εγώ θα την καταδίκαζα σε μόνο 1 μήνα. Αλλά στις αντρικές φυλακές.
Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Τι μαλάκας είσαι. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ νομίζω πως το παιδάκι το πήρε προκειμένου να το κακοποιήσει σεξουαλικά είτε ή ίδια είτε τρίτος ανώμαλος έναντι αμοιβής.
Λόγω του θορύβου που ξέσπασε και που δεν είχε υπολογίσει να συμβεί επειδή μιλάμε για προβληματική οικογένεια, το μετάνιωσε και το εγκατέλειψε.
Θα είναι Θεού έργο αν δεν πρόλαβαν να κακοποιήσουν το παιδί, που από ότι φαίνεται από τις εξετάσεις , μάλλον έτσι εγινε
Λόγω του θορύβου που ξέσπασε και που δεν είχε υπολογίσει να συμβεί επειδή μιλάμε για προβληματική οικογένεια, το μετάνιωσε και το εγκατέλειψε.
Θα είναι Θεού έργο αν δεν πρόλαβαν να κακοποιήσουν το παιδί, που από ότι φαίνεται από τις εξετάσεις , μάλλον έτσι εγινε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πάντως ξερουν που θα χτυπήσουν οι κουφάλες, παιδάκια από δύσκολες οικογενειες που σπάνια κάποιος θα ενδιαφερθεί για την τύχη τους.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αν μου φερεις ενα θα σου δώσω τοσαCustom_F έγραψε: ↑18 Ιουν 2020, 13:21Να δινει λεφτα ενας αντρας σε μια γυναικα για να κακοποιει σεξουαλικα ενα κοριτσακι; Γιατι; Να το μαγνητοσκοπει; Υπαρχουν και τετοια στο ιντερνετ; και γιατι να παρει το συγκεκριμενο που εχει και οικογενεια κ καποιος θα το ψαξει;..Σέλευκας έγραψε: ↑18 Ιουν 2020, 13:15σε πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποιησης αυτο δεν γινεται μια φορά μονο. Εγώ πάντως δε νομιζω οτι υπαρχει θέμα σεξουαλικο απο γυναικα σε κοριτσάκι. Μονο αν έπαιρνε λεφτά απο κάποιον άντρα. Αν έγινε κάτι τέτοιο μπορεί να το κρύψουν για να μην εκτεθεί το κοριτσάκι αφού έγινε γνωστό και το ονομα και το πρόσωπο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δηλαδή... θα σου έλεγα τι λέει, αλλά δεν βρίσκω το κατάλληλο εμότικο (δοκίμασα :masturbation: :jerk-off: :fap: κλπ, αλλά δεν βγάζουν τίποτα).
ενώ στην Τούμπα που έγινε μένουν κανονικά όντα;
Μαλλον μπερδεψες την υποθεση με τον ταξιτζη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 18 Ιουν 2020, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Τέλος πάντων λογικά πρέπει να βγει η φάτσα της, αν υποψιάζονται ότι έχει και άλλα θύματα.
-
Ναι αν την βάλουν σε αντρικές φυλακές μεγάλο κακό θα την κάνουν.
Οτι νάναι
Οτι νάναι
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
από Space_Passenger » 17 Ιουν 2023, 14:31 » σε Εγκληματικότητα - 883 Απαντήσεις
- 28013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Ιούλ 2024, 09:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
από Λευκός Λύκος » 08 Απρ 2025, 22:02 » σε Μαγειρική - 200 Απαντήσεις
- 3833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
17 Απρ 2025, 21:51
-