Ναι.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:11Να σου βάλω παλιά βίντεο για το πως τσίριζαν αναρχικές στους αστνυομικούς σε διαδηλώσεις;Πτολεμαίος έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 21:06Ρε Γκολντεν με βάση τις προηγούμενες χολιγουντιανες επιδόσεις της σαλεμενης, την κοβεις για μη τρελή;
Όλες εκείνες δηλαδή ήτανε τρελές;
Ηρωίδα και μέλλουσα υποψήφια βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ!
Re: Ηρωίδα και μέλλουσα υποψήφια βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ!
Ουτε ψυχιατρείο ουτε φυλακή χρειαζεται εδω. Ενα καλο πρόστιμο π.χ. 5000 και σταματαει τις μαλακιες. Αν ξανακανει τοτε προηγούμενο πρόστιμο x 10.
Επιχειρείς τελείως άσχετες συγκρίσεις.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:10Οι αναρχοληστές του Βελβεντού έκαναν πολύ χειρότερα και η συμπεριφορά τους στον εισαγγελέα δεν νομίζω πως ήταν καλύτερη απο αυτής. Μόνο στο ιδεολογικό περιεχόμενο του λόγου υπήρχε διαφορά. Δεν τους έστειλαν όμως σε ψυχιατρείο...
Καλό είναι να διαχωρίζετε τη διαφορά μεταξύ ηρωϊκών εκδηλώσεων σε πολιτικούς και αστυνομικούς μπροστά στις κάμερες, από τη συμπεριφορά των κατηγορούμενων στην πρώτη ακρόαση από τον εισαγγελέα στις περιπτώσεις αυτόφωρου, πριν προβείτε σε εκτιμήσεις.
Αν θεωρείς ότι κάθε αντιφα ούγκανο που προσάγεται βγάζει γλώσσα στην προανάκριση, κάνεις τεράστιο λάθος.
Τα αου αου είναι μόνον για τις κάμερες. Ισχύει για τις τσιρλίντερς του συντάγματος, για τα οποιαδήποτε ακραία συνθήματα, για βανδαλισμούς, για τα πάντα. Μπροστά στον εισαγγελέα, όλοι οι μάγκες και μαγκίτισες γίνονται τα καλύτερα παιδιά και επικαλούνται οι ίδιοι (οι δικηγόροι τους) ψυχολογικά προβλήματα, αν το πράγμα είναι πιο σοβαρό. Μια βόλτα από την Ευελπίδων, θα σε πείσει.
Αν έλεγε ένα "συγγνώμη" θα έπαιρνε μια ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και θα ήταν ήδη έξω.
Κι επειδή έχω δει διαδικασία μεταφοράς σε ψυχιατρείο από άτομο της πολυκατοικίας μου πριν δύο χρόνια, θα πω ότι η διαδικασία είναι ακριβώς αυτή. Ακόμα και οι χειροπέδες σε χέρια πίσω από την πλάτη, μπαίνουν για συγκεκριμένο λόγο.
Μόλις περάσει η κρίση, αποφασίζεται από τους γιατρούς αν θα δώσουν εξιτήριο και κάποια αντικαταθλιπτική αγωγή ή αν χρειάζεται πιο συστηματική θεραπεία, που μπορεί να κρατήσει από εβδομάδες έως μήνες.
ΥΓ. Τα καλόπαιδα του Βελβεντού, είναι άλλη φάση.
Αυτοί οι τύποι, έχουν μονίμως ένα στρατό δικηγόρων, συμπαθούντων πολιτικών και ευαισθητοποιημένων διανοούμενων από πίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Εαν κάποιος/κάποια θεωρεί πως έκανε το σωστό και αδικείται, δεν έχει λόγο να ζητήσει συγνώμη. Ούτε αυτό τον κατατάσσει αυτομάτως στους τρελούς ή έστω υπόπτους τρέλας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:58Επιχειρείς τελείως άσχετες συγκρίσεις.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:10Οι αναρχοληστές του Βελβεντού έκαναν πολύ χειρότερα και η συμπεριφορά τους στον εισαγγελέα δεν νομίζω πως ήταν καλύτερη απο αυτής. Μόνο στο ιδεολογικό περιεχόμενο του λόγου υπήρχε διαφορά. Δεν τους έστειλαν όμως σε ψυχιατρείο...
