Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gherschaagk » 12 Ιουν 2020, 21:19
Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 20:25
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 20:07
Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 19:54
Πριν τον γάμο είχε τέτοια;
Με δεδομένο πως αυτά τα ξέρω απ' την πρώην του, ναι.
ε, τοτε ηξερε τι ψωνιζε η νυφη. αν δεν εχει αλλαξει κατι απο τη μερα που τον γνωρισε και ηταν παντα ετσι, τι παραπονο εχει;
Η νύφη αυτό που ξέρει για την πρώην είναι πως δεν ήταν γυναίκα για σπίτι. Αυτό που ξέρω εγώ από την πρώην είναι πως είναι ανίκανος και βαθιά πειραγμένος.
Naida
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Ιουν 2020, 21:21
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 21:19
ε, τοτε ηξερε τι ψωνιζε η νυφη. αν δεν εχει αλλαξει κατι απο τη μερα που τον γνωρισε και ηταν παντα ετσι, τι παραπονο εχει;
Η νύφη αυτό που ξέρει για την πρώην είναι πως δεν ήταν γυναίκα για σπίτι. Αυτό που ξέρω εγώ από την πρώην είναι πως είναι ανίκανος και βαθιά πειραγμένος.
Naida
Η νύφη δεν είχε σεξουαλικες σχέσεις πριν μαζί του;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 12 Ιουν 2020, 21:23
Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 21:21
Naida
Δε μπορώ να πιστέψω πως δεν είχε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 12 Ιουν 2020, 21:53
Gherschaakg:
-«Ο σύζυγος της έχει ήδη πει πως δεν χρειάζεται να κάνει κανέναν έλεγχο και πως ο καλύτερος τρόπος να κάνουν παιδί είναι να έχουν επαφές στην διάρκεια της εμμήνου ρήσης. Κι αντί να βάλουν μπροστά για παιδί, αρχίζουν να παίρνουν σβάρνα όλους τους ανδρολογους και ουρολόγους της περιοχής όπου στην φάση της εξέτασης η σύζυγος είναι έξω και δεν ακούει τίποτα απ' όσα ο γιατρός λέει στον άντρα της»
Πρώτο αυτογκόλ της συζύγου: το έχαψε ή το άφησε έτσι αυτό περί σύλληψης κατά την έμμηνο ρήση
Δεύτερο αυτογκόλ της συζύγου: δεν απαίτησε να ενημερωθεί για τα πορίσματα των ουρολόγων/ ανδρολόγων, στο μέτρο ακριβώς που ασκούσαν κρίσιμη επιρροή και στη δική της κατάσταση, ώστε να έχει κάποια δεδομένα να λάβει αποφάσεις
-«Πες μου λίγο, πόσες φορές σου έχει τύχει στην διάρκεια της επαφής ο άλλος να σηκώνεται και να πηγαίνει στο μπάνιο και στην επιστροφή να σου λέει καληνύχτα και να πέφτει για ύπνο;»
Τρίτο αυτογκόλ της συζύγου: έστω και εάν έγινε μία φορά, είναι ερευνητέα αυτή η συμπεριφορά και δεν έπρεπε να την αφήσει να περάσει ανερώτητα
Γενική μου εντύπωση, αν και λείπουν πολλές ψηφίδες από το παζλ: να κάτσει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο χωρισμού ή πάντως το ενδεχόμενο μιας πολύ κρίσιμης συζήτησης ενόψει ακριβώς του πρώτου ενδεχόμενου (διότι και η ηλικία «τρέχει»...)
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 12 Ιουν 2020, 22:50
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 21:23
Naida
Ε άρα δεν μπορεί να μην είχε εικόνα για τις επιδόσεις του.
Μήπως η φίλη σου, αγχωθηκε με το θέμα "εγώ πότε θα γίνω μάνα" και συμβιβάστηκε με κάποιον που δεν ήταν πραγματικά στα θελω της και τώρα εγκλωβιστηκε; μήπως να μη το βλέπει επιθετικά το θέμα (α με κορόιδεψε) και να κάνει συζήτηση μαζί του και να του δείξει ότι τον στηρίζει; γιατί αν με την πρώτη στραβή σκέφτεται κέρατα και χωρισμους συγνώμη κιολας αλλά παπαρια έτοιμη για οικογένεια ήταν.
Que Sera, Sera...
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 13 Ιουν 2020, 09:13
Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 19:33
Ε μπορεί να του πέσε. Κι αυτό συμβαίνει ρε συ.
μια που ρωταμε το αντιθετο φυλλο, ποσο συχνα σας συμβαινει να αποτυχει ο εραστης σας να σας ικανοποιησει; ποσοστα θελω. π.χ. 5% δεν του σηκωνεται καν, 15% τελειωνει πολυ γρηγορα, τετοια.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 13 Ιουν 2020, 09:16
Naida
πολυ πιθανον και οι δυο να "ξερετε" ψεμματα. τι δουλεια εχει η πρωην στη συζητηση;
η νυν, εφοσον δοκιμασε πριν το γαμο και ηταν ικανοποιημενη (αλλιως δε θα παντρευοταν) δεν εχει λογο να γκρινιαζει τωρα, εκτος αν κατι αλλαξε μετα το γαμο.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 13 Ιουν 2020, 09:49
Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 09:13
μια που ρωταμε το αντιθετο φυλλο, ποσο συχνα σας συμβαινει να αποτυχει ο εραστης σας να σας ικανοποιησει; ποσοστα θελω. π.χ. 5% δεν του σηκωνεται καν, 15% τελειωνει πολυ γρηγορα, τετοια.
Θα το υπολογιζα σε ένα 2% όταν τελειώνει πολύ γρήγορα. Επανέρχεται μετά από κάποια ώρα, αλλά είναι αλλιώς. Είναι σαν να μου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα εκείνη την στιγμή

Que Sera, Sera...
-
bolek
από bolek » 13 Ιουν 2020, 10:09
Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 09:13
μια που ρωταμε το αντιθετο φυλλο, ποσο συχνα σας συμβαινει να αποτυχει ο εραστης σας να σας ικανοποιησει;
το ερωτημα ειναι ρατσιστικο και πρεπει να διαγραφει. οταν μια γυναικα δεν μπορει να ικανοποιηθει σχεδον παντα φταιει αυτη και οχι ο αντρας.
αλλωστε οι γυναικες το ξερουν καλα, οταν δεν μας σηκωνεται φταινε αυτες
-
Βλήμα
από Βλήμα » 01 Ιούλ 2020, 23:25
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 16:50
Πρέπει να θέσω μια ερώτηση προς το αντίθετο φύλο.
Ας υποθέσουμε πως κάποια που δεν ξέρω, γνωρίζει τον "ιδανικό" για αυτή σύντροφο με τον οποίο έχουν ως κοινό στόχο τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Παντρεύονται λοιπόν και μετά από λίγο καιρό η σύζυγος πηγαίνει στον γυναικολόγο της και κανονίζει όλο το πακέτο εξετάσεων που θα της δείξει αν μπορεί να κάνει ή όχι παιδί γιατί υπάρχει ιστορικό στις γυναίκες της οικογένειας με κάποια προβληματάκια υπογονιμότητας. Ο γιατρός μετά από ορμονικούς και άλλους ελέγχους της δίνει το οκ και της λέει πως δεν βλέπει κάτι το ανησυχητικό. Και εδώ αρχίζει το παρατράγουδο.
Ο σύζυγος της έχει ήδη πει πως δεν χρειάζεται να κάνει κανέναν έλεγχο και πως ο καλύτερος τρόπος να κάνουν παιδί είναι να έχουν επαφές στην διάρκεια της εμμήνου ρήσης. Κι αντί να βάλουν μπροστά για παιδί, αρχίζουν να παίρνουν σβάρνα όλους τους ανδρολογους και ουρολόγους της περιοχής όπου στην φάση της εξέτασης η σύζυγος είναι έξω και δεν ακούει τίποτα απ' όσα ο γιατρός λέει στον άντρα της. Αποκορύφωμα η φάση όπου εκείνος κάνει μια μικροεπέμβαση στα πόδια λόγω κακής κυκλοφορίας του αίματος και την ώρα του εξιτήριου ο γιατρός λέει ξεκάθαρα μπροστά στη γυναίκα,
το σεξ ξέχασέ το. Συχνότητα επαφών μια φορά το μήνα και αν.
Ρωτάω λοιπόν, να πάει για εξωσωματική; Να τον κερατώσει; Να τον χωρίσει; Τι;
Θα μπορούσε ίσως ο υπότιτλος του ποστ να είναι "ζητείται νύφη, άβγαλτη, άπειρη και ηλίθια";
Να μην τον κερατώσει. Το αν θα τον χωρίσει είναι δικό της θέμα. Θα την καταλάβαινα να τον χώριζε, αλλά κάτι θα έχει κι αυτός και θα κάθεται μαζί του. Το θέμα είναι να αποφασίσει γρήγορα το αν μπορεί να συνεχίσει να το τραβάει όλο αυτό και να πράξει ανάλογα.
-
Βλήμα
από Βλήμα » 01 Ιούλ 2020, 23:26
Γυναίκες, με το χέρι στην καρδιά απαντήστε μου ειλικρινά: θεωρείτε ότι η περίοδος επηρεάζει την αποδοτικότητά σας στην εργασία σας;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Ιούλ 2020, 23:37
Ναι.
Que Sera, Sera...
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 02 Ιούλ 2020, 13:51
Naida έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 22:50
Gherschaagk έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 21:23
Ε άρα δεν μπορεί να μην είχε εικόνα για τις επιδόσεις του.
Μήπως η φίλη σου, αγχωθηκε με το θέμα "εγώ πότε θα γίνω μάνα" και συμβιβάστηκε με κάποιον που δεν ήταν πραγματικά στα θελω της και τώρα εγκλωβιστηκε; μήπως να μη το βλέπει επιθετικά το θέμα (α με κορόιδεψε) και να κάνει συζήτηση μαζί του και να του δείξει ότι τον στηρίζει; γιατί αν με την πρώτη στραβή σκέφτεται κέρατα και χωρισμους συγνώμη κιολας αλλά παπαρια έτοιμη για οικογένεια ήταν.

Yippie Kay Yay
-
Airman68
- Phorum.gr user: Airman68
από Airman68 » 02 Ιούλ 2020, 13:53
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 09:49
Θα το υπολογιζα σε ένα 2% όταν τελειώνει πολύ γρήγορα. Επανέρχεται μετά από κάποια ώρα, αλλά είναι αλλιώς.
Είναι σαν να μου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα εκείνη την στιγμή

Fixed
Yippie Kay Yay
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 02 Ιούλ 2020, 13:57
Airman68 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 13:53
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 09:49
Θα το υπολογιζα σε ένα 2% όταν τελειώνει πολύ γρήγορα. Επανέρχεται μετά από κάποια ώρα, αλλά είναι αλλιώς.
Είναι σαν να μου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα εκείνη την στιγμή

Fixed
Καλά το έγραφα. Σαν.
Que Sera, Sera...
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
30 Ιούλ 2023, 18:47
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2434 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
20 Μαρ 2024, 15:59
-
-
- 55 Απαντήσεις
- 2879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:06
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
01 Απρ 2025, 20:51
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.