μιλάμε για κάτι παράλογο. Και ρύζι μπορεί να έχω στο συρτάρι 3 μήνες, δεν θα έρθει ο Μπάρμπα Μπεν να με εμποδίσει από το να μαγειρέψω, αν δεν αγοράσω έξτρα κόκκους.
Και πάλι ΑΚΥΡΟ αυτό με το Netflix, το Netflix μου παρέχει μια υπηρεσία ΑΣΧΕΤΑ με το πόσο θα δω. Ο χρόνος που αγοράζω είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.
- hellegennes
Για πες μου και τι κόστος έχει αυτός ο πόρος, για να γελάσουμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:49και η καρτοκινητή συνδρομή είναι. Έχεις πρόσβαση στο δίκτυο όσο πληρώνεις για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το κινητό σου καταναλώνει πόρους απλώς γιατί είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Περίπου όσο μισό κιλό φέτα, τύπε.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:56Για πες μου και τι κόστος έχει αυτός ο πόρος, για να γελάσουμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:49και η καρτοκινητή συνδρομή είναι. Έχεις πρόσβαση στο δίκτυο όσο πληρώνεις για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το κινητό σου καταναλώνει πόρους απλώς γιατί είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο
Δεν είναι όλα τα προϊόντα μπακαλίστικα, για να τα ανάγεις στην αντίστοιχη λογική.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι τεχνικός δικτύων ούτε έχω δουλέψει στην κοσμοτε να ξέρω πόσο κοστίζει ο συντηρητής κεραιώνhellegennes έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:56Για πες μου και τι κόστος έχει αυτός ο πόρος, για να γελάσουμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:49και η καρτοκινητή συνδρομή είναι. Έχεις πρόσβαση στο δίκτυο όσο πληρώνεις για αυτό. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά το κινητό σου καταναλώνει πόρους απλώς γιατί είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο
Πες μας εσύ που προφανώς ξερεις
-
Σήμερα όλος ο κόσμος μιλάει με viber WhatsApp Kai fb. Πολλές υπηρεσίες που στέλνουν SMS ενεργοποίησης έχουν αρχίσει να τα στέλνουν τα μηνύματα ενεργοποίησης σε κάποια εφαρμογή τύπου viber. Ακόμα και το ελληνικό κράτος επί κουλη στέλνει τα μηνύματα για τον κορονοιο σε viber Αν δεν είσαι επαγγελματίας πλέον δεν μιλάς στο κινητό με το κλασικό δίκτυο. Δεδομένου τώρα ότι WiFi έχει και στην κουτσή Μαρία η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί και τα md της λίγο. Πως νομίζεται ότι θα βρει η κάθε εταιρία τρόπους να σε πάρει τα 10ε το μήνα που χρειάζεται για να υπάρχει;
Στην όλανδια το πακέτο που πληρώνω στην vidafone είναι 15ε με 5gb αν θυμάμαι καλά. Πότε δεν έχω φάει τα 5gb εκτός από φορές που ήμουν πχ στο τρένο ή στο αεροδρόμιο και κατςβ; σα 2 3 ταινίες νερφλιξ για το ταξίδι. Θα μπορούσα να έχω ακόμα την καρτοκινητα μου αλλά πάλι 15 θα πλήρωνα το πακέτο κάθε μήνα για 3gb και στο τέλος του μήνα θα μου τα έκαιγε. Δεν υπάρχει λογική στο να περιμςνςται να συνεχιστεί το σύστημα να παρέχει τις ίδιες τιμές όταν μειώνεται συνεχώς η ζήτηση. Οι εταιρίες κινητής συντηρούν τα ίδια δίκτυα, τις ίδιες βάσεις δεδομένων και παραπάνω και πλέον κάνεις δεν χρησιμοποιεί τον όγκο που χρησιμοποιούμε πριν. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι εταιρίες σταθερής και κινητής θα γίνουν ένα. Εδώ πχ η βονταφον έχει εξαγορ; σει την ζιγκο. Όταν επεκταθεί το μοντέλο θα πληρώνεις ένα πάγιο για ίντερνετ κινητό σταθερό και τηλεόραση.εδω πχ αν έχεις ζιγκο για ίντερνετ και πας να κάνεις συμβόλαιο βονταφον έχεις μια καλή εκτοση στο πάγιο.
Όπως και να έχει σε όλες τις χώρες οι παροχο είναι 3 4, δια τιμήσεις δεν υπάρχουν πουθενά και η αγορά αυτό ρυθμίζεται. Στην Ελλάδα μια εποχή υπήρχαν 7 8 εταιρίες κινητής που υποτίθεται ότι ήταν φθηνές. Ε όλες έκλεισαν. Κάτι q κάτι vivodi παπαλα. Για να έκλεισαν αυτές που ήταν πιο οικονομικές και να μην έκλεισε η βονταφον μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με το οικονομικό τους πλάνο
Στην όλανδια το πακέτο που πληρώνω στην vidafone είναι 15ε με 5gb αν θυμάμαι καλά. Πότε δεν έχω φάει τα 5gb εκτός από φορές που ήμουν πχ στο τρένο ή στο αεροδρόμιο και κατςβ; σα 2 3 ταινίες νερφλιξ για το ταξίδι. Θα μπορούσα να έχω ακόμα την καρτοκινητα μου αλλά πάλι 15 θα πλήρωνα το πακέτο κάθε μήνα για 3gb και στο τέλος του μήνα θα μου τα έκαιγε. Δεν υπάρχει λογική στο να περιμςνςται να συνεχιστεί το σύστημα να παρέχει τις ίδιες τιμές όταν μειώνεται συνεχώς η ζήτηση. Οι εταιρίες κινητής συντηρούν τα ίδια δίκτυα, τις ίδιες βάσεις δεδομένων και παραπάνω και πλέον κάνεις δεν χρησιμοποιεί τον όγκο που χρησιμοποιούμε πριν. Προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι εταιρίες σταθερής και κινητής θα γίνουν ένα. Εδώ πχ η βονταφον έχει εξαγορ; σει την ζιγκο. Όταν επεκταθεί το μοντέλο θα πληρώνεις ένα πάγιο για ίντερνετ κινητό σταθερό και τηλεόραση.εδω πχ αν έχεις ζιγκο για ίντερνετ και πας να κάνεις συμβόλαιο βονταφον έχεις μια καλή εκτοση στο πάγιο.
