ζητα τους συγγνωμη ορκισου οτι δεν θα το ξανακανεις
αλλα πανω απο ολα οτι θα ακους και θα συμφωνεις χωρις πολλα πολλα γιατι παντα εισαι λαθος
αληλουια.
Mε τους παπάρες που έχουμε μπλέξει χρειάζονται μεγαλοδικηγόροι για να αποδείξουν το αυτονόητο.NewModelArmy έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 12:57Ο Κουγιας μονος του παει και χωνεται σε υποθεσεις που κανουν ντορο;Αφιλοκερδως;
Tι να τον κανει η οικογενεια τον μεγαλοδικηγορο,και πρωτοετης νομικης δεν τη χανει αυτη την υποθεση.
Αυτή είναι και η δικιά μου θεωρία που είχα αναφέρει και στην υπόθεση Τοπαλούδη. Πιστεύω το κάνει αφιλοκερδώς αρκεί να έχει η υπόθεση αξιόλογη τηλεοπτική κάλυψηNewModelArmy έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 12:57Ο Κουγιας μονος του παει και χωνεται σε υποθεσεις που κανουν ντορο;Αφιλοκερδως;
ενταξει, κακογουστο αστειο....
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει η φωτο της συγκεκριμένης.
Δεν άντεξα να διαβάσω παρά μόνο τον τίτλο.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 12:09Αυτό
https://www.theguardian.com/world/2006/ ... ainsection
Yπάρχει μία λεπτή γραμμή στο πότε θα πρέπει να ανακοινώνονται τα ονόματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 13:38
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει η φωτο της συγκεκριμένης.
Ούτε να εστιάσω μόνον σ' αυτήν, γιατί ενίοτε οι επιλεκτικές εστιάσεις απλώς λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης.
Εμένα μ' ενδιαφέρει το γιατί ποτέ δεν μαθαίνουμε τίποτα περισσότερο για τις περιπτώσεις των αξιοπρεπέστατων πολιτών που συλλαμβάνονται ή κατηγορούνται για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, με καταγεγραμμένο υλικό στους υπολογιστές τους.
Εσείς είδατε ποτέ κάποια φωτογραφία τους ή έστω κάποια περαιτέρω διευκρίνηση για την ταυτότητα τους στον τύπο;
Που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Πως εξαφανίζονται από το προσκήνιο;
Αλλά οοοοοόχι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στις πολιτισμένες κοινωνίες. Και αν κάποια στιγμή ρωτήσει κάποιος "τι έγινε με όλες αυτές τις ανώνυμες υποθέσεις ρε παιδιά;" χωρίς να παίζει το τελευταίο σουκσέ στα μμε, θα τον κατηγορήσουν για μισαλλοδοξία.