Καλό είναι να διαχωρίζετε τη διαφορά μεταξύ ηρωϊκών εκδηλώσεων σε πολιτικούς και αστυνομικούς μπροστά στις κάμερες, από τη συμπεριφορά των κατηγορούμενων στην πρώτη ακρόαση από τον εισαγγελέα στις περιπτώσεις αυτόφωρου, πριν προβείτε σε εκτιμήσεις.
Αν θεωρείς ότι κάθε αντιφα ούγκανο που προσάγεται βγάζει γλώσσα στην προανάκριση, κάνεις τεράστιο λάθος.
Τα αου αου είναι μόνον για τις κάμερες. Ισχύει για τις τσιρλίντερς του συντάγματος, για τα οποιαδήποτε ακραία συνθήματα, για βανδαλισμούς, για τα πάντα. Μπροστά στον εισαγγελέα, όλοι οι μάγκες και μαγκίτισες γίνονται τα καλύτερα παιδιά και επικαλούνται οι ίδιοι (οι δικηγόροι τους) ψυχολογικά προβλήματα, αν το πράγμα είναι πιο σοβαρό. Μια βόλτα από την Ευελπίδων, θα σε πείσει.
Αν έλεγε ένα "συγγνώμη" θα έπαιρνε μια ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και θα ήταν ήδη έξω.
Κι επειδή έχω δει διαδικασία μεταφοράς σε ψυχιατρείο από άτομο της πολυκατοικίας μου πριν δύο χρόνια, θα πω ότι η διαδικασία είναι ακριβώς αυτή. Ακόμα και οι χειροπέδες σε χέρια πίσω από την πλάτη, μπαίνουν για συγκεκριμένο λόγο.
Μόλις περάσει η κρίση, αποφασίζεται από τους γιατρούς αν θα δώσουν εξιτήριο και κάποια αντικαταθλιπτική αγωγή ή αν χρειάζεται πιο συστηματική θεραπεία, που μπορεί να κρατήσει από εβδομάδες έως μήνες.
Αυτοί οι τύποι, έχουν μονίμως ένα στρατό δικηγόρων, συμπαθούντων πολιτικών και ευαισθητοποιημένων διανοούμενων από πίσω.
Απο τη στιγμή που οι αναρχοληστές του Βελβεντού έδειξαν ανάλογη στάση στον εισαγγελέα, όπως και στο δικαστήριο και δεν κρίθηκαν ύποπτοι τρέλας, τότε η παραπομπή της συγκεκριμένης για ανάλογη στάση, ξεφεύγει απο την αντικειμενική έρευνα και παραπέμπει σε άλλα κριτήρια. Είτε πρόκειται για αθέμιτη καταστολή με ιδεολογικά χαρακτηριστικά, είτε για don't mess with Hardalias. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα για τη δημοκρατία.
Και για να ξεκαθαρίζουμε και κάτι άλλο παίδες, γιατί το πράγμα σε κάποιες φάσεις ξεφεύγει.
Όποιος βλέπει ως αντισυστημική ηρωίδα την κάθε μουρλή, βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με τους προτέστερς στις ΗΠΑ.
Τα μεγέθη είναι απολύτως διαφορετικά (και δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί) αλλά ο τρόπος σκέψης είναι ο ίδιος.
Όποιος βλέπει ως αντισυστημική ηρωίδα την κάθε μουρλή, βαδίζει στα ίδια μονοπάτια με τους προτέστερς στις ΗΠΑ.
