Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 19 Ιουν 2020, 00:20

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:18
Νon4me έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:11
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:07

Για απντησε μου εσυ σε κατι...

Ειναι διαφορετικο το να κλεψεις μια γυναικα, να την απειλησεις και να τη βιασεις απ'το να πας σε μια πιατσα και να πληρωσεις μια γυναικα που ειναι θυμα trafficking?
φυσικα και ειναι διαφορετικο ρε γροθε που εχεις μεινει να ξυνεσαι . την 10χρονη την εδωσε speedball περα απ τα σεξουαλικα θα μπορουσε να την αφησει στον τοπο .
Ασε τις βρισεις και απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα. Συγκεκριμενα.
σου ειπα της εδωσε κοκτειλ ( speedball ) που προκαλει μεχρι τον θανατο . εισαι ηλιθιος η απλα ψαχνεις κουβεντα ?

Κεφτέδες με βλήτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεφτέδες με βλήτα » 19 Ιουν 2020, 00:20

Naida έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:00
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 23:56

Προσωπικά το ίδιο μου γυρίζει το μυαλό όταν ακουω 30χρόνη με 15 χρόνο ή το αντίστροφο. Δεν θεωρώ καν εκδοχή τη φράση σχέση ενήλικα με ανήλικο. Όταν μιλάμε για ουσιαστική διαφορά στην ηλικία.
Οκ, νομίζω το κουράσαμε.

Δεν θεωρώ όλα τα θέματα κατάλληλα ως πεδία σημειολογιών για την πατριαρχία, τον γυναικείο καζινοκαπιταλιζμό κλπ
Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
Αυτή η ψυχανωμαλίαση δεν είναι συνειδητή επιλογή του ψυχανώμαλου και η αιτία της δεν εδράζεται αποκλειστικά μέσα του. Ευθύνεται κι η πατριαρχία και περιβαλλοντικές επιρροές. Συνεπώς δεν είναι χρήσιμο το να κατηγορείς τι έχει ο καθένας μέσα του αλλά τι κάνει.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 19 Ιουν 2020, 08:26

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:18
Νon4me έγραψε:
19 Ιουν 2020, 00:11
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

Ειναι διαφορετικο το να κλεψεις μια γυναικα, να την απειλησεις και να τη βιασεις απ'το να πας σε μια πιατσα και να πληρωσεις μια γυναικα που ειναι θυμα trafficking?
φυσικα και ειναι διαφορετικο ρε γροθε που εχεις μεινει να ξυνεσαι . την 10χρονη την εδωσε speedball περα απ τα σεξουαλικα θα μπορουσε να την αφησει στον τοπο .
Ασε τις βρισεις και απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα. Συγκεκριμενα.
Ο Non 4 me δεν θα ειχε προβλημα να εκδιδεται ο ανηλικος γιος του και να τον πηδουσε ακομα και ο Γεωργιαδης,τι δεν καταλαβαινεις; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2020, 08:38

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 23:56

Προσωπικά το ίδιο μου γυρίζει το μυαλό όταν ακουω 30χρόνη με 15 χρόνο ή το αντίστροφο. Δεν θεωρώ καν εκδοχή τη φράση σχέση ενήλικα με ανήλικο. Όταν μιλάμε για ουσιαστική διαφορά στην ηλικία.
Οκ, νομίζω το κουράσαμε.

Δεν θεωρώ όλα τα θέματα κατάλληλα ως πεδία σημειολογιών για την πατριαρχία, τον γυναικείο καζινοκαπιταλιζμό κλπ
Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.

Οκ, λοιπόν θα σου πω και την προσωπική μου εκτίμηση.

Είσαι εμμονική Νάιδα. Να το προσέξεις.

Όπως είναι και όσοι προσπαθούν να εξομοιώσουν καταστάσεις για να φέρουν στα μέτρα τους την πολιτική κοστουμιά.

Οι Ακρίτες του αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 19 Ιουν 2020, 08:59

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

Φυσικά και είναι διαφορετικό ρε φίλε

Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει καμια συναίνεση.

Επιπλέον στην πρώτη περίπτωση η γυναίκα δεν έχει εναλλακτική, ούτε να το σκάσει μπορεί, ούτε να το καταγγείλει μπορεί, ούτε να κάνει απεργία πείνας μπορεί , ούτε καν να αυτοκτονήσει δεν μπορεί.
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 19 Ιουν 2020, 09:08

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

άνοιξε άλλο νήμα και ρώτα

με τη Μαρκέλα δεν έπαιξε πατριαρχία και σάλταρες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιουν 2020, 09:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 08:38
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Οκ, νομίζω το κουράσαμε.

Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.

