Ωχ, ωχ, ωχ. Τώρα το είδα το συγκεκριμενο νήμα ότι το εχεις ανοιξει κι αυτο εσυ.
Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Έχετε νιώσει την ανάγκη έστω και για μια φορά να γίνετε παθητικοί ομοφυλόφιλοι;
Οι πιο πίσω τα λένε αλλιώς. Πάντως αυτο που αναφέρει ο Ερμης με την γλώσσα μπορεί να έχει αρχίσει να γίνεται μεινστριμ
το έχω πετύχει και σε νορμαλ τσοντες, λίγες φορές βέβαια. Μακάρι, αυτο είναι πραγματική πρόοδος κύριοι, μας έχουν
τρελάνει με τα 150 διαφορετικά φύλα και έχουμε ξεχάσει τα δικά μας. Να είναι καλά οι άνθρωποι βέβαια, αλλά και ο στρειτ
άντρας δηλαδή τι πρέπει να κάνει, να εξαφανιστεί; Εκεί η πρόοδος έχει απαγορευθεί;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το 1969 κάποιος άσημος χόμο είχε γράψει "Ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος"!Null έγραψε: ↑14 Ιουν 2020, 23:08Οι πιο πίσω τα λένε αλλιώς. Πάντως αυτο που αναφέρει ο Ερμης με την γλώσσα μπορεί να έχει αρχίσει να γίνεται μεινστριμ
το έχω πετύχει και σε νορμαλ τσοντες, λίγες φορές βέβαια. Μακάρι, αυτο είναι πραγματική πρόοδος κύριοι, μας έχουν
τρελάνει με τα 150 διαφορετικά φύλα και έχουμε ξεχάσει τα δικά μας. Να είναι καλά οι άνθρωποι βέβαια, αλλά και ο στρειτ άντρας δηλαδή τι πρέπει να κάνει, να εξαφανιστεί; Εκεί η πρόοδος έχει απαγορευθεί;
Ίσως είναι τρόπος για μείωση του πληθυσμού.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το σημείο G του άντρα ανέκαθεν βρισκόταν εκεί. Το ήξερε, απλά φοβόταν να το παραδεχτεί.
Αυτά περί μείωση του πληθυσμού θα ίσχυαν μόνο εάν μιλούσαμε για γκέις. Εγώ μιλάω
για στρεις άντρες.
Αυτά περί μείωση του πληθυσμού θα ίσχυαν μόνο εάν μιλούσαμε για γκέις. Εγώ μιλάω
για στρεις άντρες.
Εγώ μια φορά βρέθηκα πολύ κοντά στην ανάγκη να ψηφίσω ΚΚΕ.
Αλλά μίλησα με φίλους, ζήτησα βοήθεια και το ξεπέρασα
Αλλά μίλησα με φίλους, ζήτησα βοήθεια και το ξεπέρασα
Εντάξει, με μια φορά δε γίνεσαι...

Εγώ πάω σε ψυχαναλιτρια - ψυχίατρο και αποποιηθηκε την ιδιότητα της ψυχαναλυτριας . Έχω βρει την ρίζα σχεδόν όλων των ψυχολογικών μου και τα δωσα ονοματεπώνυμο . Ψάχνω κοπέλα για καθημερινή παρέα με το όνομα ΕΙΡΗΝΗ.
Έχεις λαβώσει και εσύ το έθνος με κόκκινη ψήφο;

Όχι ρε είπαμε. Και εγώ ΚΚΕ θα ψήφιζα. Να υπάρχει και ένα μέτρο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ποτε ακριβώς νιώθεις αυτήν την επιθυμία, όταν βλέπεις μπετατζηδες;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Τ γλείψιμο λέει και λέει πολύ. Το στραπόνιασμα ρε φίλε όμως; Έλεος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Με μικρό στραπον, μόνο χριστούγεννα και πάσχα, δεν είναι για χόρταση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 29 Οκτ 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 226 Απαντήσεις
- 4659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
28 Απρ 2025, 13:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί είναι κακό να τεκνοθετούν οι ομοφυλόφιλοι ;
από έργο_μακέτο » 19 Ιαν 2024, 16:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο