Η τεράστια συμβολή της υπογραφής στη μαγεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Η τεράστια συμβολή της υπογραφής στη μαγεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2018, 10:07

Αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε η διαμάχη απόψεων που προκύπτει κάθε φορά που θίγεται/προβάλλεται ένα πραγματικό γεγονός από "λάθος" χρήστη.

Προσωπικώς έχω διαπιστώσει ότι αν είναι ένας ελέφαντας μέσα στο δωμάτιο και το αναφέρει ο "λάθος" χρήστης, ο ελέφαντας εξαφανίζεται. :o

Κι επειδή το συγκεκριμένο φαινόμενο, το βλέπω σε πολλά θέματα ταυτοχρόνως, θα ήθελα τη γνώμη σας πριν πάω στον οφθαλμίατρο.

Εσείς τον έχετε δει;

...Τον ελέφαντα εννοώ, όχι τον χρήστη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Η τεράστια συμβολή της υπογραφής στη μαγεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 27 Ιουν 2018, 10:11

:p2:
Δώσε παράδειγμα γιατί ο καθένας βλέπει άλλον ελέφαντα ανάλογα από που κοιτάει και δε θα βγάλουμε άκρη
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2018, 10:16

Έχω πολλά παραδείγματα αλλά αν τα δώσω θα χαθεί η μαγεία. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 27 Ιουν 2018, 10:31

βασικα αν κανεις ενα περασμα απο ολα τα νηματα της εσωτερικης πολιτικης θα δεις σε ολα καποιον που τον ελεφαντα δεν τον βλεπει επειδη ετσι γουσταρει :003:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Ιουν 2018, 10:33

Μπα, είναι θέμα επιλογής των περισσότερων χρηστών που δεν είναι μποτς να το πηγαίνουν γύρω γύρω και να κάνουν ότι δεν θέλουν να θίξουν το θέμα των μποτς. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πολλοί λόγοι, ζούμε στο 2018 είναι ένας λόγος και έχουν δει πολλά τα μάτια ολονών. Εγώ έχω δει πολλά και έχω επιλέξει πλέον να μην το πηγαίνω και πολύ γύρω γύρω, η ζωή είναι μικρή. Και με εκνευρίζει η μοιρολατρία του Έλληνα, ότι ας κάνει βλακείες ένας, ο επόμενος ΜΠΟΡΕΙ να συμμαζέψει κάτι, αν θέλει και κάτσει έτσι η τύχη. Έχω δει Σαμαράδες, Ζάππεια, σήκω από τον καναπέ σου, να δοκιμάσουμε και τους άλλους και το πουλάκι τσιου και το gummy bear. Τέλος τα αστεία.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Ιουν 2018, 10:37

Τα ΚΚΕμποτ πού είναι; Ο pan είναι εδώ με άλλο όνομα; Πού είναι η θέση τους για το κλείσιμο του παλιού και για τις δηλώσεις ότι και τα επόμενα καλό είναι να πάνε για κλείσιμο; Γιατί κάτι δεν αρέσει και στα επόμενα και στο να γράφει ο κόσμος πράγματα που σκέφτεται;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Ιουν 2018, 10:38

Ναι γιατί είχαμε έλλειψη απο τρολομποτς εδώ. Μόνο τα κκμποτ του περισσού μας λείπουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 27 Ιουν 2018, 10:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:16
Έχω πολλά παραδείγματα αλλά αν τα δώσω θα χαθεί η μαγεία. :wink
alekhine έγραψε: βασικα αν κανεις ενα περασμα απο ολα τα νηματα της εσωτερικης πολιτικης θα δεις σε ολα καποιον που τον ελεφαντα δεν τον βλεπει επειδη ετσι γουσταρει :003:
Εντάξει μπορούμε από δω και πέρα να αναδεικνύουμε - ξεσκεπάζουμε τον ελέφαντα του κάθε νήματος. :8)

χαμούλης θα γενεί :bored:

