Καλά, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ ιστορικά είναι, όλο και κατι θα ξέρεις, θα έχεις διαβάσει ή απλώς θα έχει πάρει το αυτί σου. Αλλά το πως ήταν το λογότυπο της τάδε καπότας τη δεκαετία του '70, ενω το τεστ απευθύνεται και σε αρκετά μεταγενέστερους, ειμαι πολύ περίεργος να δω που καταλήγει.Myrsini έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:14Μη σου πω ούτε το ένα τρίτο δεν ήξερα και γω απο περιέργεια απάντησα και σχεδόν όλα διαισθητικά.Έχω καλή διαίσθηση.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:05Το σήμα της κιτ κατ, το φρουιτ λουμ και εκεινο τον χαλκάνθρωπο ούτε που τα ξερω, δεν τα εχω δει καν στη ζωή μου για να εχει αποθηκευτεί εστω και κάτι μικρό στη μνήμη, βασικά. Βάλ'τε κανα' τεστάκι και για νεαρούδια, μωρέ γέροντες.
Αλλα θα κάνω το τεστακι γιατι ειμαι περιεργος για τα αποτελέσματα.
Ψυχολογικό τεστ (με εικόνες)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ψυχολογικό τεστ (με εικόνες)
Νταξ τα ιστορικά τα ήξερα όλα αλλά η Μόνα Λίζα που δεν μπορώ να βρω διαφοράvantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:20Καλά, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ ιστορικά είναι, όλο και κατι θα ξέρεις, θα έχεις διαβάσει ή απλώς θα έχει πάρει το αυτί σου. Αλλά το πως ήταν το λογότυπο της τάδε καπότας τη δεκαετία του '70, ενω το τεστ απευθύνεται και σε αρκετά μεταγενέστερους, ειμαι πολύ περίεργος να δω που καταλήγει.Myrsini έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:14Μη σου πω ούτε το ένα τρίτο δεν ήξερα και γω απο περιέργεια απάντησα και σχεδόν όλα διαισθητικά.Έχω καλή διαίσθηση.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:05Το σήμα της κιτ κατ, το φρουιτ λουμ και εκεινο τον χαλκάνθρωπο ούτε που τα ξερω, δεν τα εχω δει καν στη ζωή μου για να εχει αποθηκευτεί εστω και κάτι μικρό στη μνήμη, βασικά. Βάλ'τε κανα' τεστάκι και για νεαρούδια, μωρέ γέροντες.
Αλλα θα κάνω το τεστακι γιατι ειμαι περιεργος για τα αποτελέσματα.

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Με καμιά λογική, απ' ό,τι φάνηκε τελικά.
Πριν διαβάσω το OP, είδα τα check boxes της ψηφοφορίας και σε όποιο ήξερα (ή τέλος πάντων πίστευα ότι ήξερα) την σωστή απάντηση, έκανα τικ. Οπότε, τα έχω τσεκάρει σχεδόν όλα (πλην 1-2), άρα άλλα αντ' άλλων...

Αν σ' ενδιαφέρει το σωστό συνολικό αποτέλεσμα, σβήσε τα δικά μου δεν ισχύουν.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν παρεμβαίνουμε σε ψηφοφορίες. 
Αν θες στο τέλος να μας πεις να τα αφαιρέσουμε από τη σούμα που θα κάνουμε.

Αν θες στο τέλος να μας πεις να τα αφαιρέσουμε από τη σούμα που θα κάνουμε.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεν έχω τικάρει αυτό με το sex & the city και το άλλο με τη monopoly. Αυτά τα δυο μόνο. Όλα τα άλλα τα έχω τσεκάρει.
Αν θες και σου χρειάζεται πάντως, αφαίρεσέ τα. Τι παρέμβαση λες; Αφού εγώ που τα έβαλα σου λέω να τα πετάξεις τα δικά μου, μια που είναι λανθασμένα, για να μη σου χαλάνε το αποτέλεσμα.
Αν θες και σου χρειάζεται πάντως, αφαίρεσέ τα. Τι παρέμβαση λες; Αφού εγώ που τα έβαλα σου λέω να τα πετάξεις τα δικά μου, μια που είναι λανθασμένα, για να μη σου χαλάνε το αποτέλεσμα.
-
- Διαχειριστής
Και για τα άλλα κάτι θα έχει πάρει το μάτι σου. Σε κανένα παλιό περιοδικό, παλιά ταινία ή κάτι.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:20
Καλά, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ ιστορικά είναι, όλο και κατι θα ξέρεις, θα έχεις διαβάσει ή απλώς θα έχει πάρει το αυτί σου. Αλλά το πως ήταν το λογότυπο της τάδε καπότας τη δεκαετία του '70, ενω το τεστ απευθύνεται και σε αρκετά μεταγενέστερους, ειμαι πολύ περίεργος να δω που καταλήγει.
Αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια είναι τί είναι καταγεγραμμένο στη μνήμη σου.
Για άτομα 35+ βέβαια είναι καταλληλότερο το τεστ.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Τελικά τι τεστ ήταν αυτό;
-
- Διαχειριστής
Σταμάτησαν να συμμετέχουν 
Ελάτε τώρα που γυρίζει, θέλουμε μερικά άτομα ακόμα.

Ελάτε τώρα που γυρίζει, θέλουμε μερικά άτομα ακόμα.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να τα κάνεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Διαχειριστής
Να βγάλω κάπως αξιόπιστα συμπεράσματα.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Δεν είναι απαραίτητο να είναι ολόκληρη η εικόνα καταγεγραμμένη στη μνήμη. Μπορεί να κωδικοποιηθεί με τεοιον τρόπο που απλά να σου απαντήσουν ότι πράγματι το έχουν δει στο παρελθόν αλλά και οι δυο εικόνες θα μπορούσαν να είναι σωστές γιατί ποτέ δεν τις παρατήρησαν. Εγώ προσωπικά δεν τα θυμάμαι όλα. Κάποια μου είναι παντελώς άγνωστα. όσα όμως θυμάμαι ότι τα έχω ξαναδεί στο παρελθόν, δεν ξέρω να πω ποια λεπτομέρεια είναι λάθος ή όχι. Το ίδιο σωστά μου φαίνονται και στις δύο περιπτώσεις.Spiros252 έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 21:31Και για τα άλλα κάτι θα έχει πάρει το μάτι σου. Σε κανένα παλιό περιοδικό, παλιά ταινία ή κάτι.vantono έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 10:20
Καλά, τα υπόλοιπα λίγο-πολύ ιστορικά είναι, όλο και κατι θα ξέρεις, θα έχεις διαβάσει ή απλώς θα έχει πάρει το αυτί σου. Αλλά το πως ήταν το λογότυπο της τάδε καπότας τη δεκαετία του '70, ενω το τεστ απευθύνεται και σε αρκετά μεταγενέστερους, ειμαι πολύ περίεργος να δω που καταλήγει.
Αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια είναι τί είναι καταγεγραμμένο στη μνήμη σου.
Για άτομα 35+ βέβαια είναι καταλληλότερο το τεστ.
-
- Διαχειριστής
Ακολούθησε το ένστικτο σου.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ωραία τι θα γίνει με αυτό; Δεν θα μάθουμε ποτέ; 

από ότι βλέπω είναι πολλοί που δεν ψήφισαν καν, δλδ ψήφισαν ότι η 2η είναι σωστή σε όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 2001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
09 Σεπ 2023, 09:18