Ένα λάθος κατά την πληκτρολόγηση κάναμε κύριε Namrail!
Άνθρωποι είμεθα.

Ένα λάθος κατά την πληκτρολόγηση κάναμε κύριε Namrail!
Καλά, αν πάει στη ΝΔ και την κυρώσει η ΝΔ, θα μιλάμε για τεκτονικές αλλαγές στη πολιτική σκηνή. Αν ένα εθνικό θέμα μπορεί να διαλύσει το σύριζα, φανταστείτε τί θα κάνει στη ΝΔ.Δ. Καμμένος: Η κυβέρνησή μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κυριάκος πάντως δήλωσε ότι δεν θα την κυρώσει, όποτε κι αν πάει στη βουλή.Kauldron έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 20:47btw, κι αυτό εδώ:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 04&catID=1Καλά, αν πάει στη ΝΔ και την κυρώσει η ΝΔ, θα μιλάμε για τεκτονικές αλλαγές στη πολιτική σκηνή. Αν ένα εθνικό θέμα μπορεί να διαλύσει το σύριζα, φανταστείτε τί θα κάνει στη ΝΔ.Δ. Καμμένος: Η κυβέρνησή μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Έλα μάθε μπαλίτσα, θα τα γράψω τηλεγραφικα. Αν θεωρείς δημοσιογραφία το #skaixeftiles ή τον πρεζοτύπο,αυτα του Σαββίδη στο όσο τα παρακολουθείς,θα διαπίστωσες πως δεν είναι τετοια, ούτε φυσικά και Ντοκουμέντο. Η εντολή του Ιβαν, είναι να μην ξεσπαθώνουν ποτέ υπερ κάποιου κόμματος, γιατί οι κυβερνήσεις αλλάζουν,εμείς μένουμε.kameron έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 20:55Δηλαδή, τι ζόρι τραβάει ο Σαββίδης με την κυβέρνηση ξαφνικά; Επειδή το κύκλωμα κοντονή έσπρωξε το πρωτάθλημα στην Άεκ; Σιγά τα ωα, του χρόνου θα το πάρει αυτός, δεν χρειάζεται καν να γίνουν οι αγώνες.
Πάντως, τα ΜΜΕ του Σαββίδη εξακολουθούν να παίζουν κυβερνητικά, μάλλον στο μαξίμου έχασαν τη μπάλα, περίμεναν λιγότερο backlash με το μακεδονικό και τώρα βλέπουν παντού φαντάσματα.
Δώσε το σενάριο στο House of cards. Ολόκληρος κύκλος θα γίνει!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 21:31Έλα μάθε μπαλίτσα, θα τα γράψω τηλεγραφικα. Αν θεωρείς δημοσιογραφία το #skaixeftiles ή τον πρεζοτύπο,αυτα του Σαββίδη στο όσο τα παρακολουθείς,θα διαπίστωσες πως δεν είναι τετοια, ούτε φυσικά και Ντοκουμέντο. Η εντολή του Ιβαν, είναι να μην ξεσπαθώνουν ποτέ υπερ κάποιου κόμματος, γιατί οι κυβερνήσεις αλλάζουν,εμείς μένουμε.kameron έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 20:55Δηλαδή, τι ζόρι τραβάει ο Σαββίδης με την κυβέρνηση ξαφνικά; Επειδή το κύκλωμα κοντονή έσπρωξε το πρωτάθλημα στην Άεκ; Σιγά τα ωα, του χρόνου θα το πάρει αυτός, δεν χρειάζεται καν να γίνουν οι αγώνες.
Πάντως, τα ΜΜΕ του Σαββίδη εξακολουθούν να παίζουν κυβερνητικά, μάλλον στο μαξίμου έχασαν τη μπάλα, περίμεναν λιγότερο backlash με το μακεδονικό και τώρα βλέπουν παντού φαντάσματα.
Άπαντες οι βουλευτες Μακεδονίας-Θράκης από όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τους κομμουνιστές που δεν τους γ@μει κανείς, τρεχουν να πάρουν πιροσκύ από το χερι του Πατερούλη.Μέχρι και ο χαζοδημαρχος, που έχει τρολάρει τα πάντα, όταν μιλά για τον Ιβάν πλένει το στόμα του. Οι Συριζαίοι, δεν είναι τόσο δεκτικοί,γιατί υπάρχει και μια διαφορά κουλτούρας, δεν είναι συνηθισμένοι στις μάτσο καταστάσεις και σε κουβέντα με όπλο στο τραπέζι θα τρέξουν να κρυφτούν πίσω από το Τζεησον/Αντιγόνη. Τα οχήματα του Ι.Σ. ήταν, με σειρα εμφάνισης ο Κωστάκης, μετα ο Αντώνης Σαμαράς που τον κορόιδεψε, πήγε να γίνει το κόλπο γκροσο με τον Τζιτζιφιόγκο και τέλος οι Αν.Ελ. Πλέον οι τελευταίοι δεν του είναι χρήσιμοι, φτιάχνει άλλο για το αύριο.Πάντως του αναγνωρίζω, έχει αρχές και είναι πιστός στην κεντροδεξιά παράταξηΟι ενδιαφερόμενοι είναι πολύ.
