σου ειπα της εδωσε κοκτειλ ( speedball ) που προκαλει μεχρι τον θανατο . εισαι ηλιθιος η απλα ψαχνεις κουβεντα ?ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:18Ασε τις βρισεις και απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα. Συγκεκριμενα.
Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
-
Αυτή η ψυχανωμαλίαση δεν είναι συνειδητή επιλογή του ψυχανώμαλου και η αιτία της δεν εδράζεται αποκλειστικά μέσα του. Ευθύνεται κι η πατριαρχία και περιβαλλοντικές επιρροές. Συνεπώς δεν είναι χρήσιμο το να κατηγορείς τι έχει ο καθένας μέσα του αλλά τι κάνει.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:06Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Non 4 me δεν θα ειχε προβλημα να εκδιδεται ο ανηλικος γιος του και να τον πηδουσε ακομα και ο Γεωργιαδης,τι δεν καταλαβαινεις;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:18Ασε τις βρισεις και απαντησε σε αυτο που σε ρωτησα. Συγκεκριμενα.

Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:06Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
Οκ, λοιπόν θα σου πω και την προσωπική μου εκτίμηση.
Είσαι εμμονική Νάιδα. Να το προσέξεις.
Όπως είναι και όσοι προσπαθούν να εξομοιώσουν καταστάσεις για να φέρουν στα μέτρα τους την πολιτική κοστουμιά.
Οι Ακρίτες του αγώνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φυσικά και είναι διαφορετικό ρε φίλε
Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει καμια συναίνεση.
Επιπλέον στην πρώτη περίπτωση η γυναίκα δεν έχει εναλλακτική, ούτε να το σκάσει μπορεί, ούτε να το καταγγείλει μπορεί, ούτε να κάνει απεργία πείνας μπορεί , ούτε καν να αυτοκτονήσει δεν μπορεί.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
άνοιξε άλλο νήμα και ρώτα
με τη Μαρκέλα δεν έπαιξε πατριαρχία και σάλταρες
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Είμαι εμμονική με τι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 08:38Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:06Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
Όπως είναι και όσοι προσπαθούν να εξομοιώσουν καταστάσεις για να φέρουν στα μέτρα τους την πολιτική κοστουμιά.
Οι Ακρίτες του αγώνα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
O Γιαννόπουλος από το Χαμόγελο, μόλις άφησε να εννοηθεί ότι η οικογένεια του παιδιού γνώριζε για τις αρρωστημένες τάσεις της κοκκινομάλλας.
Με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.
Με ότι μπορεί αυτό να σημαίνει.
Δεν έχει νόημα η απάντηση γιατί ακόμη και αν σου πω σε τι, θα απαντήσεις πως δεν είσαι.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 09:15Είμαι εμμονική με τι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 08:38Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 00:06
Δεν ανέφερα καν πατριαρχία και ούτε το έχω συσχετίσει. Είναι καθαρή ψυχανωμαλιαση να έλκεται κάποιος από ανήλικα. Είναι προσωπική μου εκτίμηση. Βέβαια η αντιμετώπιση ως κατόρθωμα μιας σεξουαλικής συνευρεσης ενός ανηλίκου αγοριού με μια αρκετά μεγαλύτερη γυναίκα, είναι λίγο δείγμα πατριαρχικης νοοτροπίας.
Οι Ακρίτες του αγώνα.
Και θεωρώ το θέμα της παιδοφιλίας πολύ σοβαρό για τέτοιου είδους εγωκεντρικά παιχνιδάκια.
Οι δικές μου θέσεις είναι σαφείς εδώ και χρόνια.
Αντιμετώπιση παιδοφιλίας
Οπότε, αν θες να μιλήσουμε για την παιδοφιλία, έχει καλώς. Αλλά το να αρχίσω να κυνηγάω τις μπάλες που πετάει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει συγκεκριμένη θέση για το τι και πως, δεν πρόκειται να το κάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έλα ρε, σοβαρά;
Γίνονται τέτοια πράματα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε, οχι, το παρατεντωσες.
επευφημιες θα ειχαμε αν ηταν κανα 15χρονο που πηγε με τη θεληση του με τη δασκαλα. οχι 10χρονο, με το ζορι και πρεζωμενο. ελεος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Α μπράβο αυτό έλεγα . Το 15χρονο με την 30χρονη δεν είναι παιδοφιλια. Είναι άξιο επευφημιας. Και απορούν μερικοί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρουμε ακόμα με ακρίβεια τι έχει γίνει. Μην εμφανιζεσαι σαν να τα ξέρεις όλα ενώ τα ρεπορτάζ τρέχουν.
δεν ειναι το ιδιο. και 18 παρα μια μερα, ανηλικο ειναι, και 3 χρονω παλι ανηλικο. αλλα δεν ειναι το ιδιο.Naida έγραψε: ↑18 Ιουν 2020, 23:41Τι λες, σοβαρά; δεν είναι ανήλικο;
καπου στα 14-15 γινεται σαρωτικη αλλαγη. φυτρωνει μουστακι, ανεβαινει τεστοστερονη, η πουτσα ειναι ολη μερα καγκελο και ψαχνει τρυπα να μπει. ολη μερα, καθε μερα. οποια δασκαλα, συμμαθητρια κλπ κατσει, κανει ευχης εργο.
στα 10 αυτα που σκεφτεται ειναι κανα ποδηλατο η κανα πλειστεισιο. ειναι παιδι, δεν ειναι για γαμησια.
ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
από Space_Passenger » 17 Ιουν 2023, 14:31 » σε Εγκληματικότητα - 883 Απαντήσεις
- 27844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
από Λευκός Λύκος » 08 Απρ 2025, 22:02 » σε Μαγειρική - 200 Απαντήσεις
- 3823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
17 Απρ 2025, 21:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Ιούλ 2024, 09:05
-