Νταξει ότι να ναι.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:48Όχι, γιατί δεν ισχύει τέτοιο ληστρικό σύστημα στον κλάδο μου. Μπορείς να μπεις να πάρεις μια τσίχλα, μπορείς να κάτσεις και 10 λεπτά για να πάρεις μια τσίχλα στο τέλος.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:42Δεν με λες βρε τσακάλι των μικροοικκων. Στο σύστημα σου αν έρθω μετά από ένα χρόνο θα με δώσεις ακόμα τρόφιμα για 9ε; το ότι κάθεσαι εκεί και συντηρείς οίκημα, ψυγεία,, καθαρισμούς κτλ ςhellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:35
Ποια τρόφιμα; Για τα χρήματα μιλάμε. Μπαίνεις να αγοράσεις ένα γάλα και σου χρεώνω 10 ευρώ, με την δυνατότητα να ξοδέψεις τα υπόλοιπα 9 ευρώ όταν θέλεις μέσα στον μήνα. Αν δεν τα ξοδέψεις χάνονται. Αυτό ισχύει με τα λεφτά της κάρτας. Βάζω 12 ευρώ. Αν δεν τα χρησιμοποιήσω, χάνονται.
Επί 11 μήνες δεν θα με το χρεώσεις;
[
Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
-
Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
-
Καλύτερο θα ήταν να καταθέτεις ένα οικονομικό πλάνο σε ένα fund για εταιρία κινητής που θα διοικείς εσύ και λόγω χαμηλών τιμών θα πάρεις πάνω σου όλη την αγορά.
- hellegennes
Είναι παράνομο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:58Εφαρμοστε τοhellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:48
Και τα τρόφιμα ανά πάσα στιγμή θα τα έχεις διαθέσιμα. Θα μπορείς να έρθεις να τα πάρεις όποτε θες. Αυτή είναι η υπηρεσία που σου παρέχω. Επίσης σού παρέχω άλλη μια υπηρεσία που είναι αόρατη: έχεις πρόσβαση σε χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα στον ίδιο χώρο.
Αυτό αφορά όλον τον κλάδο. Άλλωστε όλοι μαζί θα το εφαρμόσουμε αυτό το σύστημα στο παράδειγμά μου. Όπως κάνουν οι εταιρείες κινητής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αλλος ενας ευτελισμος της συζητησης απο τον μετρ του ειδους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Απορώ με τέτοιο μυαλό γιατί έχεις μπακάλικο και όχι τον βασικόπουλο μέχρι τώρα. Μιλάμε για τρελό επιχειρηματικό δαιμόνιο
Έχω δουλειά, σε ευχαριστώ. Αν θες όμως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις απόψεις μου για να βελτιώσεις τη δική σου καριέρα. Καλή καρδιά.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 01:01Καλύτερο θα ήταν να καταθέτεις ένα οικονομικό πλάνο σε ένα fund για εταιρία κινητής που θα διοικείς εσύ και λόγω χαμηλών τιμών θα πάρεις πάνω σου όλη την αγορά.
-
Να αυτά κάνετε και στερςιτε από τον κόσμο το την φθηνή κινητή τηλεγωνια
Τί σκατά γράφεις; Αποφοίτος του Columbia είσαι κι εσύ;Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 01:55Να αυτά κάνετε και στερςιτε από τον κόσμο το την φθηνή κινητή τηλεγωνια
- hellegennes
Ο Βασιλόπουλος μπακάλικο ήταν πριν γίνει αλυσίδα. Επιχειρηματικό δαιμόνιο σίγουρα έχω, γι' αυτό γράφω από το σπίτι μου, στην πατρίδα μου, και όχι από κάποια μουντή, μουσκεμένη, Ευρωπαϊκή πόλη, όπου δουλεύω ως υπαλληλίσκος.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 01:38Απορώ με τέτοιο μυαλό γιατί έχεις μπακάλικο και όχι τον βασικόπουλο μέχρι τώρα. Μιλάμε για τρελό επιχειρηματικό δαιμόνιο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ναι αυτό λέω πως δεν έγινες Βασιλόπουλοςhellegennes έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 02:49Ο Βασιλόπουλος μπακάλικο ήταν πριν γίνει αλυσίδα. Επιχειρηματικό δαιμόνιο σίγουρα έχω, γι' αυτό γράφω από το σπίτι μου, στην πατρίδα μου, και όχι από κάποια μουντή, μουσκεμένη, Ευρωπαϊκή πόλη, όπου δουλεύω ως υπαλληλίσκος.Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 01:38Απορώ με τέτοιο μυαλό γιατί έχεις μπακάλικο και όχι τον βασικόπουλο μέχρι τώρα. Μιλάμε για τρελό επιχειρηματικό δαιμόνιο

ετσι γινονται οι δουλειες. επιχειρηματικο πλανο πολυεθνικης σε 5 γραμμες.
δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα τοσο απλοικο δεν ειναι ουτε το να διαχειριστεις μπαρμπερικο 5 τετραγωνικων με μια καρεκλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πηρε θαρρος απο τις θεωριες του μπακαλογατου
Αρίστος for Tsirpas
Στο 2.000 μισθό στους υπαλλήλους της Vodafone σταμάτησα το διάβασμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 08:37ετσι γινονται οι δουλειες. επιχειρηματικο πλανο πολυεθνικης σε 5 γραμμες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 05:00Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:38Ο άλλος έχει κάνει μέχρι και οικονομική ανάλυση στο τι πάγιο είναι ικανό να βγαλει κέρδος για την εταιρία. Ότι να ναι ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και μάλιστα το λέει ως καθολική αλήθεια
Ρε τσακάλια μιας που τα ξέρετε όλα δεν μας λέτε πόσο κοστίζει μια κεραία κινητής, πόσοι smpp seevera χρειάζονται ανά 1000 συνδρομητές, πόσο κοστίζει ο τεχνικός δικτύων και γενικώς δεν μας κάνετε μια οικονομική ανάλυση πόσο κοστίζει να στήσεις μια εταιρία κινητής;
δε θελω να σε ξαφνιασω, αλλα τοσο απλοικο δεν ειναι ουτε το να διαχειριστεις μπαρμπερικο 5 τετραγωνικων με μια καρεκλα.
Αυτό θα πάθω εγώ. Ο μόνος τρόπος να τα καταναλώσω είναι να πάω στο χωριό μου και να τρελαθώ στο ίντερνετ 15 μέρες συνεχόμενες βλέποντας βιντεάκια στο γιουτιούμπ.Spiros252 έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:23
Γνωστός μου - όπως έγραψε κάποιος και παραπάνω - έχει μαζέψει καμια 70ριά ευρώ στο λογαριασμό του καρτοκινητού του επειδή δεν κάνει αρκετή χρήση αλλά κάθε δίμηνο ρίχνει αναγκαστικά 12ευρο. Του λέω κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις να ανανεώσεις και θα εξαφανιστούν, στείλε τα σε μένα να τα αξιοποιήσω.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
.Ασέβαστος έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 08:37ετσι γινονται οι δουλειες. επιχειρηματικο πλανο πολυεθνικης σε 5 γραμμες.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 05:00Δημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 00:38Ο άλλος έχει κάνει μέχρι και οικονομική ανάλυση στο τι πάγιο είναι ικανό να βγαλει κέρδος για την εταιρία. Ότι να ναι ο καθένας γράφει ότι του κατέβει και μάλιστα το λέει ως καθολική αλήθεια
Ρε τσακάλια μιας που τα ξέρετε όλα δεν μας λέτε πόσο κοστίζει μια κεραία κινητής, πόσοι smpp seevera χρειάζονται ανά 1000 συνδρομητές, πόσο κοστίζει ο τεχνικός δικτύων και γενικώς δεν μας κάνετε μια οικονομική ανάλυση πόσο κοστίζει να στήσεις μια εταιρία κινητής;
Γαμώ τίς εταιρείες.....
Αυτό έπρεπε νά το είχε κάνει η Κοσμοτέ από τήν αρχή.....
Δεν θά χρειαζόταν καμμιά αλλη εταιρία.....
Κατά τά άλλα δέν εξηγείς τήν όποια παραλογία του πλάνου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τραμπ καταργεί τις ΑΠΕ. Ο Κουλης;
από Κοιτάσματα » 20 Ιαν 2025, 13:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Ιαν 2025, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΑΤΟ καταργεί και τυπικά την ελληνική κυβέρνηση
από Frappezitis » 16 Ιουν 2024, 19:22 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2024, 21:18
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Δεκ 2023, 11:40
-
-
Νέα δημοσίευση Η ιδεοληψία της ισπανικής κυβέρνησης καταργεί την Χρυσή βίζα.
από Philip Mortimer » 08 Απρ 2024, 21:16 » σε Οικονομία - 50 Απαντήσεις
- 1524 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 21:54
-