Nandros έγραψε: ↑18 Ιουν 2020, 00:18
Για τις προτιμήσεις μου:
Το πολιτικό μου μανιφέστο
Και όταν το διαβάσεις αποκάλεσε με με κομματόσκυλο για να αποδείξεις το μέγεθος της χαζομάρας σου.
.

Οχι δεν θα σε αποκαλεσω κομματοσκυλο ...Σε θεωρω ομως πλεον σαν ενα ακομα θυμα της αριστερας ...
Απο οτι καταλαβαινω , μεγαλωσες σε περιβαλλον ηπιας αριστερας , γι' αυτο και προσκοληθηκες αρχικα στοαοσμο , αχρωμο και αγευστο Κεντρο του αλησμονητου Θαθανδρεου ο οποιος ηταν ενα καλο παραδειγμα αριβιστα πολιτικου , βαθεια λαϊκιστη, που ηταν ικανος να υποσχεθει τα παντα στους παντες αρκει να ικανοποιουσαν το παθος του για εξουσια ...
Μετα , ωριμαζοντας , επεσες στον αλλο λαϊκιστη , τον Ανδρεα , τον ολετηρα της Ελληνικης οικονομιας ... ΠΑ(τ)ΣΟΚ και παση Ελλαδος ... Ολη η σαρα και η μαρα που διελυσε τα παντα ...
Κλασσικη περιπτωση του μεσου Ελληνα της εικοσαετιας 80-90...
Το οτι τωρα , ισως , εχεις δει τα νενανικα σου σφαλματα και καταντησες να ψηφισεις τον Κουλη , δεν σε ξεπλενει ...
Η ΝΔουλα ανηκει και αυτη στο νεοταξικο συστημα της παγκοσμιοποιησης και των δικαιωματιστων ... Τα παντα για τα δικαιωματα και τιποτα για τις υποχρεωσεις ...
Παντως εισαι ειλικρινης και αυτο ειναι υπερ εσου ...
Σε αντιθεση με σενα , εγω ψηφιζα σταθερα την ΕΡΕ και μετα την ΝΔ...Πιστευα ανεκαθεν πω οσο κακη και να ειναι μια κυβερνηση της δεξιας , εχει παντα τα περιθωρια να βελτιωθει ... Μονο τωρα βλεποντας την σταση της ΝΔουλας στο μεταναστευτικο, και στα θεματα των ομοφυλοφιλων για οικογενεια και υιοθεσιες παιδιων , μετακινηθηκα ακομα πιο Δεξια , στον Βελοπουλο , και τον Κρανιδιωτη ...Και προβλεπω να παραμεινω στην νεα μου θεση ...