Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Null » 14 Ιουν 2020, 20:06
Ωραίος Nandros. Καλά έκανες και το μοιράστηκες, έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε ποιοι είμαστε εδώ μέσα. Να πω και το δικό μου, γεννήθηκα και ανατράφηκα άθεος, πολιτικά δεν είχαμε στο σπίτι. Ψήφισα πρώτη φορά στα 18 Καρατζαφέρη όταν έγινα χριστιανός και σκληρός πατριώτης για μια χρονιά όμως, από φίλους στο λύκειο, αργότερα γύρισα στις αθεϊστικές ρίζες μου, κρατώντας παρόλα αυτά την αγάπη για την αρχαία Ελλάδα που μου εμφύσησαν οι ψηφοφόροι του Προέδρου. Διάβασα λίγο στίρνερ και νίτσε, ήμουν πάντα και λίγο σταρχίδια μου, λέω εδώ είμαστε, οπότε έγινα σατανοπαγανιστής (βλ αρχαία Ελλάδα) ατομικιστής αντικομμουνιστής φιλοκαπιταλιστής. Στις επόμενες εκλογές ψήφισα Τζήμερο γιατί με εξέφραζε ο σκληρός αντιισλαμικός και αντικομμουνιστικός λόγος του και οι φιλήδονες ελευθεριακές καπιταλιστικές αρχές του. Εδώ είμαστε είπα, οπότε έγινες κεντρώος τώρα. Μέτρον άριστον. Όμως τα τελευταία δύο χρόνια το έχει γυρίσει από την άλλη και το πάει ναι μεν είμαστε ενάντια σε Ισλάμ μαρξιστές κτλ αλλά για να προστατεύσουμε τον χριστιαντικό πολιτισμό μας και κωλοτρίβεται με ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και δίκτυο συντηρητικών. Οπότε από την μία έχει κλονιστεί η πίστη μου στον Τζήμερο και από την άλλη έχω πάθει ξανά κατάθλιψη, έχω πέσει σε νιχιλιστική λούπα. Ξεκίνησα τα XANAX. Μου φαίνεται την επόμενη θα το ρίξω λευκό, αποχή δεν κάνω γιατί θέλω να φαίνεται ότι σηκώθηκα την Κυριακή, έκανα τον δρόμο, περίμενα στην σειρά, για να μην τους δώσω τίποτα. Τουλάχιστον σε μια εκπομπή οι νεοδεξίτες τον έκραζαν, λέει καλός ο Τζήμερος αλλά δεν είναι φυλετιστής φαντάσου να πηδάμε μαύρες μουνάρες, φρίκη. Ίσως να μην έχουν χαθεί ακόμι όλα, ίσως να υπάρχει ελπίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Null την 14 Ιουν 2020, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.