Όπως είναι και όσοι προσπαθούν να εξομοιώσουν καταστάσεις για να φέρουν στα μέτρα τους την πολιτική κοστουμιά.

Οι Ακρίτες του αγώνα.
Είμαι εμμονική με τι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 19 Ιουν 2020, 09:20

O Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο, μόλις άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια του παιδιού γνώριζε για τις αρρωστημένες τάσεις της κοκκινομάλλας.

Με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2020, 09:47

Naida έγραψε:
19 Ιουν 2020, 09:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 08:38
Naida έγραψε:

Οι Ακρίτες του αγώνα.
Είμαι εμμονική με τι;
Δεν έχει νόημα η απάντηση γιατί ακόμη και αν σου πω σε τι, θα απαντήσεις πως δεν είσαι.

Και θεωρώ το θέμα της παιδοφιλίας πολύ σοβαρό για τέτοιου είδους εγωκεντρικά παιχνιδάκια.

Οι δικές μου θέσεις είναι σαφείς εδώ και χρόνια.

Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Οπότε, αν θες να μιλήσουμε για την παιδοφιλία, έχει καλώς. Αλλά το να αρχίσω να κυνηγάω τις μπάλες που πετάει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει συγκεκριμένη θέση για το τι και πως, δεν πρόκειται να το κάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2020, 09:52

Namrail έγραψε:
19 Ιουν 2020, 09:20
O Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο, μόλις άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια του παιδιού γνώριζε για τις αρρωστημένες τάσεις της κοκκινομάλλας.

Έλα ρε, σοβαρά;

Γίνονται τέτοια πράματα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2020, 09:57

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 22:53

Επίσης να θυμίσουμε εδώ πως αν ήταν στη θέση του κοριτσιού αγόρι με καμιά δασκάλα θα ειχαμε επευφημιες. Να τα λέμε κι αυτά ε.
ε, οχι, το παρατεντωσες.

επευφημιες θα ειχαμε αν ηταν κανα 15χρονο που πηγε με τη θεληση του με τη δασκαλα. οχι 10χρονο, με το ζορι και πρεζωμενο. ελεος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιουν 2020, 10:07

Ασέβαστος έγραψε:
19 Ιουν 2020, 09:57
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 22:53

Επίσης να θυμίσουμε εδώ πως αν ήταν στη θέση του κοριτσιού αγόρι με καμιά δασκάλα θα ειχαμε επευφημιες. Να τα λέμε κι αυτά ε.
ε, οχι, το παρατεντωσες.

επευφημιες θα ειχαμε αν ηταν κανα 15χρονο που πηγε με τη θεληση του με τη δασκαλα. οχι 10χρονο, με το ζορι και πρεζωμενο. ελεος.
Α μπράβο αυτό έλεγα . Το 15χρονο με την 30χρονη δεν είναι παιδοφιλια. Είναι άξιο επευφημιας. Και απορούν μερικοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 19 Ιουν 2020, 10:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2020, 09:52
Namrail έγραψε:
19 Ιουν 2020, 09:20

Έλα ρε, σοβαρά;

Γίνονται τέτοια πράματα;
Δεν ξέρουμε ακόμα με ακρίβεια τι έχει γίνει. Μην εμφανιζεσαι σαν να τα ξέρεις όλα ενώ τα ρεπορτάζ τρέχουν.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Ιουν 2020, 10:14

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 23:41
Κεφτέδες με βλήτα έγραψε:
18 Ιουν 2020, 23:36
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2020, 23:18

Εγώ αν πάω καλά ή αυτοί που τα έγραφαν ; δεν τα έχεις δει να γράφονται ακόμα κι εδώ; περίπτωση με 10 χρόνο δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι με 13 χρόνο νομιζω; ή 15χρονο με τη καθηγήτρια τους. Δεν το θεωρούσαν καν υπόθεση παιδεραστιας.
13 χρονών είναι παιδί. 15 είναι νεαρός.
Τι λες, σοβαρά; δεν είναι ανήλικο;
δεν ειναι το ιδιο. και 18 παρα μια μερα, ανηλικο ειναι, και 3 χρονω παλι ανηλικο. αλλα δεν ειναι το ιδιο.

καπου στα 14-15 γινεται σαρωτικη αλλαγη. φυτρωνει μουστακι, ανεβαινει τεστοστερονη, η πουτσα ειναι ολη μερα καγκελο και ψαχνει τρυπα να μπει. ολη μερα, καθε μερα. οποια δασκαλα, συμμαθητρια κλπ κατσει, κανει ευχης εργο.

στα 10 αυτα που σκεφτεται ειναι κανα ποδηλατο η κανα πλειστεισιο. ειναι παιδι, δεν ειναι για γαμησια.

ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών