φάση μιλούσες για δόντια και ξαφνικά σου είπε ότι χωρίς μασέλα γίνονται φοβερά τσιμπούκια;
γιαυτο το εριξες στα μιλφΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:15Σιγά. Άλλωστε οι περισσότερες ειναι δύσκολες. Έτσι κι αλλιώς στο διαδίκτυο υπάρχει υπερπροσφορα πουτσας. Λίγο καλό κορμί να έχει κάποια και να είναι λίγο κοινωνικοτητα, μάτσο τα λιγουρια. Μπαίνεις σε κάτι γκρουπ γνωριμιων τάχα μου στο φβ, μόνο γυναίκες ανεβάζουν εννοείται, και κάτι χοντρές έχουν 500 λαικ και σχόλια μωρό μου έλα στο τσατ. Ειδικά πλέον που πλέον πολλές 50+ κρατιούνται καλά, ο πανικός γίνεται. Αυτά που λένε πως γιατί πήγες με την γιαγιά είναι βλακώδης μύθος. Όταν μιλάμε για σχέσεις φρι πηδηματικες, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μα γι αυτές μιλάω, γι άνω των 40. Όταν κρατιέται καλά και εχεις συνέχεια τον κάθε μαλακά να σου στέλνει μηνύματα, ε όσο να ναι την ψωνίζεις. Για σεξ μια γυναίκα έχει υπερπροσφορα ευκαιριών. Για σοβαρη η κάπως πιο σταθερή σχέση είναι δύσκολα τα πράγματα, και συνήθως οι περισσότερες αυτό θέλουν. Να ρίξεις μια γυναίκα με το μπλα μπλα αν δει πως το πας έτσι κάπως σοβαρά δεν είναι δύσκολο. Αν σε κόψει πως πας για πηδημα μόνο, της σκάνε τα φλασμπακς με τα ντικ πικς και μπαίνεις στη λιγουρολιστα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:17γιαυτο το εριξες στα μιλφΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:15Σιγά. Άλλωστε οι περισσότερες ειναι δύσκολες. Έτσι κι αλλιώς στο διαδίκτυο υπάρχει υπερπροσφορα πουτσας. Λίγο καλό κορμί να έχει κάποια και να είναι λίγο κοινωνικοτητα, μάτσο τα λιγουρια. Μπαίνεις σε κάτι γκρουπ γνωριμιων τάχα μου στο φβ, μόνο γυναίκες ανεβάζουν εννοείται, και κάτι χοντρές έχουν 500 λαικ και σχόλια μωρό μου έλα στο τσατ. Ειδικά πλέον που πλέον πολλές 50+ κρατιούνται καλά, ο πανικός γίνεται. Αυτά που λένε πως γιατί πήγες με την γιαγιά είναι βλακώδης μύθος. Όταν μιλάμε για σχέσεις φρι πηδηματικες, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.
Δεν είσαι εντάξει. Έπρεπε να ρωτήσεις και την μικρότερη ηλικία, να αρχίσουν σιγά σιγά να σχηματίζονται οι δικογραφίες.
Προσπαθείς να μας πείσεις ότι καλώς πηγές με την γιαγιά; γιατί δεν πας καλαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 17:15Σιγά. Άλλωστε οι περισσότερες ειναι δύσκολες. Έτσι κι αλλιώς στο διαδίκτυο υπάρχει υπερπροσφορα πουτσας. Λίγο καλό κορμί να έχει κάποια και να είναι λίγο κοινωνικοτητα, μάτσο τα λιγουρια. Μπαίνεις σε κάτι γκρουπ γνωριμιων τάχα μου στο φβ, μόνο γυναίκες ανεβάζουν εννοείται, και κάτι χοντρές έχουν 500 λαικ και σχόλια μωρό μου έλα στο τσατ. Ειδικά πλέον που πλέον πολλές 50+ κρατιούνται καλά, ο πανικός γίνεται. Αυτά που λένε πως γιατί πήγες με την γιαγιά είναι βλακώδης μύθος. Όταν μιλάμε για σχέσεις φρι πηδηματικες, οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.
συγκρατω την ναιδα με νυχια και δοντια