Τι να την κάνεις βρε τη γνώση; Διδακτορικά έχουν στην Ελλάδα και δουλεύουν για 300 ευρώ...
Χρήμα θέλω μόνο.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Τι να την κάνεις βρε τη γνώση; Διδακτορικά έχουν στην Ελλάδα και δουλεύουν για 300 ευρώ...
Όλο και περισσότερο νιώθειςΙωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 20:39Εσύ τι λες αν πάω να προσκυνήσω το τίμιο σταυρό θα πιάσω το τζόκερ; Γίνεται να μου κάνει ο Θεός αυτό το θαύμα;
χαχα
Μα δεν μας αφορα τι θέλεις εσύ αλλά τι δίνουμε εμείςΙωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 21:30Τι να την κάνεις βρε τη γνώση; Διδακτορικά έχουν στην Ελλάδα και δουλεύουν για 300 ευρώ...
Χρήμα θέλω μόνο.
Γνώση μπορούμε να δώσουμε.
You will ask you will receive..
Για το υπογραμμισμένο: Πώς το γνωρίζεις; Ποιος το γνωρίζει; Ποιος του το είπε;Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 21:34χαχα
κοίταξε, θα σου απαντήσω τώρα εγώ. Όπως σου είπα είμαι πρώην χριστιανός και τώρα δεν δηλώνω τίποτα. Ούτε άθεος, ούτε χριστιανός.
Εξαρτάται τι εννοείς θεραπεία σε αυτήν την περίπτωση. Αν εννοείς να εμφανιστεί ένα νέο χέρι ή ένα νέο πόδι, τότε μπορώ να σου πω ότι δεν το κάνει αυτό ο Θεός γιατί το σοκ θα ήταν τόσο μεγάλο που ο ακρωτηριασμένος μπορεί και να πέθαινε. Φαντάσου να σου εμφανιστεί ξαφνικά ένα νέο χέρι ή πόδι.
Δεν δικαιολογώ τον Θεό των χριστιανών, απλώς απαντάω για να γίνεται συζήτηση.
Σωστά. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Αφού ο Θεός είναι παντοδύναμος, τότε μπορεί να τα κάνει αυτά.Nandros έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 22:37Για το υπογραμμισμένο: Πώς το γνωρίζεις; Ποιος το γνωρίζει; Ποιος του το είπε;Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 21:34χαχα
κοίταξε, θα σου απαντήσω τώρα εγώ. Όπως σου είπα είμαι πρώην χριστιανός και τώρα δεν δηλώνω τίποτα. Ούτε άθεος, ούτε χριστιανός.
Εξαρτάται τι εννοείς θεραπεία σε αυτήν την περίπτωση. Αν εννοείς να εμφανιστεί ένα νέο χέρι ή ένα νέο πόδι, τότε μπορώ να σου πω ότι δεν το κάνει αυτό ο Θεός γιατί το σοκ θα ήταν τόσο μεγάλο που ο ακρωτηριασμένος μπορεί και να πέθαινε. Φαντάσου να σου εμφανιστεί ξαφνικά ένα νέο χέρι ή πόδι.
Δεν δικαιολογώ τον Θεό των χριστιανών, απλώς απαντάω για να γίνεται συζήτηση.
Δεν έχω εντρυφήσει στις Γραφές και την μοναδική αποκατάσταση (και on the spot) που γνωρίζω είναι η επανακόλληση του αυτιού που έκοψε ο Πέτρος.
Ξέρουμε για τυφλούς, παραλυτικούς και πεθαμένους που αναστήθηκαν. Γιατί αυτοί δεν πέθαναν από το σοκ;
Και στο κάτω-κάτω, τί θεός είναι αυτός που θα επαναφέρει ένα χαμένο μέλος, αλλά αδυνατεί να "ρυθμίσει" την ψυχική ισορροπία του θεραπευμένου, μέχρι να το εμπεδώσει;
ΕΝΤΙΤ: Απάντησες ήδη!
.
Nandros έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 17:09Κάποιος/α με ακρωτηριασμένο μέλος θεραπεύθηκε;bluerose έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 16:20Ακομη να συνελθω
3 συντοπίτες ειδαν θαυμα
Τους ξενους δε ξερω μηπως κανανε ψεμματα ξενοι ηταν
Αλλα τοσοι λιγοι..απιστοι ειμαστε. Ο τρομος μου εμεινε αντι να πιστεψω πιο πολύ, τρομαξα πιο πολύ
Προτιμω την ησυχη προσευχη δεν αντεχω. Και σημερα που φευγει ο σταυρός δε θα παω γιατι..αν είναι να ξαναστριγγλισει καποιος δε θα μπορω.
Τις ωρες που ημουν ειδα γιατι πηγα ως απιστος θωμας για τα θαυματα. Όχι για το γεγονός της λειτουργιας και του σταυρου αυτό σεβαστοτατο. Καλα να παθω..προσπαθω να συνελθω
.