Τα μεγέθη είναι απολύτως διαφορετικά (και δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί) αλλά ο τρόπος σκέψης είναι ο ίδιος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ, δεν έχει νόημα να συνεχίσω.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:04Εαν κάποιος/κάποια θεωρεί πως έκανε το σωστό και αδικείται, δεν έχει λόγο να ζητήσει συγνώμη. Ούτε αυτό τον κατατάσσει αυτομάτως στους τρελούς ή έστω υπόπτους τρέλας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:58Επιχειρείς τελείως άσχετες συγκρίσεις.Golden Age έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 13:10
Οι αναρχοληστές του Βελβεντού έκαναν πολύ χειρότερα και η συμπεριφορά τους στον εισαγγελέα δεν νομίζω πως ήταν καλύτερη απο αυτής. Μόνο στο ιδεολογικό περιεχόμενο του λόγου υπήρχε διαφορά. Δεν τους έστειλαν όμως σε ψυχιατρείο...
Απο τη στιγμή που οι αναρχοληστές του Βελβεντού έδειξαν ανάλογη στάση στον εισαγγελέα, όπως και στο δικαστήριο και δεν κρίθηκαν ύποπτοι τρέλας, τότε η παραπομπή της συγκεκριμένης για ανάλογη στάση, ξεφεύγει απο την αντικειμενική έρευνα και παραπέμπει σε άλλα κριτήρια. Είτε πρόκειται για αθέμιτη καταστολή με ιδεολογικά χαρακτηριστικά, είτε για don't mess with Hardalias. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα για τη δημοκρατία.
Αυτό που ήθελα να πω, το είπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
ο Στεφανόπουλος όντας ΠτΔ όταν είχε φάει κουβά με μπογιά και ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω, είχε ζητήσει να μη γίνει δίωξη.
μου φαίνεται λίγο μικροπρεπές για πολιτικό πρώτης γραμμής να καταθέτει μήνυση εναντίον πολίτη.
μου φαίνεται λίγο μικροπρεπές για πολιτικό πρώτης γραμμής να καταθέτει μήνυση εναντίον πολίτη.
- Golden Age
Όταν θα βλέπεις το Χαρδαλιά θα στέκεσαι προσοχή στο ένα πόδι κύριε...Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:09ο Στεφανόπουλος όντας ΠτΔ όταν είχε φάει κουβά με μπογιά και ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω, είχε ζητήσει να μη γίνει δίωξη.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτό που σκέπτομαι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις: δεν είχε έναν άνθρωπο να την αγαπάει όντως και να της επιστήσει την προσοχή πως για ό,τι πράττει τόσο δημοσίως πρέπει να συνυπολογίζει πρωτίστως το παιδί της;
Εγώ αγνοούσα την κοπέλα πριν δω τα επίμαχα βίντεο (3-4) και αναρωτιέμαι ποιος μπορούσε (και πρωτίστως η ίδια ή κάποιος που να την αγαπάει πραγματικά) να μην προβλέψει ότι η συνέχεια θα ήταν κάπως έτσι;
Εγώ αγνοούσα την κοπέλα πριν δω τα επίμαχα βίντεο (3-4) και αναρωτιέμαι ποιος μπορούσε (και πρωτίστως η ίδια ή κάποιος που να την αγαπάει πραγματικά) να μην προβλέψει ότι η συνέχεια θα ήταν κάπως έτσι;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Golden Age
Δεν σας είδα να τα λέτε αυτά για αναρχοτρομοκράτες που κάναν πολύ χειρότερα πράγματα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:20Αυτό που σκέπτομαι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις: δεν είχε έναν άνθρωπο να την αγαπάει όντως και να της επιστήσει την προσοχή πως για ό,τι πράττει τόσο δημοσίως πρέπει να συνυπολογίζει πρωτίστως το παιδί της;
εμενα μου φαινεται ανοητο αυτο που εκανε ο στεφανοπουλος.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:09ο Στεφανόπουλος όντας ΠτΔ όταν είχε φάει κουβά με μπογιά και ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω, είχε ζητήσει να μη γίνει δίωξη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
ε ναι, ο μεγαλοαστός μεγαλωμένος σε τρεις γενιές πολιτικού τζακιού, αποδεκτός ΠτΔ από όλο το πολιτικό φάσμα και λαοφιλής, θα είχε έλλειμμα γνώσης στη διαχείριση καταστάσεων πολιτικής επικοινωνίας.
