Αντετοκούνμπο: οι γονείς μου είναι από Νιγηρια όχι την Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Αντετοκούνμπο: οι γονείς μου είναι από Νιγηρια όχι την Ελλάδα
Λοιπόν έχουμε έναν μαύρο που πήγε σχολείο τζάμπα στην Ελλάδα, του έδωσε ιθαγένεια ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας για να έχει την ευκαιρία να παίξει στο NBA, τα μίντια του έκαναν Μπραντ το greek freak, τα αδέλφια του παίζουμε νλμε μέσο αυτόν στην εθνική και δηλώνει ότι δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην αφρικη
Τι συμπέρασμα βγάζουμε από όλο αυτό;
Οι άλλοι αμόρφωτε ανορθόγραφε είναι το 95% των σχολιαστών του νήματος και γενικά του πχορουμ.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:34Οι "αλοι" ειναι μερικοι τενεκεδες που βλεπουνε το δεντρο και χανουνε το δασος..Ειναι γραμμενοι εδω και καιρο καταλληλως τουβλο.elchav έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:33Η αλλοίωση κειμένου, προφανώςNorthern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:32
Μαθε πρωτα τι ειναι ελευθερη μεταφραση και μετα τα ξαναλεμε αμορφωτε.
Σε γλεντανε όλοι ρε κακομοίρη
Εις εξ'αυτών και συντονιστής που σου κάνει παρατήρηση
Μείωσε τα κόμπλεξ σου με τους Ελ, δε φταίνε αυτοί που είσαι κλεισμένος στο Γιουκέι ενώ αράζουν παραλία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Έλληνας είναιGolden Age έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:37Δεν ξέρω ποιους θέλεις να ειρωνευτείς με αυτό το νήμα. Άλλοι ήταν αυτοί που είχαν βαλθεί να τον βγάλουν Έλληνα.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ότι πέρα από πρόβλημα ορθογραφίας έχεις και πρόβλημα ανάγνωσης, γιατί είναι φέηκ νιους και πέντε ποστ παρακάτω αποδεικνύεταιΔημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:37Λοιπόν έχουμε έναν μαύρο που πήγε σχολείο τζάμπα στην Ελλάδα, του έδωσε ιθαγένεια ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας για να έχει την ευκαιρία να παίξει στο NBA, τα μίντια του έκαναν Μπραντ το greek freak, τα αδέλφια του παίζουμε νλμε μέσο αυτόν στην εθνική και δηλώνει ότι δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην αφρικη
- Northern Spirit
Oι αλλοι ειναι 5-6 παπαρες κοπομπλεξικοι μερικοι φιλαρακια σου που μπαινουνε συνη8θως να κανουνε φθηνα σχολιακια και ψευτοειρωνιουλες. Σορυ αλλα δεν εκπροσωπειτε κανεναν εκτος απο την μουρη σας.elchav έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:38Οι άλλοι αμόρφωτε ανορθόγραφε είναι το 95% των σχολιαστών του νήματος και γενικά του πχορουμ.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:34Οι "αλοι" ειναι μερικοι τενεκεδες που βλεπουνε το δεντρο και χανουνε το δασος..Ειναι γραμμενοι εδω και καιρο καταλληλως τουβλο.
Μείωσε τα κόμπλεξ σου με τους Ελ, δε φταίνε αυτοί που είσαι κλεισμένος στο Γιουκέι ενώ αράζουν παραλία
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:37Λοιπόν έχουμε έναν μαύρο που πήγε σχολείο τζάμπα στην Ελλάδα, του έδωσε ιθαγένεια ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας για να έχει την ευκαιρία να παίξει στο NBA, τα μίντια του έκαναν Μπραντ το greek freak, τα αδέλφια του παίζουμε νλμε μέσο αυτόν στην εθνική και δηλώνει ότι δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην αφρικη
οτι ειναι ελληνας..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Oλο το πχορουμNorthern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:40Oι αλλοι ειναι 5-6 παπαρες κοπομπλεξικοι μερικοι φιλαρακια σου που μπαινουνε συνη8θως να κανουνε φθηνα σχολιακια και ψευτοειρωνιουλες. Σορυ αλλα δεν εκπροσωπειτε κανεναν εκτος απο την μουρη σας.elchav έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:38Οι άλλοι αμόρφωτε ανορθόγραφε είναι το 95% των σχολιαστών του νήματος και γενικά του πχορουμ.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:34
Οι "αλοι" ειναι μερικοι τενεκεδες που βλεπουνε το δεντρο και χανουνε το δασος..Ειναι γραμμενοι εδω και καιρο καταλληλως τουβλο.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
ΠΕΗΝ οι ανθΕλ και οι νεοναζί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Northern Spirit
ευτυχως εσυ επεμενες οτι ειναι ξενος..Golden Age έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:37Δεν ξέρω ποιους θέλεις να ειρωνευτείς με αυτό το νήμα. Άλλοι ήταν αυτοί που είχαν βαλθεί να τον βγάλουν Έλληνα.