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 27 Ιουν 2018, 10:41

Ερμής έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:38
Μόνο τα κκμποτ του περισσού μας λείπουν.
Μας λείπουν ναι :ne8:

μερικά όχι όλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος argouen την 27 Ιουν 2018, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 27 Ιουν 2018, 10:41

Athina__P έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:37
Τα ΚΚΕμποτ πού είναι; Ο pan είναι εδώ με άλλο όνομα; Πού είναι η θέση τους για το κλείσιμο του παλιού και για τις δηλώσεις ότι και τα επόμενα καλό είναι να πάνε για κλείσιμο; Γιατί κάτι δεν αρέσει και στα επόμενα και στο να γράφει ο κόσμος πράγματα που σκέφτεται;
Πω πω,ρπεέπει να σας ήρθε πολύ άσχημα των κομμουνιστωφάγων που όλοι οι κνίτες χάθηκαν στη μετακόμιση ε? Λογικά θα που πεις. ο Ρουμελιώτης ας πούμε συνεχίζει να σπαμάρει μόνος του για τροτσκιστές και παράρτημα κομιντερ χωρίς να τον ενδιαφέρει που δεν θίγεται κανείς για να απαντήσει. Εδώ βλέπω ψέγουμε τους ανύπαρκτους χρήστες γιατί δεν παίρνουν θέση για τα κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας μας. Nice :)

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Ιουν 2018, 10:42

Ερμής έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:38
Ναι γιατί είχαμε έλλειψη απο τρολομποτς εδώ. Μόνο τα κκμποτ του περισσού μας λείπουν.
Τα μποτ του Περισσού θα είχαν περισσότερη αρμοδιότητα να αναδείξουν κάπου εκτός από ΕΔΩ, όπου χρειαστεί, το θέμα ότι κλείνουν φόρουμς και σχεδιάζεται να κλείσουν φόρουμς! Χωρίς διαφανείς διαδικασίες και αιτιολόγηση με κάτι που στέκει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Γιατί τα μποτς της ΝΔ υποτίθεται μας κατέστρεψαν κλπ κλπ! :003::003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 27 Ιουν 2018, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 27 Ιουν 2018, 10:42

Nero έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:41
Πω πω,ρπεέπει να σας ήρθε πολύ άσχημα των κομμουνιστωφάγων που όλοι οι κνίτες χάθηκαν στη μετακόμιση ε?
:a035:

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 27 Ιουν 2018, 10:50

Nero έγραψε:
Athina__P έγραψε:
Πω πω,ρπεέπει να σας ήρθε πολύ άσχημα των κομμουνιστωφάγων που όλοι οι κνίτες χάθηκαν στη μετακόμιση ε? Λογικά θα που πεις. ο Ρουμελιώτης ας πούμε συνεχίζει να σπαμάρει μόνος του για τροτσκιστές και παράρτημα κομιντερ χωρίς να τον ενδιαφέρει που δεν θίγεται κανείς για να απαντήσει. Εδώ βλέπω ψέγουμε τους ανύπαρκτους χρήστες γιατί δεν παίρνουν θέση για τα κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας μας. Nice :)
Από πού συμπέρανες Nero ότι είμαστε εμείς οι κομμουνιστοφάγοι; Ήμουν και πρώην κνίτισσα ξέρεις! Να πω την αλήθεια την έκανα πριν όλα γίνουν μια γλυκιά ανακατωσούρα, όταν έπεφτε το παραπέτασμα. Εύκολα βάζουν μερικοί άνθρωποι κουτάκια.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 27 Ιουν 2018, 10:53

Athina__P έγραψε:
27 Ιουν 2018, 10:50
Nero έγραψε:
Athina__P έγραψε:
Από πού συμπέρανες Nero ότι είμαστε εμείς οι κομμουνιστοφάγοι; Ήμουν και πρώην κνίτισσα ξέρεις! Να πω την αλήθεια την έκανα πριν όλα γίνουν μια γλυκιά ανακατωσούρα, όταν έπεφτε το παραπέτασμα. Εύκολα βάζουν μερικοί άνθρωποι κουτάκια.
Δεν αμφιβάλλω.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 27 Ιουν 2018, 11:18

Για κομματικους ελεφαντες λετε η γενικως;;;

Εγω πρεπει να ειδα...αλλα μπορει και οχι

Γενικως

-Ελα παμε να προσκυνησουμε το θαυματουργο τιμιο ξυλο

-Και δε παμε...

