σε βρίσκει γοητευτικό είσαι η φαντασίωση στα
υγρά όνειρα της κάθε θυληκης ύπαρξης.
Εσύ και ο Τατσόπουλος ένα πράγμα να πούμε.

Δανάη σε κάνω ταγκ έλα εδώ που σε θέλω!
Naida
Καντην τανκ
Εσύ Γιαννοπουλα κάνεις την σουφρα των θυληκων σαν κανόνι από τανκ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πολλοι εδω μεσα εχουν κανει αναλογα πραγματα
Ο οποιοσδήποτε που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις θεωρείται μέλος του μόνο αν έχει δώσει τον στρατιωτικό όρκο.
Και γω θυμηθηκα τον απιστο Θωμα
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση να το είχες κάνει αυτό εσύ ή κάποιος άλλος. Εκεί που χωλαίνει η ιστορία είναι με την απόφαση του Στρατοδικείου.
Σιγα το εγκλημαOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 22:53Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση να το είχες κάνει αυτό εσύ ή κάποιος άλλος. Εκεί που χωλαίνει η ιστορία είναι με την απόφαση του Στρατοδικείου.
Ακόμα θα υπηρετούσες.
Κομματοσκυλος κομματοσκυλω αεί πελαζει.Otto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 22:53Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση να το είχες κάνει αυτό εσύ ή κάποιος άλλος. Εκεί που χωλαίνει η ιστορία είναι με την απόφαση του Στρατοδικείου.
Ακόμα θα υπηρετούσες.
Τι να σου πω. Έχω αρκετή εμπειρία με στρατοδικεία και έχω δει να ρίχνουν καμπάνες για μικρότερα παραπτώματα απο το να παρεκκλίνεις με το άρμα για να πας αλλού.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 22:56Σιγα το εγκλημαOtto Weininger έγραψε: ↑22 Ιουν 2020, 22:53Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση να το είχες κάνει αυτό εσύ ή κάποιος άλλος. Εκεί που χωλαίνει η ιστορία είναι με την απόφαση του Στρατοδικείου.
Ακόμα θα υπηρετούσες.
Πιστευω οτι μετρησε στην αποφαση το οτι ο φιλοςκαι φανταρος ειχε σκοτωθει μια μερα πριν
Δεν πηγα για καφε με το αρμα