-
Υπαρχει κάποιος που δεν εκπροσωπεί κάτι πέρα από την μούρη του; γράφουν και βασιλείς εδώ μέσα;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:40Oι αλλοι ειναι 5-6 παπαρες κοπομπλεξικοι μερικοι φιλαρακια σου που μπαινουνε συνη8θως να κανουνε φθηνα σχολιακια και ψευτοειρωνιουλες. Σορυ αλλα δεν εκπροσωπειτε κανεναν εκτος απο την μουρη σας.elchav έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:38Οι άλλοι αμόρφωτε ανορθόγραφε είναι το 95% των σχολιαστών του νήματος και γενικά του πχορουμ.Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:34
Οι "αλοι" ειναι μερικοι τενεκεδες που βλεπουνε το δεντρο και χανουνε το δασος..Ειναι γραμμενοι εδω και καιρο καταλληλως τουβλο.
- Northern Spirit
εσυ και 5-6 ατομα δεν ειστε ολο το πχορουμ..Ξεκαβαλικεψε..Στην δε διατυπωση αποψεων η πλειοψηφια ο αριθμος υποστηρικτων ειναι ασχετος με το θεμα. Ο καθενας μπορει να διατυπωνει τη θεση του..elchav έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:42Oλο το πχορουμNorthern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:40Oι αλλοι ειναι 5-6 παπαρες κοπομπλεξικοι μερικοι φιλαρακια σου που μπαινουνε συνη8θως να κανουνε φθηνα σχολιακια και ψευτοειρωνιουλες. Σορυ αλλα δεν εκπροσωπειτε κανεναν εκτος απο την μουρη σας.
Και τα ιντερνετικα μπουλιγκ να τα αφησετε..
- Northern Spirit
Ναι καποιοι καθυστερημενοι που λενε οτι εςκπροσωπουνε το φορουμ, μιλανε για αλλους και τετοια ανηλικα.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:43Υπαρχει κάποιος που δεν εκπροσωπεί κάτι πέρα από την μούρη του; γράφουν και βασιλείς εδώ μέσα;Northern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:40Oι αλλοι ειναι 5-6 παπαρες κοπομπλεξικοι μερικοι φιλαρακια σου που μπαινουνε συνη8θως να κανουνε φθηνα σχολιακια και ψευτοειρωνιουλες. Σορυ αλλα δεν εκπροσωπειτε κανεναν εκτος απο την μουρη σας.
-
Εγώ νομίζω ότι το συμπέρασμα είναι πως ο Σαμαράς κακώς Μοίρασε την θαγενεια ετσιNorthern Spirit έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:41Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιουν 2020, 14:37Λοιπόν έχουμε έναν μαύρο που πήγε σχολείο τζάμπα στην Ελλάδα, του έδωσε ιθαγένεια ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας για να έχει την ευκαιρία να παίξει στο NBA, τα μίντια του έκαναν Μπραντ το greek freak, τα αδέλφια του παίζουμε νλμε μέσο αυτόν στην εθνική και δηλώνει ότι δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα και όχι στην αφρικη
οτι ειναι ελληνας..
Εδώ η οντογεννηση , τσιμπουκώνει τη φυλογεννηση.
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Το ότι σου υπενθυμίζει η πλειονότητα των χρηστών ότι είσαι λειτουργικά αμόρφωτος βλαξ με μένος για τους Ελ, δε θεωρείται ιντερνετικό μπουλινγκ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
05 Ιαν 2024, 09:29
-
-
Νέα δημοσίευση Η θειά του Γιάννου Παπαντωνίου από τη Νιγηρία
από βοθρατζης » 22 Σεπ 2024, 18:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Σεπ 2024, 21:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Πήγε άνθρωπος για φωτο και του είπε όχι φύγε": Μικρούτσικος γι' Αντετοκούνμπο
από Γάταρος » 17 Σεπ 2024, 21:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
17 Σεπ 2024, 21:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΩΣ ΓΟΝΕΊΣ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Ιαν 2024, 15:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 42 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιαν 2024, 09:51
-