Για εμένα βέβαια κάνει μια ακόμα μαλακία,πολύ παρορμητικοί ρε πουστη μου αυτοί οι πόντιοι και πάλι θα την πατήσει. Όπως και κάτι που πήρε το αυτί μου, πως πάνε να αγαπηθούν με τον Εσκομπάρ και τραβάνε πιόνια σε συνεννόηση, δεν μου άρεσε. Αυτούς τους πατάς, δεν πας για μπιζνες, θα σε δαγκώσουν, έπρεπε να το έχεις μάθει μια δεκαετια στη Ελλάδα.
Η κατάληξη είναι γνωστή, ο πόντιος πιάνεται... πόντιοςΦωτιά στα τόπια έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 21:54Δώσε το σενάριο στο House of cards. Ολόκληρος κύκλος θα γίνει!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 21:31Έλα μάθε μπαλίτσα, θα τα γράψω τηλεγραφικα. Αν θεωρείς δημοσιογραφία το #skaixeftiles ή τον πρεζοτύπο,αυτα του Σαββίδη στο όσο τα παρακολουθείς,θα διαπίστωσες πως δεν είναι τετοια, ούτε φυσικά και Ντοκουμέντο. Η εντολή του Ιβαν, είναι να μην ξεσπαθώνουν ποτέ υπερ κάποιου κόμματος, γιατί οι κυβερνήσεις αλλάζουν,εμείς μένουμε.kameron έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 20:55Δηλαδή, τι ζόρι τραβάει ο Σαββίδης με την κυβέρνηση ξαφνικά; Επειδή το κύκλωμα κοντονή έσπρωξε το πρωτάθλημα στην Άεκ; Σιγά τα ωα, του χρόνου θα το πάρει αυτός, δεν χρειάζεται καν να γίνουν οι αγώνες.
Άπαντες οι βουλευτες Μακεδονίας-Θράκης από όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τους κομμουνιστές που δεν τους γ@μει κανείς, τρεχουν να πάρουν πιροσκύ από το χερι του Πατερούλη.Μέχρι και ο χαζοδημαρχος, που έχει τρολάρει τα πάντα, όταν μιλά για τον Ιβάν πλένει το στόμα του. Οι Συριζαίοι, δεν είναι τόσο δεκτικοί,γιατί υπάρχει και μια διαφορά κουλτούρας, δεν είναι συνηθισμένοι στις μάτσο καταστάσεις και σε κουβέντα με όπλο στο τραπέζι θα τρέξουν να κρυφτούν πίσω από το Τζεησον/Αντιγόνη. Τα οχήματα του Ι.Σ. ήταν, με σειρα εμφάνισης ο Κωστάκης, μετα ο Αντώνης Σαμαράς που τον κορόιδεψε, πήγε να γίνει το κόλπο γκροσο με τον Τζιτζιφιόγκο και τέλος οι Αν.Ελ. Πλέον οι τελευταίοι δεν του είναι χρήσιμοι, φτιάχνει άλλο για το αύριο.Πάντως του αναγνωρίζω, έχει αρχές και είναι πιστός στην κεντροδεξιά παράταξηΟι ενδιαφερόμενοι είναι πολύ.
Για εμένα βέβαια κάνει μια ακόμα μαλακία,πολύ παρορμητικοί ρε πουστη μου αυτοί οι πόντιοι και πάλι θα την πατήσει. Όπως και κάτι που πήρε το αυτί μου, πως πάνε να αγαπηθούν με τον Εσκομπάρ και τραβάνε πιόνια σε συνεννόηση, δεν μου άρεσε. Αυτούς τους πατάς, δεν πας για μπιζνες, θα σε δαγκώσουν, έπρεπε να το έχεις μάθει μια δεκαετια στη Ελλάδα.
Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι τώρα ο Σαββίδης πάει να ρίξει τη συριζοκυβέρνηση όπως λένε οι Καρτεροί.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 21:31
Brain drainBeria έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 20:27Ο Γιώργος Λαζαρίδης αποφοίτησε με άριστα από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου του Παλέρμο. Κατά την παραμονή του στο Παλέρμο της Ιταλίας διετέλεσε μόνιμος συνεργάτης – πολιτικός αναλυτής ενός από τους πιο έγκυρους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης, παρουσιάζοντας ο ίδιος δύο δίωρες εκπομπές την εβδομάδα με μεγάλη ακροαματικότητα.
Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε την θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ως έφεδρος αξιωματικός.
Διετέλεσε συνεργάτης από το 1986 έως το 1992 του αείμνηστου Πολιτικού, υπουργού και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Αθανάσιου Κανελλόπουλου ο οποίος τον τίμησε με την φιλία του.
Διετέλεσε μέλος της ΕΚΟ Μηχανικών, της Δ.Κ.Μ. (Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών), του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Διεθνούς Αμνηστίας, της Ευξείνου Λέσχης Θεσ/νίκης, Γενικός Γραμματέας της Ε.Μ.Π.Ρ.Ο.Σ. (Εταιρίας Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών), ιδρυτικό μέλος και σύμβουλος του Δ.Σ. του Μ.Ο.Φ.Σ. (Μακεδονικός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών).
Διετέλεσε συνεργάτης-πολιτικός αναλυτής στις εκπομπές του Χάρη Κουρίδη στο «Ράδιο Φωνή της Τούμπας».