Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτός που θα βλάψει τον έφηβο σε τι διαφέρει από αυτόν που θα βλάψει το παιδί;
Αυτός που θα βλάψει τον έφηβο σε τι διαφέρει απ' αυτόν που θα βλάψει τον ενήλικα;
Γιατί τα εξισώνεις όλα;
Είναι κατακριτέο να πηγαίνει ο άλλος σε τριτοκοσμικό κράτος για σεξοτουρισμό. Είναι επίσης κατακριτέο που σ' αυτό το κράτος ανθεί ο σεξοτουρισμός με την ανοχή κυβερνήσεων, αστυνομικών και λοιπών πρατρεχάμενων. Με άλλα λόγια, αν είναι μια φορά φταίχτης ο παιδεραστής, μια ολόκληρη χώρα που έχει έσοδα από την παιδική πορνεία τι είναι; Για καρπετ μπομπινγκ;
Δεν ξέρω σε τι μου απαντάς.
Στο ότι δεν μπορούμε να εξισώνουμε τα πάντα.
Μπορεί πχ να λέμε πως 2 γυναίκες βιάστηκαν αλλά στη μία περίπτωση η γυναίκα να βιάστηκε από έναν και στην άλλη να βιάστηκε από 5. Δεν είναι το ίδιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πραγματικα δεν θέλω να σκέφτομαι ότι η οικογένεια είναι μπλεγμένη... Γιατί αν η ποινή στην κοκκινομαλλα είναι Χ, στην οικογένεια θα πρέπει να είναι Χ x 1000, τουλάχιστον, αφού δεν γίνεται να εκτελεστούν.
Eγώ μπορώ να καταλάβω (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω) τους λόγους που μπορεί να συμβαίνουν τέτοια δράματα στις προβληματικές οικογένειες. Γιατί στις περιπτώσεις παιδοφιλίας (είτε αυτή γίνεται με πληρωμή είτε όχι) υπάρχουν πάντα δύο κατηγορίες ενόχων.
1. Οι παιδόφιλοι. Είτε είναι ενεργοί είτε είναι θεατές (ως πελάτες).
2. Αυτοί που ενεργούν (έμποροι, διακινητές) υπέρ των παιδόφιλων αλλά και όσοι μένουν αδρανείς γιατί αν και έχουν τη δυνατότητα δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά το θέμα. Είτε αφορά σε συγγενείς είτε σε θεσμικούς φορείς.
Γενικώς, όλο το σύστημα θυσιάζει τα παιδιά στο βωμό της δικαιωματικής παιδοφιλίας. Και θα συνεχίζουν να βιάζονται τα μικρά παιδιά, σωματικά και ψυχικά για να μη θιγούν τα προσωπικά δεδομένα και η αξιοπρέπεια των παιδόφιλων και της κάθε υποκατηγορίας των ελτζιμπιτάδων.
Κάτι σαν τις ανθρωποθυσίες των Αζτέκων στον θεό Ήλιο. Αυτό ακριβώς είναι.
Εγώ δεν αντέχω ΤΟΣΟ φως. Παθαίνω εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Αυτός που θα βλάψει τον έφηβο σε τι διαφέρει απ' αυτόν που θα βλάψει τον ενήλικα;
Γιατί τα εξισώνεις όλα;
Είναι κατακριτέο να πηγαίνει ο άλλος σε τριτοκοσμικό κράτος για σεξοτουρισμό. Είναι επίσης κατακριτέο που σ' αυτό το κράτος ανθεί ο σεξοτουρισμός με την ανοχή κυβερνήσεων, αστυνομικών και λοιπών πρατρεχάμενων. Με άλλα λόγια, αν είναι μια φορά φταίχτης ο παιδεραστής, μια ολόκληρη χώρα που έχει έσοδα από την παιδική πορνεία τι είναι; Για καρπετ μπομπινγκ;
Δεν ξέρω σε τι μου απαντάς.
Στο ότι δεν μπορούμε να εξισώνουμε τα πάντα.
Μπορεί πχ να λέμε πως 2 γυναίκες βιάστηκαν αλλά στη μία περίπτωση η γυναίκα να βιάστηκε από έναν και στην άλλη να βιάστηκε από 5. Δεν είναι το ίδιο.
Ούτε να εστιάσω μόνον σ' αυτήν, γιατί ενίοτε οι επιλεκτικές εστιάσεις απλώς λειτουργούν ως βαλβίδες εκτόνωσης.