-Παρε προμήθειες ο ταδε εκανε 6 ωρες.

- Σκέφτομαι και της λεω μεσημερι θα παμε..θα προσκυνήσουμε που δεν εχει κοσμο

-Μα δε προσκυνάμε;;;

-Και τι κανουμε;

-Το εχει ενας παπας και σε σταυρωνει

-Ευτυχως που εχω Πνευματικο...αλλα και παλι με τοση γκρίνια θα μου τον φερει στο κεφαλι...Αλλα τεσπα λεω παμε

-Γινονται και θαύματα εναε πεταξε τις πατεριτσες

-Ωχ....αρχισε να γινεται γραφικη...τεσπα καλα καλα λεω

Παμε εκει...πανικός. Τι να κανω περίμενα. Ενας αλλος παπάς απο αλλου διπλα μου
Ενας αλλος παραδιπλα οχι παπας με ενα μετρο κομποσχοινι αγκαλια. Ωραιοτατος :003:

Μετα απο αυτο που σκεφτηκα λεω θαυμα δεν
Ειναι αμαρτια κι αθωα σκέψη. Η πονηρη. Μονο θαύμασα. Τεσπα
Τεσπα πονεμενος κοσμος μαζι κι εμεις οι πονεμενες

Ακουμε στριγγλιες
Αμαν εξορκισμός

-Παμε να φυγουμε λεω αυτα ειναι σκληροπυρηνικα
Αναστατωνομαι

-Οχι καλε ενα παιδακι πεταξε τις πατερίτσες.

Ναι. Το ειδα. Τα ζευγη αφημενα εκει 2 ζευγη πλέον
Το παιδι ετρεχε η μανα εκλαιγε. Ο παπας εκλαιγε διπλα μου. Ολοι κλαιγαν
Εγω λεω που βρίσκομαι θελω να φυγω
Εκεινη τη στιγμη θυμαμε το Γεροντακο μου και αρχιζω να πιστευω
Αλλοι κι ο Θεος να κατεβει δεν. Εγω έπρεπε Αγιο να δω
Αν δεν ..δε νομιζω

Τεσπα. Ειχα καχυποψια

Παιρνει το μικροφωνο μια κοπελα.....ευχαριστω ευχαριστω ουρλιαζει

Αρχιζει. Μονο στον υπνο μου δε καπνιζα. ΗΘΕΛΑ να το κοψω αλλα δεν ειχα θεληση..ηρθε ο Σταυρος κι ειπα θελω να το κοψω.
Παω σπιτι αναβω τσιγαρο εμετος καταρρακτης
Μετα απο λιγο ξανα.Την επομενη ξανα.
Ε τοσες μερες πια ηρθα να πω ευχαριστω

Καμω μια ετσι....ωπ τη ξερουμε απ την επαρχία ειναι

Κοκαλλο εγω

Τσιμουδια. Παω προσκυνάω θαυμα δεν ειδα αλλα είδε κοσμος αρκετός απ οτι ειδα στο διαδίκτυο απ αλλα μερη που ηρθαν

Ψαχνω...βλεπω οτι αυτος ο Σταυρος ειναι που αλλου; Στην Αθήνα

Το πρακτορειο ροιτερ μια ομαδα γυναικων απο δω...ειπαν οτι 20000 κοσμος περασε και γινανε 10 θαυματα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών