Nandros έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 16:49Κανείς κάτοχος καρτοκινητής δεν έβαλε το ρεβόλβερ στον κρόταφο του κάθε παρόχου.foscilis έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 16:05έχω ξαναπεί ότι η κάρτα για σένα είναι κάτι που απλά κάθεται αλλά για την εταιρεία κάθε συνδρομή έχει πάρα πολύ μεγάλο διαχειριστικό κόστος το οποίο είναι εντελώς ανεξάρτητο από το τι χρήση κάνεις και έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το ότι έχεις έναν αριθμό που αντιστοιχεί μοναδικά σε εσένα και αυτό αποτυπώνεται σε καταστάσεις (τόσο σε φυσικά έντυπα όσο και σε ηλεκτρονικές ΒΔ, με δεύτερες ΒΔ που καταγράφουν ποιος έχει πρόσβαση στις πρώτες και τρίτες ΒΔ που καταγράφουν ποιος έχει πρόσβαση στις δεύτερες και σχεδόν καθημερινή εξαγωγή και αποστολή δεδομένων στην ΑΔΑΕ, δραστηριότητα που επίσης καταγράφεται). Είναι λογικό να αποθαρρύνουν το φαινόμενο που έδινες 5 ευρώ το εξάμηνο και είχες σύνδεση.
Κάνοντας μια γύρα στις άλλες χώρες της ΕΕ βλέπουμε ότι η ισχύς της οποιασδήποτε καρτοκινητής παπαριάς πολύ σπάνια ξεπερνά τις 40 μέρες.
Οι πάροχοι έβγαλαν τα προγράμματα και τα πούλησαν. Αν μπαίνουν μέσα, που δεν μπαίνουν, πρόβλημα τους. Έτσι είναι ο καπιταλισμός.
.
Εγώ νομίζω ότι ο καπιταλισμός είναι περισσότερο στις γενικές γραμμές του πλέρω 1.5 ευρώ παραπάνω και πες ευχαριστώ.