Εμένα μ' ενδιαφέρει το γιατί ποτέ δεν μαθαίνουμε τίποτα περισσότερο για τις περιπτώσεις των αξιοπρεπέστατων πολιτών που συλλαμβάνονται ή κατηγορούνται για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, με καταγεγραμμένο υλικό στους υπολογιστές τους.
Εσείς είδατε ποτέ κάποια φωτογραφία τους ή έστω κάποια περαιτέρω διευκρίνηση για την ταυτότητα τους στον τύπο;
Που είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Πως εξαφανίζονται από το προσκήνιο;
Αλλά οοοοοόχι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στις πολιτισμένες κοινωνίες. Και αν κάποια στιγμή ρωτήσει κάποιος "τι έγινε με όλες αυτές τις ανώνυμες υποθέσεις ρε παιδιά;" χωρίς να παίζει το τελευταίο σουκσέ στα μμε, θα τον κατηγορήσουν για μισαλλοδοξία.
Yπάρχει μία λεπτή γραμμή στο πότε θα πρέπει να ανακοινώνονται τα ονόματα.
Στην περίπτωση που ο άλλος είναι ΑΘΩΟΣ, κατηγορείται βέβαια και του ανακοινώσεις το όνομα, ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ κοινωνικά, επαγγελματικά, οικονομικά και ό,τι άλλο. Από την άλλη, ανακοινώνοντας όνομα, φωτό, μπορεί να ενισχυθεί η δικογραφία. Δεν είναι έτσι απλό.
Σαφώς και δεν είναι τόσο απλό. Και ακριβώς επειδή είναι ΠΟΛΥ σοβαρή κατηγορία δεν θα πρέπει να δίνονται αφειδώς φωτογραφίες και στοιχεία στην επικαιρότητα πριν τη δίκη.
Το ερώτημα μου αφορά σ' αυτούς που καταδικάζονται. Αν καταδικάζονται δηλαδή, γιατί εδώ που φτάσαμε κανείς δεν ξέρει.Εκτός αν για κάποια σατανική σύμπτωση όλες οι αναφορές που έχουν γίνει για τύπους που διακινούσαν πορνογραφικό υλικό με θέμα ακόμη και νηπιακές ηλικίες, αφορούσαν σε αθώους ανθρώπους που κάποιοι χάκαραν τους υπολογιστές τους.
Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι ακόμη και σε επίπεδο συλλογής μαρτυριών λόγω αναγνώρισης του δράστη από άλλα θύματα (γιατί αυτό υποθέτω ότι εννοείς με την ενίσχυση της δικογραφίας) το μετά έχει το ίδιο και ίσως μεγαλύτερο νόημα από το πριν. Απλώς γιατί το στενό περιβάλλον που κινήθηκε ο δράστης είναι ήδη σε κάποιο βαθμό πληροφορημένο. Η "ομερτά" σε αυτά τα θέματα, είναι εκ των ων ουκ άνευ σε όλα τα κοινωνικά πλαίσια και το ξέρουμε όλοι. Το ζήτημα είναι τι γίνεται αν αλλάξει περιβάλλον, γιατί οι περισσότεροι αυτό ακριβώς κάνουν. Eίναι νομάδες.
Eγώ μπορώ να καταλάβω (ή τουλάχιστον να προσπαθήσω) τους λόγους που μπορεί να συμβαίνουν τέτοια δράματα στις προβληματικές οικογένειες. Γιατί στις περιπτώσεις παιδοφιλίας (είτε αυτή γίνεται με πληρωμή είτε όχι) υπάρχουν πάντα δύο κατηγορίες ενόχων.
1. Οι παιδόφιλοι. Είτε είναι ενεργοί είτε είναι θεατές (ως πελάτες).
2. Αυτοί που ενεργούν (έμποροι, διακινητές) υπέρ των παιδόφιλων αλλά και όσοι μένουν αδρανείς γιατί αν και έχουν τη δυνατότητα δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά το θέμα. Είτε αφορά σε συγγενείς είτε σε θεσμικούς φορείς.
Γενικώς, όλο το σύστημα θυσιάζει τα παιδιά στο βωμό της δικαιωματικής παιδοφιλίας. Και θα συνεχίζουν να βιάζονται τα μικρά παιδιά, σωματικά και ψυχικά για να μη θιγούν τα προσωπικά δεδομένα και η αξιοπρέπεια των παιδόφιλων και της κάθε υποκατηγορίας των ελτζιμπιτάδων.
Κάτι σαν τις ανθρωποθυσίες των Αζτέκων στον θεό Ήλιο. Αυτό ακριβώς είναι.
Εγώ δεν αντέχω ΤΟΣΟ φως. Παθαίνω εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Τι εννοείς δικαιωματικη παιδοφιλια;
Ο Κένι είναι φτωχόπαιδο, γι' αυτό τον σκοτώνουν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, οι μπάσταρδοι.
Στις αρχιδάρες μου οι πολιτικλι κορεκτ και ψυχοπονιάρηδες των ανωμαλων
Άψογος.
Εγώ δεν θέλω ούτε κρέμασμα σε δέντρο ούτε κρέμασμα σε μανταλάκια.
Η ισόβια απομόνωση τους από την κοινωνία είναι υπεραρκετή.
Το αν θα συνεχίσουν να ζούν σε κάποιο νησί στη μέση του Ειρηνικού ή σε κάποιο δορυφόρο δεν μ' απασχολεί.
Κατά τα άλλα οι ορθώς σκεπτόμενοι, βρήκαν την λύση.
Θολώνουν τις φωτο των μικρών παιδιών στις φωτο των σελέμπριτις για να μην ταράζουν τους ψυχάκηδες, θολώνουν και τις φωτο των ψυχάκηδων -που βρίσκουν χαλαρά πολύ πιο σαφές υλικό από τις θολωμένες εικόνες των σοσιαλμίντια- και όλα καλά.
Μετανιωμένη εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλας την Τετάρτη 11 Ιουνίου, καθώς το κορίτσι επέστρεφε σπίτι από το σχολείο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορουμένη η οποία αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, βιασμό και ασέλγια σε βάρος ανηλίκου ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να βλάψει το κορίτσι.
Αντίθετα το πήρε με σκοπό, όπως είπε να το προστατέψει από το «προβληματικό οικογενειακό του περιβάλλον».
Η ίδια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι είναι άνεργη και υποχρεώνεται να εκδίδεται περιστασιακά έναντι χρηματικήςε αμοιβής προκειμένου να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, πήρε το παιδί στο σπίτι της, το τάισε, το έκανε μπάνιο και τότε τη χάιδεψε λίγο επειδή έκλαιγε. Της έδωσε, σύμφωνα με τους ίδιους ισχυρισμούς, ένα ηρεμιστικό για να ηρεμήσει, επειδή έκλαιγε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, πρόκειται για ηρεμιστικά νόμιμα και στη συνέχεια της έδωσε λίγη κοκαΐνη, για να τη συνεφέρει από το ηρεμιστικό.
«Είναι πραγματικά μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, αφορά ένα ανήλικο παιδί 10 ετών.Αντιλαμβάνομαι τα ψυχικά τραύματα που αφήνει στο παιδί αυτό, αυτή η δυσάρεστη εμπειρία. Ελπίζω ότι το Κράτος και η Πολιτεία είναι σε θέση να βοηθήσουν αυτό το παιδί. Θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε την προκληθείσα βλάβη», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της κατηγορουμένης κ. Νουλέζας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.
νομίζω φρόντισε ο δικηγόρος της να διασκευάσει την ιστορία
Να πούμε και ένα καθυστερημένο μπράβο σε όσους εξεγέρθηκαν πριν ένα χρόνο και πέτυχαν η χορήγηση κοκτέηλ βιασμού να θεωρείται και από το νόμο βιασμός. Τους είχα κράξει γιατί η διατύπωση περί συναίνεσης παραείναι ευρεία αλλά και τότε είχα σημειώσει πως όταν δίνεις φάρμακα που αλλοιώνουν τη συναίνεση προφανώς δεν υπάρχει καμία ασάφεια, είσαι ένα καθίκι που επιχειρεί να κάμψει τη δυνατότητα του θύματος να συναινέσει.
Αλλιώς το κατηγορητήριο τώρα θα ήταν μόνο ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και ίσως και τίποτα χορήγηση φαρμάκων χωρίς συνταγή (λολ).
Το πήρε με σκοπό, όπως είπε να το προστατέψει από το «προβληματικό οικογενειακό του περιβάλλον».
Η ίδια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε ότι είναι άνεργη και υποχρεώνεται να εκδίδεται περιστασιακά έναντι χρηματικήςε αμοιβής
Γελάνε και τα τσιμέντα. Η πόρνη που πήγαινε με ζευγάρια, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, πήρε τη δεκάχρονη για να την προστατέψει από το "προβληματικό" οικογενειακό περιβάλλον.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.