Last Veteran. Λόγω κωδικού έχασα τον υπερλογαριασμο μου. Αν δεν είναι λόγος αυτός να ξεκινήσω μαζικές σφαγές ανά τον πλανήτη τότε δεν ξέρω ποιος είναι λόγος.Custom_F έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 23:00Κ βαριέμαι ρε γμτ ναπαναδω πιο πίσω ποιος έλεγε για τα μπιτκοιν, να καταλάβω ποιος είσαι...Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 22:40Εγώ σας τα λέω αλλά δεν μ' ακούει κανείς
Την έχω επικηρύξει για 200 χιλιάδες bitcoin.
MasterChef 2020
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: MasterChef 2020
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 23:41Last Veteran. Λόγω κωδικού έχασα τον υπερλογαριασμο μου. Αν δεν είναι λόγος αυτός να ξεκινήσω μαζικές σφαγές ανά τον πλανήτη τότε δεν ξέρω ποιος είναι λόγος.Custom_F έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 23:00Κ βαριέμαι ρε γμτ ναπαναδω πιο πίσω ποιος έλεγε για τα μπιτκοιν, να καταλάβω ποιος είσαι...Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιουν 2020, 22:40
Εγώ σας τα λέω αλλά δεν μ' ακούει κανείς
Την έχω επικηρύξει για 200 χιλιάδες bitcoin.

Μπι δε μπιγκερ περσον.

Κάτι μου λέει ότι το τζοβενο την έχει κερασει τη χαζη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φεύγει ο Κύπριος;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- NewModelArmy
Δεν ασχολειται κανενας πλεον αφου τα σποιλερ τα εχει μαθει και η κουτση Μαρια.Καμια αγωνια,εχουν βγει τα αποτελεσματα εδω και ενα διμηνο και σε καθε επεισοδιο επιβεβαιωνονται.Ας προσεχαν.
Πλέον είναι φανερό πως τα γυρίσματα είναι όλα εσωτερικά, μέσα στο στούντιο, γιατί δεν έχουν καμία εξωτερική δοκιμασία. Κρίμα, εκεί ήταν όλο το ζουμάκι, ειδικά τα ταξίδια στο εξωτερικό.
Ταχε πει ο Ανδρέας πριν μήνες.NewModelArmy έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 15:25Δεν ασχολειται κανενας πλεον αφου τα σποιλερ τα εχει μαθει και η κουτση Μαρια.Καμια αγωνια,εχουν βγει τα αποτελεσματα εδω και ενα διμηνο και σε καθε επεισοδιο επιβεβαιωνονται.Ας προσεχαν.
Πούναι αυτός btw;
Εμένα μαρεσει. Ακούγεται λίγο μαζοχιστικο, αλλά μαρεσει.
- Cecily Anne
2 άτομα είπε η Μάρω.
Μα τι μαλακίες υλικά πήρε ο κουνιαμπέλλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-