ειπε οτι θα της κανει μηνυση γιατι φοβηθηκε πολυ η οικογενεια του.υποθετω συζυγος και παιδια.λογικο το βρισκωΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:09ο Στεφανόπουλος όντας ΠτΔ όταν είχε φάει κουβά με μπογιά και ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω, είχε ζητήσει να μη γίνει δίωξη.
άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό ενός περίεργου που πέταξε νερό και άλλο η συγκεκριμένη. Εδώ μιλάμε για περίπτωση. Η συγκεκριμένη μας έχει πρήξει τον γκιώνη με τις τρέλες της εδώ και 2 μήνες και απ'ότι φαίνεται όσο βλέπει προσοχή τόσο το χειροτερεύει. Σήμερα έριξε νερό, αν συνεχίσει να να μη δέχεται τις συνέπειες για τις πράξεις της ένας θεός ξέρει που θα φτάσει. Εδώ είχε μπροστά της τον εισαγγελέα και συνέχισε τα δικά της, δεν πήρε χαμπέρι τίποτα.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:58ε ναι, ο μεγαλοαστός μεγαλωμένος σε τρεις γενιές πολιτικού τζακιού, αποδεκτός ΠτΔ από όλο το πολιτικό φάσμα και λαοφιλής, θα είχε έλλειμμα γνώσης στη διαχείριση καταστάσεων πολιτικής επικοινωνίας.
άσε που είναι έξτρα μουλωχτό αυτό που έκανε στον Χαρδαλιά, που τον πλησίασε τάχα φιλικά για φωτογραφίες. Δε μου κάνει σε καμιά περίπτωση για άτομο που έκανε μια απερισκεψία της στιγμής για να πούμε ότι δεν πειράζει, ας την αφήσουμε να πάει στον δρόμο της. Είχε περάσει ήδη η ώρα της να πάρει ένα μάθημα, και δε νομίζω να βρεθούν πολλοί να πουν τι καθίκι είναι ο Χαρδαλιάς που έκανε μήνυση σε μια αθώα γυναικούλα. Το άξιζε και με το παραπάνω
Στις πολυκατοικίες προσέξτε. Ή και στις μονοκατοικίες. Εργάζονται τεμπέλες και τεμπέληδες για να φυλάνε τα μπόσικα με δικά μας λεφτά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε προσάγουν με χειροπέδες στο ψυχιατρείο.
Καλή μπίζνα. Τρώνε πολλοί, εκτός από τα άμοιρα τα θύματα.
Καλή μπίζνα. Τρώνε πολλοί, εκτός από τα άμοιρα τα θύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 11 Ιουν 2020, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε Ιφιγένεια Μουμτζή για υποψηφια Ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ
από Μαδουραίος » 03 Απρ 2024, 13:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
23 Μάιος 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κορη του Μπαλαουρα υποψηφια του Συριζα στην Αθήνα
από southern » 02 Αύγ 2023, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 74 Απαντήσεις
- 2894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
08 Μαρ 2025, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ηλικία θέλετε να είναι η μέλλουσα σύζυγός σας?
από Unique » 02 Μάιος 2024, 10:36 » σε Κοινωνικά θέματα - 144 Απαντήσεις
- 2829 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Μάιος 2024, 16:12
-
-
- 176 Απαντήσεις
- 3854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
22 Απρ 2024, 19:58