Όπως και να έχει σε όλες τις χώρες οι παροχο είναι 3 4, δια τιμήσεις δεν υπάρχουν πουθενά και η αγορά αυτό ρυθμίζεται. Στην Ελλάδα μια εποχή υπήρχαν 7 8 εταιρίες κινητής που υποτίθεται ότι ήταν φθηνές. Ε όλες έκλεισαν. Κάτι q κάτι vivodi παπαλα. Για να έκλεισαν αυτές που ήταν πιο οικονομικές και να μην έκλεισε η βονταφον μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά με το οικονομικό τους πλάνο
μα δεν εχουν να χασουν κατι, θα παρουν τα ιδια λεφτα, και μαλιστα προκαταβολικα. και θα γλυτωσουν και το συστημα τους απο μερικες κινησεις.hellegennes έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:45Εμμ... η αγορά το ζητάει, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί γιατί οι εταιρείες κινητής είναι καρτέλ και ο καταναλωτής δεν έχει όπλο. Στην ουσία είναι σαν μονοπώλιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Θα σου πάρει την ιδιοκτησία του αριθμού για τον οποίο έχεις πληρώσει και μπαίνει μάλιστα και σε δημόσια έγγραφα...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:47γιατί θα σε πάρει η κοσμοτέ το κινητό;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:41Ούτε βέβαια θα έρθουν να σου πάρουν την τηλεόραση επειδή πέρασαν δύο μήνες χωρίς να πληρώσεις νετφλιξΔημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:05
Ναι βέβαια εξαρτάται τι αγόρασες. Γιατί αυτό που αγόρασες είναι χρόνο για τους επόμενους 3 μήνες. Και το νερφλιξ πχ το πληρώνεις 10 για να δεις όσες ώρες θέλεις μέσα στο μήνα. Δεν θα σε δώσουν τα λεφτά πίσω αν δεν δεις καθολου
...
Τι λέτε ρε πάλι;
γιατι ειναι μουργα, και τι στο μπουντζο μας νοιαζει αν τα κινητα πληρωνονται με το μηνα η ειναι προπληρωμενα. τι σημασια εχει αυτη η διακριση;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:45Ε ναι
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
αν με βρεις νόμο ότι το νούμεο σε ανήκει σφύρα μου ναι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:46Θα σου πάρει την ιδιοκτησία του αριθμού για τον οποίο έχεις πληρώσει και μπαίνει μάλιστα και σε δημόσια έγγραφα...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:47γιατί θα σε πάρει η κοσμοτέ το κινητό;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 15:41
Ούτε βέβαια θα έρθουν να σου πάρουν την τηλεόραση επειδή πέρασαν δύο μήνες χωρίς να πληρώσεις νετφλιξ
...
Τι λέτε ρε πάλι;
-
για τις εταιρίες έχει μεγάλη. ΓΙα αυτό καιρό τώρα σπρόχνουν το καρτοσυμβόλαιο που φυσικά δεν είναι ελληνική πατέντα. Εϊναι μεγάλη υπόθεση για μια ετιαρία να ξέρει ότι κάθε μήνα θα έχει Χ έσοδα.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:51γιατι ειναι μουργα, και τι στο μπουντζο μας νοιαζει αν τα κινητα πληρωνονται με το μηνα η ειναι προπληρωμενα. τι σημασια εχει αυτη η διακριση;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 16:45Ε ναι
-
Αν θελήσεις να ανοίξεις λογαριασμό και δεν πας αποδεικτικό ότι σου ανήκει το νούμερο έλα να μου το πεις...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:53αν με βρεις νόμο ότι το νούμεο σε ανήκει σφύρα μου ναι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:46Θα σου πάρει την ιδιοκτησία του αριθμού για τον οποίο έχεις πληρώσει και μπαίνει μάλιστα και σε δημόσια έγγραφα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τραμπ καταργεί τις ΑΠΕ. Ο Κουλης;
από Κοιτάσματα » 20 Ιαν 2025, 13:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Ιαν 2025, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΑΤΟ καταργεί και τυπικά την ελληνική κυβέρνηση
από Frappezitis » 16 Ιουν 2024, 19:22 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2024, 21:18
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Δεκ 2023, 11:40
-
-
Νέα δημοσίευση Η ιδεοληψία της ισπανικής κυβέρνησης καταργεί την Χρυσή βίζα.
από Philip Mortimer » 08 Απρ 2024, 21:16 » σε Οικονομία - 50 Απαντήσεις
- 1540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 21:54
-